barane_asidi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “باران اسیدی”

باران اسیدی

اسلاید 1: به نام خداوند جان و خرد

اسلاید 2: Acid Rain باران اسيدي

اسلاید 3: علت توليد باران اسيديیکی از آثار و نتایج آلودگی هوا باران اسیدی است. در برخی نواحی صنعتی و بر اثر فعالیت‌های کارخانه‌ها میزان گوگرد دي اكسيد SO2 و نيتروژن اكسيدها NOx در هوا افزایش یافته است. این دو ماده در اتمسفر با اکسیژن و بخار آب واکنش شیمیایی ایجاد می کنند و به صورت نيتريك اسيد و سولفوریک اسيد در می‌آیند. این ذرات اسیدی مسافت های طولانی را بوسیله باد طی می‌کنند و به صورت باران اسیدی بر سطح زمین فرو می‌ریزند

اسلاید 4: معمولا نزولات جوی به علت حل شدن كربن دی‌اکسید هوا در آن و تشکیل کربنیک اسيد بطور ملایم اسیدی هستند و PH باران طبیعی آلوده نشده حدود 5/6 می‌باشد. پس نزولاتی که به مقدار ملاحظه‌ای قدرت اسیدی بیشتری داشته باشند و PH آنها کمتر از 5 باشد، باران اسیدی تلقی می‌شوند

اسلاید 5: عواملي كه موجب اسيدي شدن باران مي شوندكربن دی‌اکسید CO2سولفوريك اسید H2SO4نیتریک اسيد HNO3

اسلاید 6: وقتي گازهاي گوگرد دي اكسيد SO2 و نيتروژن دي اكسيد NO2 در باران حل مي شوند طبق واكنش هاي زير توليد اسيد مي كنند2SO2(g) + O2(g) →2SO3(g)SO3(g) + H2O(l) → H2SO4(aq)2NO(g) + O2(g) → 2NO2(g)4NO2(g) + 2H2O(l) + O2(g) → 4HNO3(aq)

اسلاید 7: PH باران اسيدي

اسلاید 8: يكي از منابع توليد گازهاي كه موجب اسيدي شدن باران مي شوند كارخانه هائي هستند كه از سوخت هاي فسيلي استفاده مي كنند

اسلاید 9: دومين منبع مهم توليد اين گازها خودروها مي باشند

اسلاید 10: توليد گازهاي ايجاد كننده باران اسيدي

اسلاید 11: باران اسيدي چه تاثيراتي بر محيط زيست دارد اثرات باران اسيدي بر محيط زيست :اثر بر گياهاناثر بر موجودات زندهاثر بر ساختمان ها

اسلاید 12: اثر بر رشد درختان و جنگل هاباران اسيدي از چند راه به درختان آسيب مي رسانند . يكي آنكه اختلالاتي در روزنه برگ هاي درختان ايجاد مي كنند كه سبب ازدياد تعريق و كمبود آب درخت مي شود . باران اسيدي خاك را اسيدي مي كند و به ريشه هاي درختان آسيب مي رساند بنابر اين جذب آب و مواد تغذيه اي درخت كاهش مي يابد .

اسلاید 13: همچنين باران اسيدي مواد معدني مورد نياز خاك را مي شويد ، و اين مواد به آبهاي زير زميني رانده مي شوند و بالاخره ساختارهاي سطحي پوست و برگ ها با باران اسيدي تخريب مي شود .

اسلاید 14: اثر بر زندگي آبزيانباران هاي اسيدي با اسيدي كردن آب درياچه ها و رودخانه ها موجب مرگ ماهي ها و ديگر آبزيان مي شوند . درياچه هاي مرده ( درياچه هاي بدون ماهي ) در بيشتر مكان ها به همان صورت قبلي خود وجود دارند ولي هيچ گونه ماهي در آب اسيدي شده آنها نمي تواند زندگي كند . ماهي قزل آلا و ماهي خاردار در PH كمتر از 5 و صدف ها در PH كمتر از 6/5 مي ميرند .

اسلاید 15: اثر بر ساختمان ها آثار باران اسيدي بر ساختار سنگ ها و فلزات به كار رفته در نماي ساختمان ها و مجسمه هاي سنگي به صورت بازگشت ناپذير ويرانگري خاصي دارد . با آسيب ديدن بناهاي سنگي ميراث فرهنگي ملت ها نيز تحليل مي رود

اسلاید 16: اثر بر صنعت حمل و نقلهر دو صنعت راه آهن و هواپيما سالانه به دليل ريزش باران اسيدي مقدار زيادي هزينه مي كنند . پلهاي فلزي به دليل فرسايش كارآيي خود را از دست مي دهند .

اسلاید 17: اثر باران اسيدي بر انسان انسان نيز مي تواند در اثر باران اسيدي به طور جدي آسيب ببيند تا حدي كه منجر به مرگ او شود . يكي از اثرات باران اسيدي بر روي انسان مسئله تنفس اوست . بسياري از مردم در اثر باران اسيدي مشكل تنفسي پيدا مي كنند ، به خصوص افرادي كه آسم دارند . از اثرات گازهاي SO2 و Nox ها بر روي انسان سرفه هاي خشك، سر درد، گلو درد و عصبانيت مي باشد .

اسلاید 18: باران اسيدي مي تواند بوسيله گياهان هم از طريق خاك و هم به طور مستقيم جذب شود . همچنين جانداراني كه اين گياهان را مي خورند . وقتي انسان از اين گياهان يا گوشت جانداران استفاده مي كند روي مغز و كليه او اثر مي گذارد و مي تواند موجب بيماري آلزايمر در انسان شود

اسلاید 19: چگونگي تشكيل و تاثير باران اسيدي

اسلاید 20: پيشگيري از تخريب باران هاي اسيديدر باره باران اسيدي چه مي توان كرد يك چاره موقتي پاشيدن آهك در درياچه هاي اسيدي است كه تا حدودي اسيد را خنثي كند و PH آب را به طرف 7 بالا ببرد .مجسمه ها و نقوش ديگر را با انواع پلاستيك ها و مواد ديگر مي پوشانندسرانجام اين نتيجه حاصل شده است كه كشورها با معاهداتي از باران اسيدي بكاهند .

اسلاید 21: پيشگيري از تخريب باران هاي اسيديبا اين حال حتي اگر گوگرد دي اكسيد و نيتروژن ديوكسيد ديگري توليد نشود درياچه هايي كه نهرهائي به آنها نريزد بيش از 30 سال وقت لازم دارند تا حالت مردگي خود را به طور طبيعي مرتفع سازند و برخي از بناهاي تاريخي و مجسمه ها بيش از آن خراب شده اند كه امكان تعميير و مرمت داشته باشند .

اسلاید 22: نمايش هايي از پديده باران اسيدي

اسلاید 23: نمايش هايي از پديده باران اسيدي

اسلاید 24: باران اسیدی

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید