کسب و کار اقتصاد و مالی

حسابداری مالیاتی ۳

hesabari_maliati

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “حسابداری مالیاتی ۳”

حسابداری مالیاتی ۳

اسلاید 1: حسابداري مالياتي

اسلاید 2: هد ف كلي آشنايي با قانون مالیاتهای مستقیم و نحوه محاسبه ماليات مي باشد.

اسلاید 3: تعریف مالیات و انواع آنمالیات مبلغی است که افراد و مؤسسات برای تأمین بخشی از هزینه ها و تحقق برخی از اهداف دولت می پردازند و معمولاً متناسب با میزان درآمد ، و یا ثروت آنها تعیین می گردد.

اسلاید 4: تعریف مالیات و انواع آناهداف وضع مالیاتتحقق بخشی از درآمدهای دولت تعدیل توزیع درآمد و ثروت جامعه کنترل و هدایت مخارج و هزینه ها در اقتصادکنترل حجم واردات و صادراتکه دارای انواع مستقیم و غیر مستقیم هستند.

اسلاید 5: تعریف مالیات و انواع آنمالیات های مستقیم که دولت بر دارایی و درآمد افراد و مؤسسات وضع می کند.الف) مالیات بر دارایی ، مانند: 1. مالیات ارث 2. حق تمبرب) مالیات بر درآمد، مانند 1. مالیات درآمد املاک 2. مالیات بر درآمد حقوقی

اسلاید 6: تعریف مالیات و انواع آن. مالیات های غیر مستقیم که بر قیمت کالاها و خدمات اضافه شده می باشد: الف) مالیات بر واردات، مانند: 1. حقوق گمرکی ب) مالیات بر مصرف و فروش، مانند: 1. مالیات نوشابه های غیر الکلی

اسلاید 7: اشخاص مشمول مالیاتمواد 1 و 2 قانون مالیات های مستقیم – اصلاحی 27 / 11 / 1380ماده 1. اشخاص زیر مشمول پرداخت مالیات می باشند: کلیه مالکین نسبت به اموال یا املاک خود واقع در ایران.

اسلاید 8: اشخاص مشمول مالیاتهر شخص حقیقی ایرانی مقیم ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که تحصیل می نماید.هر شخص ایرانی مقیم خارج از ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران تحصیل می کند.

اسلاید 9: اشخاص مشمول مالیاتهر شخص حقوقی ایرانی نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می نماید.هر شخص غیر ایرانی نسبت به درآمدهایی که در ایران تحصیل می نماید و درآمدهای واگذاری امتیازات و ...

اسلاید 10: اشخاص مشمول مالیاتماده 2. اشخاص زیر مشمول مالیات نیستند: 1.وزارتخانه ها و مؤسسات دولتی 2.دستگاههایی که بودجه آنها به وسیله دولت تأمین می شود. 3.شهرداری ها تبصره 1. شرکت هایی که سرمایه آنها متعلق به اشخاص و مؤسسه های فوق باشد.

اسلاید 11: اشخاص مشمول مالیاتتبصره 2. درآمدهای حاصل از فعالیت های اقتصادی از قبیل فعالیت های صنعتی ، معدنی و ... مشمول مالیات خواهد بود.مسئولان اداره امور نسبت به سهم فعالیت مذکور مکلف به انجام دادن تکالیف مربوط طبق مقررات خواهند بود.

اسلاید 12: اشخاص مشمول مالیاتتبصره 3. معافیت مالیاتی این ماده برای مواردی که از طرف حضرت امام خمینی (ره) یا مقام معظم رهبری دارای مجوز می باشند بر اساس نظر مقام معظم رهبری قابلیت اجرا خواهد داشت.

اسلاید 13: مالیات بر درآمد اجاره املاک مواد 52تا57 قانون مالیاتهای مستقیم52- درآمد شخص حقوقی یا حقیقی ناشی از واگذاری حقوق خود نسبت به املاک واقع در ایران پس از کسر معافیتهای مقرر در این قانون مشمول مالیات بر درآمد املاک می باشد.

اسلاید 14: 53- درآمد مشمول مالیات املاکی که به اجاره واگذار می گردد عبارت است از کل مال الاجاره اعم از نقدی و غیر نقدی پس از کسر 25% بابت هزینه ها و استهلاک و تعهدات نسبت به مورد اجاره

اسلاید 15: تبصره:1-املاکی که مجاناٌ در اختیار سازمانها و موسسات موضوع ماده 2 این قانون قرار می گیرد غیر اجاری تلقی می شود .2- از نظر مالیات بر درآمد اجاره املاک هرواحد آپارتمان یک مستغل محسوب می شود.3- در مورد املاکی که با اثاثه یا ماشین آلات به اجاره واگذار می شود درآمد ناشی از اجاره اثاثه و ماشین آلات نیز جزء درآمد ملک محسوب و مشمول مالیات این فصل میشود.4- هزینه هایی که به موجب قانون یا قرداد به عهده مالک است و از طرف مستاجر انجام می شود و همچنین مخارجی که به موجب قرارداد انجام آن از طرف مستاجر تقبل شده در صورتیکه عرفاٌ به عهده مالک باشد ، به بهای روز انجام هزینه ، تقویم و به عنوان مال الاجاره غیر نقدی به جمع اجاره بهای سال انجام هزینه ، اضافه می شود 5- در صورتی که مال اعیان احداث شده در عرصه استیجاری ، ملک کلاٌ یا جزئاٌ به اجاره واگذار نماید ، مبلغ اجاره پرداختی بابت عرصه به نسبت مورد اجاره از مال الاجاره دریافتی کسر و مازاد طبق مقررات صدر این ماده مشمول مالیات خواهد بود.6- در صورتی که مالک محل سکونت خود را بفروشد و در سند انتقال بدون اجاره بها مهلتی برای تخلیه ملک داده می شود ،در مدتی که محل سکونت انتقال دهنده می باشد تا شش ماه در بیع شرط مادام که طبق شرایط معامله مبیع در اختیار بایع شرطی است، اجاری تلقی نمی شود ، مگر اینکه به موجب اسناد و مدارک ثابت گردد که اجاره پرداخت می شود. 7-متحدثاتی که طبق قرارداد از طرف مستاجر ، به نفع موجر ایجاد می شود بر اساس ارزش معاملاتی روز تحویل متحدثه به موجر تقویم و 50% درصد آن جزء درآمد مشمول مالیات اجاره سال تحویل محسوب می گردد.

اسلاید 16: 54- مال الاجاره از روی سند رسمی تعیین می شود و در صورتی که اجاره نامه رسمی وجود نداشته باشد یا از تسلیم سند یا رونوشت آن خوداری گرددیا موجر علاوه بر اجاره بها وجهی به عنوان ودیعه یا هر عنوان دیگر از مستاجر دریافت نموده باشد، میزان اجاره بها بر اساس املاک مشابه تعیین خواهد شد .تبصره:ارزش اجاری مستغلات در مواردی که باید بر اساس اجاره بهای املاک به وسیله اداره امور مالیاتی که ملک در محدوده آن واقع است تعیین خواهد شد.55- هر گاه مالک خانه یا آپارتمان مسکونی ،آن را به اجاره واگذار نماید و خود محل دیگری را برای سکونت خویشمشابه تقویم گردداجاره نماید یا از خانه سازمانی که کارفرما در اختیار او می گذارد استفاده کند در احتساب درآمد مشمول مالیات این فصل میزان مال الاجاره ای که به موجب سند رسمی می پردازد یا توسط کارفرما از حقوق وی کسرمی گردد از کل مال الاجاره در یافتی او کسر خواهد شد.57- در مورد شخص حقیقی که هیچ گونه درآمدی ندارد تا میزان معافیت مالیاتی درآمد حقوق موضوع ماده 84 این قانون از درآمد مشمول مالیات سالانه مستغلات از مالیات معاف و مازاد طبق مقررات این فصل مشمول مالیات میباشند.در اجرای حکم این ماده حقوق بازنشستگی و وظیفه دریافتی و جوایز و سود ناشی از سپرده های بانکی درآمد تلقی نخواهد شد.تبصره:1-حکم این ماده در مورد فرزندانی صغیری که تحت ولایت پدر باشند جاری نخواهد شد.

اسلاید 17: مثال1-آقای خشنود دو اتاق از منزل محل سکونت خود را به مبلغ ماهیانه 1200000ریال اجاره داده است در صورتی که نامبرده درآمدی دیگری نداشته باشد مالیات درآمد اجاره بها را حساب کنید.حل: از پرداخت معالیات معاف است زیرا مبلغ اجاره ایشان کمتر از1450000 ریال است.

اسلاید 18: مثال2- آقای آذری منزل محل سکونت خود را به مبلغ ماهیانه280000ریال اجاره داده است و محل دیگری را از قرار ماهی 200000 ریال جهت سکونت خود اجاره نموده است. مالیات درآمد اجاره بهای ایشان در یکسال چقدر خواهد بود؟حل:معافيت درآمد اجاره درآمد مشمول ماليات80000=200000-280000 20000=25%×8000060000=20000-80000720000=12×60000108000 131نرخ ماده 720000108000= 15%×720000

اسلاید 19: مالیات بر درآمد مشاغل : مواد 93 تا 101 قانون مالیاتهای مستقیم ماده 93- درآمدی که شخص حقیقی از طریق اشتغال به مشاغل یا به عناوین دیگر غیر از موارد مذکور در سایر فصلهای این قانون در ایران تحصیل کندپس از کسر معافیت های مقرر در این قانون مشمول مالیات بر درآمد مشاغل می باشد. ماده94. درآمد مشمول مالیات مودیان موضوع این فصل عبارت است از کل فروش کالا و خدمات به اضافه سایر در آمدهای آنان که مشمول مالیات فصول دیگر شناخته نشده پس از کسر هزینه ها و استهلاکات مربوط طبق مقررات فصل هزینه ها ی قابل قبول واستهلاکات.

اسلاید 20: ماده 95. صاحبان مشاغل موضوع این فصل مکلف اند اسناد و مدارک مثبته کافی برای تشخیص در آمد مشول مالیات به گروههای زیر تقسیم می شوند:الف)صاحبان مشاغلی که به موجب این قانون مکلف به ثبت فعالیتهای شغلی خود در دفاتر روزنامه و کل موضوع قانون تجارت هستند و باید دفاتر و اسناد و مدارک مربوط را با رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری نگاهداری کنند.ب) صاحبان مشاغلی که بر حسب این قانون مکلف به ثبت فعالیتهای شغلی خود در دفاتر در آمد و هزینه می باشند نمونه ها ی دفاتر مذکور توسط سازمان امور مالیاتی کشور تهیه می گردد و در دسترسی قرار می گیرد. ج) صاحبان مشاغلی که مشمول مقررات بندهای (الف،ب) فوق نیستند مکلف اند صورت خلاصه وضعیت در آمد و هزینه خود را طبق ضوابط و نمونه ها ی تعیین شده از طرف سازمان امور مالیاتی کشور نگاهداری کنند.

اسلاید 21: ماده 96. الف) صاحبان مشاغل موضوع بند(الف) ماده 95 این قانون عبارت اند از :1.دارندگان کارت بازرگانی و کلیه واردکنندگان و صادر کنندگان.2.صاحبان کارخانه و واحدهای تولیدی که برای آنها جواز تأسیس و پروانه بهره برداری از وزارتخانه ذیربط صادر شده یا می شود.3.بهره برداری معادن.4.صاحبان موسسات حسابرسی ، حسابداری و دفترداری ، خدمات مالی و ارائه دهندگان خدمات مدیریتی ، مشاوره ای ، انفور ماتیک ، رایانه ای اعم از سخت افزاری و نرم افزاری و طراحی سیستم.5. صاحبان مراکز آموزشی و پرورشی ، آموزشگاههای آزاد، مدارس غیر انتفاعی ، دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی .6. صاحبان بیمارستانها، زایشگاهها ، آسایشگاهها ،درمانگاهها و خانه های سالمندان.7.صاحبان متلها ، هتلهای سه ستاره و بالاتر.

