tarikhe_safavian

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تاریخ صفویان”

تاریخ صفویان

اسلاید 1: j

اسلاید 2: تاريخسال سوم راهنماییکاری از ...SCگروه مدیران گروه ...حمید محمدیوعرفان اقوامی

اسلاید 3: درس اولصفویان1 ( تاریخ سیاسی )

اسلاید 4: اوضاع ايران در آستانۀ تشکيل حکومت صفویهمزمان با تأسيس حکومت صفوی در ابتدای قرن ١٠ ق، اوضاع سياسی ايران بسيار آشفته و نابسامان بود.زيرا بر قسمت های مختلف کشــور ما، حکــام و سلسلــه های محلی متعددی حکومت می کردنـد که بــا يکديگر در جنگ و رقابت بودند. مهم ترين اين حکومت ها، حکومت« آق قويونلو » بود که بر نواحی غربی و بخش هايی از مرکز ايران سلطه داشت.در آن زمــان، کشــورهــای اروپـــايـی بهتازگی در مسير استعمــارگری گام نهاده بودند.در چنين شرايطی، پرتغـالی ها با سوء استفـادهاز ضعف و پريشانی اوضاع ايـران، جزيرۀ هرمـزو بخـش هايی از منــاطـق ميهـن ما در ساحلخليج فـارس و دريــای عمـان را اشغال کردند.www.sc-group.blogfa.com ما بهترین ها را تقدیم شما می کنیم *** با ما در ارتباط باشید *** منتظر نظرات ، پیشنهاد ها و انتقادات سازنده ی شما هستیم ***

اسلاید 5: تشکیل حکومت صفویاسماعيل صفــوی پس از پيروزی بر حاکــم آق قويونلـــو و تصرف تبريــزدر سال ۹۰۷ ق، حکومت صفوی را بنيان نهاد و آن شهر را به پايتختی خودبرگزيد. او از نوادگان شيخ صفی الدين اردبيلـی است. شيـخ صفی دو قــرنپيش از اسماعيل، سلسلۀ طريقت ۱ صوفيانه ای را در اردبيل به وجـود آوردکه پس از مرگ او، توسط فرزنـــد و نوادگانش رهبــری می شد.بيشتـرينمريدان طريقت صفوی را اعضای هفت طايفۀ ترک تشکيل می دادند که بهقزلباش معروف شدند.اين طريقت تحت رهبری پدر بزرگ و پدر اسماعيــلگام در مسير فعاليت های سياسی و نظامی گذاشت و سرانجام اسماعيـل باپشتيبانی مريدان مطيع و پرشور به حکومت رسيد.گروه ما امسال تمام پاورپوینت های کلیه دروس را تهیه کرده است *** این سرشار از برنامه ریزی و هماهنگی است

اسلاید 6:

اسلاید 7: مهم ترين اقدام شاه اسماعيل پس از تاج گذاری در تبريز، رسميت بخشيدن به مذهب تشيـع بـود.شاه اسماعيل در حالی اقدام به رسميت مذهب تشيع در ايران کرد که پيش از آن تا حدودی زمينه هایاجتماعی و فرهنگی آن آماده شده بود. سپس حکومت های محلی را از ميان برداشت و سراسر ايـــرانرا متحد و يکپارچه کرد.حکومت ازبکان در شمال شرق و امپراتوری عثمانی در غـرب ايران از تشکيل حکومـت قدرتمنـدصفوی ناخشنود بودند. شاه اسماعيل ابتدا تجاوز ازبکان به خراسان را دفع کرد و سپـس بـه مقابلۀعثمانيان رفت. امپراتور عثمانی با سپاهی پرشمار و مجهز، به قصد نابودی حکومت صفـــوی راهیايران شد. در محلی به نام چالدران، نزديک شهر خوی، جنگی شديد درگرفت که با وجود بی باکیو شجاعت شاه اسماعيل و سربازانش، ايرانيان شکست خوردند. انتخاب شيوۀ رزمی نامناسب توسطفرماندهان سپاه صفوی و استفادۀ ارتش عثمانی از تفنگ و توپ که ايرانيان فاقد آن بودند، از دلايلاصلی شکست صفويان در اين جنگ بود.

اسلاید 8: دوران تثبیت حکومت صفویانپس از شــــاه اسماعيــل، فرزندش تهماسب بهسلطنت رسيد. در آغاز فرمانروايی شاه تهمـاسب،به دليل خودسری فرماندهان نظامی اوضاع داخلیحکومت صفوی آشفته شد و تجـاوز ازبکــــان وعثمانيان به مرزهای ايران شرايط را بدتــــرکرد؛اما شاه تهماسب پس از سامان بخشيدن به وضعداخلی، ازبکـــان را شکست داد و سپس حکومتعثمانی را به صلح با ايران وادار کرد.

اسلاید 9: صفویان در اوج قدرتبعد از مرگ شاه تهماسب ، بر اثر کشمکش جانشينـان او و سرکشی مجدد فرماندهـان نظامی، دوبــارههمسايگان غربی و شرقی به مرزهای ايران هجوم آوردند، اما با به قدرت رسيدن شاه عباس اوّل، شرايـطتغيير کرد. او ابتدا نابسامانی های داخلی را برطرف کردو سپس به دشمنان خارجی پرداخت؛ به طوری کهابتدا به ازبکان چنان ضربه ای وارد آورد که تا اواخر حکومت صفوی خطر تجـاوز آنها به مرزهای ايــرانرفع شد. سپس به سرعت به جنگ عثمانی رفت و طیّ چندين نبرد شديد، مناطق اشغالی را آزاد کـرد وبغداد را نيز به تصرف درآورد. آن گاه نوبت به پرتغالی ها رسيد. سپاه صفوی جزيرۀ بحرين و بندرعبـاسرا پس از يک قرن اشغال، آزاد کرد و با کمک کشتی های انگلستان ، پرتغالی ها را از اصلی ترين پايـگاهآنان در منطقۀ خليج فارس، يعنی جزيرۀ هرمز، بيرون راند.

اسلاید 10:

اسلاید 11: کليسای وانک در محلۀ جلفای اصفهان؛ ساخته شده در زمان شاه عباس دوم

اسلاید 12: همکاری نظامی انگلستان با حکومت صفوی عليه پرتغالی ها دو علت داشت:الف) رقابت سياسی، نظامی و تجاری انگلستان با پرتغالب ) تمايل انگلستان برای گرفتن امتياز تجاری از ايرانشاه عبـاس اوّل در دوران سلطنت خود ، اقدامـات زيادی برای توسعۀ اقتصـادی و گسترش تجارتداخلی و خارجی انجام داد. در آن زمان، روابط سياسی و بازرگانی ايران با کشورهای اروپايی توسعهيافت. گفتنی است دوران زمامداری او، اوج شکوفايی سياسی و اقتصادی ايران بود.

اسلاید 13: حکومت صفوی در سراشیبی سقوط مرگ شاه عباس اول ، پایان عصر طلایی و آغاز ضعف حکومت صفوی بود . بعد از او ، چهار پادشاه دیگر از خانـدانصفوی بر تخت شاهی نشستند که یکی از دیگری ضعیف تر و نالایق تر بودند.مهم ترین عوامل ضعف و سقوط حکومت صفوی عبارتند از :1- بی کفایتی و ضعف شاهان صفوی پس از شاه عباس اول2- اختلاف و درگیری میان مقام های اداری و فرماندهان نظامی3- دخالت های ناروای اعضای حرم سرا در امور حکومتی4- نابسامانی اوضاع اقتصادی به سبب کاهش تولید داخلی ، افت صادرات و افزایش واردات

اسلاید 14: سقوط صفویانحکومت صفوی در دوران زمامداری شـــاه سلطان حسيـــن، به شدت ضعيـف شد. در چنين شرايطی،گروهی از افغانان به رهبری محمود افغان در قندهار شورش کردند و پس از قتـل حاکم آن شهر، راهیاصفهان شدند. شاه و مقام های نظامی و سياسی نتوانستند اقدامی مناسب برای مقابله با شورشيان انجامدهند، اصفهان پايتخت صفوی به محاصرۀ افغانان شورشی درآمد و پس از مدتی، شاه سلطان حســیــنناگزير شد تاج و تخت را به محمود افغان تسليم کند.

اسلاید 15: شــاهـــان صفوی

اسلاید 16: تاریخ ( صفویان 1 )جمع آوری اطلاعات و گرافیستحمید محمدیمجری طرحگروه کانون علممدیران گروهحمید محمدی ، عرفان اقوامیدبیر مربوطهآقای یوسف پور) SCتهیه شده در گروه کانون علم (تابستان 1392

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید