enghelab-eslami-nahaei

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بازتاب انقلاب اسلامی”

بازتاب انقلاب اسلامی

اسلاید 1: z

اسلاید 2: بازتاب انقلاب اسلامی ایراناستاد : نام استاد شما

اسلاید 3: مقدمهوقوع انقلاب اسلامی در کنار فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از جمله حوادثی است که تأثیر فوق العاده و شگفت آوری در ورای مرزها و نظام بین الملل بر جای گذارده است. تحولات و وقایع فوق، عناصر درونی نظام بین الملل را به شکل عمیقی تحت تأثیر قرار داده اند.حیرت و نگرانی غرب از وقوع انقلاب اسلامی در ایران در سال1357 (1979)، نه تنها ناشی از عدم درک و آشنایی صحیح آنها با جریان ها و تحرکات داخلی، فرهنگ سیاسی و فکری درون جامعه ایران بود بلکه بروز چالش در منافع سرشار سیاسی و اقتصادی آنها نیز بر ابعاد این نگرانی می افزود.

اسلاید 4: ایران به عنوان یکی از بزرگ ترین دارندگان منابع گاز و نفت، مرز مشترک2500 کیلومتری با یکی از پایه های نظام دو قطبی در دوران جنگ سرد، جایگاه ایران در کمربند اسلامی به عنوان یکی از قوی ترین مراکز فکری و فرهنگی اسلامی و همچنین برخورداری از موقعیت بی نظیر استراتژیک در تاریخ مدرن ایران، این نخستین مرتبه ای نبوده که در آن تحول عمده ای رخ داده که مرکز دغدغه بین المللی شده است.پیچیدگی رفتار متقابل غرب و ایران فارغ از عنصر زمان، ناشی از عواملی از این دست بوده است.شدت و ضعف برخورد و تعامل غرب با ایران چه قبل و چه بعد از انقلاب تابع و وابسته به همین گونه عوامل می باشد.همچنین موقعیت بی نظیر استراتژیک ایران در حساس ترین منطقه در گردونه منافع حیاتی و امنیتی غرب و بویژه قدرت های بزرگ قرار داشت.

اسلاید 5: با وجود تمام رخدادهای تاریخ معاصر در ایران، آن طور که وقوع انقلاب اسلامی غرب را نگران ساخته و به عبارت بهتر به هراس واداشته و متحیر و متأثر ساخته، هیچ حادثه دیگری تا این حد اثرگذار نبوده است.در یک نگاه کلی می توان بازتاب وتاثیرات انقلاب را در سه سطح گسترده و چند سطح کوچکتر مورد بررسی قرار داد.تاریخ رقابت روسیه تزاری با انگلیس و اتحاد جماهیر شوروی با امریکا در ایران از اواخر قرن 19 میلادی، به خوبی منافع و دغدغه های غرب را در این کشور نمایان می سازد.

اسلاید 6: بازتاب انقلاب اسلامی بر نظریه های سیاسی

اسلاید 7: تا پیش ازاین انقلاب، دیدگاه علمی غالب در زمینه انقلاب این بود که دستیابی به توسعه - که از اهداف انقلابهای معاصر است . باسکولاریزه شدن فرهنگی همراه است؛ چنانکه خانم هانا آرنت درکتاب انقلاب، یکی از ویژگی های مرسوم انقلاب ها را دنیوی بودن آنها می داند.این در حالی بود که انقلابی در ایران شکل گرفت که خود در واکنش به سکولاریزه شدن جامعه به وقوع پیوسته و خواهان برپایی دولتی بر مبانی دینی بود.از این روانقلاب اسلامی با ماهیت دینی خود، اعتبار چنین نظریه هایی را خدشه دار کرد. این انقلاب ایدئولوژی انقلابی جدیدی راکه شامل نقاط مثبت سایر ایدئولوژی های انقلابی معاصر نیز بود.    

اسلاید 8: انقلاب اسلامی ایران مفاهیم استقلال، آزادی و عدالت اجتماعی را درچارچوب حکومت دینی در دنیای مادی گرای معاصرمطرح نمودبدین گونه، صاحب نظران پدیده انقلاب، دولتها و نخبگان سیاسی را غافلگیر کرد.در واقع، آنها تصور وقوع چنین انقلابی با این ماهیت و ایدئولوژی رانداشتند، آن هم در دنیایی که غالبا انقلاب های مارکسیستی یا لیبرال مسلک در آن روی میداد.

اسلاید 9: انقلاب اسلامی از چند جنبه، انتقادات وارده برمدرنیته را مورد تایید قرارداد؛ به گونه ای که اندیشمندان پسامدرنیسم آن را نشانه ای بر عبور بشر از مدرنیسم به پسامدرنیسم دانستند.میشل فوکو، فیلسوف پست مدرن که در زمان وقوع انقلاب اسلامی به ایران سفر کرد و ازنزدیک تحولات ایران را گزارش می نمود، مشاهدات خود ازانقلاب ایران را تاییدی بر نگاههای جدید خود به تاریخ وقدرت قرار داد، از نظر او قدرت برخلاف تصور همگان ازبالا به پایین اعمال نمی شود و تنها در تسلیحات ونیروهای نظامی دولتها خلاصه نمی گردد، بلکه در همه اجزا و لایه های اجتماع گسترده و پراکنده است و به موقع، خود را آشکار می کند. به نظر وی، در مطالعه قدرت باید از الگوی هابز در كتاب لویاتان پرهیز کرد و پایه های تحلیل خود درباره قدرت را، بر مطالعه شیوه ها وتاکتیکها استوار ساخت.

اسلاید 10: به دلیل نقش مذهب در ایران و نیکاراگوئه زمینه ظهور نسل جدیدی از نظریه های انقلاب فراهم شد، جک گلدستون در دسته بندی نظریه های انقلاب در قرن بیستم از توالی سه نسل توصیفی، تعمیمی و ساختاری سخن گفته است. در نسل اول که مربوط به دهه های نخست قرن بود، نظریه ها تنها به توصیف انقلابها می پرداختند و از تبيين علمی سر باز می زدند، مانندنوشته های ادواردز، پتی و برینتوندر نسل دوم که مربوط به اواسط قرن بیستم بود، نظریه های انقلاب خصلت تعمیمی گرفتند. مانند نظریه های سیستمی و روانشناختی. در نسل سوم - که مربوط به دهه های پایانی قرن بیستم به ویژه دهه۱۹۷۰ میشود - نظریه ها، ساختاری شدند؛ مانند نظریه تدااسکاچپوله در این نظریه ها به نقش ساخت هایی مانند محیط بین المللی و ساخت دهقانی توجه میشود که خصلت جبری دارند و اما نقش عناصر ایدئولوژی و رهبری در درجه دوم اهمیت قرار میگیرد

35,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید