سایر نظامی و امنیتی

آشنایی با گروهک تروریستی داعش

daesh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آشنایی با گروهک تروریستی داعش”

آشنایی با گروهک تروریستی داعش

اسلاید 1: بسم الله قاصم شوکة الجبارین

اسلاید 2: آشنایی با گروهک تروریستی داعشتاریخچه فعالیت : از سال 2003 تا کنونعقیده : سلفی جهادیسرکردگان :ابو مصعب الزرقاوی(2004-2006)ابوحمزه المهاجر (2006-2010)ابوعمر البغدادی(2006-2010)ابوبکر البغدادی(2010 تا کنون)مقرهای اصلی :موصل و فلوجه در عراقاستان الرقه در سوریهمنطقه عملیاتی : سوریه و عراقتعداد نیروها : 15 هزار تروریستمخالفان : ارتش آزاد سوریه و جبهه النصرهارتش عراق؛ شورای بیداری (سنی)

اسلاید 3: رهبران

اسلاید 4:  هویت واقعی "ابوبکر البغدادی" سرکرده گروه داعش فردی است با نام واقعی "شیمون ایلوت"  که یکی از مزدوران سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی "موساد" به شمار می‌رود. براساس گزارش این گروه‌های مجازی نام جعلی این شخص هم اکنون "ابراهیم بن عواد بن ابراهیم البدری الرضوی الحسینی" است. ماموریت این فرد ایجاد شکاف و نابودی تجهیزات نظامی و امنیتی کشورهایی که برای اسرائیل تهدید به شمار می‌روند،

اسلاید 5: ابوبکر بغدادی: نام واقعی: "ابراهیم البدری" ابودعاء وی عنوان مدرس در زمینه مطالعات اسلامی فعالیت می‌کرد. مدتی امامت مسجد جامع احمد بن حنبل در سامراء را برعهده داشت و سپس به مسجد جامع بغداد رفت و در نهایت ساکن فلوجه شد. نیروهای آمریکایی وی را در 4 ژانویه 2004 به مدت حدود 3 سال بازداشت کردند. بغدادی پس از آزادی گروهکی تحت عنوان "ارتش اهل سنت" راه‌اندازی کرد و سپس توانست به القاعده بپیوندد. دقت و زیرکی او به حدی بود که توانست خود را بعنوان شخص سوم القاعده اثبات کند و جانشیت ابوعمر بغدادی شود.

اسلاید 6: ابو ایمن العراقی: تولد 1965 کنیه: أبو مهند السویداوی مهمترین مقام حال حاضر داعش در سوریه بشمار می‌رود. یکی از اعضای شورای نظامی 3 نفره داعش را تشکیل می‌دهد. وی از ماموران عالی‌رتبه در اطلاعات نیروی هوایی زمان صدام بشمار می‌رود. در سال 2007 بمدت 3 سال بازداشت شد. در سال 2011 او را به دیرالزور (سوریه) منتقل کردند. العراقی امروز رهبری داعش را در ادلب، حلب و کوه‌های لاذقیه برعهده دارد.

اسلاید 7: ابو احمد العلوانینام واقعی: ولید جاسم العلوانیوی جزو نیروهای ارتش در زمان صدام بود. العلوانی اکنون نفر دوم شورای نظامی داعش است.

اسلاید 8: ابو عبد الرحمن البیلاوی : نام واقعی: عدنان اسماعیل نجم / کنیه: ابو اسامة البیلاویالبیلاوی ساکن خالدیه در الانبار بود. وی که جزو نظامیان ارتش در زمان صدام بود در 27 ژانویه 2005 در بوکا بازداشت شد. البیلاوی نفر آخر و رئیس شورای نظامی داعش بشمار می‌رفت. وی به دست نیروهای ارتش عراق در خالدیه به‌هلاکت رسید.

اسلاید 9: حجی بکرنام واقعی: سمیر عبد محمد الخلیفاویافسر سابق ارتش صدام بود که در زمینه توزیع اسلحه فعالیت می‌کرد. مدتی در بوکا زندانی شد و پس از آزادی به القاعده پیوست. وی از مهمترین مقامات داعش در سوریه محسوب می‌شد که توسط یکی از افسران ارتش عراق در شمال بابل به‌هلاکت رسید.

اسلاید 10: ابو فاطمة الجحیشی : نام واقعی: نعمة عبد نایف الجبوریمسئول عملیات گروهک‌های تروریستی در جنوب عراق بود. سپس به کرکوک رفت و در نهایت عملیات های منطقه دیگری در شمال عراق را برعهده گرفت.

اسلاید 11: نحوه پیدایش داعش گروه «دولت اسلامی در عراق» در 15 اکتبر 2006 و پس از نشست شماری از گروه‌های مسلح در عراق شکل گرفت. در این نشست «ابوعمر البغدادی» به عنوان سرکرده آن تعیین شد. این گروه از زمان تشکیل در سال 2006 عملیات و حملات تروریستی بسیاری را در عراق برعهده گرفت.پس از هلاکت «ابوعمر البغدادی» در تاریخ 19/4/2010 «ابوبکر البغدادی» به عنوان جایگزین وی معرفی شد.با روی کار آمدن ابوبکر البغدادی، دامنه عملیات و حملات این گروه تروریستی وسعت گرفت و همزمان با آغاز بحران در سوریه، عناصر این گروه در سوریه نیز فعال شدند

اسلاید 12: تشکیل «جبهه النصره» در سوریه گروه «جبهه النصره لاهل الشام» در اواخر سال 2011 و با آغاز بحران و جنگ در سوریه به عنوان شاخه گروه «دولت اسلامی در عراق» تشکیل شد و به سرعت به یکی از گروه‌های مطرح در این عرصه تبدیل گشت.

اسلاید 13: اللهم اشغل الظالمین بالظالمینسرانجام در 9/04/2013 ابوبکر البغدادی سرکرده دولت اسلامی در عراق در پیامی صوتی ادغام جبهه النصره و دولت اسلامی در عراق را اعلام کرد تا بدین ترتیب گروه دولت اسلامی در عراق و شام شکل بگیرد. عناصر داعش از اواخر دسامبر 2013 و اوایل سال 2014 و با آغاز عملیات نیرهای ارتش عراق برای پاکسازی الانبار، وارد شهر فلوجه در این استان شدند

اسلاید 14: هدف از تأسیس داعشپس از تشکیل گروه «توحید و جهاد» به سرکردگی «ابومصعب الزرقاوی» در سال 2004 و بیعت او با «اسامه بن لادن» سرکرده سابق «القاعده»، این گروه به شاخه سازمان القاعده در عراق تبدیل شد. این گروه با گسترش عملیات خود به یکی از قدرتمندترین گروه‌های تروریستی در عراق تبدیل شد، تا اینکه الزرقاوی در سال 2006 در اظهاراتی ضبط شده به صورت مصور از تشکیل «شورای مجاهدین» به سرکردگی «عبدالله رشید البغدادی» خبر داد. پس از هلاکت زرقاوی در سال 2006 «ابوحمزه المهاجر» به عنوان سرکرده این گروه تعیین شد. در پایان آن سال نیز گروه دولت اسلامی عراق به ریاست ابوعمر البغدادی تشکیل شد.

اسلاید 15: هدف از تاسیس داعشدر 19/04/2010 نیروهای مشترک عراقی و آمریکایی در عملیاتی در منطقه «الثرثار» منزلی را که ابوعمر البغدادی و ابوحمزه المهاجر در آن پناه گرفته بودند، هدف قرار دادند. با شدت گرفتن تبادل آتش، جنگنده‌ها آن منزل را بمباران کردند که در نتیجه آن این دو تروریست از پای در آمدند. اجساد این دو تروریست در معرض دید عموم گذاشته شد. یک هفته بعد این گروه در بیانیه‌ای در اینترنت به هلاکت این دو تروریست اذعان کرد و پس از حدو 10 روز ابوبکر البغدادی به عنوان جانشین و سرکرده جدید تعیین شد. "الناصر لدین الله سلیمان" نیز به عنوان وزیر جنگ معرفی شد.

اسلاید 16: مناطق حضور عناصر «داعش»داعش در عراقعناصر داعش در مناطق محدودی از برخی استانهای عراق به ویژه استان «الانبار» حضور دارند و عملیات تروریستی در کل عراق را پوشش می‌دهند. بر اساس گزارش‌ها و آمار منتشر شده، داعش در نیمه دوم سال 2013 نزدیک به 1400 خانه را در عراق منفجر و ویران کرد. طی این حملات 1996 نفر کشته و 3021 نفر زخمی شدند. عناصر داعش در 20 خرداد 93 در اقدامی بی‌سابقه به موصل مرکز استان نینوا یورش برده و ظرف چند ساعت این شهر را تصرف کردند. آنان همچنین چند روستا در صلاح الدین را تحت کنترل خود در آوردند. سلاح‌ها و مهمات و تجهیزات کشف شده از عناصر داعش بیانگر گستردگی حمایت‌های خارجی از این گروه تروریستی در عراق است. دولت عراق بارها عربستان را به حمایت از این تروریست‌ها در عراق متهم کرده است

اسلاید 17: نحوه ورود عناصر داعش به سوریه عناصر داعش در سوریه در مناطقی از استانهای «رقه»، «حلب»، «حومه لاذقیه»، «ریف دمشق»، «دیرالزور»، «حمص»، «حماه»،«حسکه» و «ادلب» پراکنده هستند و در برخی از این مناطق نیز کنترل کامل را به دست گرفته‌اند. تصمیم این گروه تروریستی برای تحت کنترل در آوردن دیگر گروه‌های مسلح در سوریه به درگیری‌های خونباری میان این گروه‌های تروریستی منجر شده است.

اسلاید 18: اختلاف داعش و جبهه النصره از کجا شروع شد با آغاز اختلافات و درگیری‌ها بین عناصر جبهه النصره و داعش در سوریه، سرانجام «ایمن الظواهری» سرکرده القاعده تصمیم «ابوبکر البغدادی» رئیس گروه دولت اسلامی در عراق برای ادغام گروه خود با جبهه النصره را لغو کرد.الظواهری تأکید کرد که فعالیت‌های «دولت اسلامی در عراق» فقط به عراق منحصر شود. ولی این موضوع برای سرکرده داعش خوشایند نبود، به صورتیکه البغدادی، در نواری صوتی اعلام کرد که با درخواست ایمن الظواهری، برای لغو گروه داعش و جدایی از جبهه النصره، مخالف است.وی گفت: «گروه دولت اسلامی عراق و شام تا زمانی که نبض ما می‌زند و خون در رگ‌هایمان جاریست باقی خواهد ماند و ما حاضر به عقب نشینی و چانه زدن نیست.»

اسلاید 19: حامیان داعشعناصر گروه داعش مانند «جبهه النصره» از بی‌رحم ترین تروریست‌های حاضر در سوریه و عراق هستند. فیلم‌ها و تصاویر منتشر شده از جنایت‌های این گروه تروریستی موجب شد که حامیان گروه‌های مسلح در سوریه مدعی شوند که از این گروه حمایت نمی‌کنند. حتی برخی گروه‌ها نیز برای افزایش دریافت حمایت‌های بین المللی خود را مخالف این گروه جلوه داده و با داعش وارد جنگ شده‌اند. با توجه به گستردگی کمک‌های مالی، تسلیحاتی و لجستیکی که با آغاز جنگ در سوریه به این کشور سرازیر شده است؛ تلاش گروه‌های مسلح به ویژه داعش برای دستیابی هرچه بیشتر به این کمک‌ها و سلطه بر گروه‌های دیگر شدت گرفت که این امر موجب آغاز جنگ و درگیری گروه‌های مسلح با یکدیگر شد.

اسلاید 20: حامیان داعشاما با وجود اعلام برائت حامیان گروه‌های مسلح از داعش و جبهه النصره، کمک‌های حامیان خارجی همچنان به دست این دو گروه می‌رسد. این کمک‌ها در قالب حمایتهای مالی، تسلیحاتی، لجستیکی، اطلاعاتی، آموزشی و غیره از سوی حامیانی مانند عربستان و قطر و ترکیه به همراه چند کشور غربی، موجب ادامه جنگ و ویرانی در سوریه شده است.تابعیت و هویت اعضای داعش پس از کشف اجساد و یا دستگیری اعضای این گروه تروریستی نشان می‌دهد که بیشتر این تروریست‌ها با همکاری برخی طرف‌های منطقه‌ای از عربستان، لیبی، یمن و چند کشور دیگر جمع آوری و سازماندهی شده‌اند.سلاح و مهمات و تجهیزات این گروه نیز بیانگر حمایت گسترده مالی و تسلیحاتی طرفهای منطقه‌ای مانند عربستان و قطر از این گروه تروریستی است

اسلاید 21: فرماندهی و تشکیلات گروه داعش یک ساختار سازمانی دارد که متشکل از امرای مناطق و مجالس «شورای مجاهدین» و فرماندهان عملیاتی است اما این امور سازمانی و تشکیلاتی به طور کاملا محرمانه است و برخی پژوهشگران امور سیاسی اشاره می کنند که فرماندهان داعش در سوریه از امرای شبکه القاعده در عراق دنباله روی می‌کنند.اخیرا چندین هارد دیسک از اطلاعات سری، نقشه ها، افراد نفوذی در دولت و منابع مالی این گروه به دست نیروهای امنیتی عراق افتاد که فعلا در اختیار سازمان های سیا و ام آی 6 قرار داده شده است.

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید