کسب و کار استارتاپ و کارآفرینی

آموزش خشک کردن میوه

khoshk-kardane-mive

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت : 46 اسلاید اهداف خشک کردن میوه 1- به حداقل رساندن ضایعات محصولات کشاورزی و باغی 2- استفاده بهینه از مازاد مصرف میوه ها، سبزیجات وگیاهان دارویی 3- کارآفرینی در مناطق روستایی 4-اشتغال زایی برای زنان در روستاها و شهرهای کوچک
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
2535 بازدید, 7 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آموزش خشک کردن میوه”

آموزش خشک کردن میوه

اسلاید 1: کانون کارآفرینی و اشتغال آستان قدس رضوی دفتر یزدتولید دستگاه خشک کن میوهانواع میوه خشک ، سبزیجات خشک و دمنوش ها

اسلاید 2:

اسلاید 3:

اسلاید 4: نقش بخش کشاورزی در اقتصاد کشوربخش كشاورزي نقش حياتي در اقتصاد ملي ايران دارد.- بطوريكه حدود 18 درصد توليد ناخالص ملي - 25 درصد اشتغال - تامين بيش از 85 درصد غذاي جامعه - 25 درصد صادرات غير نفتي - 90 درصد مواد اوليه مورد مصرف در صنعت را كشاورزي فراهم مي نمايد.

اسلاید 5: اهداف خشک کردن میوه1- به حداقل رساندن ضایعات محصولات کشاورزی و باغی 2- استفاده بهینه از مازاد مصرف میوه ها، سبزیجات وگیاهان دارویی3- کارآفرینی در مناطق روستایی4-اشتغال زایی برای زنان در روستاها و شهرهای کوچک

اسلاید 6: چه محصولاتی را می توان با دستگاه خشک کرد؟انواع محصولات باغي : سيب، گلابي، هلو،انجير، زرد آلو، شليل ، آلو، كيوي ، انگور، توت سفيد ،خرمالو انواع محصولات جاليزي: خربزه، طالبي ،گوجه فرنگي ، انواي سبزي، پياز ، كدو ، بادمجان، سير ، توت فرنگي انواع محصولات خاص : ليمو ترش، قارچ، گياهان دارويي،گل خشك، مار چوبه

اسلاید 7: مزایای خشک کردن میوهجلوگیری از فساد میوهکاهش حجمسادگی بسته بندیحمل ونقل آسانترنگهداری آسانتر

اسلاید 8: تابع شرایط جویتماس با عوامل آلوده‏کننده فضای بیرونینیاز به مساحت زیادطولانی بودن فرآیندکیفیت پایین فرآوردهبازدهی پایینعدم دسترسی به رطوبت‏های پایینویژگی های روش‏های سنتی تولید فرآورده‏های خشک

اسلاید 9: روش سنتی

اسلاید 10: عدم تابعیت از شرایط جویعدم ارتباط محصول با عوامل آلوده‏کننده فضای خارجنیاز به مساحت کمترامکان دسترسی به سرعتهای بالا در فرآیند و در نتیجه زمان‏های کوتاه‏تردسترسی به کیفیت مطلوببازدهی بالادسترسی به رطوبت‏های مورد نظرویژگی های روش‏های صنعتیتولید فرآورده‏های خشک

اسلاید 11: کارگاه تولید میوه خشک به صورت صنعتی

اسلاید 12: طرح توجیهیاکثر میوه‏ها بعلت دارا بودن رطوبت و فعالیت آبی بالا فساد پذیرند و بعد از برداشت باید در کوتاه‏ترین زمان ممکن به مصرف رسیده و یا در شرایط مطلوبی نگه‏داری شوند. از آنجایی‏که بازار مصرف تازه‏خوری در واحد زمان از قابلیت جذب محدودی برخوردار است و میزان ماندگاری آن‏ها حتی در سیستم‏های پیشرفته انبارداری نیز محدود بوده و هزینه‏های فراوانی را در بر دارد، بخشی از این محصولات که امکان راه‏یابی به بازار تازه‏خوری را ندارند، می‏بایست به نحوی فرآیند گردند که از فساد آن‏ها جلوگیری و زمان ماندگاری آن‏ها افزایش یابد. یکی از قدیمی‏ترین و در عین حال گسترده‏ترین فرآیند‏های مورد استفاده جهت حفظ مواد غذایی در مقابل فساد،“فرآیند خشک‏کردن“ است.

اسلاید 13: طرح توجیهیاین فرآیند، با کاهش فعالیت‏های میکروبی و آنزیمی و تقلیل سرعت فعل و انفعالات شیمیایی، زمان ماندگاری محصول را افزایش داده و با کاهش وزن و حجم مواد، بسته‏بندی، حمل و نقل و انبارداری محصولات را سهولت می‏بخشد. این فرآیند باید به گونه‏ای اعمال گردد که در کنار حفظ ماده غذایی در مقابل فساد، به شاخص‏های کیفی فرآورده از جمله ارزش غذایی، طعم، عطر، رنگ و بافت کم‏ترین صدمه ممکن وارد گردد.

اسلاید 14: طرح توجیهیميزان ضايعات پس از برداشت محصولات باغی بسیار بالا بوده و بيشتر ضايعات در كشورهاي درحال توسعه بين نقاط توليد و خرده فروشي اتفاق مي افتد.كشورما هم از اين قاعده مستثني نيست وحدود30- 35 درصد محصولات كشاورزي ما که معادل25درصد درآمد نفتي كشور تخمين زده مي شود از بين مي رود. هدف از طراحي و ساخت خشك كن و قیمت مناسب آن، اين بوده كه كشاورزان و باغداران بتوانند با خريد يك واحد آن و نصب در نزديكترين محل در مزرعه كليه محصولات كه قابل ارسال به مراكز فروش نمي باشند را خشك كرده و به صورت محصولات خشك به بازار عرضه كنند.

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید