صفحه 1:
www.tabaye.ir
صفحه 2:
معیارهای اصلی در انتخاب ظرف غذا
در چه ظرفی غذا بپزیم و بخوریم تا سالم تر باشیم؟
صفحه 3:
سه مساله مهم که در انتخاب ظرف غذا بابد مدنظر قرار گیرد:
-١ فعل و انفعال مادی ظرف و غذا:
ظرفی که برای طبخ یا نگهداری مواد غفایی به کار می رود
يا نبايد با مواد غذائی وارد فعل و انفعال گردد(مثل ظروف
شيشه ای) یا دارای فعل و انفعالی مثبت باشد؛ یعنی
موادی که از ظرف به داخل غذا منتشر می شوند نه تنها
مضر به احوال بدن نباشند, بلکه مفید فایده نیز باشند.
صفحه 4:
سه مساله مهم که در انتخاب ظرف غذا بابد مدنظر قرار گیرد:
۲- توزیع حرارتی:
ظرف بايد اين توانايى را داشته باشد که هنگام پخت,
حرارت را به طور یکنواخت و ملایم در غذا توزیع کند تا
کیت خای حاصه ی و همشان باکت
صفحه 5:
سه مساله مهم که در انتخاب ظرف غذا بابد مدنظر قرار گیرد:
۳- نظافت:
ظرف باید این قابلیت را داشته باشف که به راحتی از
آلودگی های غذاها پاکیزه شود.
صفحه 6:
طبیعتا موارد دیگری همچون صرفه اقتصادی, در دسترس
بودن. مسائل فرهنگی و ... نیز در انتخاب ظروف مناسب
تاثیر گزار خواهند بود.