صفحه 1:
ارتباطاتدر آشپزخانه C.Gtep: dob Description ( Position) ‏قدم اول:شرح وظایف (موقعیت)‎ 8.Gtep: IcPorcativa to Kitckes ۴ ‏قدم دوم:دادن اطلاعات به کارکنان آشپزخانه‎ 9.Gtep: Ovuchiog First wooly ‏قدم سوم:مربی گری در ماه اول‎ ‏اس مسا نوج‎ to Oke? (work bevel) قدم چهارم:گزارش سطح کاری کارکنان به سرآشپز

صفحه 2:
(ticked Ooweevunicatiza ‏ارتباطاندر اشپزخانه‎ 5. ۵۵ :۳ قدم پنجم: مسئولینها ۵186: ۳900۵00/۲ 6 شو حك كردن كروت قدا ها ONCE: PROUD UDG ¢ OOO a 0 7 م ففتم: آموزش ماهیانه SHEE ‏هن‎ KOTEMOO, FOTORE.8 PLOOOWE قدم هشتم:چرخش افراد در قسمتها و برنامه ریزی در مورد اینده

صفحه 3:
ارتباطانفیگر در آشپزخانه ‎wit the cheP‏ * ارتباطات با سرآشپز ‎Cowwunirdiod wih service wewbers‏ ۰ * ارتباطات با همکاران داخل آشپزخانه ‎with Wucod Recourse‏ وونل ‎٠‏ Orpartvedt wiliwil ‏ارتباط با کازگزیتن و منانع‎ * ٠ 0

صفحه 4:
ايتباطاتفيكر در ‎ail> juiul‏ ‎Depart‏ روج وررهظ) زرد ارتباطات با انبار ظروف ارتباطات با قسمت تدارکات عص ممص 2) 205 ) كاردا ادص اص ووو 0 ارتباطات با كنترل هزينه ها 0

صفحه 5:
ارزيابمكيفيسغذا ( مشاه ‎Colour (coutrust,‏ * 9 رنگ(رنگهای مختلف-جذاب) ‎Pkuvuwr (bhacrd, fart, sweet, uveptubl)‏ * * مزه(گس,شیرین,شور و ترش و قابل قبول) ‎٠ Texture (crisp, Pirxv, svPi)‏ * بافت(ترد.محکم و سفت,نرم)

صفحه 6:
ood 60۵ ‏منمیه)‎ ‏ارزيابىمكيفيدغذا‎ ‎Okupelsize (Otaadard, tov Pha, rowed. ) Clee old 9 Galea INE gal si oo) افص مت سس ‎Dewpercture (oh, kot,‏ حرارت(سرد,داغ,ولرم و درجات متفاوت دما) ‎Productive (very yood, yood, poor gully)‏ شیوه های تهیه(خیلی خوب و خوب وکیفیت ‎Guepestion Por Ieoproveswect:‏

صفحه 7:
Quality oP * Ooo: ‏اصولیبودن‎ تمیز بودن ‎Orutess:‏ ۰ سازماندهی : م6 ۰ لنجام پله پله مراحل : نی ۰ ‎weeds improvewedt, sotisPactory, above‏ ,بصصعه< اكتدحس) ‎superior)‏ ب عاك نارضایتی,نیاز به ارتقاءرضایتمندی,قابل قبول,خیلی عالی

صفحه 8:
مشکلاتولیج در نظم اشپزخانه ام۳<) ممملم) ۰ 2 حضور و غیاب(غیبت غیر موجه,ترک محل کار بدون زه ‎٠ Oskoursiy ced Retited Problews‏ ‎(heh), Pub pia work records, wild daa)‏ ‎prs‏ صداقت و مشکلات مربوطه(دزدی خسارت عمدی) ‎On the job @ekwiour problews‏ * اعمال غير اخلاقى و غیر حرفه ای(سیگار کشیدن,جنگ ودعو ‎a‏

صفحه 9:
نحوه برقرارعن ظم کارکنان اخطار شفاهیه مت اس سول ۰ ام ۱ اخطار شفاهی همراه با درج در پرونده ‎٠‏ ۰ Orites repricrembuiS aii * Gusprupin 0 olig S che! * Dischuryppoil ‏اخرلح‎

32,000 تومان