بررسی فیلم های هالیوودی پس از انقلاب اسلامی ایران
اسلاید 1: به نام خدابررسی فیلم های هالیوودی پس از انقلاب ایران
اسلاید 2: فیلم های ضد ایرانیپس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان کشور عزیزمان همواره با ساخت فیلم های ضد ایرانی سعی داشته اند چهره ای نا زیبا از ایران به جهان عرضه کنند.دشمنان جمهوری اسلامی آمریکا و رژیم اشغالگر قدس که در رأس این دشمنی قرار دارند، از همان ابتدا وقتی دیدند نظام جمهوری اسلامی ایران تثبیت شده از همه ظرفیتها و امکانات خود برای ضربه زدن به انقلاب استفاده کردند. آمریکا بهعنوان سردمدار نظام سلطه در جهان، با اشراف به نقش رسانه ی تاثیرگذار و فراگیری چون سینما، خیلی زود دست بهکار شد و به تولید فیلمهایی پرداخت که در آن چهرهای مخوف و نازیبا از ایران و انقلاب اسلامی به جهان عرضه کند.امکانات وسیع هالیوود به محض اراده، در خدمت امپریالیست قرار گرفت و با خط دهی و هدایت جریان صهیونیستی، فیلمنامههای فراوانی نوشته شد و جلوی دوربین رفت. آمریکا طی این سال ها، با جعل و تحریف واقعیت و دروغ پردازیهای هالیوودی، فیلمهایی بهمنظور ایران هراسی و اسلام هراسی ساخته است تا افکار جهانیان ناآگاه را هدف قرار دهد. نمیتوان گفت که این فیلمها حاوی تاثیرات منفی و برای شستشوی مغزی مخاطبان ساده اندیش و جاهل و زودباور نبوده است. اما با استناد بهنظرات کارشناسان بیطرف جامعه جهانی، میشود با قطعیت اذعان کرد که این جریان ضد ایرانی، هیچگاه در کلیت و نهایت موفق نبوده و به هیچ وجه خروجی ماندگاری نداشته است.با این حال آمریکا و نظام سلطه، همچنان مذبوحانه به این تلاشهای سینمایی ادامه میدهد و با دروغهای شاخداری که با بهرهگیری از بهترین امکانات هالیوودی و بعضا با حضور برخی ستارههای پرزرق و برق و گاهی بازیگران به بیراهه رفته ایرانی ساخته میشود، سعی میکند به نظام و انقلاب ضربه بزند. اما سیاستمداران پشت پرده این جریان بیمار، خودشان هم، میدانند که باورها و ارزشها و اعتقادات مردم ما به این سادگی ها تحت تاثیر نظام سلطه قرار نخواهد گرفت.
اسلاید 3: فیلم زنان بدون مردان 2009کارگردان:شیرین نشاطبازیگران:آریتا شهرزاد، آنا پیروز، شبنم طلوعی، پگاه فریدونی، زهرا امیرابراهیمی، نوید اخواناین فیلم براساس کتابی با قلم شهرنوش پارسی پور ساخته شده و زندگی مصیبت بار زنان ایرانی را ظاهرا در مقطع کودتای 28 مرداد، در سال 1332، و زمان دکتر مصدق روایت میکند، اما واضح است که فیلم میخواهد این اوضاع نابسامان مظلومیت زنان را به دوران معاصر و سالهای اخیر در ایران بچسباند. یک فعال سیاسی، یک خودفروش، یک کمونیست و یک فرد سنتی، چهار زن قصههای این فیلم هستند. این فیلم هم بهدلیل ارائه تصویری سیاه از ایران، با نظر مثبت برخی منتقدان و جشنوارههای خارجی روبهرو شد؛ از جمله جشنواره ونیز که شیر نقرهای بهترین کارگردان را به نشاط میدهد.
اسلاید 4: فیلم غیر قابل فکر 2010کارگردان:گرگور جوردنبازیگران:ساموئل ال جسکون، مایکل شین، برندان روث، گیل بیلازفیلم غیرقابل فکر، قصه یک مامور و بازرس اف بی ای است که از یک مظنون تروریستی بازجویی میکند. ظاهرا سه بمب اتمی در سه نقطه آمریکا جاسازی شده تا به موقع این کشور را روی هوا بفرستد. همه تلاش بازجو این است که مظنون به این مسئله اعتراف کند، اما گویا بمب چهارمی هم در کار است و همه از آن بیخبرند. فیلمهایی با موضوع عملیات خرابکارانه و تروریستی بهویژه در سالهای اخیر رونق گرفته و هالیوود هم استاد روایت کردن چنین قصههای مهیجی است.آمریکا بیش از هر حکومت دیگری در دنیا در این امر تبحر دارد و زبدهترین تروریستها را پرورش میدهد، اما میخواهند خود را مظلومترین ملت در بحث تروریسم نشان دهند. در «غیرقابل فکر» اما پیرو همان نگاه مریض و متوهم، مظنون اصلی براندازی آمریکا، ایرانیها هستند؛ آن هم با بمب اتمی. در واقع سازندگان این فیلم، اینبار کمی پا را از حد خود فراتر گذاشتهاند و ادعای دروغین سیاستمداران آمریکا، مبنی بر در اختیار داشتن بمب اتمی از سوی ایران، را مطرح میکنند.
اسلاید 5: فیلم اورشیلم: شمارش معکوس 2011کارگردان:هارولد کرنکبازیگران:دیویدای آر وایت، آنا زیلینسکی، استیسی کیچ، رندی تراویسباز هم آمریکا و باز هم توهم اینکه ایران، بمب اتمی در اختیار دارد. اورشلیم:شمارش معکوس، براساس کتابی به همین نام ساخته شده و ضدبرنامههای هستهای ایران است. قصه تخیلی فیلم درباره هفت ایرانی مسلمان به نام گروه هفت شگفتانگیز است که میخواهند با بمبگذاری و عملیات خرابکارانه، کشور آمریکا را نابود کنند! نتیجه این نگاه توهمی و خنده دار و به شکل بسیار بدی سیاست زده، با خواندن همین خلاصه قصه و موضوع، واضح و مبرهن است و اصلا نیاز به دیدن فیلم نیست.اما اگر هوس خندیدن، آن هم با دیدن فیلمی غیرکمدی به سرتان زد، میتوانید این فیلم را تماشا کنید و از رویت تصورات آمریکایی ها لذت ببرید.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.