شیخا المایاسا، حامی هنرمندان، گویندۀ داستان و فیلمساز قطری دربارۀ اینکه چگونه فرهنگ و هنر، هویت یک کشور را بوجود می آورند، سخنرانی می کند– و باعث می شود که هر کشوری، هویت منحصر به فردش را با دنیای وسیع تر به اشتراک بگذارد. به گفتۀ او،” ما نمی خواهیم همه یکسان باشیم، ولی خواهان درک یکدیگر هستیم.”
شیخا المایاسا: جهانی کردن محله ها، و محلی کردن جهان
۵ مهر ۱۳۹۷شیخا المایاسا، حامی هنرمندان، گویندۀ داستان و فیلمساز قطری دربارۀ اینکه چگونه فرهنگ و هنر، هویت یک کشور را بوجود می آورند، سخنرانی می کند– و باعث می شود که هر کشوری، هویت منحصر به فردش را با دنیای وسیع تر به اشتراک بگذارد. به گفتۀ او،” ما نمی خواهیم همه یکسان باشیم، ولی خواهان …
نوشتههای مرتبط:
هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
آیا علم و دانش، سحرآمیز بودن زندگی را خراب میکند؟ در این گفتگوی یک نفره همراه با شوخی قهرآمیز ولی فریبنده، رابین اینس برخلاف این عقیده بحث میکنه. هرچه بیشتر درباره رفتار عجیب جهان می آموزیم — بیشتر تحت تاثیر بزرگی و هیبت آن قرار میگیریم.
با استفاده از فناوری ساخت رباتها، فاصله سنجهای لیزری، GPS و ابزارهای هوشمند برای بازخورد اطلاعات، دنیس هنگ در حال ساخت ماشینی برای رانندگان نابیناست. این یک ماشین تمام خودکار نیست،او این نکته را متذکر می شود ، اما ماشینی که یک راننده ی نابینا می تواند سرعت ، نزدیکی و مسیر را به خوبی …
0 دیدگاه برای “شیخا المایاسا: جهانی کردن محله ها، و محلی کردن جهان”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.