سایر ورزشی

آموزش تیراندازی

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آموزش تیراندازی”

آموزش تیراندازی

اسلاید 1: آموزش

اسلاید 2: اسلاید آموزشی تیراندازیتهیه کنندگان: فرزاد فخری اعظم صالحی بشیرمربیان و داوران رسمی فدراسیون تیراندازی هیات تیراندازی استان کرمانشاه

اسلاید 3: محتوا:در این بخش شناخت کلی و بدون ورود به آموزشهای تخصصی برای همه رشته های تیراندازی ارائه می گردد ، سپس در بخشهای پایانی به دو رشته تفنگ و تپانچه بادی پرداخته می شود.

اسلاید 4: مقدمه:از زمان اختراع و بکارگیری سلاحهای آتشین و حتی قبل از آن از زمان استفاده از سلاحهای پرتابی مانند تیرو کمان ، نیزه ، فلاخن و... دقت در تیراندازی مورد توجه بوده.این توجه در ابتدا نه برای کسب قهرمانی در مسابقات ورزشی بلکه مرزی بین حیات و مرگ بوده ، به این معنی که یا با مهارت در پرتاب تیر موجب موفقیت در شکار و تامین غذا میشدند و یا با تحمل گرسنگی با مرگ دست و پنجه نرم می کردند همچنین یا با از پای درآورندن دشمن زنده می ماندند و یا خود شکار دشمن می شدند.

اسلاید 5: تیراندازی با سلاح : پس از اختراع تفنگ و سلاحهای آتشین و استفاده از آن در جنگها با توجه به طولانی بودن مدت زمان مسلح کردن هر تیر تا تیر بعدی ضرورت دقت در اصابت آن به هدف بسیار مهم به نظر می رسید این ضرورت با سیر تکامل سلاحها ازساچمه ای(سرپر)به سلاحهای فشنگی( ته پر)ادامه داشت اما با اختراع سلاحهای اتوماتیک (مسلسل) که در اندک زمانی تعداد زیادی تیرروانه هدف می نمود به نظر می رسید عصر تیراندازان ماهر پایان یافته باشد اما ....

اسلاید 6: اما...اما هنوز هم تیراندازان ماهر چه در نیروهای مسلح و پلیس و همچنین در میادین و مسابقات ورزشی جایگاه ویژه ای دارند.تک تیرانداز ارتش روسیهاهداف پروازی(تراپ)رشته 10متر تفنگ بادی25متر تپانچه آتش سریعتفنگ خفیف 50متردرازکش

اسلاید 7: در حال حاضر:در حال حاضر ورزش تیراندازی به عنوان یکی از ورزشهای پرمدال در مسابقات المپیکی و جهانی بسیار مورد توجه است و کشورهای مختلف برای ارتقاع جایگاه خود درالمپیک در این بخش سرمایه گذاریهای فراوان نموده اند و هر روزه شاهد پیشرفت های زیاد در زمینه تولید سلاح و تجهیزات و ترقی شیوه های آموزش و به تبع آن افزایش باور نکردنی در سطح رکوردهای تیراندازان در سطح جهان هستیم .تپانچه 10متر بادی

اسلاید 8: تعریف ورزش تیراندازی :shooting sportتیراندازی مهارتی است اکتسابی که به کمک توانایی های فیزیکی و فکری پیشرفت می کند، علاقه شخصی ، فداکاری و پشتکار تیرانداز تعیین کننده میزان موفقیت او در مسابقات است، نه قدرت بدنی (توانایی فیزیکی)

اسلاید 9: کلیات:در کلیه رشته های تیراندازی از دو دسته سلاح استفاده میشود .1- تفنگ (سلاح بلند )Rifle2- تپانچه (سلاح کوتاه )pistolاین دو نوع سلاح هرکدام با توجه به رشته تیراندازی انواع مختلفی دارند ، این تفاوتها در شکل ظاهری ، وزن ، سیستم شلیک ، کالیبر ، نوع مهمات ، فاصله ، نوع و اندازه اهداف و...است و قوانین خاص خود را دارند.

اسلاید 10: رشته های مختلف تیراندازی:کلیه رشته های تیراندازی در سه دسته قابل تقسیم بندی هستند.الف – تیراندازی به اهداف ثابت .ب – تیراندازی به اهداف متحرک .ج- تیراندازی به اهداف پروازی.هردسته از این تقسیم بندیها خود شامل چند رشته هستند.

اسلاید 11: تقسیم بندی رشته های تیراندازی

اسلاید 12: الف:تیراندازی به اهداف ثابت :شامل دو بخش تفنگ و تپانچه :Rifle & pistolتفنگ :Rifle1- سه رشته در تفنگ 300متر(1-درازکش،2- سه وضعیت ،3-استاندارد).2-دو رشته در تفنگ خفیف 50متر (1-درازکش و2- سه وضعیت).3- تفنگ بادی 10متر (ایستاده و سه وضعیت).

اسلاید 13: رشته های تپانچه:1- تپانچه استاندارد-25متر25 m standard pistol2- تپانچه آتش مرکزی 25متر(سنتر فایر)25 m center fire pistol3- تپانچه آتش سریع25متر( راپید فایر)25m Rapid fire pistol4- تپانچه 25 متر-25m pistol 5- تپانچه آزاد 50متر50 m free pistol6- تپانچه بادی10متر10 m air pistol

اسلاید 14: عکس سلاح در رشته های مختلف تپانچه:تپانچه آزاد 50مترتپانچه 25مترآتش سریع (راپید فایر)تپانچه 25متر استانداردتپانچه 25متر آتش مرکزی (سنتر فایر)تپانچه 10متر بادی

اسلاید 15: ب- اهداف متحرکاین گروه نیز شامل چندین رشته در تفنگ و تپانچه است که به دلیل شکل خاص وامکانات مورد نیاز در حال حاضر در ایران به طورکامل و فراگیر فعال نگردیده است .

اسلاید 16: ج-اهداف پروازی:trap & skeet1- تراپ trap2- تراپ دوبلdouble trap 3- اسکیتskeet مسابقات این بخش از رشته های تیراندازی با سلاحهای شاتگان(shoot gun)یا ساچمه زنی که در ایران اصطلاحا پران نامیده می شوند انجام می شود.

اسلاید 17: اصول ایمنی : ایمنی باید قبل از هر تکنیکی آموزش داده شودورزش تیراندازی برخلاف ظاهر آن که ممکن است خطرناک به نظر آید ، با رعایت اصول و مقررات ایمنی ورزشی بسیار مفرح جذاب و کم خطر است اما باید در رعایت این اصول بسیار جدی و محتاط بود . مربیان ، داوران و مسئولین میدان در تمرینات و مسابقات موظف به نظارت بر این مقررات هستند . رعایت اصول ایمنی در چند بخش باید مورد توجه قرار گیرد.1- ایمنی در باشگاه .2- ایمنی در میدان تیراندازی .3- ایمنی در منزل.

اسلاید 18: ایمنی در باشگاه تیراندازی:1- هنگام بیرون آوردن سلاح از جعبه ، برای اطمینان از خالی بودن سلاح ، گلنگدن را عقب بکشید و تاقبل از شروع تیراندازی نیز آنرا عقب نگه دارید(برای سلاح بادی با باز گذاشتن دریچه و در سلاح تراپ با شکسته نگه داشتن سلاح ).2- همیشه سلاح را هنگام خارج کردن از جعبه مخصوص ، گرفتن یا دادن آن به دیگران و حتی هنگام بردن آن به خط آتش کنترل کنید تا از خالی بودن آن مطمئن شوید.3- تا حد امکان سلاح و مهمات را به صورت جداگانه و دور از هم نگه دارید.4- هرگز به سلاح کسی بدون اجازه او دست نزنید.5- هنگام تمرین خشک ، حتی در صورت اطمینان از خالی بودن سلاح ، آن را به سمت هدف یا محل امن نشانه روی کنید.6- از گرفتن سلاح به سمت دیگران جدا خودداری کنید.

اسلاید 19: ایمنی در خط تیراندازی :1- تا زمانی که کسی جلوی خط آتش قرار دارد (برای نمره دادن یا تعویض هدف ) از دست زدن به سلاح خودداری کنید.2- هنگام گرفتن یا حمل سلاح در میدان تیراندازی ، آن را به سمت پایین نگه دارید.3- سلاح را با دستور افسر میدان (مسئول میدان ) پرکنید.4- هنگامی که تیراندازی در جریان است از خارج کردن سلاح بدون اجازه مسئول خط آتش جدا خودداری کنید.5- بلافاصله پس از اعلام فرمان ”آتش بس“STOP سلاح را خالی کنید.6- پس از پایان تیراندازی و قبل از خارج کردن سلاح از خط آتش دوباره آن را امتحان کنید تا از خالی بودن آن مطمئن شوید و گلنگدن سلاح را تا قبل از قرار دادن آن در جعبه مخصوص باز نگه دارید.

اسلاید 20: ایمنی در منزل :1- سلاح و مهمات را در مکان مطمئن نگه دارید .2- سلاح را از دسترس کودکان ، نوجوانان و کسانی که هنوز نمی توانند درست از آن استفاده کنند، دور نگه دارید.3- سلاح را چه در منزل و چه هنگام انتقال به خودرو از نظر دور نکنید و هرگز از آن غافل نشوید .4- سلاح و مهمات را جدا از هم نگهداری کنید.

اسلاید 21: تفنگ بادی :تاریخچه :تیراندازی با تفنگ بادی از جدید ترین رشته هایی است که در برنامه های فدراسیون جهانی تیراندازی ISSFگنجانیده شده است.این رشته در سال جهانی به عنوان جایگزینی مناسب برای رشته های خفیف معرفی شد.1958میلادی توسط آقای کارل آگوست لارسن دبیرکل فدراسیون جهانی تیراندازی معرفی و اولین مسابقات جهانی در این رشته در سال 1970انجام شد.

اسلاید 22: مشخصات سلاح در تفنگ بادی:وزن : حدود5کیلوگرم.کالیبر:4/5میلیمتر.نوع مهمات : ساچمه سربی 4/5میلیمتر نوک تخت به وزن نیم گرم.دستگاه نشانه روی:دایره ای .وزن ماشه(فشار لازم برای رهاسازی ماشه):آزاد(به دلخواه).

اسلاید 23: مراحل اجرای یک شلیک :1- ایستادن و چک کردن سلاح و لوازم .2- حالت گیری .3- تنفس. 4- نشانه روی.5- رها سازی ماشه .6- عملیات تکمیلی.این مراحل تقریبا برای همه رشته های اهداف ثابت یکسان است و برای هر شلیک باید تکرار گردد.خانم الهه احمدی قهرمان تفنگ

اسلاید 24: ایستادن در تیراندازی با تفنگ بادی:1- ایستادن برروی هردوپا بدون تکیه گاه (اجباری).2- فاصله بین پاها اندکی بیش از عرض شانه ها(اختیاری).3- پاشنه پاها به هم اندکی به هم نزدیکتر( پنچه پاها باز).4- زاویه تیرانداز با سیبل بین 75 تا 90درجه (اختیاری).5- آرنج دست تکیه گاه برای لرزش کمتر به پهلو چسبیده .4- نقاط مجاز تماس بدن با سلاح عبارتند ازکتف یا بازو، گونه ، دستها و قسمتی از سینه.

اسلاید 25: تنفس در تیراندازی: در تنفس باید نکات ذیل رعایت گردد:تنفس بهتر است از طریق شکم انجام شود تا کمترین لرزش ناشی از حرکت سینه به سلاح انتقال یابد.رهاسازی ماشه پس از سه تنفس (ابتدا 100% دوم و سوم80%) سپس درحال بازدم نفس سوم در حالی که 10%از اکسیژن باقی است، نفس را نگه داشته و آرام آرام اقدام به رهاسازی ماشه گردد.

اسلاید 26: نشانه روی در تفنگ :برای نشانه روی صحیح و اصابت تیر به مرکز هدف میبایست عناصردید در یک راستا و به صورت چند دایره موازی درون یکدیگر قرار گیرند. در تفنگ عناصر دید عبارتند از: 1-چشم .2-روزنه دید. 3-دایره حفاظ مگسک .4-دایره مگسک .5-دایره سیاهی سیبل.

اسلاید 27: رها سازی ماشه (کشیدن ماشه ): مهمترین بخش از مراحل شش گانه تیراندازی رهاسازی ماشه است که نیازمند دقت فراوان و ماهها تمرین اصولی می باشد .ماشه باید با نرمی وسط بند اول انگشت سبابه (اشاره) به طور آرام و یکنواخت پس از گرفتن خلاصی ماشه در حالی که چشمها و عناصر دید در مسیر هدف قرار دارد ،بطورغیرارادی (عدم هرگونه ضربه ) و ناخودآگاه و موازی با لوله سلاح کشیده شود .

اسلاید 28: عملیات تکمیلی:برخلاف آنچه تصور می رود ، با رهاسازی ماشه کار تیرانداز پایان نیافته و می بایست چند لحظه (حداقل سه ثانیه) پس از رهاسازی ماشه همچنان عناصر دید و ماشه را در مسیر هدف نگه داشت.این بخش از مراحل شلیک در همه رشته های اهداف ثابت بخصوص در رشته تفنگ و تپانچه بادی به علت کمی سرعت حرکت تیر درون لوله سلاح اهمیت فراوان دارد ، زیرا عدم رعایت آن ممکن است موجب انحراف تیری که هنوز از لوله سلاح خارج نشده است گردد. خانم مهلقا جام بزرگ قهرمان تفنگ

اسلاید 29: تپانچه بادی:-تیراندازی با تپانچه بادی جدیدترین رشته در برنامه مسابقات جهانی است .-این رشته درسال1970میلادی در مسابقات فونکس آریزونا معرفی شد.-نخست تعداد تیر در این رشته 40تیر بود اما از 1981 میلادی به بعد در رقابت مردان به 60تیر افزایش یافت و هم ردیف با رشته های دیگر(از نظر تعداد تیر)قرار گرفت.

اسلاید 30: مشخصات سلاح مجاز در رشته تپانچه بادی:کالیبر:4/5میلیمتربا ساچمه سربی نوک تخت .وزن سلاح: با تمامی قطعات حد اکثر 1500گرم .وزن گشش ماشه : نباید از 500 گرم کمتر باشد.هیچ قسمتی از قبضه نباید دور دست پیچیده شود (برخلاف تپانچه آزاد و آتش سریع).ابعاد سلاح: تپانچه ای مجاز است باید درون جعبه ای به ابعاد 50(قطر) در (عرض)200در 420(طول )میلیمتر قرار گیرد.دستگاه نشانه روی : خطی( شامل شکاف درجه و مگسک).

اسلاید 31: مراحل اجرای یک شلیک :1- ایستادن و چک کردن سلاح و لوازم.2- حالت گیری .3- تنفس. 4- نشانه روی.5- رها سازی ماشه .6- عملیات تکمیلی.این مراحل تقریبا برای همه رشته های اهداف ثابت یکسان است و برای هر شلیک باید تکرار گردد.

اسلاید 32: ایستادن و حالت گیری در تپانچه بادی:ایستادن برروی هردوپا بدون تکیه گاه با تقسیم وزن مساوی.فاصله بین پاها حدودا به اندازه عرض شانه ها (اختیاری).اندکی پاشنه پا ها به هم نزدیکترباشد(پنچه ها باز).زاویه بدن تیرانداز به سمت سیبل بین 90 تا 180درجه(به دلخواه) .گرفتن قبضه سلاح فقط با یک دست (اجباری).قرار دادن دست دیگر در جیب و یا همایل به کمربند ، برای جلوگیری از لرزشهای اضافه (اختیاری).

اسلاید 33: نشانه روی در تپانچه :برای نشانه روی صحیح و اصابت تیر به مرکز هدف میبایست عناصردید در یک راستا قرار گیرند. در تپانچه عناصر دید عبارتند از: 1-چشم .2- شکاف درجه . 3- مگسک.4-دایره سیاهی سیبل.از چشم تیرانداز ترکیب شکاف درجه و مگسک شبیه به E افتاده ، با اندکی فاصله زیر سیاهی سیبل ، به مانند تصویرمقابل قرار گیرد.

اسلاید 34: رها سازی ماشه (کشیدن ماشه ): مهمترین بخش از مراحل شش گانه تیراندازی رهاسازی ماشه است که نیازمند دقت فراوان و ماهها تمرین اصولی می باشد .ماشه باید با نرمی وسط بند اول انگشت سبابه (اشاره) به طور آرام و یکنواخت پس از گرفتن خلاصی ماشه در حالی که چشمها و عناصر دید در مسیر هدف قرار دارد ،بطورغیرارادی (عدم هرگونه ضربه ) و ناخودآگاه و موازی با لوله سلاح کشیده شود .

اسلاید 35: عملیات تکمیلی:برخلاف آنچه تصور می رود ، با رهاسازی ماشه کار تیرانداز پایان نیافته و می بایست چند لحظه (حداقل سه ثانیه) پس از رهاسازی ماشه همچنان عناصر دید و ماشه را در مسیر هدف نگه داشت.این بخش از مراحل شلیک در همه رشته های اهداف ثابت بخصوص در رشته تفنگ و تپانچه بادی به علت کمی سرعت حرکت تیر درون لوله سلاح اهمیت فراوان دارد ، زیرا عدم رعایت آن ممکن است موجب انحراف تیری که هنوز از لوله سلاح خارج نشده است گردد. فینال مسابقات تپانچه 50متر آزاد

اسلاید 36: مقررات مسابقات تفنگ و تپانچه بادی :تعداد تیر نمره: برای آقایان 60تیر و برای بانوان 40تیر.زمان مسابقه : برای آقایان 105دقیقه و برای بانوان 75دقیقه.تعداد تیرمجاز برای قلق : محدودیتی ندارد اما زمان آن با زمان تیرهای نمره محاسبه می گردد. (قبل از اولین کارت نمره ).فاصله تیرانداز با سیبل: 10متر (نزدیکترین پای تیرانداز ملاک فاصله است ) .ارتفاع مرکز سیبل از کف زمین 145سانتی متر .ارتفاع میز جلوی تیرانداز 70 تا 80سانتی متر.کالیبر مجاز برای مسابقه :4/5میلیمترنوک تخت.مسابقات در دومرحله مقدماتی و فینال انجام می شود وهشت نفر برتر در دورمقدماتی به فینال راه می یابند.در فینال 10تیرطبق مقررات فینال شلیک می شود وجمع نمره نتیجه فینال و مقدماتی تایین کننده قهرمانان است.

اسلاید 37: یک تکنیک در تیراندازی با تپانچه:در حال ایستاده قبضه سلاح را گرفته و با آرامش تپانچه را از در راستای سیبل(آرنج کاملا باز) با آرامش و در حال دم(گرفتن نفس) تا حدود 30درجه بالاتر از سیبل بالا می بریم و با اندکی تامل در حال بازدم(تخلیه نفس) تپانچه را عمود برسیبل پایین آورده وهنگامی که مگسک و شکاف درجه به حالتی که در نشانه روی گفته شد در زیر سیاهی سیبل قرار گرفت، نفس را که دراین حالت 10%باقی مانده است نگه داشته وبه آرامی اقدام به رهاسازی ماشه گردد.

اسلاید 38: سلاح مناسب برای تیرانداز:مهمترین ابزار تیراندازیک سلاح مناسب است که به خوبی با فیزیک بدنی او مچ باشد و در هنگام استفاده دچار مشکل نگردد.سلاح تیرانداز راست دست و چپ دست متفاوت است سلاح های مدرن در اکثر بخشها قابل تنظیم و انطباق با بدن تیرانداز هستند و تیرانداز باید در تمرینات با توجه به راحتی خود و به کمک مربی سلاح را تنظیم نماید. هر تیرانداز سلاح را می بایست برای خود تنظیم نماید و به گفته ای دیگر تنظیمات سلاح برای هر تیرانداز منحصر به فرد است .در برخی از باشگاهها به علت کثرت ورزشکاران و کمبود سلاح ، یک تنظیم برای همه استفاده می گردد که قطعا تاثیر منفی بر کار تیراندازان دارد.

اسلاید 39: تنظیمات تفنگ :در تفنگ بادی و خفیف بخشهای مختلفی قابل تنظیم است که عبارتند از :1- مگسک (فاصله و اندازه روزنه ).2- روزنه دید (فاصله و اندازه روزنه).3- اندازه قنداق .4- زاویه انتهای قنداق .5- ارتفاع و زاویه جایگاه گونه روی قنداق .6-اندازه های ماشه (طول ، زاویه و فشار).7- زاویه قبضه (دسته تپانچه ای ).8- جایگاه دست تکیه گاه در زیر سلاح.(این تنظیمات همگی باید در حدود مجاز باشند)

اسلاید 40: تنظیمات تپانچه :در تپانچه بخشهای مختلفی قابل تنظیم است که عمده آنها عبارتند از :1- صفحه زیرین قبضه .2- اندازه های ماشه (طول ، زاویه و خلاصی ).3- پهنا و ارتفاع روزنه دید .4- اندازه مگسک .5- زاویه ی قبضه .(در تنظیم فشارماشه باید حد اقل نیم کیلوگرم فشاررها سازی رعایت گردد)

اسلاید 41: لباس و تجهیزات تیراندازی:لباس و تجهیزات تاثیر زیادی در موفقیت یک تیرانداز دارد و به جرات می توان ادعا نمود، بدون استفاده از این تجهیزات موفقیت یک تیرانداز در کسب عنوان غیر ممکن است .این تجهیزات همگی باید مطابق مقررات داوری فدراسیون جهانی ISSF باشند.در اسلایدهای بعدی تعدادی از تجهیزات تیراندازی معرفی و خصوصیات هرکدام بیان می گردد.

اسلاید 42: لباس تیراندازی:لباس تیراندازی شامل کت و شلواراست که در قطرو جنس باید مطابق مقررات باشد.خصوصیت این لباسها که در رشته تفنگ اهداف ثابت (بادی و خفیف) استفاده می گردند ، کاهش لرزشهای بدن و به تاخیرانداختن خستگی تیرانداز ، با توجه به طولانی بودن مدت مسابقه است .

اسلاید 43: پوتین تیراندازیدر تیراندازی رشته تفنگ اهداف ثابت ، به منظور ایستایی بهتر بدن ، کاهش لرزش پاها و به تاخیر انداختن خستگی از نوع خاصی از پوتین استفاده می شود که باید مطابق مقررات داوری فدراسیون جهانی باشد.خصوصیات پوتین تیراندازی:1- زیره کفش یک تیکه و در پاشنه دوسانت بلند تراز زیره.2- بلندی ساقه نباید بیش از سه چهارم طول پوتین باشد. دستگاه داوری اندازه گیری پوتین

اسلاید 44: کفش تیراندازی در رشته ها تپانچه از کفش مخصوص استفاده می شود که موجب کاهش لرزش پاها و به تاخیرافتادن خستگی تیرانداز می گردد.برخی از خصوصیات کفش تپانچه :1- زیره یک تکه که در پاشنه دو سانتی متر بلند تر از پنجه باشد.2- ساقه نباید به اندازه ای بلند باشد که موجب حمایت خارجی ساق پا گردد(ساقه کوتاه باشد).3- کفش تپانچه از جهت قطر باید مطابق مقررات فدراسیون جهانی باشد. کفش تیراندازان رشته تپانچه

اسلاید 45: دستکش تیراندازی:دستکش تیراندازی برای دست تکیه گاه تیرانداز رشته تفنگ(برای راست دست ، دست چپ و برای چپ دست ، دست راست )استفاده می گردد و موجب استقرار مناسب و بدون لرزش سلاح برروی دست تکیه گاه و عدم ایجاد درد ناشی از فشار و سنگینی سلاح بر روی مچ دست می گردد.قطردستکش برروی انگشتان نباید از 12میلیمتر بیشتر باشد.نوع خاصی از دستکش برای دست ماشه کش نیز تولید شده است.

اسلاید 46: عینک تیراندازی:در اکثر رشته های تیراندازی از عینک مخصوص آن رشته استفاده می شود.حتی اگر چشم شما از نظر بینایی کامل باشد استفاده از عینک می تواند در مشخص تر شدن آلات نشانه روی و کم کردن خستگی چشم موثر باشد.عینکهای تیراندازی دارای فیلتر به رنگهای مختلف برای هماهنگی بهتر با نور محیط و کاهش اثرات نور شدید و تاثیر منفی برروی چشمان تیرانداز است . عینک تیراندازی به اهداف ثابتعینک تیراندازی به اهداف پروازی

اسلاید 47: برخی دیگر از تجهیزات تیراندازیبند حمایل ویژه رشته تفنگ 50متر خفیفهدبند مجهز به چشمگیرساک حمل تفنگ و تجهیزاتقلاب جهت کمک به بستن تکمه کتکاور و کیف حمل تفنگجایگاه دست زیر سلاحگوشی تیراندازیکلاه آفتابگیربالشتک زیر پا ویژه رشته خفیف سه وضعیت درمرحله به زانو

اسلاید 48: ساچمه و فشنگ :ساچمه و فشنگ مناسب تاثیر تعیین کننده ای در موفقیت یک تیرانداز در کسب عنوان قهرمانی دارد، لذا قهرمانان این رشته وسواس زیادی در انتخاب مهمات مناسب دارند.ساچمه خوب دارای وزن مناسب و یکسان باهم آلیاژ خوب و بدون ضایعات و کالیبر هماهنگ با میزان کارکرد سلاح و همچنین تاریخ تولید مناسب با فصل مورد استفاده دارد ، به این معنی که در سلاح نو از ساچمه کالیبر4/48و در سلاح کارکرده به علت فرسودگی خانها از کالیبر4/51 استفاده گردد ، همچنین در مسابقه ای که در فصل زمستان انجام می شود ، از ساچمه ای که در همان فصل تولید شده است استفاده گردد.در استفاده از فشنگ نیز علاوه بر مواردی که برای ساچمه بیان شد به شدت باد محل مسابقه نیز باید توجه کرد و در باد شدید از فشنگهای سرعت بالا و برعکس در باد آرام از فشنگهای سرعت کم استفاده نمود.در اهداف پروازی نیز فشنگ به نوع رشته دارد ، و برای تراپ ، تراپ دوبل و اسکیت از فشنگهای متفاوت استفاده می گردد. فشنگ خفیف(کالیبر22/)ساچمه 4/5میلیمتریفشنگ سلاح ساچمه زنی

اسلاید 49: سیبل(کارت هدف):سیبل یا کارتهای هدف مختلفی درتیراندازی با توجه به نوع سلاح و رشته مورد استفاده قرار می گیرد ، این تفاوت درابعاد ، قطر دایره ها و قطر خط بین دایره ها است ، در برخی رشته ها در طی مسابقه از انواع متفاوتی از سیبلها استفاده می گردد، مثلا در رشته تپانچه آتش مرکزی ( سنتر فایر) که شامل دو بخش دقت و سرعت است ، سیبلهای دقت و سرعت متفاوت است.در رشته های اهداف پروازی از بشقابکهای سفالی ویژه ای به قطر110میلیمتر و رنگهای مختلف که به این منظور ساخته شده اند استفاده می گردد.بشقابک اهداف پروازی

اسلاید 50: اصطلاحات :تمرین خشک : شلیک بدون مهمات.قلق : تیراندازی به هدف بدون محاسبه نمره به منظورتنظیم دقت سلاح یا تنظیم بدن با هدف.سیبل: کارت نمره با دایره های برابر مقررات.کالیبر: بزرگترین قطرساچمه یا فشنگ و یا کوچکترین قطر داخل لوله سلاح.مهمات : ساچمه و یا فشنگ .تیر: واحد شمارش فشنگ .تجمع تیر :مقدارنزدیکی تیرهای برخورد کرده به سیبل با یکدیگر.خفیف : به سلاح و یا فشنگ کالیبر 5/6میلیمتر (یا 0/22در مقیاس اینچ ).خان: شیارهای مارپیچ داخل لوله سلاح که موجب دقت ، سرعت ، عدم انحراف تیر و همچنین برخورد سرتیر به هدف می گردد.خلاصی ماشه : مقدار فاصله ای (در حد چند میلیمتر) که ماشه قبل از رها سازی از حالت سکون باید بپیماید. چشم غالب : چشمی که مستقیم به اشیاء نگاه می کند.چشم مغلوب : چشمی که با زاویه به اشیاء می نگرد.

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید