علوم مهندسی معماری و عمران

انواع الکترود جوشکاری

e-josh-kari

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “انواع الکترود جوشکاری”

انواع الکترود جوشکاری

اسلاید 1: ارائه درس تکنولوژی جوشرضا قاسمی ده‌چشمهمعرفی انواع الکترود جوشکاری

اسلاید 2: تقسیم بندی الکترودها از نظر ذوب:1- ذوب شونده/مصرف شونده Consumable (ذوب شده و به بخشی از جوش تبدیل میشوند) : روپوشدار: SMAW بدون روپوش: GMAW و SAWتوپودری: FCAW2- غیرذوبشونده Non-Consumable : TIG ،جوش مقاومتی

اسلاید 3: الکترودهای روکشداراز دو قسمت مغزفلزی و روپوش‌ تشکیل شده است.انواع الکترود های روکش دار بر اساس جنس فلز الکترود:1- فولاد نرمه2- فولاد پر کربن3- فولاد آلیاژی خاص4- چدن5- انواع الکترودهای غیر آهنی: آلیاژهای نیکل، فلزات رنگیانواع الکترود های روکش دار بر اساس انواع پوشش الکترود:1- الکترودهای با پوشش سلولزی2- الکترودهای با پوشش روتیلی3- الکترودهای با پوشش بازی یا قلیایی4- الکترودهای با پوشش اسیدی5- الکترودهای با پوشش اکسیدی

اسلاید 4: الکترود سلولزی:قسمت زیادی از روپوش آن از ترکیبات سلولزی است که در حین جوشکاری، گاز زیادی تولید میکند و به دلیل ورود هیدروژن در قوس که از تجزیه سلولز حاصل میشود،ولتاژ قوس افزایش یافته ونفوذوپاشش زیادوانتقال گرما ازقوس به کار بسیار مطلوب است، سطح جوش حاصل از این نوع الکترود، ناهموار و خشن است که با جریان DC و قطب DCRP مورد استفاده واقع میشود . این الکترودها نمگیر هستند و رطوبت برماده سلولزاثر کرده و باعث فاسد شدن ماده سلولزمیشود. به همین دلیل این الکترودهادر جعبه های دربسته که رطوبت درآن غیرقابل نفوذباشد و یا در جعبۀ حلبی که با لحیم، غیر قابل نفوذ شده است عرضه میشود. در الکترودهای سلولزی امکان خشک کردن الکترود وجود ندارد زیرا حرارت باعث سوختن روپوش میشود.خواص مکانیکی خوب و نفوذ کافی موجب میشود که این الکترود در جوشکاری پاس ریشه اتصالات استفاده شود. مذاب جوش به سرعت منجمد می شود در نتیجه برای جوشکاریهای سرازیر هم قابل استفاده است. بکارگیری این الکترود در پاسهای میانی اتصال مطلوب نیست زیرا امکان حل شدن هیدروژن در مذاب زیاد بوده و باعث هیدروژن تردی (هیدروژن به صورت اتمی در مذاب حل میشود، سپس تشکیل مولکول هیدروژن داده H2 وموجب ضعف جوش میگردد) میشود.

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید