صفحه 1:

صفحه 2:
در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟ be «ظروف سرامیکی »

صفحه 3:
شراميى! لنا سراميى. نوعی ورنی است. این روکش نچسب. دقیقا مثل تفلون است. لس گفته می شود: سرامیک, حاوی ترکیب مضر موجود در تفلون نیست. سا روکش‌های سرامیکی در مقابل فرسایش و خوردگی. خراشیدگی و ساییدگی تا حدی مقاوم هستند. قیمت ظروف سرامیکی بالاتر از سایر ظروف است. لا طول عمر روکش سرامیکی به نحوه استفاده از ظرف. میزان استفاده و نحوه شستشوی آن هم بستگی دارد.

صفحه 4:
آسیب دیدن ظروف سرامیک 0. * پس از آسیب دیدن باید کنار كذاشته شوند؛ زيرا: جنس زیرین آنها آلومینیوم است. احتمال آلوده و مسموم‌شدن موادغذایی پخته شده درون آنها بالاست.

صفحه 5:
ویژگی های ظاهری مطلوب ظروف سرامیک: *_پکنواخت و هماهنگ بودن رنگ و جلای لعاب به کار رفته در ظرف. * عاری از تاب برداشتگی. *_ عدم وجود برآمدگی یا شکست و یا تیزی قابل لمس در پایه ظروف.

صفحه 6:
عدم وجود لب پریدگی. پوسته شدن. شره کردن و موج داشتن لعاب. ترک در بدنه و لعاب و لعاب نگرفتگی. قید شدن نام واحد تولیدی, علامت تجارتی و ... در زیر هر ظرف. استفاده از مهر استاندارد ایران بر روی ظرف و بسته بندی Shiateb.com

39,000 تومان