Baleshtake_pesteh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بالشتک پسته”

بالشتک پسته

اسلاید 1: موضوع سمینار: بالشتک پسته Pulvinaria Pistaciae (Hom.: Lecaniidae) زیر نظر استاد ارجمند: جناب آقای مهندس جلائیانارائه دهنده: فرزانه ملا نوروزیشماره دانشجوئی:85152112 تاریخ ارائه:11/3/1388محل ارائه: جهاد دانشگاهی کاشمر

اسلاید 2: تاریخچه، درختان مورد حمله و طرز خسارتبالشتک پسته در ایران در سال 1315-1316 توسط افشار در بیرجند و سپس در سال 1317 در کرمان توسط کوثری دیده شده اسد. درختان مورد حمله این آفت انواع پسته به اسامی : Pistacia vera و P.khinjuk می باشند و برگ ها، شاخه های جوان و میوه های پسته را مبتلا می گرداند، شدت آلودگی این شپشک در مناطق مختلف متفاوت است.

اسلاید 3:

اسلاید 4: شکل شناسیماده بالغ این شپشک در موقع تخم ریزی به رنگ قرمز قهوه ای یا قهوه ای تیره می باشد ولی ماده جوان و پوره سن 2 به رنگ سبز کمرنگ است، شکل آن بیضی و بعد از تخم ریزی در عرض چین خوردگی پیدا می کند، طول ماده بالغ 7/2-1/3 میلی متر و عرض آن 5/3- 9/3 می باشد. شاخک حشره 8 مفصلی و بین شاخک ها 5 جفت مو قرار دارد که 1-2 جفت از آنها به طور محسوسی از بقیه بلندتر است، در قسمت شکم، بالای شکاف مقعر، چهار زوج موی بلند قرار گرفته است.

اسلاید 5:

اسلاید 6: کیسه تخمی پنبه ای سفید، بیضی شکل و در قسمت عقب و زیر بدن قرار گرفته است. طول کیسه سفید رنگ تخم (بالشتک) 4-5 میلی مترو عرض آن 8/2- 2/4 میلی متر است. تخم ها بیضی شکل و به رنگ سبز صاف و در داخل کیسه تخمی قرار گرفته است. (کوثری 1328 و تقی زاده و صفری 1239)

اسلاید 7: زیست شناسیبالشتک پسته زمستان را به صورت پوره سن دو در روی شاخه ها میگذراند و در بهار بر روی برگ ها مهاجرت کرده و در آنجا بالغ می شود، پس از بلوغ ماده ها کیسه سفید تخم را ترشح نموده و در آنجا به تدریج تخم می ریزند، حشرات سطح تحتانی برگچه های پسته را ترجیح می دهند ولی چنانچه حمله شدید باشد روی سطح فوقانی برگ و گاهی روی شاخه های جوان نیز دیده می شوند، این آفت در سال یک نسل دارد. (تقی زاده و صفوی 1339)

اسلاید 8:

اسلاید 9: مناطق انتشاربالشتک پسته در استانهای خراسان، زاهدان، کرمان و اصفهان و همچنین د رمناطق قزوین، اطراف تهران و دامغان و کوههای زاگرس انتشار دارد.

اسلاید 10: مبارزهبالشتک پسته به احتمال زیاد دارای پارازیت هائی می باشد و به این جهت نمی تواند به طور مداوم و هر ساله درختان را آلوده نماید، میزان خسارت این آفت معمولا درحدی نیست که سم پاشی اختصاصی ضرورت پیدا کند و در صورت لزوم، تاریخ سم پاشی در بهار پس از تفریخ تخم ها و ظهور پوره های جوان می باشد. در زمان ظهور پوره سن دو با سموم گوزاتيون – ديازينون و......

اسلاید 11: منابعدایرالمعارف گیاه پزشکی ایران (آفات و بیماریها و علف های هرز) جلد سومآفات درختان میوه ایران تالیف دکتر ابراهیم بهداد

اسلاید 12: با تشکر از توجه شما

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید