مالکوم گلادول در سس اسپاگتی
۲۸ مهر ۱۳۹۷نویسنده مطرح مالکوم گلادول به صنعت غذایی که به دنبال سس اسپاگتی کامل هست وارد می شود و در خصوص ماهیت انتخاب و خوشبختی، یک بحث بزرگتری را شکل می دهد.
نوشتههای مرتبط:
“جاناتان دروری” ، در سخنرانی کوتاهش در تد TED U در سال ۲۰۰۹، ما را به حفظ تنوع زیستی — یک به یک دانه ها– تشویق می کند. با خاطر نشان کردن اینکه گیاهان حامی زندگی انسانها هستند، او تصویری از “بانک دانۀ میلینیوم” ( Millennium Seed Bank) را با ما در میان گذاشت. بانکی …
گاهی پیش میآید که از یک تم خوشتان میآید و در عین حال دوست دارید رنگ دیگری را برای آن امتحان کنید. این کار چندان پیچیده نیست و به راحتی میتوانید رنگها را ترکیب کنید، قلمها و فونتهای جدیدی بسازید و افکتهای گوناگونی را آزمایش کنید. انتخاب رنگ جدید تم ۱) از سربرگ Design و …
اُرسِس وِرلی دیدگاه خود را درباره ی شکلی منظم تر از هنر، از طریق تجزیه ی مولفه های آثار نقاشی استادان هنر معاصر و طبقه بندی آن ها از نظر رنگ و اندازه، توضیح می دهد.
0 دیدگاه برای “مالکوم گلادول در سس اسپاگتی”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.