پزشکی و سلامت تغذیه

سنجش پروتئین شیر با فرمالین

shirrr

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “سنجش پروتئین شیر با فرمالین”

سنجش پروتئین شیر با فرمالین

اسلاید 1: جلسه چهارم شیمی مواد غذایی عملی سنجش درصد پروتئین شیر به روش فرمالین

اسلاید 2: اهمیت سنجش پروتئین مصرف روزانه پروتئین اهمیت زیادی دارد. کمبود پروتئین : تورم، کبد چرب، ناراحتی‌های پوستی، عفونت ‌و مشکل در سلامت ناخن‌ها و موی انسان و رشد نامطلوب در کودکان ، تحلیل رفتن و ضعف عضلات و افزایش خطر شکستگی استخوان، افزایش اشتها و چاقی بیش از حد.پروتئین به حفظ توده عضلانی و استخوان کمک می کند و برای رشد بدن ضروری است. برای سلامتی مطلوب، باید مطمئن شوید که غذاهای مصرفی شما غنی از پروتئین در هر وعده غذایی است.

اسلاید 3: اهمیت شیر و پروتئین شیر شیر دارای همه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای رشد و حفظ بافت‌های بدن و تأمین سلامت انسان است. به دلیل ارزش بیولوژیک بالا به عنوان پروتئین استاندارد مرجع شناخته شده است . دارای غلظت بالایی از اسیدهای آمینه شاخه‌دار شامل لوسین، ایزولوسین و والین است که نقش مهمی در جلوگیری از اتلاف عضلانی در شرایط کاتابولیسم و تجزیه پروتئین‌ها دارد. لوسین یک اسید آمینه کلیدی در متابولیسم پروتئین، به ویژه در مسیر ساختن پروتئین است.پروتئین‌های شیر غنی از اسیدهای آمینه سولفوردار سیستئین و متیونین است که در سنتز گلوتاتیون که یک تری پپتید با عملکرد آنتی اکسیدانی، ضد سرطان و ارتقاء دهنده عملکرد ایمنی است ایفای نقش می کند .

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید