behdashte_harekati

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بهداشت حرکتی”

بهداشت حرکتی

اسلاید 1: بهداشت حرکتی تحقیقات حاکی از این است که اکثر افراد وضعیت بدنی مطلوب ندارند این موضوع به سبب ماشيني شدن زندگي ،و استفادة‎ کمتر از بدن ،آثار مخرب ناشی از بی حرکتی در وضعيت بدن می باشد.

اسلاید 2: وضعیت بدننمیتوان وضعيت بدني مشخصي برای تمامي افراد به صورت يكسان درنظر گرفت زيرا اين موضوع در ارتباط با مكانيك بدن افراد ،تحت تأثير عملكرد دستگاههاي مختلف بدن از جمله اسكلت و عضلات است. يك وضعيت بدني مناسبت ،خستگي كمتر و كارايي بيشتري داردعوامل دیگری نیز به صورت جزئی در ساختار جسمانی موثراست .از جمله ،نژاد ،سنت وعادتهای مختلف وحتی حالات روحی وروانی افراد که در ملل مختلف به صورتهای گوناگون دیده می شود.‎

اسلاید 3: وضعيت بدن و عوامل مؤثر بر آن منظور از وضعيت بدن،حالت واحدي از ساختار بدن در كلية موقعيتهاي حركتي مثل نشستن ،ایستادن،راه رفتن ودویدن است.وضعیت بدن، شاخص و معياري براي بيان سطح سلامت عمومي ، و كارآيي فرد درحرکات وفعالیتهاست.‎ وضعيت

اسلاید 4:

اسلاید 5: وضعيت طبيعي ستون فقرات

اسلاید 6: بیماریهای غیر واگیراگر در قرون گذشته انسان بيش از هر چيز ديگر در معرض بيماري هاي واگير دار قرار داشت، امروزه به علت تحولاتي که در شرايط بهداشتي اکثر نقاط دنيا روي داده است، کمتر با مخاطراتي از اين نوع مواجه است . آنچه امروزه شيوع يافته است، وجود بيش از پيش اختلالات جسماني و رواني با انواع مختلف و شدت هاي متفاوت است.

اسلاید 7: حرکات قرینههر فرد در زندگي روزمره از حركات و فعاليت هاي زيادي استفاده مي كند اما نمي توانيد فاكتور تمرينات بدني از برنامه هاي روزمره حذف كنيد. چرا كه علاوه بر عضلاتي كه در فعاليت هاي خاص و يكنواخت درگير هستند، بايستي ديگر عضلات و از همه مهم تر عضلات مخالف و مقابل حركات روزمره نيز تقويت شده و باعضلات فعال، هماهنگ شوند تا ارگانيسم و ساختار اصلي و كاربردي بدن را حفظ و متعادل گردانند.

اسلاید 8: علل ناهنجاریهاروش هاي غلط نشستن، خوابيدن، ايستادن، راه رفتن، بلندكردن اجسام و غيره از جمله عللي است که نا هنجاریها را به وجود می آورد.

اسلاید 9:

اسلاید 10:

اسلاید 11:

اسلاید 12:

اسلاید 13:

اسلاید 14:

اسلاید 15:

اسلاید 16:

اسلاید 17:

اسلاید 18:

اسلاید 19:

اسلاید 20:

اسلاید 21:

اسلاید 22:

اسلاید 23:

اسلاید 24: حرکات اصلاحی

اسلاید 25: حركات اصلاحي شاخه اي از علم تربيت بدني است  كه اهدافش شناسايي، پيشگيري و اصلاح ناهنجاري هاي جسماني  فرد است

اسلاید 26: حركات اصلاحي به مجموعه حركات كششي و تقويتي گفته مي شود كه بمنظور  پيشگيري  و اصلاح  ناهنجاري ها ي جسماني  ( كشش عضلات ، افزايش  دامنه ي حركتي مفاصل و تقويت عضلاتي كه ضعيف شدند)  انجام مي گيرد.

اسلاید 27: زمان مناسب برای حرکات اصلاحینكتة مهم در اجراي حركات اصلاحي، تعيين زمان مناسب براي اجراي اين گونه تمرينها است اگر تمرینات اصلاحی در زمان مناسب طراحی واجرا گردد،غلبه بر مشکل راحتتر صورت می پذیرد.‎.حركات اصلاحي معمولا از سن نه سالگي شروع مي شود زيرا بدن از نظر شكل تقريبا شبيه بزرگسالان است

اسلاید 28: ناهنجاري جسماني چيست؟ ناهنجاري يعني هر تغيير شكلي كه در رابطه با وضعيت نرمال در بدن فرد ايجاد شود.بدن زماني استاندارد است كه:  1 -  اندام سالم باشد ( دو دست و دو پا )         2 –  فرد وقتي مي ايستد در هيچ قسمت از بدنش احساس فشار و خستگي نكند.           3 احساس درد نداشته باشد .           4 – نقاط شاخص بدن روي خطوط افقي و عمودي قرار گيرد. 

اسلاید 29: علل بوجود آمدن نا هنجاری لاغر شدن عضلات 1- 2-نامتوازن بودن قدرت عضلاني بدن3-كاهش قدرت عضلاني4-ضعف دستگاه استقامتي و خستگي پذیری عضلات‎پذيري 5-انعطاف‎6-تركيب بدن7-تأثير سن بر وضعيت بدن8-عدم تعادل اندامهاي مختلف بدن

اسلاید 30: براي حركت درماني مي توان دو دسته اهداف در نظر گرفت: يكي اهداف كلي يا دراز مدت و ديگر اهداف جزئي يا كوتاه مدت. اهداف جزئي يا كوتاه مدت حركت درماني هم شامل موارد زير است۱. : ۱- به دست آوردن دامنه حركتي مفاصل. ۲- به دست آوردن انعطاف پذيري مطلوب در بافتها. ۳- جلوگيري از ايجاد تغيير شكل در مفاصل و عضلات. ۴- تقويت عضلات و بافتها. ۵- كاهش تورم و التهاب بافتها. ۶- كنترل درد فرد. اهداف كلي حركت درماني عبارت است از: ۱- پيشگيري از بروز اختلالات و بيماريهاي جسماني همانند آرتروز. ۲- درمان بعضي از ضايعات و بيماريها همانند كمر درد. ۳- جلوگيري از پيشرفت ضايعه مثل جلوگيري از لاغري يا آتروفي عضلات متعاقب ضايعات عصبي و عضلاني.

اسلاید 31: کف پای صافکاهش یا از بین رفتن کامل قوس داخلی پا را صافی کف پا می گویند. این قوس باعث جذب، تعدیل و کاهش فشارها و ضربات به هنگام تحمل وزن و در نتیجه کاهش خستگی می شود. همچنین به دلیل ساختار ارتجاعی و منعطفی که دارد راه رفتن را موزون و پیشروی را تسهیل می کند

اسلاید 32:

اسلاید 33: کف پای صاف

اسلاید 34: حركات اصلاحي.مطابق شکل با استفاده از یک حوله کف پای خود را ماساژ دهید

اسلاید 35: پارچه ای را روی زمین پهن کرده و درحالی که روی آن ایستاده اید با استفاده از انگشتان پا آن را جمع کنید.میله ای را زیر پای خود قرار داده و آن را بغلتانید

اسلاید 36: روی لبه خارجی پاها راه برویدشئ کوچکی را با انگشتان پا بلند کنید(مانند خودکار) چند ثانیه نگاه داشته و سپس آن را به دستان خود منتقل کنید.

اسلاید 37: باند الاستیکی را به صندلی ثابت کرده و با انگشتان خود بکشید.6.پاهای خود را خم و راست کنید.

اسلاید 38: 9.مطابق شکل با یک توپ بازی کرده و آن را به دستان خود منتقل کنید.با پنجه پا پدال بزنید

اسلاید 39: انگشت کج halose walgos

اسلاید 40: این عارضه نوعی اختلال در وضعیت طبیعی انگشتان شست پاست که در آن: انگشت پا از بند اول خود به خارج متمایل شده و به انگشت دوم پا نزدیک می شود.انگشت شست انگشت دوم را تحت فشار قرار داده و گاه در زیر یا روی آن قرار می گیردسر اولین مفصل کف پایی- بند انگشتی شست پا برجسته و زاویه دار شده و گاه متورم و همراه با پینه می باشد.

اسلاید 41: زانوی ضربدری نوعی اختلال در راستای طبیعی ساق پاست. ضربدری بودن زانو ها در ۲تا ۶ سالگی به طور شایع در کودکان دیده می شود و حداکثر میزان شیوع آن در ۳ تا ۴ سالگی است. به طور عادی این وضعیت در کودکان به دلیل رشد تا ۱۰ سالگی بهبود می یابد، این عارضه بیشتر در کودکان چاق دیده می شود.

اسلاید 42:

اسلاید 43:

اسلاید 44:

اسلاید 45:

اسلاید 46:  این عارضه نوعی اختلال در راستای طبیعی ساق پاست که درآن زانو ها از هم فاصله میگیرند فرد مبتلا بر روی لبه خارجی پا و به صورت اردک وار راه می رود .

اسلاید 47:

اسلاید 48: حرکات اصلاحی برای پای پرانتزی

اسلاید 49: حرکات اصلاحی زانوی پرانتزی

اسلاید 50:

اسلاید 51:

اسلاید 52: پشت صاف در این عارضه میزان طبیعی قوس کمر کاهش یافته و لگن خاصره به عقب چرخش می کند.در این عارضه فاصله مهره ها کم شده،عضلات پشت ضعیف گردیده ،بر آمدگی لگن خاصره با کمر تقریبا هم سطح شده و پا ها در راه رفتن به طرفین انحراف می یابند.این عارضه بیشتر  به دلیل فقر حرکتی و ضعف عضلات و لیگامنتهای نگه دارنده ستون فقرات است

اسلاید 53: انحراف جانبی لگن و در صورتی که عوامل نگهدارنده و پایدار کننده لگن از یک طرف دچار اختلال شود ،لگن را دچار چرخش جانبی می کند که به آن انحراف جانبی لگن می گویند.

اسلاید 54: گود پشتی در حالت طبیعی ستون فقرات در ناحیه کمری حدود 30 درجه با قوس همراه است،در صورتی که این قوس افزایش یابد باعث گود شدن کمر و گود پشتی می شود.

اسلاید 55:

اسلاید 56: گرد پشتی یا کیفوزیس افزایش غیر طبیعی قوس ناحیه پشتی را گرد پشتی یا کیفوزیس می نامند. در این عارضه زمانی که قسمت بالای پشت گرد شد،استخوان جناغ فرو می رود و سینه پایین می آید. بدین ترتیب حفره سینه کوچک می شود و احتمالا اندامهای بسیار حساس داخلی از موقعیت اصلی خود تغییر جا می دهند و در مورد شدید بروز این ناهنجاری همراه با اختلالات تنفسی و خستگی زودرس است.

اسلاید 57:

اسلاید 58: اسکولیوز یا کج پشتی اسکولیوز عبارتست از انحراف طرفی ستون مهره ها به نحوی که زواید شوکی مهره ها به سمت تعقر و بدنه مهره ها به سمت تحدب چرخش پیدا کنند.

اسلاید 59:

اسلاید 60: شانه نابرابر چنانچه سطح شانه را با یک خط افقی مرجع مورد ارزیابی قرار دهیم،در شرایط طبیعی هر دو شانه باید نسبت به این خط فاصله یکسان داشته باشند.یکسان نبودن فاصله شانه ها با خط افقی مرجع در یک طرف را عارضه شانه نابرابر می نامند.

اسلاید 61: کج گردنی در وضعیت ایستاده طبیعی و از نمای پشت ،سر باید به شکل متعادل قرار بگیرد به گونه ای که خط کشش ثقل از مرکز استخوان پس سری و از روی ستون مهره ای ناحیه گردن بگذرد.چنانچه خط کشش ثقل بر روی استخوان پس سری منطبق نباشد و سر به طرفین خمیدگی داشته باشد،به این ناهنجاری کج گردنی می گویند

اسلاید 62: عارضه سر به جلو سر جلوتر از مرکز ثقل قرار دارد و فشار زیادی روی مفاصل فکی - گیجگاهی و مفاصل گردن و عضلات پشت گردن وارد می شود. سر به جلو یکی از شایعترین ناهنجاریها می باشد.

اسلاید 63: خسته نباشیدبه امید داشتن جامعه ای سالم وبا نشاط

17,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید