صفحه 1:
صفحه 2:
در چه ظروفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟
be
«ظروف سرامیکی »
صفحه 3:
شراميى!
لنا سراميى. نوعی ورنی است.
این روکش نچسب. دقیقا مثل تفلون است.
لس گفته می شود: سرامیک, حاوی ترکیب مضر موجود در تفلون نیست.
سا روکشهای سرامیکی در مقابل فرسایش و خوردگی. خراشیدگی و ساییدگی
تا حدی مقاوم هستند.
قیمت ظروف سرامیکی بالاتر از سایر ظروف است.
لا طول عمر روکش سرامیکی به نحوه استفاده از ظرف. میزان استفاده و نحوه
شستشوی آن هم بستگی دارد.
صفحه 4:
آسیب دیدن ظروف سرامیک
0.
* پس از آسیب دیدن باید کنار كذاشته شوند؛ زيرا:
جنس زیرین آنها آلومینیوم است. احتمال آلوده و مسمومشدن موادغذایی
پخته شده درون آنها بالاست.
صفحه 5:
ویژگی های ظاهری مطلوب ظروف سرامیک:
*_پکنواخت و هماهنگ بودن رنگ و جلای لعاب به کار رفته در ظرف.
* عاری از تاب برداشتگی.
*_ عدم وجود برآمدگی یا شکست و یا تیزی قابل لمس در پایه ظروف.
صفحه 6:
عدم وجود لب پریدگی. پوسته شدن. شره کردن و موج داشتن لعاب. ترک
در بدنه و لعاب و لعاب نگرفتگی.
قید شدن نام واحد تولیدی, علامت تجارتی و ... در زیر هر ظرف.
استفاده از مهر استاندارد ایران بر روی ظرف و بسته بندی
Shiateb.com