تکنیک سررسید
اسلاید 1: سیده رقیه واعظ زاده 96/9/22
اسلاید 2: دفتر برنامه ریزی ( تکنیک سررسید)آموزش خانواده: 97/8/10 سیده رقیه واعظ زاده 96/9/22
اسلاید 3: تهیه دفترتهیه لیست تکالیف دانش آموز نوشتن محتویات دفتر می تواند توسط دانش آموز باشد.یک موضوع درسی را برای شروع مطالعه شروع کند.به او زمان بدهید.عجله نکنید.نظارت کنید.ایده ندهید.اجازه دهید مسائل را متناسب با درک خودش حل کند.اخر شب لیست را چک کنید.خودش دفتر را برای نوشتن بیاورد و در آخر کار سرجایش قرار دهد. سیده رقیه واعظ زاده 96/9/22
اسلاید 4: نقش والدین در تقویت پیشرفت تحصیلی دانش آموزاننقش خانواده و آموزش های اولیه کودکان و نیز مشارکت فعال والدین در مدارس، یکی از عوامل مؤثر در بهبود وضعیت آموزشی و تربیتی دانش آموز خواهد بود.نتایج پژوهشی نشان می دهد که دانش آموزان با وضعیت اقتصادی و اجتماعی پایین، خشونت و تعارضات خانوادگی بیشتر، جدایی از خانواده، حمایت اجتماعی و محرک های هوشی کم تری تجربه می کنند و از مدارسی با امکانات کم تر و خانواده هایی با مراقبت کم تر برخوردارند. به علاوه والدین آن ها کم تر در فعالیت های مدرسه ای درگیر می شوند. این کودکان اغلب موفقیت کم تر در مدرسه، نرخ تحصیلی پائین تر و نرخ پائین تر ورود به دانشگاه را دارند. درواقع وضعیت نابسامان خانوده منجر به نفاوت هایی در برخورداری از امکانات آموزشی می گردد. وضعیت اقتصادی – اجتماعی خانواده به روش های مختلف، پیشرفت تحصیلی را تحت تآثیر قرار می دهد.
اسلاید 5: عوامل بنیادی و تأثیرگذار بر عملکرد تحصیلییکی از عوامل بنیادی و تأثیرگذار بر شخصیت کودک و تبع آن عملکرد تحصیلی او، موضوع خود پنداره و تصویری است که کودک از خود دارد. تحقیقات نشان داده که زیر بنای شکل گیری خود پنداره ی مثبت یا منفی از خانواده آغاز می گردد و نقش والدین در تکوین آن بسیار تعیین کننده است.کودکانی که دارای خود پنداره مثبت اند، از نظر اعتماد به نفس و عملکرد تحصیلی، به ویژه دردرس های ریاضیات و علوم، در سطح بالاتری قرار دارند.خودپنداره شامل مجموعه ای از ادراکات و نگرش هایی است که فرد درباره ی خودش دارد که این ادراک حاصل تجربیات و رابطه با محیط است.خودپنداره به عنوان بخشی از شخصیت انسانی، ماهیت و غرابت خاص خود را دارد. در حقیقت دانش آموزانی که خودپنداره بالا دارند از اعتماد به نفس بیشتری برخوردارند و نمره های بالاتر می گیرند. دانش آموزانی که مفهوم خود مثبت در درس دارند، خودشان را در درس خوب ارزیابی می کنند و موفقیت بیشتری به دست می آورند و بر عکس دانش آموزانی که خودشان را در مقایسه با دیگردانش آموزان ضعیف ارزیابی می کنند، نمرات کم تری می گیرند.
اسلاید 6: دانش آموزان با مفهوم خود تحصیلی بالاتر گرایش به صرف وقت بیشتر برای مشارکت در فعالیت های یادگیری، در انطباق با همان موضوع یادگیری دارند. اما صرف وقت برای مطالعه موضوعات دیگر را به طور معنی دار کاهش می دهند. خودپنداره می تواند از وضعیت اقتصادی- اجتماعی فرایند آموزش و نگرش به مدرسه تأثیر بپذیرد و بر عملکرد تحصیلی تأثیر گذار باشد.
اسلاید 7: اعتماد به نفسیکی از عوامل شکست دانش آموزان دردرس، فقدان اعتماد به نفس و ترس بیمار گونه از درس می باشد. زیرا اگر دانش آموزان در مواجهه با تکالیف درسی از همان ابتدا دچار نگرش منفی شوند جبران آم و تبدیل نگرش منفی به مثبت کاری بسیار دشوار خواهد بود. از آنجا که خانواده به عنوان نخستین نهاد، تأثیربنیادی بر عادات و نگرش های کودکان دارد، طبیعی است که شکل گیری لایه های نخستین ابن نوع نگرش ( + و -) در نهاد خانواده و از طریق والدین رخ می دهد. تصور فردی از توانایی و عادت های مطالعه خانواده، نقشی مهم در تصور کودک از خود در فرایند یادگیری دارد. کودکانی که عملکرد خوب در آزمون نداشتند، کودکانی بودند که تصویری مثبت از خود در مدرسه نداشتند.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.