بهداشت نان
اسلاید 1: بهداشت نان
اسلاید 2: به دليل اينكه قوت غالب مردم ما نان مي باشد وجودهرگونه مشكل بهداشتي در آن مي تواند به سلامت مردم لطمه وارد نمايد.
اسلاید 3: نان بهداشتي و سالم
اسلاید 4: نان بهداشتي و سالم ، ناني است كه در تهيه آن تخمير صورت گرفته باشد .
اسلاید 5: عمل تخمير از مايه خمير و خمير ترش جهت عمل آوري نان استفاده مي شود.
اسلاید 6: عمل تخمير سبب مي شود : - ارزش غذايي و كيفيت بهداشتي نان حفظ شود. - آنزيم فيتاز فعال شده و سبب شكستن اسيد فيتيك و جلو گيري از تشكيل فيتاتها مي گردد.
اسلاید 7: - در نتيجه عدم تشكيل فيتاتها ، موجبات جذب عناصر مغذي مثل آهن ،كلسيم ،روي و... در بدن فراهم مي شود . - نان داراي عطر ، طعم وبوي مطبوع مي شود
اسلاید 8: زمان ماندگاري زيا د مي شود - ضا يعات ودور ريز نان كاهش مي يابد .
اسلاید 9: جوش شيرين مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير يا خمير ترش مانع از انجام عمل تخمير شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه خاصيت آن را .
اسلاید 10: مضرات استفاده از جوش شيرين - ارزش غذايي نان كاهش مي يابد - آنزيم فيتاز فعال نمي گردد و اسيد فيتيك تجزيه نمي شود و در نتيجه فيتاتها تشكيل شده و مانع جذب عناصر مغذي مانند آهن ، كلسيم ، روي و ......در بدن مي گردد.
اسلاید 11: - نان عطر و طعم و بوي طبيعي ندارد - ضايعات دورريز نان زياد مي شود. - زمان ماندگاري آن كاهش مي يابد.
اسلاید 12: بهداشت نانوائيها چگونه تامين مي شود؟ - دريافت كارت بهداشتي كارگران از مراجع معتبر بهداشتي - رعايت بهداشت فردي - استفاده از روپوش كار و كلاه به رنگ روشن
اسلاید 13: بهداشت ساختمان نانوائها - ديوارساختمان ( بخش پخت ، سرويس هاي بهداشتي ) بايستي تا زير سقف سنگ گردد. - كف ساختمان بايستي سنگ شودو كف شور به سمت چاه فاضلاب باشد. - انبار آرد پالت گذاري گردد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.