torobche

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [2 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تربچه”

تربچه

اسلاید 1: بسم رب المهدی

اسلاید 2: موضوع:تربچه

اسلاید 3: زیر نظراستاد ارجمند:مهندس دهنوي

اسلاید 4: تربچه نقليتربچه  تربچه گياهيست از لحاظ مصرف يكساله ، از لحاظ تهيه بذر دوساله ، اين گياه از ترب كوهي وحشي كه اصلاح و تربيت شده بدست آمده است .محققين گياه شناسي محل اوليه و اصلي آن را كشورهاي مصر و يا چين مي دانند . اين گياه داراي انواع و اقسام فراواني بوده برگ هاي آن بيضي شكل و كشيده هستند و اطراف برگ داراي بريدگي و شكاف بوده و زبر(خشن) ميباشد .

اسلاید 5: برگ ها مستقيم از ريشه خارج مي شوند . قسمت اصلي و خوراكي تربچه برجستگي انتهايي برگ ها است كه به رنگ هاي مختلف ، سفيد ، قرمز ، و دورنگ ديده مي شود .تربچه ، يكي از سبزيهاي اشتها آور است كه در اكثر خانواده ها آن را مصرف مي كنند . برگ آن نيز خوراكي مي باشد .

اسلاید 6: تربچه به شكل و رنگ هاي : گرد قرمز ، گرد ارغواني / گرد سفيد ، گرد بنفش ، گرد قرمز نوك سفيد ، تربچه نيمه بلند قرمز ، نيمه بلند قرمز نوك سفيد ، نيمه بلند ارغواني ، نيمه بلند سفيد ، تربچه بلند قرمز ، تربچه بلند سفيد و بلند بنفش وجود دارد .۲.

اسلاید 7: عده زيادي از مردم تربچه را در منزل مي كارند و در سر سفره اغلب خانواده ها ديده ميشود .اصولا اين گياه را به دو نوع تقسيم مي كنند و كليه انواع اين گياه را در اين دو دسته قرار مي دهند .۱ – تربچه نقلي يا تربچه چهار فصل : اين قسم تربچه خيلي زود سبز شده و محصول آن در مدت زمان كوتاهي بدست مي آيد

اسلاید 8: – ترب يا تربچه درشت : براي بدست آوردن محصول ترب ، مدت زمان بيشتري لازم است .بوته هاي ترب ، بزرگتر از تربچه مي باشد

اسلاید 9: لذا بايستي فاصله بوته ها از يكديگر بيشتر باشد تا فضاي لازم براي رشد گياه وجود داشته باشد . ترب ، به دو رنگ ، سفيد و سياه وجود دارد كه به نامهاي : ترب سفيد و ترب سياه ناميده مي شوند .آب و هوا و خاك : تربچه در هر آب و هوا و خاكي مي رويد ، لكن در هواي گرم زود خَشَبي ( خشك و چوبي ) و پوك شده از مرغوبيت آن كاسته ميشود . از نظر خاك ، زمان كشت را بايد در نظر داشت ، باين معني كه براي كشت بهاره ، زمين شني و سست بهتر از زمين رسي و شني سخت مي باشد . بعكس براي كشت انواع تابستانه در زمين هاي رسي و شني و نمدار بهترين محصول بدست مي آيد .روش كاشت و ازدياد تربچه و ترب : تكثير تربچه ، وسيله بذر مي باشد.بذر تربچه ، قرمز رنگ ، كروي شكل و نسبتا ريز است .

اسلاید 10: قوه ناميه بذر تربچه ( قدرت سبز شدن بذر ) در حدود ۵ سال است . به اين معني كه بذر تهيه شده از تربچه براي كاشت بعدي حد اكثر تا ۵ سال قابل استفاده مي باشد . ولي بهترين محصول از بذرهاي جوان كه حد اكثر ۳ ساله باشند بدست مي آيد .  بذر تربچه ۴ تا ۷ روز بعد از كاشت سبز مي شود .بذر مورد نياز براي ۱۰۰ متر مربع زمين از انواع تربچه نقلي يا ريز ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم و براي انواع درشت ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم مي باشد .

اسلاید 11: بذر مورد نياز براي ۱۰۰ متر مربع زمين از انواع تربچه نقلي يا ريز ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم و براي انواع درشت ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم مي باشد .معمولا تربچه نقلي را به صورت نوبر مي كارند . به اين منظور از آبانماه به بعد تربچه را در زير نايلون ، يا شاسي ، يا گلخانه كاشته ، در زمستان برداشت مي نمايند . تربچه را در هواي آزاد و فضاي باز مي توان بجز در طول زمستان در همه فصول كاشت .كشت تربچه ، به دو طريق خطي ( رديف كاري ) ، دستپاش ( كرتي ) انجام مي شود

اسلاید 12: ، زمان كاشت تربچه ، در فضاي باز بنا به سردي هوا از اول اسفند ماه تا اول آبانماه توصيه مي شود . و مي توان پياپي آن را كاشت و برداشت نمود .ميزان مصرف بذر در زمان كاشت بستگي مستقيم به دقت و توجه فردي دارد كه بذر را مي كارد . اگر به صورت فشرده كاشته شود ، مقدار بذر مورد نياز بيشتر و اگر تُنُك و كم پُشت كاشته شود ، ميزان بذر مورد مصرف كم خواهد بود .

اسلاید 13: تذكر : آنچه در مورد نحوه كشت و مراقبت تربچه بيان شد شامل ترب، نيز مي شود . فقط فاصله بين بوته هاي ترب ، بيشتر از تربچه خواهد بود . همچنين مقدار بذر مصرفي ترب ، كمتر از تربچه ، بوده و مدت زمان سبز شدن ترب طولاني تر از تربچه خواهد بود .)روش خطي ( رديفكاري ) : در روش خطي ، بهتر است به ترتيبي بذرها را در شيارها قرار داد كه فاصله بذرها از يكديگر ۱ تا ۲ سانتيمتر ، فاصله شيارها از هم ۱۰ تا ۱۵ سانتيمتر باشند . سپس خاك اطراف شيارها را بروي بذرها بخوابانند .

اسلاید 14: روش كرتي ( دستپاش ) : در روش كرتي ، بايستي دقت شود بذرها بطور يكنواخت در زمين پخش شوند . به اين منظور مي توان مقدار بذر مورد نياز براي كاشت را با ۲ تا۳ برابر خاك نرم و يا ماسه مخلوط نموده ، توامآ در زمين پاشيد . سپس با ماله چوبي يا شن كش روي آنها را پوشانيد تا بذرها زير خاك رفته و در معرض تابش مستقيم آفتاب و هواي آزاد قرار نگيرند . همچنين در دسترس پرندگان نباشند

اسلاید 15: سپس با ماله چوبي يا شن كش روي آنها را پوشانيد تا بذرها زير خاك رفته و در معرض تابش مستقيم آفتاب و هواي آزاد قرار نگيرند . همچنين در دسترس پرندگان نباشند .كود دادن : تربچه از لحاظ احتياج به مواد غذايي و كود خيلي قانع است به نحوي كه در زميني با حد اقل مواد غذايي مي توان دو نوبت متوالي در سال تربچه را كاشت . لكن براي برداشت محصول خوب و مرغوب تقويت زمين ضرورت دارد .

اسلاید 16: لكن براي برداشت محصول خوب و مرغوب تقويت زمين ضرورت دارد .تذكر : چون تربچه معمولا پس از ۱۸ تا ۲۵ روز از تاريخ كاشت بذر ، قابل برداشت خواهد بود ، توصيه مي شود كه بذر آن را با ساير سبزيها بكارند تا زمين بخاطر كشت تربچه معطل نماند . به اين منظور مي توان تربچه را با سبزيهايي مانند : هويج درر يك زمان و يك محل كاشت . زيرا در حالي كه تربچه برداشت مي شود ، هويج شروع به رشد ميكند و از زمين حد اكثر استفاده خواهد شد .

اسلاید 17: بذر گيري : براي آن كه شخصا بتوان بذر خوب تهيه نمود و بذر مورد نياز سال بعد را تامين كرد . از آخرين محصول پاييزه تربچه هاي سالمتر و خوش فرم تر را جدا كرده ، جمع آوري مي نمايند و در زير خاك خشك كنار هم به صورت رديف مي خوابانند . در طول زمستان آنها را به همين شكل نگهداري نموده در اسفند تا فروردين ماه بتدريج آنها را از زير خاك خشك خارج كرده ، به فواصل ۴۰ تا ۵۰ سانتيمتر از يكديگر مي كارند . پس از مدتي شاخه گل آنها از خاك خارج شده گل مي دهد .

اسلاید 18: در طول زمستان آنها را به همين شكل نگهداري نموده در اسفند تا فروردين ماه بتدريج آنها را از زير خاك خشك خارج كرده ، به فواصل ۴۰ تا ۵۰ سانتيمتر از يكديگر مي كارند . پس از مدتي شاخه گل آنها از خاك خارج شده گل مي دهد . در تيرماه و مرداد ماه بذرآنها مي رسد . پس از رسيدن بذرها ، شاخه هاي حامل بذرها را كه در غلاف ( غلاف بذرها را در داخل خود نگهداري مي كند ) قرار دارد قطع نموده و دسته مي كنند و در محل خشكي كه هواگير باشد خشك مي كنند .

اسلاید 19: و در ساخته آنگاه بذرها را از خاشاك جدا پس از آنكه غلاف ها خشك شدند آنها را با ملايمت و به آهستگي به زمين مي زنند ( مي كوبند ) تا بذرها از داخل غلاف ها خارج شوند .قوطي ، جعبه و يا پاكت در محل مناسبي نگهداري مي كنند . در مورد تربچه هاي زمستانه بايستي از بذر تربچه هاي پائيزه بذر تهيه نمود ساخته آنگاه بذرها را از خاشاك جدا پس از آنكه غلاف ها خشك شدند آنها را با ملايمت و به آهستگي به زمين مي زنند ( مي كوبند ) تا بذرها از داخل غلاف ها خارج شوند .و در قوطي ، جعبه و يا پاكت در محل مناسبي نگهداري مي كنند . در مورد تربچه هاي زمستانه بايستي از بذر تربچه هاي پائيزه بذر تهيه نمود

اسلاید 20: بذر مورد نياز براي ۱۰۰ متر مربع زمين از انواع تربچه نقلي يا ريز ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم و براي انواع درشت ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم مي باشد .معمولا تربچه نقلي را به صورت نوبر مي كارند . به اين منظور از آبانماه به بعد تربچه را در زير نايلون ، يا شاسي ، يا گلخانه كاشته ، در زمستان برداشت مي نمايند . تربچه را در هواي آزاد و فضاي باز مي توان بجز در طول زمستان در همه فصول كاشت

اسلاید 21: در مورد تربچه هاي زمستانه بايستي از بذر تربچه هاي پائيزه بذر تهيه نمود

اسلاید 22: تربچه ( سياه ، سفيد ، قرمز ) اندامهاي مورد استفاده اين گياه برگ ، دانه و ريشه غده اي آن مي باشند . ريشه اين گياه داراي يك گلوكوزيد گوگرد دار و چندين مادهُ معدني مي باشد كه داراي مواد غذايي زيادي است .

اسلاید 23: اين گياه محرك و داراي خواص اكسپكتورانت و ضد اسكوربوت ، وضد كم خوني ، محرك كبد و كيسه صفرا و تقويت كنندهُ دستگاه تنفسي ، اشتها آور ، هضم كننده ، و آرامبخش مي باشد ، كمبود مواد معدني بدن را مرتفع مي سازد و در رفع بيماريهاي دهان و پيوره موُثر است .

اسلاید 24: آب تربچه رنگ چهره را باز و روشن مي كند ، نيروبخش است ، گرفتگي كبد را رفع مي سازد سنگ صفرا را از ميان مي برد، آلرژيها و خارشها ، كهير ، يرقان و سرفه هاي خشك مرتفع مي گردند . مصرف آن به افرادي كه در ريه هاي آنها بلغم جمع مي شود وايجاد ناراحتي مي كند توصيه مي شود . طبيعت اين گياه گرم و تراست گرمي پوست و برگــــش زيـــــــاد تر از مغز آن است .

اسلاید 25: آب تربچه رنگ چهره را باز و روشن مي كند ، نيروبخش است ، گرفتگي كبد را رفع مي سازد سنگ صفرا را از ميان مي برد، آلرژيها و خارشها ، كهير ، يرقان و سرفه هاي خشك مرتفع مي گردند . مصرف آن به افرادي كه در ريه هاي آنها بلغم جمع مي شود وايجاد ناراحتي مي كند توصيه مي شود . طبيعت اين گياه گرم و تراست گرمي پوست و برگــــش زيـــــــاد تر از مغز آن است .

اسلاید 26: آب تربچه را بايست با ساير آب ميوه جات و سبزيها تواُم نمود ، چون خالص آن طعم تندي دارد . جهت مصرف و آبگيري تربچه هاي قزمز تازه و جوانه هاي سبز همراه با برگ انتخاب شود .

اسلاید 27:

اسلاید 28: ترکیبات شیمیایی طعم تند ترب مربوط به ماده ای است بنام سنوول Senovol و رنگ قرمز بنفش آن در اثر وجود ماده ای بنام کلراید Malvin Chloride است .در صد گرم ترب خام مواد زیر موجود است : آب 90 گرم پروتئین 1 گرم چربی 0/1 گرم مواد نشاسته ای 3/5 گرم کلسیم 30 میلی گرم فسفر 30 میلی گرم پتاسیم 330 میلی گرم آهن 1 میلی گرم سدیم 18 میلی گرم ویتامین آ 10 واحد ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم ویتامین ب 3 0/03 میلی گرم ویتامین ث 25 میلی گرم

اسلاید 29: خواص داروئی: ترب از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از زمانهای بسیار قدیم برای درمان بسیاری از بیماریها بکار می رفته است . ترب برای دفع سنگهای صفراوی مفید است . ترب در بعضی از اشخاص تولید گاز و آروغ می کند و تخم آن گاز و نفخ را از بین می برد . ترب برای درمان نقرس و رماتیسم مفید است . برگ ترب اگر با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می کند .

اسلاید 30: در صورت مسمومیت غذایی مقداری تخم ترب را همراه با سکنجبین به بیمار بدهید باعث استفراغ می شود و معده را پاک می کند . برای مداوای زخم های بدن از ترب و عسل ضماد تهیه کرده و روی زخم بگذارید . دم کرده ترب ادرار آور است و برای درمان حبس البول بکار می رود . تخم ترب ادرار آور و قاعده آور است . اگر دست یا پای شما سرما زده است ترب را در آّب بجوشانید و بگذارید تا کمی سرد شود بطوریکه دست را نسوزاند سپس عضو سرما زده را چند بار در روز در این جوشانده قرار دهید .

اسلاید 31: برای دفع سنگ کیسه صفرا و سرفه های تشنج آور از ترب بصورت زیر استفاده کنید : در یک ترب بزرگ حفره ی ایجاد کرده و همچنین در ته آنهم سوراخ ریزی بوجود آورید بطوریکه آّب قطره قطره از آن خارج شود . سپس مقدایر شکر در حفره ریخته و آنرا با آب پر کنید و ترب را در دهانه شیشه یا استکانی قرار دهید که آب آن قطره قطره از سوراخ ریز ته ترب خارج شده و در داخل شیشه یا استکان پر شود . این آب را چند بار در روز بنوشید . خوردن تخم ترب ترشح شیر را زیاد می کند .

اسلاید 32: خوردن تخم ترب ترشح شیر را زیاد می کند . خوردن ترب رنگ چهره را باز می کند. جوشانده ترب برای درمان اسهال خونی مفید است . تخم ترب اشتهاآور است. برای از بین بردن تب تخم ترب را دم کرده و به بیمار بدهید . تخم ترب بصورت ضماد برای ورم پستان در مادران شیرده استفاده می شود .

اسلاید 33: تربچه كمبود مواد معدنی بدن را مرتفع كرده و در رفع بیماریهای دهان و پیوره مؤثرست. آب تربچه نیز رنگ چهره را باز و روشن می‌كند. این گیاه همچنین دارای خاصیت نیروبخشی بوده و گرفتگی كبد را رفع و سنگ صفرا را از میان می‌برد.مركز بهداشت استان مركزی همچنین اعلام كرد: گیاه تربچه آلرژی، خارش، كهیر، یرقان ‌و سرفه‌های خشك را رفع می‌كند. آب تربچه سیاه، برای سرفه‌های رطوبی مفید و ادرار را نیز افزایش و سنگ مثانه را دفع می‌كند

اسلاید 34: آب تربچه سیاه، برای سرفه‌های رطوبی مفید و ادرار را نیز افزایش و سنگ مثانه را دفع می‌كند. آب تربچه جهت رفع سنگ كلیه بسیار كارساز است. تربچه ویتامین C، آهن، منیزیم و پتاسیم فراوانی دارد. تربچه همچنین دارای كمی مواد قندی، ‌نشاسته‌ای، مواد چرب، اسید فسفریك، هیدروكربنه، مواد ازته و مقدار مناسبی ویتامین B و كاروتن است. آب تربچه اگر به طور عادی مصرف شود خاصیت پاك‌كنندگی و نرم‌سازی بدن بخصوص در مخاطهای بینی، سلولها، مجاری معده، كیسه صفرا، كبد، روده‌ها، كلیه و ریه‌ها را دارد و برای معالجه روماتیسم مؤثرست.

اسلاید 35: آب تربچه جهت رفع سنگ كليه بسيار كارساز است. تربچه ويتامين C، آهن، منيزيم و پتاسيم فراواني دارد. تربچه همچنين داراي كمي مواد قندي، ‌نشاسته‌اي، مواد چرب، اسيد فسفريك، هيدروكربنه، مواد ازته و مقدار مناسبي ويتامين B و كاروتن است. آب تربچه اگر به طور عادي مصرف شود خاصيت پاك‌كنندگي و نرم‌سازي بدن بخصوص در مخاطهاي بيني، سلولها، مجاري معده، كيسه صفرا، كبد، روده‌ها، كليه و ريه‌ها را دارد و براي معالجه روماتيسم مؤثرست

اسلاید 36:

اسلاید 37: تربچه تربچه از جمله سبزيجات بسيار پرطرفدار است كه هميشه و تقريبا در همه جاي دنيا براي تزيين ميز و سفره غذا به كاربرده مي شود. تربچه براي اولين بار در آسياي جنوبي كشت شد. از تربچه در مناطق شرقي و جنوب شرقي آسيا به صورت پخته استفاده مي شود. مصريان، يوناني ها، رومي ها و چيني هاي باستان از تربچه به خاطر خواص دارويي و شفابخش آن استفاده مي كردند. تربچه باعث تحريك اشتها و تسهيل هضم مي شود.

اسلاید 38: آب تربچه هاي سياه رنگ براي معالجه سوءهاضمه همراه با باد شكم و يبوست به كار برده مي شود. آب تربچه سياه عملكرد تقويت كننده و تسهيل كننده بر روي روده بزرگ دارد و به شكل غيرمستقيم حركت مدفوع را آسانتر مي كند . استفاده از تربچه در شكل عام، معمولاً باعث بهبود هضم غذا مي شود اما در برخي افراد نيز حساسيت به وجود آورده و تأثير بدي برآنها مي گذارد. در چين، از برگ تربچه براي درمان شكم درد استفاده مي كنند. خواص عمده تربچه عبارتند از: هضم كننده غذا، ليز كننده ديواره روده ها.

اسلاید 39: تربچه هاي مرغوب داراي برگ سبز پررنگ هستند ، برگ هاي آن ها آب دار و تميز بوده و هم چنين بايد از صدمه ديدگي ، لهيدگي و يا لكه دار بودن عاري باشند . براي نگه داري بايد تربچه ها را در كيسه هاي پلي اتيلني ( نايلكس يا كيسه ي فريزر ) در قسمت انتهايي يخچال قرار داد . در اين حالت تربچه ها به مدت 1هفته تازه مي مانند .

اسلاید 40: تربچه ، يكي از سبزيهاي اشتها آور است كه در اكثر خانواده ها آن را مصرف مي كنند . برگ آن نيز خوراكي مي باشد . عده زيادي از مردم تربچه را در منزل مي كارند و در سر سفره اغلب خانواده ها ديده ميشود .اصولا اين گياه را به دو نوع تقسيم مي كنند و كليه انواع اين گياه را در اين دو دسته قرار مي دهند .۱ – تربچه نقلي يا تربچه چهار فصل : اين قسم تربچه خيلي زود سبز شده و محصول آن در مدت زمان كوتاهي بدست مي آيد .

اسلاید 41: تربچه به شكل و رنگ هاي : گرد قرمز ، گرد ارغواني / گرد سفيد ، گرد بنفش ، گرد قرمز نوك سفيد ، تربچه نيمه بلند قرمز ، نيمه بلند قرمز نوك سفيد ، نيمه بلند ارغواني ، نيمه بلند سفيد ، تربچه بلند قرمز ، تربچه بلند سفيد و بلند بنفش وجود دارد .۲ – ترب يا تربچه درشت : براي بدست آوردن محصول ترب ، مدت زمان بيشتري لازم است .بوته هاي ترب ، بزرگتر از تربچه مي باشد .

اسلاید 42: آب و هوا و خاك : تربچه در هر آب و هوا و خاكي مي رويد ، لكن در هواي گرم زود خَشَبي ( خشك و چوبي ) و پوك شده از مرغوبيت آن كاسته ميشود . از نظر خاك ، زمان كشت را بايد در نظر داشت ، باين معني كه براي كشت بهاره ، زمين شني و سست بهتر از زمين رسي و شني سخت مي باشد . بعكس براي كشت انواع تابستانه در زمين هاي رسي و شني و نمدار بهترين محصول بدست مي آيد .روش كاشت و ازدياد تربچه و ترب : تكثير تربچه ، وسيله بذر مي باشد.

اسلاید 43: بعكس براي كشت انواع تابستانه در زمين هاي رسي و شني و نمدار بهترين محصول بدست مي آيد .روش كاشت و ازدياد تربچه و ترب : تكثير تربچه ، وسيله بذر مي باشد.بذر تربچه ، قرمز رنگ ، كروي شكل و نسبتا ريز است .قوه ناميه بذر تربچه ( قدرت سبز شدن بذر ) در حدود ۵ سال است . به اين معني كه بذر تهيه شده از تربچه براي كاشت بعدي حد اكثر تا ۵ سال قابل استفاده مي باشد . ولي بهترين محصول از بذرهاي جوان كه حد اكثر ۳ ساله باشند بدست مي آيد

اسلاید 44: روش كاشت و ازدياد تربچه و ترب : تكثير تربچه ، وسيله بذر مي باشد.بذر تربچه ، قرمز رنگ ، كروي شكل و نسبتا ريز است .قوه ناميه بذر تربچه ( قدرت سبز شدن بذر ) در حدود ۵ سال است . به اين معني كه بذر تهيه شده از تربچه براي كاشت بعدي حد اكثر تا ۵ سال قابل استفاده مي باشد . ولي بهترين محصول از بذرهاي جوان كه حد اكثر ۳ ساله باشند بدست مي آيد .  بذر تربچه ۴ تا ۷ روز بعد از كاشت سبز مي شود

اسلاید 45: بذر گيري : براي آن كه شخصا بتوان بذر خوب تهيه نمود و بذر مورد نياز سال بعد را تامين كرد . از آخرين محصول پاييزه تربچه هاي سالمتر و خوش فرم تر را جدا كرده ، جمع آوري مي نمايند و در زير خاك خشك كنار هم به صورت رديف مي خوابانند . در طول زمستان آنها را به همين شكل نگهداري نموده در اسفند تا فروردين ماه بتدريج آنها را از زير خاك خشك خارج كرده ، به فواصل ۴۰ تا ۵۰ سانتيمتر از يكديگر مي كارند . پس از مدتي شاخه گل آنها از خاك خارج شده گل مي دهد

اسلاید 46: بذر مورد نياز براي ۱۰۰ متر مربع زمين از انواع تربچه نقلي يا ريز ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم و براي انواع درشت ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم مي باشد .معمولا تربچه نقلي را به صورت نوبر مي كارند . به اين منظور از آبانماه به بعد تربچه را در زير نايلون ، يا شاسي ، يا گلخانه كاشته ، در زمستان برداشت مي نمايند . تربچه را در هواي آزاد و فضاي باز مي توان بجز در طول زمستان در همه فصول كاشت

اسلاید 47: پس از مدتي شاخه گل آنها از خاك خارج شده گل مي دهد . در تيرماه و مرداد ماه بذرآنها مي رسد . پس از رسيدن بذرها ، شاخه هاي حامل بذرها را كه در غلاف ( غلاف بذرها را در داخل خود نگهداري مي كند ) قرار دارد قطع نموده و دسته مي كنند و در محل خشكي كه هواگير باشد خشك مي كنند .

اسلاید 48: پس از آنكه غلاف ها خشك شدند آنها را با ملايمت و به آهستگي به زمين مي زنند ( مي كوبند ) تا بذرها از داخل غلاف ها خارج شوند .آنگاه بذرها را از خاشاك جدا ساخته و در قوطي ، جعبه و يا پاكت در محل مناسبي نگهداري مي كنند . در مورد تربچه هاي زمستانه بايستي از بذر تربچه هاي پائيزه بذر تهيه نمود

اسلاید 49: با تشکر از توجهتانگرداورنده:روح الله صمدي

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید