آشپزیمراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامتسایر

معیارهای اصلی در انتخاب ظرف غذا

صفحه 1:
www.tabaye.ir

صفحه 2:
معیارهای اصلی در انتخاب ظرف غذا در چه ظرفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟

صفحه 3:
سه مساله مهم که در انتخاب ظرف غذا بابد مدنظر قرار گیرد: ‎-١‏ فعل و انفعال مادی ظرف و غذا: ظرفی که برای طبخ یا نگهداری مواد غفایی به کار می رود يا نبايد با مواد غذائی وارد فعل و انفعال گردد(مثل ظروف شيشه ای) یا دارای فعل و انفعالی مثبت باشد؛ یعنی موادی که از ظرف به داخل غذا منتشر می شوند نه تنها مضر به احوال بدن نباشند, بلکه مفید فایده نیز باشند.

صفحه 4:
سه مساله مهم که در انتخاب ظرف غذا بابد مدنظر قرار گیرد: ۲- توزیع حرارتی: ظرف بايد اين توانايى را داشته باشد که هنگام پخت, حرارت را به طور یکنواخت و ملایم در غذا توزیع کند تا کیت خای حاصه ی و همشان باکت

صفحه 5:
سه مساله مهم که در انتخاب ظرف غذا بابد مدنظر قرار گیرد: ۳- نظافت: ظرف باید این قابلیت را داشته باشف که به راحتی از آلودگی های غذاها پاکیزه شود.

صفحه 6:
طبیعتا موارد دیگری همچون صرفه اقتصادی, در دسترس بودن. مسائل فرهنگی و ... نیز در انتخاب ظروف مناسب تاثیر گزار خواهند بود.

39,000 تومان