صفحه 1:
ارتباطاتدر آشپزخانه
C.Gtep: dob Description ( Position)
قدم اول:شرح وظایف (موقعیت)
8.Gtep: IcPorcativa to Kitckes ۴
قدم دوم:دادن اطلاعات به کارکنان آشپزخانه
9.Gtep: Ovuchiog First wooly
قدم سوم:مربی گری در ماه اول
اس مسا نوج to Oke? (work bevel)
قدم چهارم:گزارش سطح کاری کارکنان به سرآشپز
صفحه 2:
(ticked Ooweevunicatiza
ارتباطاندر اشپزخانه
5. ۵۵ :۳
قدم پنجم: مسئولینها
۵186: ۳900۵00/۲ 6
شو حك كردن كروت قدا ها
ONCE: PROUD UDG ¢ OOO a 0 7
م ففتم: آموزش ماهیانه
SHEE هن KOTEMOO, FOTORE.8
PLOOOWE
قدم هشتم:چرخش افراد در قسمتها و برنامه ریزی در مورد
اینده
صفحه 3:
ارتباطانفیگر در آشپزخانه
wit the cheP
* ارتباطات با سرآشپز
Cowwunirdiod wih service wewbers ۰
* ارتباطات با همکاران داخل آشپزخانه
with Wucod Recourse وونل ٠
Orpartvedt
wiliwil ارتباط با کازگزیتن و منانع *
٠ 0
صفحه 4:
ايتباطاتفيكر در ail> juiul
Depart روج وررهظ) زرد
ارتباطات با انبار ظروف
ارتباطات با قسمت تدارکات
عص ممص 2) 205 ) كاردا ادص اص ووو 0
ارتباطات با كنترل هزينه ها
0
صفحه 5:
ارزيابمكيفيسغذا
( مشاه Colour (coutrust, *
9 رنگ(رنگهای مختلف-جذاب)
Pkuvuwr (bhacrd, fart, sweet, uveptubl) *
* مزه(گس,شیرین,شور و ترش و قابل قبول)
٠ Texture (crisp, Pirxv, svPi)
* بافت(ترد.محکم و سفت,نرم)
صفحه 6:
ood 60۵ منمیه)
ارزيابىمكيفيدغذا
Okupelsize (Otaadard, tov Pha, rowed. )
Clee old 9 Galea INE gal si
oo)
افص مت سس Dewpercture (oh, kot,
حرارت(سرد,داغ,ولرم و درجات متفاوت دما)
Productive (very yood, yood, poor gully)
شیوه های تهیه(خیلی خوب و خوب وکیفیت
Guepestion Por Ieoproveswect:
صفحه 7:
Quality oP
* Ooo: اصولیبودن
تمیز بودن Orutess: ۰
سازماندهی : م6 ۰
لنجام پله پله مراحل : نی ۰
weeds improvewedt, sotisPactory, above ,بصصعه< اكتدحس)
superior) ب عاك
نارضایتی,نیاز به ارتقاءرضایتمندی,قابل قبول,خیلی عالی
صفحه 8:
مشکلاتولیج در نظم اشپزخانه
ام۳<) ممملم) ۰
2 حضور و غیاب(غیبت غیر موجه,ترک محل کار بدون
زه
٠ Oskoursiy ced Retited Problews
(heh), Pub pia work records, wild daa)
prs صداقت و مشکلات مربوطه(دزدی خسارت عمدی)
On the job @ekwiour problews *
اعمال غير اخلاقى و غیر حرفه ای(سیگار کشیدن,جنگ ودعو
a
صفحه 9:
نحوه برقرارعن ظم کارکنان
اخطار شفاهیه مت اس سول ۰
ام ۱
اخطار شفاهی همراه با درج در پرونده ٠
۰ Orites repricrembuiS aii
* Gusprupin 0 olig S che!
* Dischuryppoil اخرلح