tolide_mahsole_salem

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تولید محصول سالم”

تولید محصول سالم

اسلاید 1: بسمه تعالیدانشگاه علمی و کاربردی شهید فروزنده ساری گروه زراعت تکمیلی موضوع : تولید محصول سالم تهیه کننندگان: مجید نیک نژاد

اسلاید 2: نَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَنفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلَانِيَةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَّن تَبُورَ ( سوره فاطر آیه 29)و آنها که کتاب خدا را تلاوت کرده و نماز بپا می دارند و از آنچه خدا روزیشان فرموده پنهان و آشکار به فقیران انقاق می کنند و امید تجارتی دارند که هرگز زیان و زوال نخواهد یافت.

اسلاید 3: آگاهی و شناخت

اسلاید 4: مصرف كننده در تماس بلند مدت با مقادير كم ( در حدود يك قسمت در بيليون يا حتي تريليون ) در غذا ، آب شرب و يا محيط اطراف كه اثرات بهداشتي مزمن را به دنبال دارد. كشا ورزان در تماس كوتاه مدت با مقدار نسبتاٌ زياد از انواع آفت كش كه احتمال مسموميت شديد را به دنبال دارد.

اسلاید 5: موقعیت فعلی مصرف سموم و کود های شیمیایی در کشور و باقی مانده آن در محصولات کشاورزی و به خصوص در صیفی و سبزیجات چگونه است ؟ ( انتخاب خوب و خوبتر )میزان سرانه سم در کشور ژاپن 10 کیلو و در ایران 1 کیلو ( سموم safety)مازندارن قطب تولید برنج نظر کلی مصرف کنندگان از محصولات ارگانیک چیست؟ژنتیک-استرس- تغذیه میزان تجمع در بیوماس بچه ها بیشتر از بزرگسالان

اسلاید 6: مقدار نيترات مجاز در سبزيهاي مختلف ( ميلي گرم نيترات در يك كيلوگرم سبزي تازه Lorenz 1978

اسلاید 7: کشاورزی دقیق:تلفیق اطلاعات،فناوری،مدیریتانقلاب سبزدر دهه 1960 نورمان بورلاگ انقلاب سبز را به وجود آورد. انقلاب سبز موفقیتی موقت در مبارزه انسان علیه گرسنگی و محرومیت بوجود آورد و به انسان زمان بیشتری برای استراحت داد كه در پی آن تولید کمی و وزنی محصولات کشاورزی در برخی کشورها بیش از هزار درصد افزایش یافت. ( هر 30 سال باید تمام کتابهای کشاورزی را سوزاند- کشاورزان با بیل به شما خواهند گفت باید کارخانه کود شیمیایی احداث شود)

اسلاید 8: ميزان مصرف کود شيميايی در کشت صيفی و سبزيجات زياد می باشد (آموزش و ايجاد مزارع نمايشی برای کشاورزان-آزمايش خاک)

اسلاید 9: ميزان تجمع سموم (Magnification)62% مواد موجود در حشره كش سبب به هم زدن تنظيم كننده هورمون در بدن مي شود قارچ کش- علف کش گياهانموجودات گياه خوارانسان

اسلاید 10: بر طبق اصل پروانه 5 در اين جهان هر کس مختار نيست به آن نحو که دوست دارد زندگی کند بدون آنکه به حق و حقوق ديگران توجهی داشته باشد.

اسلاید 11: جنگ هاي نوين در كشاورزي و اساس امنيت و خودكفايي در محصولات كشاورزي ( دكتر عليزاده)جنگ بيولوژيكتروريسم بيولوژيكجنايت بيولوژيككشورهايي مانند آلمان-فرانسه- ژاپن- ايالات متحده امريكا-اتحاد جماهير شوروي سابق مطالعات زيادي در اين زمينه انجام دادند.

اسلاید 12: کود شیمیاییبذر هیبریدسموم شیمیاییدر خطر افتادن سلامتیتخریب خاککاهش تنوع و ایجاد مقاومت طبیعی گیاهنابودی حشرات مفیدمقاومت آفاتطغیان آلودگیکاهش کیفیت مواد غذاییگیاه بیمارآلودكي خاك آب- هوا- غذا

اسلاید 13: نحوه افزايش كيفيت مواد غذايي به وسيله كاهش نيتروژن-كاهش آبياري و استفاده از مواد آلي در كشت صيفي و سبزيجاتكاهش آبياريمصرف مواد آليكاهش مصرف نيتروژنبهبود ساختار خاكجلوگيري از ساخته شدن نيتروژنكاهش ذخيره آب در گياهظاهر شدن علائم كمبود آب و قدرت نگهداري آن و به كار افتادن مكانيزم جذب آب به روشهاي مختلف در گياهتجزيه شدن نشاسته و كاهش فعاليت ميتوكندري افزايش مواد قندی و نسبت آنكاهش نيتروژن(پروتئين)و ميزان نسبت آنآزاد سازي تدريجي نيتروژنافزايش كاروتن,B,Cبهبود و حفظ مواد غذائيكاهش و ثابت ماندن آب در خاك

اسلاید 14: 1- محصولات ارگانيك ( بدون كود و سموم شيميايي )2- محصولات كشاورزي سالم ( با مصرف حداقل كود و سموم شيميايي و باقي مانده آن در محصول توليد شده)3 – محصولات كشاورزي به روش معمولي4- كشت فشرده تقسيم بندي محصولات

اسلاید 15: تولید

اسلاید 16: باکتریهای تثبیت کننده ازت مولکولی

اسلاید 17: دی ازوتروف به روش همیاری همزیستی ریزوبیوم ها با لگومینوزه

اسلاید 18: ميزان كود ازته تثبيت شده توسط باكتري در گياهان مختلفنوع گياهباكتري تثبيت كننده ازتميزان ازت تثبيت شده kg/haنخود فرنگي شيرينRhizobium30-100لوبيا هنديRhizobium50-125سوياRhizobium50-150Bengal granRhizobium100-140Ground nutRhizobium172-240Ses baniaRhizobium524

اسلاید 19: دی ازوتروف به روش همیاریهمزیستی آنابنا- آزولا :همزیستی بین سرخس آبزی آزولا و سیانو باکتری دی ازوتروف به نام آنابنا آزوله میزان C/N در حدود 12میزان کل ازته به صورت کود سبز در حدود 30-100 کیلو در یک دوره کشت برنج

اسلاید 20: قارچهای میکوریزی

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید