عايقكاري

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اکوستیک”

اکوستیک

اسلاید 1: بنام دوست ..

اسلاید 2: گردآورندگان:آقای مجید دماوندی ومریم عبدلی موضوع اکوستیک

اسلاید 3: عایقکاری ساختمانحرارتیصوتیرطوبتیعایقکاری ساختمان

اسلاید 4: عايق ها به اجسامي مي گويند كه داراي ضريب هدايت گرمائي خيلي كم مي باشند يا K در آنها خيلي كوجك و بر عكس ( ضريب مقاومت گرمائي ) در آنها زياد است.

اسلاید 5: موارد عایقکاریکـفهادیوارهای خارجیبامها درهای خارجی وپنجرهادرزها و تركهاي ساختمان

اسلاید 6: 1- كـفـهادر كف زيرزمينها و طبقه همكف معمولاً بتن‌ريزي بر روي قلوه سنگ انجام مي‌شود كه خود نوعي عايق حرارتي محسوب مي‌شود و نيازي به عايقكاري اضافي نيست. زمين به مقدار زيادي از گريز گرما جلوگيري مي‌كند و بيشترين مقدار گريز در محل برخورد كف با ديوارهاي خارجي است.سقفهايي كه از زير با هواي آزاد در تماس هستند (مانند سقف پاركينگها، محل بازي كودكان و پيش‌آمدگي سقف در خيابان) و براي طبقه بالا كف معلق محسوب مي‌شوند، عاملي براي تبادل حرارتي به حساب مي‌آيند و بايد عايقكاري شوند.

اسلاید 7: 2 -ديوارهاي خارجيديوارهاي خارجي نازك سهم عمده‌اي در گريز گرما دارند، اين ديوارها چنانچه در معرض باد قرار گيرند، گرماي بيشتري را تلف مي‌كنند. مقدار گريز گرما از ديوارهاي خارجي ساختمان بسته به جنس و ضخامت ديوارها و نيز تعداد طبقات ساختمان متغير است و در ساختمان دو طبقه با زيرزمين ممكن است تا 30 درصد نيز برسد.

اسلاید 8: 3-بام‌ها بامها نيز همانند ديوارهاي خارجي بخشي از پوسته به حساب مي‌آيند و بسته به جنس مصالح مصرفي، ضخامت، شكل و تعداد طبقات ساختمان، مقدار گريز گرما در آنها تغيير مي‌كند، اين مقدار در ساختمان يك طبقه با زيرزمين مي‌تواند تا 17 درصد هم برسد.

اسلاید 9: 4-درهاي خارجي و پنجره‌هادرهاي خارجي و پنجره‌ها، به ويژه اگر درزبندي نشده باشند، سهم عمده‌اي را در اتلاف گرما بر عهده دارند. درها و پنجره‌هاي فلزي بيش از انواع چوبي و پلاستيكي گرما را هدايت مي‌كنند، همچنين پنجره‌هاي تك شيشه بيش از پنجره‌هاي چند شيشه‌اي، هادي گرما هستند.

اسلاید 10: 5-درزها و تركهاي ساختماناختلاف فشار داخل ساختمان و محيط خارج، جابه‌جايي هوا و نشت آن را ايجاب مي‌نمايد. بخشي از هواي داخل ساختمان به علت گرم شدن به سمت بالا حركت كرده و قسمتي از آن از راه تهويه طبيعي به خارج نفوذ مي‌كند، در نتيجه هواي قسمت پايين كه سردتر است نسبت به هواي بيرون داراي فشار منفي شده و هواي سرد از منافذ ريز به داخل ساختمان وارد مي‌شود

اسلاید 11: آکوستیک

اسلاید 12: آکوستیک : علوم مربوط به صدا وشنوایی رادر اصطلاح اکوستیک می نامند . شاخه ها:1 .اکوستیک ساختمانی و سالن ها ، 2.اکوستیک مولکولی ، نوفه ( نویز ) اکوستیک هوایی ،3.اکوستیک فیزیکی

اسلاید 13: انواع مصالح آ کوستیکی : تایل گچی ، ماینرال ، تایل فلزی ، پشم شیشه ، پشم سنگ ، اسپری آکوستیکی ، فوم آ کوستیکی ، پنجره های دو جداره ، درب دوجداره، سقف کاذب آکوستیکی .میزان جذب صدا توسط مصالح بستگی به اندازه ، عمق، وتعداد حفره های مصالح وفرکانس صوت دارد.

اسلاید 14:

اسلاید 15:

اسلاید 16: تولید صدا: وقتی به جسمی جامد ضربه وارد می کنیم ، تولید صدا می کند. در اثر ارتعاش هوا یا در اثر ضربه مکانیکی ایجاد می شود .1 – خوش آیند ( موسقی ) البته همیشه شنیدن موسقی خوش ایند نیست .2 – ناخوش آ یند( صداهای مزاحم ) . برای ایزوله کردن: ( گچ ) ( چوب) ( دو جداره کردن ) ( ضخامت ) ( فاصله هوایی) ( تخلخل)

اسلاید 17: چگونگی عملکرد مصالح : ذرات هوایی که در اثر صوت به داخل حفره هایرفته و از آنها خارج می شوند ، سبب ایجاد اصطحکاک شده بخشی از انرژی صوتی مستهلک وبه گرما تبدیل می شود، بخشی از موانع عبور کرده ویا در داخل فضا منعکس می شود .

اسلاید 18: پشم سنگ : در ضخامت ووزن های مختلف تولید می شود وبرای عایق حرارتی کف ، دیوار ، سقف .از دو طریق به کاهش صدا کمک می کند: 1 – جذب صدا درسطح 2 – انتقال صدا درمیان اجزامتشکله سازه

اسلاید 19: عايقهای پشـم سـنگ پشم سنگ جزو خانواده عايقهاي حرارتي است كه در صنعت و ساختمان كاربرد گسترده اي دارد ماده اوليه اصلي براي توليد اين عايق سنگ بازالت از گروه سنگهاي آذرين است كه بازمانده فعاليتهاي آتش فشاي است و در كشور ما به وفور يافت ميشود

اسلاید 20: عایق پشم سنگپشم سنگ بدون روكشپشم سنگ با روكش فويل آلومينيوم

اسلاید 21: تایل های گچی : امروزه استفاده از سیستم دیوارهای سبک گچی در صنعت ساختمان سازی جهان بسیار فراگیر شده به علت این امر مزایا و قابلیت های فراوانی است که این سیستم با خود به ارمغان آورده .دیوارهای جداکننده ( پارتیشن ) سقف کاذب و روکش دیوارها سرعت وکیفیت بالا ، انعطاف پذیری ، زیبایی، حفاظت سازه در مقابل حریق

اسلاید 22:

اسلاید 23:

اسلاید 24: اندودهاي آكوستيكي دو نوعند: الف:  اندودهاي گچي با دانه‌هاي سبك مانند پرليت و ورميكوليت منبسطب:    اندودهاي مشتمل بر فيبرهاي معدني به همراه چسب

اسلاید 25: اندودهاي گچي با دانه‌هاي سبك مانند پرليت و ورميكوليت منبسطاندودهاي گچ و پرليت را از اختلاط گرد گچ، پرليت و آب درست مي‌كنند و يا گچ و پرليت آماده بسته‌بندي شده را با آب مخلوط كرده روي سطوح صاف زيرسازي كه ممكن است بتني، سيماني، گچي يا فولادي باشد، مي‌كشند يا با ماشين بر روي آنها مي‌پاشنداندودهاي ماله‌اي در دو قشر آستر به ضخامت حدود 10 ميليمتر و رويه به كلفتي حدود 3 ميليمتر اجرا مي‌شوند و اندودهاي ماشيني در دو، سه يا چهار قشر نازك پاشيده مي‌شوند، به قسمي كه مجموع ضخامت به حدود 12 ميليمتر برسد.

اسلاید 26: اندودهاي مشتمل بر فيبرهاي معدني به همراه چسب اندودهاي فيبري از پنبه كوهي يا پشم معدني و يك چسب معدني ساخته مي‌شوند.نخست سطح مورد نظر را با قشر ضخيمي از چسب، آغشته مي‌كنند و سپس فيبر را روي آن مي‌پاشند. اندودهاي به ضخامت بيش از 12 ميليمتر، دست كم در دو قشر بايد انجام شوند و قشر رويه را مي‌توان با سيلر و به صورت رنگي نيز اجرا كرد.

اسلاید 27: نصب مصالح آكوستيكي 1.چسباندن 2.ميخ كردن

اسلاید 28:

اسلاید 29: چسباندن حدود نيمي از آكوستيك تايلها با چسب روي سطوح سخت بتني، گچي، يا تخته گچي چسبانده مي‌شوند. اين روش ارزان‌ترين و معمول‌ترين راه نصب آكوستيك تايل بر روي سقفهاي موجود مي‌باشد. چسباندن، مستلزم وجود زيرسازي محكم و صاف است. سطوح كهنه، بايد كاملاً تميز و اندودهاي نو، بايد براي پذيرش چسب آهار زنيآماده شوند، جنس چسب بايد از انواع توصيه شده يا ساخته شده توسط توليد كننده تايلها باشد تا چسبندگي كافي بين آكوستيك تايل و زيرسازي آنها تأمين شود. چسب در هر چهار گوشه تايل 300*300 ميليمتر به اندازه گردو زده مي‌شود، براي تايلهاي بزرگتر فاصله محل چسبها از 300 ميليمتر كمتر خواهد بود. هنگامي كه تايل را در محل فشار دهند، هر تكه چسب پس از پهن شدن، بايد سطحي به قطر تقريبي 63 ميليمتر و ضخامت 6/1 ميليمتر را بپوشاند.

اسلاید 30:

اسلاید 31: ميخ كردنهنگامي كه سقفها كاملاً صاف نبوده و به اندازه كافي مناسب براي نصب تايل با چسب نباشند، قيدهاي چوبي با مقطع 75× 25 ميليمتر و به فواصل300 ميليمتر از يكديگر به سقف اصلي نصب مي‌شوند و به كمك گوه‌هاي چوبي سطح زيرين آنها صاف و تراز مي‌شود، هنگامي كه تيرچه‌هاي سقف بيرون باشند، قيدهاي چوبي عمود بر آنها كار گذارده مي‌شوند.اكوستيك تايلهاي سوراخدار معمولاً داراي سوراخ كم‌عمقي در هر گوشه براي ميخ كردن هستند، به جاي ميخ مي‌توان پيچ نيز به كار برد تا استحكام بيشتري براي تايلهايي كه در معرض ضربه قرار دارند، تأمين شود. تايلهايي كه در محل اتصال كام و زبانه مي‌شوند، معمولاً داراي لبه پهني هستند كه براي ميخ كردن يا دوختن مناسب است. دوختن تايلهاي لبه پهن، روشي اقتصادي است.

اسلاید 32:

اسلاید 33:

اسلاید 34:

اسلاید 35:

اسلاید 36:

اسلاید 37: دوپارامتر ازدیدگاه اکوستیک در ساختمان مطرح می باشد.جذب صوت ومسأ له عایق بندی صوت .عایق بندی : قابلیت جلوگیری یا کاهش عبور صوت ازاجزای ساختمان را گویند.عایق بندی صوتی در برابر امواج صوتی هوابرد ، متناسب با جرم حجمی مصالح افزایش می یابد .قابلیت جذب: به معنای کاهش در انرژی صوت در اثر برخورد با سطح جزء ساختمانی این پارامتر به طبیعت وخواص سطح ماده بستگی دارد.اندودهای لیسه ای تا 98% از انرژی صوتی را که با آنها برخوردمی کنند منعکس می سازند.

اسلاید 38:

اسلاید 39: سالن سنفونی بیرمنگام

اسلاید 40: هدف از اکوستیک ساختمانی : از بین بردن صداهای زاید و مزاحم ( نویز ) در سالن ها وساختمان ها و ایزوله سازی صوتی سالن و ساختمان

اسلاید 41: پانل های آکوستیک معماری اوریگامی از rytr

اسلاید 42:

اسلاید 43:

اسلاید 44:

اسلاید 45: در اجرا وانتخاب مصالح دوجنبه راباید درنظر گرفت .1 – جذب صوت 2 – انتقال آن مصالحی که جاذب سروصدا هستندممکن است به آسانی صدا رااز محلی به محل دیگر عبور دهندومصالحی که دربرابر صوت پایداری می کنند موجب ایجاد پدیده های آزاز دهنده انعکاس وپژواک می شوند.

اسلاید 46: یونانی‌ها و رومی‌ها از اولین شناخته شدگان هستند که در جهت خلق محیط شنوایی شایسته تلاشهای بسیاری نموده‌اند. تئاتر اپیداروس یونان نشانی از این موضوع است. هنوز از دورترین صنلی این تئاتر، شنیدن صدایی که از روی صحنه جاری می‌شود به روشنی و وضوح صورت می‌گیرد.(دورترین صندلی حدود ۶۰ متر از سن اجرا فاصله دارد). جالب است بدانیم که امروزه در بزرگترین تئاترهای دنیا نهایت فاصله صندلی آخر از منبع ۵۰ متر می‌باشد.

اسلاید 47:

اسلاید 48: عایق حرارتی

اسلاید 49: نمونه عایق حرارتی

اسلاید 50: مصالح عايق حرارتي و سيستمهاي عايقكاري مصالح انباشته به صورت آزاد عايقهاي پتويي به شكل توپ يا قطعه تخته‌هاي عايق تاوه‌ها يا بلوكهاي عايق عايقهاي منعكس كنندهعايقهاي پاشيدني كفهاي تزريفي درجا عايقهاي موجدار

اسلاید 51: عايقهاي پتويياين عايقها از پشم سنگ، پشم شيشه، پشم سرباره، پشم چوب، پنبه، پشم حيوانات در ضخامتهاي متفاوت تا 100 ميليمتر، تهيه و به عرضهاي مختلف بريده مي‌شوند و گاهي داراي پوششي از ورقه آلومينيوم يا كاغذ صنعتي (كرافت) هستند

اسلاید 52:

اسلاید 53:

اسلاید 54: عايق پتويي

اسلاید 55: عايق پتويي

اسلاید 56: عايقهای قطعه‌ایعايقهاي قطعه‌اي، در اصل مشابه عايقهاي پتويي هستند، ولي طولشان محدودتر، و معمولاً در حدود 20/1 متر و كمتر، و ضخامتشان تا 180 ميليمتر مي‌رسد. برخي از آنها داراي پوشش كاغذي هستند كه در لبه‌ها به صورت باريكه‌اي روي قطعات را پوشانده و نصب آنها در قاب را سهل‌تر مي‌سازد.

اسلاید 57:

اسلاید 58: تخته‌هاي عايقتخته‌هاي عايق از مصالح گوناگوني مانند ني، چوب و پشم سنگ ساخته مي‌شوند. تخته‌هاي عايق براي منظورهاي مختلفي از قبيل پوشش بيروني و دروني ديوارها و عايق سقفها به كار مي‌روند.

اسلاید 59:

اسلاید 60: عايقهاي منعكس كننده عايقهاي منعكس كننده از سطوح فلزي و نظاير آن ساخته مي‌شوند و ممكن است بدون پشت‌بند يا با پشت‌بند به كار روند. ميزان گرمابندي عايقهاي منعكس كننده بر خلاف ساير عايقها، به ويژگيهاي سطحي عايق، فاصله هوايي و اختلاف درجه حرارت بستگي دارد. در مورد عايقهاي منعكس كننده، نكته مهم اين است كه فاصله هوايي حداقل 20 ميليمتر رعايت شود. اين عايقها چنانچه به نحو شايسته‌اي نصب شوند، مي‌توانند به عنوان لايه بخاربندي نيز به كار روند

اسلاید 61:

اسلاید 62:

اسلاید 63: تاوه‌ها يا بلوكهاي عايق تاوه‌ها يا بلوكهاي عايق به صورت قطعات صلب ساخته مي‌شوند و ابعاد آنها تا حدودي از عايقهاي قطعه‌اي كمتر است. گاهي اوقات تاوه‌ها ممكن است براي استحكام بيشتر به صورت دو لايه و بيشتر به هم چسبانده شوند.تاوه‌ها از مصالحي چون چوب‌پنبه، خرده چوب و سيمان، پشم سنگ با يك ماده چسباننده، ورميكوليت با قير، كف شيشه، بتن متخلخل (كفي يا گازي)، پلاستيكهاي متخلخل، لاستيك سخت متخلخل، بتن سبك دانه از انواع پرليتي، ورميكوليتي يا پوكه رسي ساخته مي‌شوند.

اسلاید 64:

اسلاید 65: عايقهاي پاشيدني عايقهاي پاشيدني از مخلوط كردن تارها يا مصالح متخلخل با يك چسب، ساخته شده و بر روي سطوح مورد نظر پاشيده مي‌شوند و در نقاطي از ساختمان به كار مي‌روند كه شكل يا وضع قرار گرفتن اجزاي ساختماني، استفاده از آنها را ايجاب مي‌نمايد. معمول‌ترين مصالح مخلوطهايي از آزبست، پرليت، ورميكوليت يا پوكه رسي با دوغاب سيمان و در برخي موارد با دوغاب گچ است. كف پلي‌اورتان نيز ممكن است بعضي اوقات در چند مرحله پاشيده شود

اسلاید 66:

اسلاید 67:

اسلاید 68:

اسلاید 69:

اسلاید 70: مهمترين ويزگي عايقهاي پشم سنگ مقاومت استثنايي آن در برابر آتش است. پشم سنگ در دماي حداكثر 800 درجه سانتيگراد ميتوند به طورمداوم عمل كند. دماي ذوب الياف آن بيش از1000 درجه سانتي گراد است و در برابر شعله مستقيم آتش تا حدود 4 ساعت مقاومت ميكند . عايق پشم سنگ بازدهي بالايي در جذب و کاهش صدا دارد وبه عنوان آكوستيكدر استوديوهاي صدا برداري و تونلها ي مترو مورد استفاده قرار ميگيرد .

اسلاید 71:  پشم سنگ با روكش توري

اسلاید 72: عايق لوله پيش ساخته پشم سنگ

اسلاید 73: سربارهسرباره

اسلاید 74: پلی استایرن

اسلاید 75:

اسلاید 76: یورتانیورتان

اسلاید 77: توری

اسلاید 78:

اسلاید 79:

اسلاید 80:

اسلاید 81: عایق کاری رطوبتی 1-ديوارهاي زيرزمين چنانچه در نظرباشد از زيرزمين به عنوان محل زيست و كار استفاده شود، گرمابندي از داخل راه حل مناسبي ست، گرچه در بعضي مناطق عايقكاري بخشي از ديوار مورد نياز است ولي بهتر است گرمابندي كامل ديوارها از داخل به صورت يكپارچه انجام شود، زيرا عايقكاري قسمتهاي بالاي ديوار، تنها از گريز گرما در قسمتهاي بالا جلوگيري مي‌كند و گرما از قسمتهاي زيرين ديوار به زمين اطراف راه مي‌يابد. در صورتي كه براي عايقكاري داخلي از صفحات پلي‌استايرين سخت استفاده شده باشد، براي جلوگيري از بروز آتش‌سوزي بايد روي آن را با تخته گچي پوشاند.ديوارهاي زيرزمين هنگامي گرمابندي كامل مي‌شوند كه صفحات عايق، تمام ارتفاع ديوار را بپوشاند، در اين صورت بايد قبل از نصب صفحات عايق، ديوار را نم‌بندي كرد.

اسلاید 82:

اسلاید 83:

اسلاید 84:

اسلاید 85:

اسلاید 86:

اسلاید 87: عایق قیر وگونی

اسلاید 88:

اسلاید 89:

اسلاید 90:

اسلاید 91: معایب عایق قیرگونی1- پوسیدگی این عایق به مرور زمان 2- پارگی بر اثر نشتهای احتمالی ساختمان 3- عمر مفیدعایق به طور متوسط کمتر از 10 سال بوده و ترمیم متناوب آن با مشکلات اجرایی زیاد و هزینه های قابل توجه همراه است . 4- آلودگی محیط زیست را به دنبال دارد.

اسلاید 92:

اسلاید 93: عايقكاري رطوبتينـم ‌بندي :يعني جلوگيري از نفوذ نم ، بدون اينكه رطوبت به شكل آب وجود داشته و زير فشار باشد. اين عمل، بيشتر در پي ساختمانها و ديوار زيرزمينها كه اجزاي ساختمان به نحوي با زمين نم‌دار در تماسند، انجام مي‌شود.آب‌بندي: يا جلوگيري از نفوذ آب، كه در برخي موارد ممكن است تحت فشار نيز باشد، مانند بام ساختمانها، بدنه و كف استخرها و برخي زيرزمينها در نقاطي كه سفره آب زيرزميني بالا است.بخاربندي :ممانعت از نفوذ بخار آب در مصالح به ويژه مصالح عايق حرارتي به منظور حفظ كيفيت آنها با استفاده از لايه‌هاي بخاربند.

اسلاید 94:

اسلاید 95:

اسلاید 96:

اسلاید 97:

اسلاید 98:

اسلاید 99:

اسلاید 100:

اسلاید 101:

اسلاید 102: عایق بندی بافلزات

اسلاید 103:

اسلاید 104:

اسلاید 105:

اسلاید 106:

اسلاید 107: عایق بندی با چوب

اسلاید 108: عایق شیشه

اسلاید 109:

اسلاید 110: عایقکاری لوله ها

اسلاید 111:

اسلاید 112:

اسلاید 113:

اسلاید 114:

اسلاید 115:

اسلاید 116:

اسلاید 117:

اسلاید 118:

اسلاید 119:

اسلاید 120:

اسلاید 121:

اسلاید 122:

اسلاید 123: اشکالات و معایب عایقکاری1.رعایت نکردن همپوشانی لازم .2.استفاده از عایق های غیر استاندارد.3.نامسطح بودن سطح اولیه کار.4.پوشش نامناسب روی عایق وعدم نگهداری مناسب.

اسلاید 124: The End

32,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید