سایر

حرفه و فن سوم راهنمایی

fehreste_soalate_herfe_va_fan_sevom_rahnamaei

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “حرفه و فن سوم راهنمایی”

حرفه و فن سوم راهنمایی

اسلاید 1: فهرست سوالات1رمز جدول2خروج3حرفه و فن سوم راهنمایی

اسلاید 2: فهرست سوالات برای تامین مواد مورد نیاز بدن لازم استغذا هایی که قبلا پخته شده اند موقع مصرف باید خوب..........شوندیکی ازعادت های خوب غذایی،خوردن آنها همراه غذاستدر بین غذا خوردن باید از آن پرهیز شودمحل صرف غذا باید این گونه باشدیک میان وعده ی مفید یک میان وعده ی بسیار مضراز مواد غذایی گروه گوشتگروه غذایی عمده یا پایهکودکان و جوانان و زنان شیر ده و باردار از مواد غذایی این گروه باید بیشتر استفاده کنندیکی از اهداف غذا خوردن رفع این نیاز استیکی از نکات ضروری برای هضم غذاکودکان مبتلا به تب و اسهال مقدار بیشتری از آن را نیاز دارندزنان در این دوران به کالری بیشتری نیاز دارندمناسب ترین غذای کودک تا شش ماهگی استسه عامل موثر د میزان کالری موردنیازهر فردمصرف این گروه مواد غذایی بسیار محدود باشداز نکات مهم قبل از صرف غذامهم ترین وعده ی غذاییبازگشتعادت های بد غذایی زمینه ی ابتلا به این بزرگسالی در بزرگسالی است

اسلاید 3: رمز جدولنتسیزملاسبازگشت

اسلاید 4: آیا واقعا قصد خروج را دارید؟خیربله

اسلاید 5: نام و نام خانوادگی :نام آموزشگاه :منطقه و ناحیه :نام دبیر :پست الکترونیک :محمد نوریمدرسه ی راهنمایی شاهد سلامتمنطقه اصفهان و ناحیه سهرحیم کریمیnourymohammad@yahoo.comبازگشت

اسلاید 6: برای تامین مواد مورد نیاز بدن لازم استتنوع غذاییبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 7: سه عامل موثر د میزان کالری موردنیازهر فردسن&جنس&فعالیتبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 8: گروه غذایی عمده یا پایهنان و غلاتبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 9: از مواد غذایی گروه گوشتتخم مرغبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 10: مصرف این گروه مواد غذایی بسیار محدود باشدمتفرقهبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 11: کودکان و جوانان و زنان شیر ده و باردار از مواد غذایی این گروه باید بیشتر استفاده کنندشیر و لبنیاتبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 12: مناسب ترین غذای کودک تا شش ماهگی استشیر مادربازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 13: مهم ترین وعده ی غذاییشیر مادربازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 14: یک میان وعده ی مفید میوه تازهبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 15: یک میان وعده ی بسیار مضرچیپسبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 16: زنان در این دوران به کالری بیشتری نیاز دارندشیر دهیبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 17: کودکان مبتلا به تب و اسهال مقدار بیشتری از آن را نیاز دارندآب و غذابازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 18: یکی از اهداف غذا خوردن رفع این نیاز استروانیبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 19: از نکات مهم قبل از صرف غذاشستن دست هابازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 20: یکی از نکات ضروری برای هضم غذاخوب جویدنبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 21: در بین غذا خوردن باید از آن پرهیز شودآشامیدن آببازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 22: یکی ازعادت های خوب غذایی،خوردن آنها همراه غذاستآشامیدن آببازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 23: عادت های بد غذایی زمینه ی ابتلا به این بزرگسالی در بزرگسالی استفشار خونبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 24: محل صرف غذا باید این گونه باشدتمیز و آرامبازگشت به فهرست سوالات سوال بعد

اسلاید 25: غذا هایی که قبلا پخته شده اند موقع مصرف باید خوب..........شوندداغبازگشت به فهرست سوالات

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید