آموزش خشک کردن میوه
اسلاید 1: کانون کارآفرینی و اشتغال آستان قدس رضوی دفتر یزدتولید دستگاه خشک کن میوهانواع میوه خشک ، سبزیجات خشک و دمنوش ها
اسلاید 2:
اسلاید 3:
اسلاید 4: نقش بخش کشاورزی در اقتصاد کشوربخش كشاورزي نقش حياتي در اقتصاد ملي ايران دارد.- بطوريكه حدود 18 درصد توليد ناخالص ملي - 25 درصد اشتغال - تامين بيش از 85 درصد غذاي جامعه - 25 درصد صادرات غير نفتي - 90 درصد مواد اوليه مورد مصرف در صنعت را كشاورزي فراهم مي نمايد.
اسلاید 5: اهداف خشک کردن میوه1- به حداقل رساندن ضایعات محصولات کشاورزی و باغی 2- استفاده بهینه از مازاد مصرف میوه ها، سبزیجات وگیاهان دارویی3- کارآفرینی در مناطق روستایی4-اشتغال زایی برای زنان در روستاها و شهرهای کوچک
اسلاید 6: چه محصولاتی را می توان با دستگاه خشک کرد؟انواع محصولات باغي : سيب، گلابي، هلو،انجير، زرد آلو، شليل ، آلو، كيوي ، انگور، توت سفيد ،خرمالو انواع محصولات جاليزي: خربزه، طالبي ،گوجه فرنگي ، انواي سبزي، پياز ، كدو ، بادمجان، سير ، توت فرنگي انواع محصولات خاص : ليمو ترش، قارچ، گياهان دارويي،گل خشك، مار چوبه
اسلاید 7: مزایای خشک کردن میوهجلوگیری از فساد میوهکاهش حجمسادگی بسته بندیحمل ونقل آسانترنگهداری آسانتر
اسلاید 8: تابع شرایط جویتماس با عوامل آلودهکننده فضای بیرونینیاز به مساحت زیادطولانی بودن فرآیندکیفیت پایین فرآوردهبازدهی پایینعدم دسترسی به رطوبتهای پایینویژگی های روشهای سنتی تولید فرآوردههای خشک
اسلاید 9: روش سنتی
اسلاید 10: عدم تابعیت از شرایط جویعدم ارتباط محصول با عوامل آلودهکننده فضای خارجنیاز به مساحت کمترامکان دسترسی به سرعتهای بالا در فرآیند و در نتیجه زمانهای کوتاهتردسترسی به کیفیت مطلوببازدهی بالادسترسی به رطوبتهای مورد نظرویژگی های روشهای صنعتیتولید فرآوردههای خشک
اسلاید 11: کارگاه تولید میوه خشک به صورت صنعتی
اسلاید 12: طرح توجیهیاکثر میوهها بعلت دارا بودن رطوبت و فعالیت آبی بالا فساد پذیرند و بعد از برداشت باید در کوتاهترین زمان ممکن به مصرف رسیده و یا در شرایط مطلوبی نگهداری شوند. از آنجاییکه بازار مصرف تازهخوری در واحد زمان از قابلیت جذب محدودی برخوردار است و میزان ماندگاری آنها حتی در سیستمهای پیشرفته انبارداری نیز محدود بوده و هزینههای فراوانی را در بر دارد، بخشی از این محصولات که امکان راهیابی به بازار تازهخوری را ندارند، میبایست به نحوی فرآیند گردند که از فساد آنها جلوگیری و زمان ماندگاری آنها افزایش یابد. یکی از قدیمیترین و در عین حال گستردهترین فرآیندهای مورد استفاده جهت حفظ مواد غذایی در مقابل فساد،“فرآیند خشککردن“ است.
اسلاید 13: طرح توجیهیاین فرآیند، با کاهش فعالیتهای میکروبی و آنزیمی و تقلیل سرعت فعل و انفعالات شیمیایی، زمان ماندگاری محصول را افزایش داده و با کاهش وزن و حجم مواد، بستهبندی، حمل و نقل و انبارداری محصولات را سهولت میبخشد. این فرآیند باید به گونهای اعمال گردد که در کنار حفظ ماده غذایی در مقابل فساد، به شاخصهای کیفی فرآورده از جمله ارزش غذایی، طعم، عطر، رنگ و بافت کمترین صدمه ممکن وارد گردد.
اسلاید 14: طرح توجیهیميزان ضايعات پس از برداشت محصولات باغی بسیار بالا بوده و بيشتر ضايعات در كشورهاي درحال توسعه بين نقاط توليد و خرده فروشي اتفاق مي افتد.كشورما هم از اين قاعده مستثني نيست وحدود30- 35 درصد محصولات كشاورزي ما که معادل25درصد درآمد نفتي كشور تخمين زده مي شود از بين مي رود. هدف از طراحي و ساخت خشك كن و قیمت مناسب آن، اين بوده كه كشاورزان و باغداران بتوانند با خريد يك واحد آن و نصب در نزديكترين محل در مزرعه كليه محصولات كه قابل ارسال به مراكز فروش نمي باشند را خشك كرده و به صورت محصولات خشك به بازار عرضه كنند.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.