کسب و کار استارتاپ و کارآفرینی

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی

vizhegihaye_ardeye_badam_zamini

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 35 اسلايد اين پاورپوينت براي پايان نامه كارشناسي ارشد تهيه شده و داراي رفرنس تخصصي مي باشد
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
54 بازدید, 0 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی ویژگی‌های شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی”

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی

اسلاید 1: مقدمه: کنجدکنجد با نام علمی Sesamum indicum از جمله محصولات کشاورزی است که دارای ویژگی های تغذیه ای بالایی است. این محصول منبع غنی از اسیدهای چرب غیراشباع، ترکیبات آنتی اکسیدانی و پروتئینی بوده و ارزش تغذیه ای بالایی دارد. همچنین قابلیت انرژی زایی بالایی دارد. 1

اسلاید 2: اردهارده، مایع نسبتاً غلیظ به دست آمده از آسیاب کنجد است که در فرمولاسیون بسیاری از مواد غذایی از جمله حلوا بکار می رود.این محصول از مخلوط کردن ارده (کنجد آسیاب شده) و پودر شکر تهیه شده و در تهیه آن از مواد اولیه دیگر مانند شیرخشک و پایدار کننده هایی مانند لستین یا مونو و دی گلیسیرید و طعم دهنده ها استفاده می شود. 2

اسلاید 3: کرم ارده ( کرم کنجد) بر پایه ارده تهیه شده. به عبارت ساده تر کرم کنجد همان ارده است که به آن کمی شکر و شیرخشک اضافه می شود. کرم کنجد تقریباً به حلواارده شبیه است اما بافت نرم تر و خمیری تر نسبت به آن دارد. حلوا ارده یک فراورده سنتی در ایران و کشورهای خاورمیانه است که از مخلوط کردن ارده ( دانه های کنجد بوداده، پوست گیری و آسیاب شده) با یک شیرین کننده مناسب به دست می آید. 3

اسلاید 4: بیان مسالهدانه بادام زمینی منبع غنی از پروتئین، چربی، اسیدهای چرب برای تغذیه انسان است پروتئین های بادام زمینی نسبتاً غنی از اسیدهای آمینه مورد نیاز برای رشد دانش آموزان است در طراحی فرایند تولید یک ماده غذایی و رسیدن به شاخص های کیفی مطلوب در محصول نهایی، از جمله ویژگی های حسی و زمان ماندگاری، آگاهی کامل از خصوصیات رئولوژیکی آن ماده غذایی ضروری است. به عنوان مثال، پذیرش محصولی نظیر مخلوط ارده و شیره، به قابلیت پخش آن روی یک ماده غذایی دیگر وابسته است و این امر به طور مستقیم با گرانروی و رفتار جریان آن محصول ارتباط دارد. 4

اسلاید 5: به منظور بهره گیری از ترکیبات سودمند و پروفایل پروتئین و چربی بادام زمینی، از ترکیب آن با کرم ارده استفاده گردید تا علاوه بر تولید محصولی جدید، ویژگی های فراسودمندی بالاتری نیز داشته باشد. 5

اسلاید 6: فرضیات تحقیق6کرم ارده بادام زمینی دارای ویژگی های بافتی مشابه کرم ارده کنجد است.کرم ارده بادام زمینی دارای میزان پروتئین مشابه کرم ارده کنجد است.کرم ارده بادام زمینی دارای ویژگی های فیزیکوشیمیایی مشابه کرم ارده کنجد است.

اسلاید 7: اهداف تحقیقاهداف علمي شامل بررسی ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی بود.اهداف كاربردي شامل تعیین ویژگی های مختلف بافتی کرم ارده بادام زمینی و مقایسه آن با کرم ارده کنجدتعیین میزان رطوبت، چربی و پروتئین کرم ارده بادام زمینی و مقایسه آن با کرم ارده کنجد7

60,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

افزودن به سبد خرید