پزشکی و سلامت تغذیه

غذای خوب، غذای بد

ghazaye_khoobghazaye_bad

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “غذای خوب، غذای بد”

غذای خوب، غذای بد

اسلاید 1: فلينظر الانسان الی طعامه سوره عبس، آيه 24

اسلاید 2: بيماری های ديروز بيماری های امروز

اسلاید 3: عوارض مصرف روغن نباتی و کره گياهی:رسوب کلسترول در ديواره رگ هاتنگی عروق قلبافزايش فشارخون و افزايش کلسترول بدکاهش کلسترول خوباسيدهای چرب ترانس در اين روغن ها باعث ايجاد زخم های گوارشی، اختلال در سوخت و ساز گلوکز و افزايش التهاب بدن می شود.

اسلاید 4: جايگزين روغن نباتی و کره گياهی:روغن حيوانی(روغن زرد، روغن دنبه)روغن زيتونروغن کنجدروغن هسته انگورروغن ذرتروغن آفتاب گردان طبيعی

اسلاید 5: مضرات سرخ کردن:دمای بالای 150 درجه باعث از بين رفتن املاح و ويتامين ها و آنزيم های مفيد و مهم غذا می شود.غذا دير هضم می شود و دستگاه گوارش را مختل،خسته و فرسوده می کند.

اسلاید 6: جايگزين سرخ کردن:استفاده از فر اجاق گاز بخارپز کردن غذاآب پز کردن غذا

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید