بیوشیمی
اسلاید 1: بیوشیمی
اسلاید 2: تعریف بیوشیمیبیوشیمی: به دنبال شناسایی ساختار، سازمان و فعالیت مواد زیستی با به کاربردن روش ها و مسیرهای شیمیایی استچگونه مولکول های غیرزنده در تشکیل یک مجموعه زنده شرکت می کنند
اسلاید 3: Biochemistry is interdisciplinary
اسلاید 4: بیوشیمی: علمی مدرن با ساختاری بین رشته ای استتاثیر دانشمندان علم شیمی و فیزیک تئوری ها و قوانین شیمی و فیزیکبیولوژی سلولژنتیکقانون فشار اسمزیمثال های دیگر؟
اسلاید 5: سوال های مطرح در بیوشیمیساختار شیمیایی ترکیبات مواد زنده چیست؟چگونه اثرات متقابل ملکول های غیرزنده، ساختار های ملکولی بزرگ، سلول ها، بافت های چند سلولی و موجودات زنده را می سازند؟چگونه ماده زنده انرژی را از محیط اطراف خود به منظور زنده ماندن جذب می کند؟و ...................................
اسلاید 6: موجود زنده؟تغذیهرشددفاع از خودتکثیرژنوم (مرکز اطلاعات و دستورات)آنزیم هامسیرهای متابولیکی خاص
اسلاید 7: واحد سازنده موجودات عالیسلول حیوانی
اسلاید 8: واکنش های درون سلولیگلیکولیزپنتوز فسفاتساخت منبع مسقیم انرژی سلولی در چرخه تری کربوکسیلیک اسید (کربس)ساخت اسیدهای چرببتااکسیداسیون اسیدهای چرب(ATP)
اسلاید 9: واکنش های درون سلولیکل واکنش های درون سلول از قانون های ترمودینامیک پیروی می کنند!قانون های ترمودینامیک؟وجود آنزیم در درون سلول مسیر خاصنظم دقیق و تنظیم شده
اسلاید 10: واکنش های درون سلولیواکنش های انرژی زا<0Exergonic
اسلاید 11: واکنش های درون سلولیواکنش های انرژی خواه>0Endergonic
اسلاید 12: glucoseآنزیم glucose 6-phosphateExergonic or Endergonic?
اسلاید 13: گروه های عاملی مهم در بیوشیمی
اسلاید 14: گروه های عاملی مهم در بیوشیمیR?
اسلاید 15: گروه های عاملی مهم در بیوشیمیاستیل کوآنزیم A
اسلاید 16: سه بخش اصلی در بیوشیمیشیمی ساختاری: روابط ساختاری-عملکردی موجود در پروتئین ها، کربوهیدرات ها، DNA/RNA، لیپیدها و ...سوخت و ساز (متابولیسم): در ارتباط با کلیت واکنش های شیمیایی که در موجودات زنده رخ می دهند:الف: کاتابولیسمب: آنابولیسمج:مدیریت انرژی سلولیذخیره، انتقال و بیان اطلاعات ژنتیکی: تکثیر DNA و ساخت پروتئین
اسلاید 17: انواع اصلی ماکروملکول های زیستیکربوهیدرات هالیپیدهاپروتئین هااسیدهای نوکلئیکچربی ها Fats روغن ها Oils
اسلاید 18: مونومرها و پلیمرهاماکرومولکولکربوهیدراتلیپیدپروتئیناسیدهای نوکلئیکمونومرمونوساکاریدزنجیره های هیدروکربنیآمینواسیدهانوکلئوتیدها
اسلاید 19: مونومرها و پلیمرها (کربوهیدرات ها) ماکروملکول(پلیمر)مونومرگلوکزنشاسته و سلولز
اسلاید 20: مونومرها و پلیمرها (لیپیدها) ماکروملکول(پلیمر)مونومرتری آسیل گلیسرول (تری گلیسرید)گلیسرولاسید چرب
اسلاید 21: مونومرها و پلیمرها (پروتئین ها) ماکروملکول(پلیمر)مونومرآمینواسیدپلی پپتید
اسلاید 22: مونومرها و پلیمرها (زنجیره پلی نوکلئوتید) ماکروملکول(پلیمر)مونومرنوکلئوتید
اسلاید 23: آبخصوصیات مهم آب:1- نقطه جوش 100 درجه سانتی گراد2- نقطه ذوب صفر درجه سانتی گراد3- بالاترین گرمای ویژه تبخیر4- قابلیت گرمای ویژه آب5- حلال مواد قطبی و یونیدلیل؟فایده در حیوانات؟
اسلاید 24: آبپیوندهای هیدروژنیاثر یا اثرات وجود پیوندهای هیدروژنی بر خصوصیات آب؟
اسلاید 25: آبنقطه جوش (سانتی گراد)گرمای نهان تبخیر (ژول/گرم)نقطه ذوب (سانتی گراد)ماده۷۸٫۳۸۵۵-۱۱۴الکل اتیلیک-۳۳٫۳۴۱۳۶۹-۷۵بخار امونیاک-۷۸۵۷۴-۵۷دیاکسید کربن-۲۶۸٫۹۳۲۱ هلبوم-۲۵۳۴۵۵-۲۵۹هیدروژن۱۷۵۰۸۷۱۳۷۲٫۳سرب-۱۹۶۲۰۰-۲۱۰نیتروژن-۱۸۳۲۱۳-۲۱۹اکسیژن۱۱۰٫۶۳۵۱-۹۳تولوئن ۲۹۳ تربانتین۱۰۰۰آب۲۲۶۰چند کالری بر گرم؟
اسلاید 26: مقدار گرمایی كه در تبديل حالات آب از آن گرفته يا آزاد مي شود محاسبه برحسب cal/gr تغييرات دماحالت جديد نوع گرماي نهانLe=597.3-0.57T+بخارگرماي نهان تبخيرLc=-Le-مايع گرماي نهان تقطيرLs=677-0.07T+بخار گرماي نهان تصعيدLm=79.7+مايع گرماي نهان ذوبLf=-79.7-يخ گرماي نهان انجمادگرماي نهان
اسلاید 27: منبع درسیبیوشیمی هارپرصفحات:33 تا 151، بخش I 153 تا 406 ، بخش II
اسلاید 28: گروه های عاملی مهم در بیوشیمیR?
اسلاید 29: اسید و بازاسید؟باز؟
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.