سایر ورزشی

بوکس

varzeshe-box

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [2 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بوکس”

بوکس

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم موضوعورزش بوکس

اسلاید 2: فهرستتاریخچه بوکس جهان ............................................................. 3تاریخچه بوکس ایران ..............................................................4قوانین ورزش بوکس ...............................................................5زمان مسابقه بوکس ................................................................ 6ابعاد و اندازه رینگ بوکس ودیگر لوازم آن .................................... 7رده های سنی رشته بوکس ...................................................... 12وزن های مختلف بوکس ......................................................... 13نحوه امتیاز دادن در مسابفه بوکس .............................................. 14برخی از مفاهیم ورزش بوکس .................................................. 15تفاوت بوکس آماتور با حرفه ای ................................................ 22تغذیه در ورزش بوکس ............................................................ 23تمرینات بدن سازی ویژه بوکس ................................................. 28فواید ورزش بوکس ............................................................... 35فواید بوکس برای بانوان .......................................................... 40 مضرات ورزش بوکس ........................................................... 41ده بوکسور برتر دنیا .............................................................. 42 پایان ................................................................................ 52

اسلاید 3: تاریخچه بوکس جهانمسابقات رسمی ورزش بوکس در 677 سال قبل از میلاد حضرت مسیح و در 23مین بازی المپیک اولین رقابت های خود را آغاز کرد که در پایان بوکسور اهل سمیرنا بنام ابراستوس به مقام قهرمانی رسید. در قرن 18، سن برنادن یک کشیش ایتالیایی ورزش بوکس را که تقریبا فراموش شده بود جایگزین مسابقات شمشیربازی که تلفات زیادی را داشت دوباره احیا کرد.ورزش بوکس روز بروز در حال پیشرفت بود و در سال 1890 توسط مارکیز کوئینزبری قانونمند شد و برای مبارزان استفاده از دستکش بوکس الزامی شد و اولین مسابقات با قواعد و قوانین جدید در سال 1892 بود، جایی که در پایان جمس می کوربت به مقام قهرمانی رسید.

اسلاید 4: تاریخچه بوکس ایرانمعروف است که هوارد باسکرویل از آمریکا که به مدیریت کالج آمریکائی در رضاییه منصوب شده بود، نخستین کسی است که ورزش بوکس را به ایران آورد. او بعدها با مشروطهخواهان ایران همراه شد و در جریان جنگی کشته شد.سالهایی که صنعت سینمای ایران ترقی کرد جوانان روی پرده سینما این ورزش را دیده و با خود تمرین میکردند چند نفری هم که در آن سالها به خارج برای تحصیل رفته بودند به این ورزش آشنا شدند. در سالهای 1314 یک نفر مهندس چکسلواکی موسوم به فایت که مامور ایران در کمپانی اشکودا در تهران شده بود وارد ایران شد.فایت یکی از قهرمانان معروف سنگین وزن اروپا بود و چندین سال قهرمان اروپا بود و یک بار هم ماکس شملینگ آلمانی را مغلوب کرده بود. چند نفر از علاقه مندان در آن دوران نزد ایشان مشغول به تمرین شدند که آقایان ناطقی (محصل مدرسه نظام) و استوار زنگنه پور از جمله این افراد بودند.

اسلاید 5: قوانین ورزش بوکس1- دو بوکسور باید هم وزن باشند . 2- بوکسورها تا 24 یا 36 ساعت قبل از مسابقه باید در وزن خود باشند.3- اگر بوکسوری در وزن خود نباشد 1 ساعت به او وقت داده می شود تا به وزن مسابقه برسد.4- مسابقه بوکس باید در رینگ برگزار شود که از سطح زمین فاصله داشته باشد.5- بوکسوراجازه ضربه زدن به بالای کمربندحریف را دارد و ضربه به زیر کمربند خطا می باشد.6- ضربه زدن با سر ، شانه ، آرنج خطا می باشد.7- مشت زدن با دستکش باز، داخل دستکش، مچ، بیرون دست و یا کناره کف دست خطا می باشد.8- مشت زدن به پشت حریف ( گردن ، سر و بدن ) خطا می باشد.9- بوکسور اجازه گرفتن حریف و ضربه همزمان را ندارد.10- نشستن روی پا تا اندازه ای که سر شما پایین تر از کمربند حریف باشد مجاز نیست.11- پس از سوت داور و اعلام قطع بازی یا اتمام راند ، امکان ضربه زدن به حریف وجود ندارد. 12- اجازه درآوردن لثه برای استراحت کردن در طول راند وجود ندارد.13- وقتی شما حریف را نقش زمین می کنید ، موقعی که حریف روی زمین افتاده است نباید به او مشت دیگری بزنید .14- مشت زنی که روی زمین می افتد فقط 10 ثانیه فرصت دارد تا سر پا بایستد.15- بوکسوری که ضربه زیر کمربند به او وارد میشود ، 5 دقیقه فرصت دارد تا به مسابقه برگردد وگرنه بازنده اعلام می شود.16- اگر بوکسوری از عمد ضربه خطایی بزند و خطا توسط داوران عمدی اعلام شود ، بوکسور بازنده اعلام می شود.

اسلاید 6: زمان مسابقه بوکسدر کلیه مسابقات جهانی و المپیک و دیگر مسابقات رسمی وقت مسابقه سه دوره (روند) سه دقیقه ای تعیین شده که بین هر روند یک دقیقه استراحت خواهد بود. در مسابقات دو جانبه تعداد دوره ها به همین ترتیب خواهد بود .لیکن در صورت توافق طرفین می توان در 4 دوره 3 دقیقه ای یا 6 دوره 2 دقیقهای مسابقه را انجام داد . هر شرکت کننده مجاز است یکنفر کمک و یک نفر دستیار داشته باشد که او را هنگام استراحت بین هر روند تر و خشک کند.

اسلاید 7: ابعاد و اندازه رینگ بوکس و دیگر لوازم آنرینگ در تمام مسابقات باید به شرح ذیل باشد :1- اندازه رینگ بوکس حداقل 4٫90 متر در 4٫90 مترو حداکثر 6٫10 در 6٫10 متر مربع است . 2- کف رینگ باید مسطح و محکم و اقلا 50 سانتیمتر ار لبه خارجی طنابها به بیرون ادامه داشته باشد. 3- کف رینگ باید با نمد یا لاستیکی به قطر حداقل 1٫50 و حداکثر 1٫90 سانت پوشیده شود و روی آن پارچه برزنتی محکمی بطوریکه نمد یا لاستیک و تمام سطح رینگ را بپوشاند کشیده شود . 4- سه رشته طناب اطراف رینگ به ضخامت حداقل سه سانتیمتر و حداکثر 5 سانتیمتر باید کشیده شود بطوریکه فاصله طنابها از کف رینگ به ترتیب 40 و 80 و 130 سانتیمتر باشد. طنابها باید در هر سمت در محل متساوی با پارچه ای به عرض 3 الی 4 سانتیمتر متصل باشد

اسلاید 8: دستکشها دستکشهای مسابقه هر یک باید به وزن 8 اونس ) 227 گرم باشد بطوری که وزن چرم روکش دستکشها و محتویات آن مساوی باشد ) با 4 اونس روکش چرمی و 4 اونس محتویات آن ) البته در تمرینات از دسکشهای 12 و 14 و 16 اونس استفاده می شود . محتویات داخل دستکش نباید جابجا و روی چرم روکش دستکش بریدگی داشته باشد . بند دستکشها باید بدون سر فلزی و در پشت مچ دست بسته شود .

اسلاید 9: لباس شرکت کنندهکفش یا پوتین سبک و بدون هیچ پاشنه ای – شلوار کوتاه که تا نیمه ران برسد و زیر پیراهن رکابی که سینه و پشت را بپوشاند و در صورتیکه پیراهن و شلوار یکرنگ باشد در کمر باید توسط باندی از رنگ دیگر مجز ا باشد. تبصره :1- منظور از کمر خط تصوری است که از ناف تا بالای لگن خاصره می باشد . 2- استعمال کلاه محافظ دندان لاستیکی و بیزه بند کاپ دار از انواع المنیوم یا کائوچویی مجاز است 0در مسابقات آماتوری و الپیادها و جهانی اجباری می باشد ) 3- استعمال کمربندهای چرمی و سگکهای و هر نوع اشیا ممنوع است . 4- استعمال روغن وازلین و شبیه آن بصورت و تمام بدن و انواع مشکوک آن که برای حریف زیان اور است مجاز نیست . 5- استفاده شلوارهای بافتنی و انواع شلوار شنا می باشند. 

اسلاید 10: کلاه محافظبرای جلوگیری از صدماتی که به سر و صورت وارد شده و در برخی موارد بسیار خطرناک بوکسورها موظفند در مسابقات و تمرینات از کلاه محافظ استفاده نمایند . این نوع کلاهها که توسط شرکتهای مختلف ساخته می شود برخی از سر و دماغ و دهن و گوشها و گونه ها محافظت می کنند و برخی دیگر فقط ناحیه سر و گوش و گونه ها را می پوشانند که انتخاب نوع کلاه با کمیته برگذاری مسابقات است که قبلا تصمیم گیری می نماید. 

اسلاید 11: بانداژها بانداژها باید از نوعی که در پانسمان زخم به کار می رود بطول 2٫5 متر و عرض 4٫5 سانتیمتر استعمال شود .لیکن در مورد باندازهای زخیمتر برای هر دست فقط 2 متر مجاز می باشد .

32,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید