علوم مهندسی معماری و عمران

اجرای سدهای بتنی (دانشگاه شریف)

ejraye-sadhaye-betoni

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

  1. amir

    موضوع پاور با موضوع قرار داده شده در سایت یکسان نیست.

نظر خود را بنویسید

اجرای سدهای بتنی (دانشگاه شریف)

اسلاید 1: تجهیز کارگاه پروژه های عمرانی دكتر محمد اسماعيل نيا عمرانمدير طرح درمهندسی مشاور مهاب قدسعضو هيئت علمی دانشگاه

اسلاید 2: اصولآ بررسی مقدماتی یک کارگاه قبل از هرگونه عملیات اجرایی دارای اهمیتی زیاد است . این بررسی را می توان به مراحل زیر تقسیم کرد: 1- مرحله اول : شناخت پروژه و مسائل مربوط به آنالف – دسترسی هاب – بررسی موقعیت طبیعی و جغرافیایی و اقلیمیج – بررسی طرق مختلف تدارکات مصالح مورد نیازکارگاه 2- مرحله دوم : تدوین برنام اجرایی و تدارکاتی کارگاه شناخت از مسائل اولیه کارگاهی و تجهیز کارگاهMAHAB GHODSS CONSULTING ENGINEERS

اسلاید 3: 3 – مرحله سوم : آماده سازی محل کار4 – مرحله چهارم: تهیه و تدارک مصالح لازم5 – مرحله پنجم: تجهیزات و ماشین آلاتتجهیزات و ماشین آلات هر کارگاه با توجه به پروژه از نظر سازه و حجم عملیات آن و با در نظرگرفتن شرایط کارگاه و امکانات تعیین می شود.

اسلاید 4: تجهیز و راه اندازی کار گاه سد سازیتعریف تجهیز کارگاه:تجهیز کارگاه، عبارت از عملیات، اقدامها و تدارکاتی است که باید به صورت موقت برای دوره اجرا انجام شود تا آغاز کردن و انجام عملیات موضوع پیمان، طبق اسناد و مدارک پیمان، میسر شود.انواع تجهیز:تجهیز اولیه - در تجهیز اولیه امکانات ضروری از جمله ابزارآلات، محل اسکان و دفاتر،تسهیلات لازم جهت تهیه غذا،انبار لوازم و غیرو در حد اولیه و رفع نیاز و در راستای تجهیزات زیر بنایی و ثانویه تدارک می شود. - محل اسکان دفاتر کار می تواند از طریق چادر و کاروان های سیار تامین گردد. - راه های اولیه دسترسی به محل ساختگاه و سایر سازه های وابسته در این مرحله آغاز می شود. - مدت زمانی که برای تجهیز کارگاه اولیه می توان در نظر گرفت معمولآ یک سوم یا یک چهارم مدت زمان تجهیز ثانویه است.

اسلاید 5: تجهیز ثانویه - تجهیز ثانویه کارگاه اقدامات و تدارکاتی است که عملیات موضوع پیمان را امکان پذیر می سازد. - این تجهیز متصل به تجهیز اولیه علاوه بر اینکه اقداماتی که در این دوره آغاز نشده بطور جامع تر و وسیعتر پیگیری می شود، سایر اقدامت لازم دیگر نیز آغاز می شود.انواع کارگاه از نظر ابعاد:کارگاه های بزرگ - کار گاه های بزرگ را می توان کارگاه هائی تعریف نمود که بیش از 10 مرحله شاخص اصل( آیتم) داشته و بیش از 300 فعالیت را شامل گردند.کارگاه های متوسط - کار گاه های متوسط را می توان کارگاه هائی در نظر گرفت که حد اکثر 6 مرحله شاخص اصلی (آیتم) داشته و تا300 فعالیت را شامل شوند

اسلاید 6: کارگاه های کوچک - کار گاه های کوچک را می توان کارگاه هائی بر شمرد که در آن کمتر از4 مرحله شاخص اصلی( آیتم) داشته و سقف فعالیت های آن از 100 فعالیت تجاوز نکند.انواع کارگاه از نظر مکان:کار گاه ثابت - کار گاه های ثابت کارگاه هائی هستند که از ابتداء تجهیز کارگاه تا پایان کار عملیات موضوع پیمان در یک نقطه مستقر بوده و نیاز به جابجائی و انتقال ماشین آلات و تجهیزات از مکانی به مکان دیگر جهت انجام عملیات موضوع پیمان ندارد. - پروزه های سد سازی، ساختمان سازی از جمله این کارگاه ها هست.

اسلاید 7: کارگاه متحرک - بسیاری از کارگاه ها به جهت طبیعت کاریشان مانند راه سازی،شبکه آبیاری با توجه به پیشرفت کار نیاز به جابجائی ماشین آلات و تجهیزات دارند. - تجهیزات در این کارگاه ها از جمله محل اسکان، دفاتر و کارگاه های پشتیبانی می باید در کاروان های متحرک پیش بینی شده تا امکان جابجائی آن از نقطه ای به نقطه دیگر امکان پذیر باشد.

اسلاید 8: چالش های تجهیز کارگاه: - اغلب پروژه های عمرانی با مشکلات عدیده ای مواجه هستند که علاوه بر اتلاف منابع باعث هدر رفتن زمان نیز می گردند. - پائین بودن ضریب تجهیز کارگاه به ویژه در پرژه های متوسط و کوچک. - نامناسب بودن طرح جانمائی کارگاه. - طولانی شدن مسیرهای حمل و نقل در اثر متمرکز نمودن دستگاه های سنگ شکن و کارخانه ساخت بتن(بچینک). -عدم واگذاری کار مناسب با توانایی و ظرفیت پیمانکاران و مشاوران. - عدم تناسب نیروی انسانی بومی و غیر بومی. - عدم مدیریت صحیح نیروی انسانی. - بی تجربگی در امر تجهیز کارگاه. - عدم برنامه ریزی صحیح. - عدم اولویت بندی صحیح امر تجهیز کارگاه. - سوء مدیریت. - کمبود نقدینگی. - عدم توانائی پیمانکار و در نتیجه تجهیز طولانی کارگاه حتی تا پایان کار.

اسلاید 9: ساز و کار های تجهیز کارگاه: - برای داشتن یک تجهیز کارگاه خوب و مناسب می باید راه کارهای عملی ارائه گردد.این راه کارها می باید عاری از هرگونه پیچیدگی و دشواریهای خاص باشد. - ذیلآ به بعضی از این راه کارها اشاره می گردد. - توجه خاص به امر تجهیز کارگاه در سایه یک برنامه ریزی دقیق و صحیح. - سعی در بهره گیری از علوم مختلف رفتاری و نقش و نوع ارتباط آنها با رفتار فردی، گروه یا سازمان. - سعی شود یک دستگاه پر ظرفیت به دو دستگاه نیم ظرفیت تبدیل تا در صورت خرابی یکی، بتوان از دستگاه دیگر استفاده نمود. - بکار گیری نیروی انسانی بومی با توجه به شرایط منطقه و بهینه بودن تناسب. - ظرفیت سازی کافی تامین آب، برق، گاز، مخابرات با توجه به حداکثر به کارگیری دستور العمل نیروی انسانی. - تهیه و بکار گیری دستورالعمل های حفاظت و ایمنی.

اسلاید 10: تحویل کارگاه:تعهدات کار فرما - کارفرما می باید کارگاه را بدون معارض تحویل پیمانکار دهد و در صورتی که اجرای کار در زمین ها و محل های تحویلی، مستلزم اخذ پروانه یا پرداخت حقوقی از قبیل عوارض شهرداری،حق ریشه ، مستحدثات ومعادن قرضه و مانند اینها باشد، می باید نسبت به تحصیل پروانه های لازم و پرداخت وجوه مزبور اقدم نماید. تامین زمین از سوی پیمانکار - در صورتی که اگر در اسناد و مدارک پیمان کارفرما، تامین تمام یا قسمتی از زمین مورد نیاز برای تجهیزکارگاه را به عهده پیمانکار گذاشته باشد، پیمانکار می باید طبق شرایط پیش بینی شده در پیمان عمل نموده و نسب به تامین زمین و پرداخت وجوه مربوطه اقدام نماید.

اسلاید 11: تعارض کارگاه - در صورتی که محل تحویل شده به پیمانکار معارض پیدا کند و موجب توقف اجرای تمام یا قسمتی از کار شود،آن قسمت از کار که متوقف شده است، مشمول تعلیق می گردد و طبق ماده 49 شرایط عمومی پیمان رفتار می شود.صورت مجالص تحویل کارگاه - تحویل کارگاه با حضور کارفرما، مشاور، پیمانکار و یا نمایندگان آنها و طی یک صورت جلسه انجام می پذیرد. - در صورت تحویل چند مرحله ای کارگاه، صورت جلسه های جداگاه ای تهیه و تنظیم می شود.

اسلاید 12: - در صورت مجالس های تحویل کارگاه می باید کلیه مشخصات، شرایط و موانع انجام کار از جمله موارد ذیل مشخص و درج گردد. - حدود و موقعیت زمین ها - محل هایی که در آنها موضوع پیمان اجرا می شود. - نقاط نشانه با مشخصات آنها. - محور عملیات. - محل قرضه منابع تهیه مصالح. - عوارض و موانع. - سایر مواردی مورد نظر دو طرف. - در فرم تحول کارگاه، مفاد صورتجلسه تحویل کارگاه آورده شده است که می باید به هنگام تحویل کارگاه تکمیل و به امضاء طرفین قرارداد برسد.

اسلاید 13: فرم تحویل کارگاه

اسلاید 14: فرم تحویل کارگاه

اسلاید 15: تحویل تدریجی کارگاه - اگر تحویل کارگاه به طور یکجا برای کارفرما میسر نباشد. می باید کارگاه به ترتیبی تحویل گردد که پیمانکار بتواند عملیات موضوع پیمان را طبق برنامه زمانی تفصیلی انجام دهد. - مهلت کارفرما برای تحویل حداقل اولین قسمت از کارگاه که برای تجهیز کارگاه و شروع عملیات موضوع پیمان لازم است، حداکثر 30 روز است. مدت زمان مجاز تحویل کارگاه - پس از مبادله پیمان، کارفرما و پیمانکار هر یک فقط تا یک ماه مجاز هستند تا نسبت به تحویل کارگاه تاخیر نمایند.

اسلاید 16: کنترل و تثبیت نقاط نشانه - پیمانکار، پیش از آغاز عملیات موضوع پیمان، باید نشانه و مبداء را از لحاظ تطبیق با نقشه ها کنترل نماید . - در صورتی که اختلافی موجود نباشد، درستی آنها را تائید و مراتب را به اطلاع مهندس مشاور رسانیده و صورت مجلس مربوطه با مهندس مشاور و کار فرما را تنظیم تا ملاک شروع عملیات قرار گیرد. - در صورت عدم تطابق و وجود اشکال به اطلاع مهندس مشاور رسانیده تا در صورتجلسه قید گردد. - پس از تحویل هر قسمت از کارگاه، پیمانکار باید، نقاط نشانه و مبداء و همچنین علایم مربوط به آنها را با بتن و مصالح بنایی تثبیت نماید. - پیمانکار باید نقاط نشانه و مبداء را در طول مدت اجرای کار تا تحویل موقت،به هزینه خود، حفظ و نگهداری کند.

اسلاید 17: پیاده کردن نقشه ها - پیمانکار متعهد است که نقشه ها،امتدادها و محورها را با نظارت مهندس مشاور پیاده کند و درستی آنها را با مهندس مشاور صورتمجلس کند. - در صورتی که هنگام پیاده کردن نقشه ها ، امتدادها و محور ها ،اختلافی در مورد تراز زمین طبیعی و مدارک فنی مشاهده شود، و ضع موجود را پیمانکار و مهندس مشاور و کارفرما صورتمجلس می کنند.

اسلاید 18: طرح جانمائی تجهیز کارگاه - براسای بند (الف) ماده 20 شرایط عمومی پیمان، پیمانکار می باید پس از تحویل گرفتن زمین کارگاه، با توجه به مدت تعیین شده برای تجهیز، طرح جانمایی تجهیز کارگاه را تهیه کرده و پس از تائید مهندس مشاور ، آن را مبنای تجهیز کارگاه قرار دهد. - طرح جانمایی تجهیز کارگاه با توجه به موقعیت، ابعاد، سیاستگذاری و امکانات مالی متغیر می باشد. - طرح جانمایی براساس آسایش کارکنان، سهولت امکان دسترسی به ساختگاه، اقتصادی بودن هزینه های ساخت و نگهداری آنها طراحی می شوند.فهرست سازه ها و ابنیه ها - در طرح جانمایی،سازه ها،ابنیه ها و تجهیزات موارد ذیل مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرند، اما قاعدتآ محدود به این موارد نخواهد شد.

اسلاید 19:

اسلاید 20: ساختمان های مسکونی( کارفرما – مشاور – پیمانکار ) - کاروان ها - چادر ها - ساختمان های پیش ساخته - ساختمان های دائم که هر یک می توانند در گروه های ذیل طبقه بندی گردند. - کارگری - کارمندی - مندسی - مهمانسراساختمان های اداری ( کارفرما – مشاور – پیمانکار ) - کاروان ها - ساختمان های پیش ساخته - ساختمان های دائم

اسلاید 21: انبارها - ابزار کار - مصرفی - مواد غذایی - مصالح ساختمانی - مغزه گمانه ها - ابزار و وسایل دست دوم(جمعداری اموال) - انبار های مواد ناریهکارگاه های مشین آلات - تعمیرگاه ماشین آلات سبک،نیمه سنگین و سنگین - سرویس کاری و تعویض روغن - باطری سازی - صافکاری و نقاشی - پنچر گیری - شتشوی ماشین - جوشکاری - تراشکاری - محل بارگیری و بار اندازی ماشین آلات و دستگاه ها.

اسلاید 22: کارگاه های پشتیبانی - کارگاه نجاری - کارگاه آرماتوربندی - کارگاه آهنگری - کارگاه تراشکارکارگاه انتقال و توزیع برق - تابلوهای انتقال و توزیع برق - شبکه برق رسانی و توزیع آن - برق اضطراری( شامل ژنراتورها؛ تابلوها،رله های قطع و وصل خودکار) - سیستم های اعلام خطر و زنگ اخبار - آنتن های ماهواره و مخابراتیکارگاه تاسیسات مکانیکی - پمپ ها - چاه های آب - موتور خانه ها

اسلاید 23: آزمایشگاه - مکانیک خاک بتن - تزریق - کشش قطعات فولادیمخازن سوخت - بنزین - گازوئیل - نفتساختمان های عمومی - نگهبانی کارگاه - نکهبانی برق و تاسیسات - سالن غذا خوری(آشپز خانه – سردخانه – سلن توزیع) - تلفن - نماز خانه - سالن اجتماعات - نانوایی - سرویس بهداشتی عمومی - سرویس های عمومی( کفاشی، خیاطی، آرایشگاه و......) - مرکز خرید

اسلاید 24: تاسیسات پشتیبانی - کارخانه بتن ساز مرکزی ( بچینگ ) - سیلوی سیمان - سیلوی پوزرلان - کارگاه یخ سازی - تاسیسات سنگ شکن - آبگیر و حوضچه های رسوب گیر - دپوی مصالح دانه بندی شده - سیستم خنک کننده مصالح - جرثقل های برجی - جرثقل کابلی - منبع های آب ( صنعتی – شرب) -خطوط انتقال آب - تصفیه خانه - شبکه توزیع آب - مراکز آتش نشانی - شیر های آتش نشانی(Tower Crane)(Cable Crane)

اسلاید 25: محوطه شهرک مسکونی - خیابان ها، پارکینگ های محوطه - پارکینگ ماشین آلات سنگین و سبک - انبار های رو باز - حصار کشی، دیوار کشی،سیم خاردار،ورودی - شبکه جمع آوری و دفع فاضلات و آب باران - فضا های سبز - زمین های ورزشی رو باز - تابلو ها و علائم راهنما و ایمنی، اعلائم راهنمایی و رانندگیراه ها - دسترسی - سرویس - ارتباطی - انحرافی - عبور ساکنین منطقه

اسلاید 26: ملاک ها و معیار های طراحی - در طرح جانمایی می باید توجه خاصی نسبت به مسائل محیط زیست داشت و به شدت از آلودگی های هوا، صوتی،بهداشت و روان و غیرو جلوگیری نمود. تردد - اصولآ تردد بین بخش ها و ساختمان های مختلف بخشی از اوقات کارکنان را صرف خود می کند. - از اینرو می باید چیدمان ساختمان ها به نحوی انجام پذیرد که مسافت تردد داخلی و خارجی کارکنان در حالت کمینه قرار گیرد. - الف) داخلی - در طراحی جانمایی می باید ساختمان هایی که بیشترین تردد نسبت یه یکدیگر دارند مانند ساختمان مدیریت، اداری، کارفرما، مشاور و غیرو در کنار هم قرار گیرند و ساختمان هایی که کمترین رفت و آمد را به خود اختصاص می دهند و شاید در روز یک یا دو بار به آنها مراجعه شوند(مانند خوابگاه ها) دور تر ساخته شوند.ب) خارجیساختمان هایی که به طور دائم دارای مراجعه کنندگان غریبه و خارج از کارگاه را دارند می باید حتی المقدور نسبت به درب ورودی نزدیک تر طراحی گردند( مثل ساختمان هایانبار،ایستگاه سوخت رسانی،سیلو کارخانه بتن سازی).

اسلاید 27: صدا - یکی از مسا ئلی که در کارگاه ها می باید به خوبی رعایت گردد استراحت و خواب کارکنان می باشد. بی خوابی و عدم استراحت کافی در طول شب باعث کج خلقی، عصبانیت و بدرفتاری کارکنان می گردد و در نتیجه باعث کاهش راندمان می شود. - در چیدمان طرح جانمایی می باید به نحوی اقدام نمود تا ساختمان های پر سر و صدا ( مثل سنگ شکن،آهنگری،و نجاری و غیرو ) نسبت به ساختمان های اداری و به ویژه مسکونی(خوابگاه ها) بیشترین فاصله ممکنه را داشته باشند.جهت باد - یکی از مسائل مهم دیگر که میباید در طرح جانمایی مورد توجه قرارگیردجهت باد های غالب می بشد. - معمولآ در اکثر کارگاه های عمرانی از جمله سد سازی تاسیساتی همچون سنگ شکن،سیلوی سیمان و غیرو وجود دارد. - در صورتی که جهت وزش باد از سمت این تاسیسات به سوی شهرک مسکونی (کمپ) باشد، در هنگام وزش باد می تواند فضای محیط کار را آلوده و مشکلات محیط زیست را پدید آورد.

اسلاید 28: نزولات آسمانی - طرح جانمایی کارگاه می باید به نحوی مورد طراحی قرار گیرد تا در هنگام ریزش نزولات آسمانی، مشکلات ناشی ازلجن شدن و باتلاقی شدن زمین و یا جریان یافتن سیلاب ،متوجه کارکنان نشود.نور -یکی از نیازمندی های مهم هر شخصی که بتواند در یک محیط آرام و بدون تنش فعالیت نماید نور طبیعی و کافی ساختمان است. - در صورتی که موقعیت کارگاه از محدودیت های خاصی بر خوردار باشد می باید موقعیت دفاتر کار و کارگاه ها حتی المقدور به نحوی انتخاب گردد تا از نور طبیعی کافی برخوردار باسد.

اسلاید 29: طراحی چیدمان - در این جا با توجه به تجربیات و معیار ها، دو نوع طرح به عنوان طرح جانمایی شهرک(کمپ) کارگاه ارائه شده است. طرح نوع(1) - در این طرح کلیه سازه ها و ابنیه ها ملاحظه شده است، اما از آنجا که این طرح ویژه پروژه های کوچک تا متوسط در نظر گرفته شده است کلیه سازه ها در یک مقیاس مناسب و متناسب با پروژه طراحی شده است. - ابعاد اتاق ها و سازه ها با توجه به وسعت زمین کارگاه، محدودیت ها و شرایط منطقه تعیین و طراحی شده است.طرح نوع (2) - طرح نوع (2)ویژه پروژه های متوسط تا بزرگ می باشد. - در این طرح ، ابعاد سازه ها و ابنیه ها در یک مقیاس بزرگتری نسبت به نوع (1) مورد طراحی قرار می گیرند. - ابعاد و اندازه اتاق ها و سازه های آن با توجه به شرایط بیان شده در طرح (1) تعیین و طراحی می گردد.

اسلاید 30: طرح جانمایی نوع(1)

4,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید