taarozat_zanashooee

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تعارضات زناشویی”

تعارضات زناشویی

اسلاید 1: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِتعارضات زناشوییتدوین:فاطمه حسینی

اسلاید 2: تعارضات زناشوییتعارض زماني به وجود مي آيد كه زوج ها به دليل همكاري و تصمیمات مشترکی که میگیرند درجات مختلفی از استقلال و همبستگی را نشان دهند.تعارضات زناشویی ناشی از ناهماهنگی زن و شوهر در نوع نیازها و روش ارضای ان،خود محوری ،اختلافات در خواسته ها و رفتار غیر مسؤلانه نسبت به ارتباط زناشویی وازدواج است.شاید بتوان نقطۀ شروع این تحولات را تغییر خانواده از شکل گسترده به خانوادۀ هسته ای دانست.

اسلاید 3: تعارضات زناشویی شامل دو دسته میشود:1) تعارض سازنده: بر حل مسئله تمرکز میکنند و در ان احترام مثبت واعتماد وجود دارد.2) تعارض مخرب: زوجها همدیگر را مورد حمله قرار میدهند و از طریق سرزنش و انتقاد سعی دارند یکدیگر را تحت نفوذ خود دراورند که با پیامد فرزند پروری ناکارامد،سازگاری ضعیف فرزندان و از همه مهمتر طلاق همراه است.که در ایران بین ۱۱ تا ۱۶ درصد در حال نوسان است.در این نوسان عملکرد خانواده نش مهمی ایفا میکند.

اسلاید 4: عملکرد خانواده به توانایی درهماهنگی با تغییرات ،حل تضاد و تعارضات،رعایت مرز بین افراد،اجرای اصول حاکم بر این نهاد با هدف حفاظت از کل نظام خانواده می گویند.تعارضات زناشویی بر پایه نظریه کنش متقابل نمادین استواراست.که طبق این نظریه افراد در موقعیت های مختلف بر اساس معانی ذهنی که از نگرشها و انتظارات ان موقعیت دارند رفتارمیکنند.در این معنا تعارض زمانی رخ میدهد که این معانی ذهن و انتظارات فرد از موقعیت با تجربه او در واقعیت انطباق نداشته باشد.رویکرد های نظری مختلفی برای بیان تعارضات در نظر گرفته شده است که مهمترین ان بکار گیری مفهوم پارادایم است.پارادایم زناشویی هرفرد شامل نظام عقیده ای گسترده است که انتظارات او از ازدواج را شکل میدهد.که شامل: نقش زناشویی، زمانبندی زناشویی، منطق زناشویی، ارتباط با دیگران، اهمیت زناشویی، دوام زناشویی میشود. پارادایم زناشویی هر فرد و محصول انتظارات او از ازدواج و زناشویی شامل ۶ مورد ذکر شده میشود. به عقیده ترنر انسان از قبل یا هنگام ورود به یک موقعیت کنش متقابل در ذهن خود ،انتظارات خاصی نسبت به اینکه چه اتفاقی در این موقعیت باید رخ دهد و یا رخ خواهد داد شکل میدهد.این انتظارات نه تنها بر رفتار های خود انسان بلکه بر واکنش های او به رفتار دیگران هم تاثیر می گذارند.

اسلاید 5: نگاه مطلق گرایانه و یک سویانه به ازدواج و زناشویی:در این زمینه ، محققان ابتدا بر اساس تعلقات نظری شان برخی عناصر منفی در زندگی زناشویی را تعریف و سپس تلاش کرده اند میان این عناصر منفی و تعارضات زناشویی یا طلاق ، رابطه برقرار کنند.بر این اساس اغلب پژوهش ها به نتایجی از این دست رسیده اند که عامل مثلا آ بیشترین تاثیر را بر بروز تعارضات زناشویی یا طلاق دارد. دارد و این عامل بسته به رویکرد نظری محقق میتواند متفاوت باشد.مثلا نقش اشتغال زنان در بیرون از خانه ،تضاد نقش یا برهم زدن نقش سنتی که مبتنی بر تفکیک نقش خانواده است.

اسلاید 6: بر این اساس اشتغال زمانی میتواند عامل بروز تعارض شود که با نوع نگاه مرد به زندگی زناشویی و انتظارات او از همسر خویش که در طی مراحل جامعه پذیری زندگی اش شکل گرفته است.حضرت علی علیه السلام در مورد اسیب شناسی خانواده به نکاتی اشاره کرده است که گاه خانواده را به فروپاشی میکشاند.عوامل متعددی دراین مورد میتوان نام برد مانند:فقر و مشکلات اقتصادی ، عدم دقت در انتخاب همسر، ضعف یا فقدان معنویت در خانواده ، سبک های شناختی ناکارامد ، عدم ارضای نیاز های عاطفی در خانواده ، انتظارات غلط ، عدم توجه به ویزگی ها و توانایی های همسر ، نقش ناپذیری و خود محوری . با این وجود یک سری اصول از نهج البلاغه بدست می اید که میتواند در فهم مشکلات خانواده و پیشگیری و درمان ان کمک کند که برخی از اسیب ها عبارتست از:

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید