معماری و عمران

بررسی اشکالات اجـرایی در ساختمان های بتنی

beton

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی اشکالات اجـرایی در ساختمان های بتنی”

بررسی اشکالات اجـرایی در ساختمان های بتنی

اسلاید 1: صادق اسکندری کافی نت صادقرشتـه :استـاد راهنما:بهار 97بررسی اشکالات اجـرایی در ساختمان های بتنی

اسلاید 2: بررسی اشکالات اجرایی ساختمانهای بتنیبخش اعظمی ازسرمایه های ملی صرف ساختن ساختمان ها می گردد. امروزه دیگر ساختمان ها صرفاً به عنوان پناهگاهی برای سکونت بشر محسوب نمی شوند. کشور ایران کشور لرزه خیزی می باشد که زلزله های اخیر از قبیل زلزله منجیل زلزله رودبار زلزله بم و زلزله اهر و ورزقان گواه این موضوع می باشند.

اسلاید 3: علاوه بر خطاهای طراحی و محاسباتی، خطاها و اشکالاتی در اجرای ساختمان های بتن آرمه مشاهده می شود که چند نمونه از این اشکالات را بررسی می کنیم.ساختمان های بتنی که سیستم لرزه برشان صرفاً قاب خمشی است در مقایسه با آنها که دیواربرشی دارند عملکردضعیفتری دارند. علت این امر تمرکز تخریب در اتصالات است وبه دلیل ضعف ذاتی اتصالات بتنی، آسیب پذیری این نوع سازه زیاد است. به عکس ساختمان های دارای دیوار برشی نرمی بیشترو کاهندگی کمتری دارند واز این رو، عملکرد بسیاربهتری دارند.دیوار برشیقاب خمشی

اسلاید 4: عدم وجود خاموت های با قلاب 135 درجه می باشدپیمانکار معمولا بدلیل راحتی اجرا از اجرای خاموت با قلاب 135 درجه طفره می رود. این خاموت ها در تیرها وستون ها، مخصوصاً در نواحی ویژه تیرها وستون ها نقش مهمی در محبوس شدگی بتن دارند. متاسفانه این موضوع چندان برای سازندگان ساختمان روشن نیست و تمهیدات ویژه ای را در ناحیه اتصال درنظر نمی گیرند.

اسلاید 5: عدم توجه به سرگیر بودن یا شانه گیربودن تیرهای بتنی در پلان های معماری و برش هادر شکل زیر به علت شانه گیر بودن تیر کناری راه پله مجبور شده اند که این تیر را تخریب کنند، ولی اگر از اول در نقشه ها دقت می شد این مشکل پیش نمی آمد.

اسلاید 6: راه حل این است که در نقشه های معماری عرض راه پله را بیشتر بگیرند تا عرض تیر بتنی عرض مفید پله ها را کاهش ندهد. یک راه دیگر طراحی تیر کنار راه پله با عرض کم مثلا ۲۵ سانتی متر می باشد(روشی که در شهر مرند مد شده است) ولی در این حالت در حین وقوع زلزله، هم شکل پذیری تیر کم خواهد شد و هم محبوس شدگی بتندچار مشکل خواهد شد.پس توصیه می شود تا حد امکان عرض راه پله افزایش داده شود.

اسلاید 7: خود داری از ایجاد ستون های کوتاه، به خصوص در نورگیرهای زیرزمین هاما علت آسیب پذیری بیشتر ستونهای کوتاه در جریان زلزله چیست؟ در جریان زلزله ستونهای کوتاه و بلند در یک طبقه با سطح مقطع عرضی یکسان، به یک اندازه جابجایی افقی خواهند داشت.بعلت اینکه هر چه طول ستون کوتاهتر باشد سختی آن بیشتر است، لذا ستونهای کوتاه برای اینکه بخواهند به اندازه ستونهای بلند جابجایی افقی بدهند باید جذب نیروی بیشتری داشته باشند و لذا اگر برای چنین نیرویی طراحی نشده باشند، در جریان زلزله آسیبهای جدی خواهند دید.

اسلاید 8: مثلاً یک سوم طول ستون آزاد بماند، سختی آن نسبت به ستون های کاملاً آزاد 27 برابر می شود. بدین ترتیب این ستون های کوتاه بخش عمده ای از نیروی برشی طبقه را جذب می کنند و به علت کوتاه بودنشان حالت شکست برشی غالب می شود. شکل زیر این مسئله را نشان می دهد.

اسلاید 9: برای جلوگیری از ریزش یا سقوط دیوارهای سفالی ساختمانهای بتن آرمه یا فولادی دیوارهای بدون نما و دیوارهای نمادار را باید به طرز مناسبی نبشی کشی کرد.

اسلاید 10: برای جلوگیری از جذب آب بتن تازه ریخته شده توسط قالب های آجری یا بعضاً خاک، باید از پوشش های پلاستیکی استفاده کرد. این مورد در بعضی ساختمانها رعایت نمی شود.

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید