صفحه 1:
ارتباطاتدر آشپزخانه
C.Gtep: dob Description ( Position)
قدم اول:شرح وظایف (موقعیت)
8.Gtep: IcPorcativa to Kitckes ۴
قدم دوم:دادن اطلاعات به کارکنان آشپزخانه
9.Gtep: Ovuchiog First wooly
قدم سوم:مربی گری در ماه اول
اس مسا نوج to Oke? (work bevel)
قدم چهارم:گزارش سطح کاری کارکنان به سرآشپز
صفحه 2:
(ticked Ooweevunicatiza
ارتباطاندر اشپزخانه
5. ۵۵ :۳
قدم پنجم: مسئولینها
۵186: ۳900۵00/۲ 6
شو حك كردن كروت قدا ها
ONCE: PROUD UDG ¢ OOO a 0 7
م ففتم: آموزش ماهیانه
SHEE هن KOTEMOO, FOTORE.8
PLOOOWE
قدم هشتم:چرخش افراد در قسمتها و برنامه ریزی در مورد
اینده
صفحه 3:
ارتباطانفیگر در آشپزخانه
wit the cheP
* ارتباطات با سرآشپز
Cowwunirdiod wih service wewbers ۰
* ارتباطات با همکاران داخل آشپزخانه
with Wucod Recourse وونل ٠
Orpartvedt
wiliwil ارتباط با کازگزیتن و منانع *
٠ 0
صفحه 4:
ايتباطاتفيكر در ail> juiul
Depart روج وررهظ) زرد
ارتباطات با انبار ظروف
ارتباطات با قسمت تدارکات
عص ممص 2) 205 ) كاردا ادص اص ووو 0
ارتباطات با كنترل هزينه ها
0
صفحه 5:
ارزيابمكيفيسغذا
( مشاه Colour (coutrust, *
9 رنگ(رنگهای مختلف-جذاب)
Pkuvuwr (bhacrd, fart, sweet, uveptubl) *
* مزه(گس,شیرین,شور و ترش و قابل قبول)
٠ Texture (crisp, Pirxv, svPi)
* بافت(ترد.محکم و سفت,نرم)
صفحه 6:
ood 60۵ منمیه)
ارزيابىمكيفيدغذا
Okupelsize (Otaadard, tov Pha, rowed. )
Clee old 9 Galea INE gal si
oo)
افص مت سس Dewpercture (oh, kot,
حرارت(سرد,داغ,ولرم و درجات متفاوت دما)
Productive (very yood, yood, poor gully)
شیوه های تهیه(خیلی خوب و خوب وکیفیت
Guepestion Por Ieoproveswect:
صفحه 7:
Quality oP
* Ooo: اصولیبودن
تمیز بودن Orutess: ۰
سازماندهی : م6 ۰
لنجام پله پله مراحل : نی ۰
weeds improvewedt, sotisPactory, above ,بصصعه< اكتدحس)
superior) ب عاك
نارضایتی,نیاز به ارتقاءرضایتمندی,قابل قبول,خیلی عالی
صفحه 8:
مشکلاتولیج در نظم اشپزخانه
ام۳<) ممملم) ۰
2 حضور و غیاب(غیبت غیر موجه,ترک محل کار بدون
زه
٠ Oskoursiy ced Retited Problews
(heh), Pub pia work records, wild daa)
prs صداقت و مشکلات مربوطه(دزدی خسارت عمدی)
On the job @ekwiour problews *
اعمال غير اخلاقى و غیر حرفه ای(سیگار کشیدن,جنگ ودعو
a
صفحه 9:
نحوه برقرارعن ظم کارکنان
اخطار شفاهیه مت اس سول ۰
ام ۱
اخطار شفاهی همراه با درج در پرونده ٠
۰ Orites repricrembuiS aii
* Gusprupin 0 olig S che!
* Dischuryppoil اخرلح
Kitchen Communication
ارتباطات در آشپزخانه
)1.Step: Job Description ( Position
قدم اول:شرح وظایف (موقعیت)
2.Step: Information to Kitchen Staff
قدم دوم:دادن اطالعات به کارکنان آشپزخانه
3.Step: Coaching first month
قدم سوم:مربی گری در ماه اول
)4.Step: Feed back to Chef (work level
قدم چهارم:گزارش سطح کاری کارکنان به سرآشپز
Kitchen Communication
ارتباطات در آشپزخانه
STEP: RESPONSIBILITIES.5
قدم پنجم:مسئولیتها
STEP: FOOD QUALITY CHECK.6
قدم ششم:چک کردن کیفیت غذاها
STEP: TRAINING ONCE A MONTH.7
قدم هفتم:آموزش ماهیانه
STEP : JOB ROTATION, FUTURE.8
PLANNING
قدم هشتم:چرخش افراد در قسمتها و برنامه ریزی در مورد
آینده
Kitchen Communication
ارتباطات دیگر در آشپزخانه
• Communication with the chef
• ارتباطات با سرآشپز
• Communication with service members
• ارتباطات با همکاران داخل آشپزخانه
• Communication with Human Recourse
Department
• ارتباط با کارگزینی و منابع انسانی
Kitchen Communication
ارتباطات دیگر در آشپزخانه
Communication with Stewarding Department
ارتباطات با انبار ظروف
Communication with Purchasing Dep.
ارتباطات با قسمت تدارکات
Communication with Cost Controller
ارتباطات با کنترل هزینه ها
Food Quality Evaluation
ارزیابی کیفیت غذا
• Colour (contrast, attractive )
)جذاب-• رنگ(رنگهای مختلف
• Flavour (bland, tart, sweet, acceptable)
)شور و ترش و قابل قبول،شیرین،• مزه(گس
• Texture (crisp, firm, soft)
)نرم،محکم و سفت،• بافت(ترد
Food Quality Evaluation
ارزیابی کیفیت غذا
Shape/size (Standard, too flat, round.. )
شکل و سایز غذا(استاندارد و خیلی مسطح و
)..گرد
Temperature (cold, hot, temperature)
)ولرم و درجات متفاوت دما،داغ،حرارت(سرد
Production (very good, good, poor quality)
شیوه های تهیه(خیلی خوب و خوب وکیفیت
)پایین
Suggestion for Improvement:
Quality of work
کیفیت کار
اصولی بودن
• Accuracy:
تمیز بودن
• Neatness:
سازماندهی
• Organisation :
انجام پله پله مراحل
• Thoroughness :
(unsatisfactory, needs improvement, satisfactory, above
average, superior)
خیلی عالی،قابل قبول،رضایتمندی،نیاز به ارتقا،نارضایتی
Common discipline problems
مشکالت رایج در نظم آشپزخانه
• Attendance Problems
(unexcused absences, leaving without permission)
ترک محل کار بدون،مشکالت حضور و غیاب(غیبت غیر موجه
)اجازه
• Dishonesty and Related Problems
(theft, falsifying work records, willful damage)
)خسارت عمدی،عدم صداقت و مشکالت مربوطه(دزدی
• On the job Behaviour problems
(Carelessness, smoking, intrigue, fighting…
جنگ و دعوا،اعمال غیر اخالقی و غیر حرفه ای(سیگار کشیدن
).. و
Employee Discipline
نحوه برقراری نظم کارکنان
• Unrecorded oral warningاخطار شفاهی
• Oral warning with notation in employees personal file
• اخطار شفاهی همراه با درج در پرونده
• Written reprimandتنبیه کتبی
• Suspensionاخراج کوتاه مدت
• Dischargeاخراج دائمی