zurufe_mesi_tabaye

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.

  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ظروف مسی”

ظروف مسی

اسلاید 1: www.tabaye.ir

اسلاید 2: در چه ظرفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر بمانیم؟« ظروف مسی »

اسلاید 3: مس:امتیازات این ظروف:هدایت خوب حرارتی قابلیت ترمیم بالانقاط ضعف:قیمت بالا سنگینی در سال های اخیر، ظروف مسی، بیش از هر ظرف دیگری، در عرصه بهداشتی کشور، موجب جدل و مناقشه شده اند.

اسلاید 4: نظرات طب سنتی نسبت به ظروف مسی :الف- ظروف مسی قلع اندود از بهترین ظروف برای طبخ غذا هستند:ب- ظروف مسی قلع اندود از بهترین ظروف برای کشیدن غذا هم هستند:ج- ظروف مسی بدون پوشش قلعی از بدترین ظروف برای طبخ و یا کشیدن غذا هستند.

اسلاید 5: باید از ظرف مسینی استفاده کرد که:تازه قلع اندود شده باشد.خوب و ضخیم، قلع اندود شده باشد.تمیز و پاکیزه باشد.به محض نازک شدن یا خراش برداشتن پوشش، مجددا قلع اندود شوند.

اسلاید 6: نکاتی در باب استفاده از ظروف مسی:کمبود مس مشکل نادری است.لذا استفاده از ظروف مسی برای جبران کمبود مس در بدن، منطقی نیست.ورود مس به مواد غذایی: (در ظروف مسی قرمز یا آنهایی که لایه قلع مناسبی ندارند)دارا بودن عوارض و آثار سمی کاتالیز شدید برخی مواد غذایی

اسلاید 7: استفاده از سرب، در ایجاد پوشش ظروف مسی.یک راه برای تشخیص وجود سرب در ظروف قلع اندود شده: تمیز کردن قسمتی از ظرف بوسیله سرکه؛قراردادن چند بلور یدور دو پتاس در آن قسمت؛اضافه کردن چند قطره آب؛ایجاد رنگ زرد رنگ به معنی استفاده از سرب است.Shiateb.com

رایگان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دانلود رایگان