اسلاید 22: 8. بنکداران ، عمده فروشها ، فروشگاههای بزرگ ، واسطه های مالی، نمایندگان توزیع کالاهای داخلی و وارداتی و صاحبان انبارها.9. نمایندگان موسسه های تجاری و صنعتی ، اعم از داخلی و خارجی10. صاحبان موسسات حمل ونقل موتوری ، زمینی ،دریایی و هوایی اعم از مسافری یا باربری.11.صاحبان موسسات مهندسی و مهندس مشاور.12.صاحبان موسسات تبلیغاتی و بازاریابی.ب) صاحبان مشاغل موضوع بند(ب) ماده 95 این قانون عبارت اند از:1. صاحبان کارگاههای صنعتی.2. صاحبان مشاغل ساختمانی ، تاسیسا ت فنی و صنعتی ، نقشه بردار ی ، محاسبات فنی و نظارت.3. چاپخانه داران ، لیتو گرافها، صحافها، ارائه دهندگان خدمات چاپ و گرافیستها.4.صاحبان مراکز ارتباطات رایانه ای.5. وکلا ، کارشناسان ، مترجمان رسمی دادگستری ، مشاوران حقوقی ، حسابداران رسمی و اعضای سازمانهای نظام مهندسی.6. محققان ،پژوهشگران و کارشناسان آزاد که به تهیه و ارائه طرحهای تحقیقاتی اشتغال دارند.7. دلالان ، حق العمل کاران و کاگزاران.8.صاحبان مراکز فرهنگی ، هنری ،فرهنگسراها،کانون های حرفه ای و انجمنهای صنفی و تخصصی.9.صاحبان سینما ها ، تماشا خانه ها و مکانهای تفریحی و ورزشی.10. صاحبان مشاغل فیلمبرداری ، دوبلاژ و سایر خدمات سینمایی.11.پزشکان و دندانپزشکان که دارای مطب هستند و دامپزشکی اشتغال دارند.12. صاحبان آزمایشگاهها ،رادیولوژی ها ،فیزیوتراپی ها ، سونوگرافی ها ، الکتروانسفالو گرافی ها سی تی اسکن ، سالن های زیبایی

اسلاید 23: ماده 97. در موارد زیر در آمد مشمول مالیات مودی از طریق علی الرأس تشخیص خواهد شد:در صورتی که تا موعد مقرر ترازنامه و حساب سود و زیان و یا حساب در آمد و هزینه و حساب سود و زیان حسب مورد تسلیم نشده باشد.2. در صورتی که مودی به در خواست کتبی اداره امور مالیاتی مربوط از ارائه دفاتر و یا مدارک حساب در محل کار خود خودداری نمایددر اجرای این بند هرگاه مودی از ارائه قسمتی از مدارک حساب خودداری نماید ،چنانچه مربوط به هزینه باشد از احتساب آن جزء هزینه های قابل قبول خودداری می شود و در صورتی که مربوط به درآمد باشد ، در آمد مشمول مالیات این قسمت از طریق علی الرأس خواهد شد.3.در صورتی که دفاتر اسناد و مدارک ابرازی برای محاسبه درآمد مشمول مالیات به نظر اداره امور مالیاتی غیر قابل رسیدگی تشخیص شود

اسلاید 24: ماده 98- در موارد تشخیص علی الراس اداره امور مالیاتی باید پس از تحقیقات و بررسیهای لازم و کسب لازم و کسب اطلاعات مورد نیاز از مراجع مختلف اعم از دولتی یا غیر دولتی ابتدا قرینه و یا قرائن مذکور در این قانون را که متناسب با وضعیت و موضوع فعالیت خود می باشد.

اسلاید 25: ماده 101 - درآمد سالانه مشمول مالیات مودیان موضوع این فصل که اظهار نامه مالیاتی خود را طبق مقررات این فصل در موعد مقرر تسلیم کرده اند؛ تا میزان معافیت موضوع ماده 84 این قانون از پرداخت مالیات معاف و مازاد آن به نرخهای مذکور در ماده 131 این قانون مشمول مالیات خواهد بود .شرط تسلیم اظهارنامه برای استفاده از معافیتهای فوق نسبت به عملکرد سال 1382 به بعد جاری است . مثال 1- آقای رامین صاحب هتلی می باشد که اظهارنامه مالیاتی و حساب درآمد و هزینه خود رابراساس دفاتر قانونی که مورد قبول حوضه مالیاتی قرار گرقته در موعد مقرر تسلیم حوزه ذیربط نموده است درآمد سالانه این هتل سالانه 1500000000ریال و هزینه سالانه 675000000 ریال می باشد.مطلوب است : مالیات سالانه آقای رامین صاحب هتل .

اسلاید 26: حل :825000000 =675000000-1500000000807600000=17400000-825000000درآمد مشمول مالیات 4500000 =15%×30000000 14000000 =20 %×7000000037500000 =25%×150000000 173280000 = 30%×577600000229280000 مالیات یکساله آقای رامین

اسلاید 27: مالیات برنقل و انتقال املاکمواد 59تا 72:ماده 59:نقل و انتقال قطعی ملک به ارزش معاملاتی دارای مالیات با نرخ 5%است.و انتقال واگذاری محل با توجه به وجوه دریافتی مالک دارای مالیات با نرخ 2%است.ماده 61:چناچه ارزش معاملاتی مورد معامله مشخص نباشد ارزش معاملاتی نزدیک ترین محل برای محاسبه مالیاتی در نظر گرفته می شود.تعریف حق واگذاری:حق کسب محل یا حقوق ناشی از موقعیت تجاری ان ماده64:تعیین ارزش معاملاتی املاک به عهده کمیسیون تقویم املاک که شامل 7عضو در تهران می باشد جلسات کمیسیون با حضور حداقل 5 نفر که 3 نفر انها عضو دولت باشند رسمیت می یابد. تصمیمات کمیسیون با رای موافق 4 نفر معتبر است.قیمت اراضی شهری را با توجه به اخرین ارزش معاملاتی با توجه به میزان مساحت –موقعیت جغرافیایی-قرار داشتن در مناطق تجاری تعیین می کنند.

اسلاید 28: و قرار داشتن در مناطق مسکونی و صنعتی و اموزشی و خدمات شهری و بطور کلی نوع کاربری اراضی و دسترسی به فضای سبز و مراکز خرید و حمل قیمت زمین های کشاورزی علاوه بر موارد قبل فاصله تا شهر نوع محصول –قیمت انها –وضعیت طبیعی زمین-داشتن جاده –نوع جاده-فاصله تا جاده اصلی و قیمت ساختمان ماده 65:انتقال قطعی املاک که در اجرای قوانین اصلاحات ارضی به عمل امده و واحد های مسکونی از طرف شرکت های تعاونی مسکن به اعضای انها مشمول مالیات این فصل نیست.ماده66:در صورتی که انتقال گیرنده دولت یا شهرداریها باشد چنانچه بهای مذکور کمتر از ارزش معاملاتی است ان را به جای ارزش معاملاتی ملاک عمل قرار می دهند.

اسلاید 29: ماده 67:فسخ معاملات قطعی املاک بر اساس حکم مراجع قضایی صورت می گیرد.ماده 68:املاکی در اجرای ماده (34)قانون مصوب 1320و اصلاحات بعدی ان به دولت تملیک می شود ازپرداخت مالیات معاف است.ماده 69:اولین انتقال قطعی واحد های مسکونی ارزان که ظرف مدت 10 سال از تصویب این قانون است و قیمت هایی که وزارتخانه مسکن و شهر سازی تعیین می کند از پرداخت مالیات معاف می باشند.ماده70:هرگونه مال که از طرف موسسات دولتی و شهرداریها که بابت ایجاد یا توسعه مناطق نظامی یا جاده و راه و... است از معاملات این فصل معاف است.ماده71:زمین هایی را که از طریق اسناد عادی معامله می شوند در موقع تنظیم سند رسمی به نام خریدار قیمت اعیانی احداث شده بوسیله خریدار در محاسبه منظور نمی شود.

اسلاید 30: مثال :اقای هومن ملکی به ارزش معاملاتی 56000000ریال و ارزش روز 85000000ریال دارد .اگر اقای هومن بخواهد ملک خود را انتقال قطعی دهد مالیات انتقال محاسبه شود؟56000000×5%=2800000

اسلاید 31: مالیات بر در امد کشاورزی ماده81:درآمد حاصل از کلیه فعالیت های کشاورزی دامپروری دامداری –نوغان داری-ماهیگیری-پرورش ماهی – احیای مراتع-پرورش زنبور عسل-صیادی-احیای جنگل ها و باغات از پرداخت مالیا معاف می باشند.دولت مکلف است بررسیهای لازم را در زمینه فعالیت های کشاورزی صورت دهد و حداکثر تا اخر برنامه سوم توسعه اقتصادی اجتماعی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به مجلس تقدیم کند.

اسلاید 32: مالیات بر درآمد حقوقماده 82:درآمدی که شخص حقیقی از شخصی در قبال نیروی کار خود در ایران بر حسب مدت کاری که انجام داده نقد یا غیر نقد در یافت کند مشمول مالیات می باشد.تبصره:درامد حقوقی که در مدت ماموریت خارج از کشور از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران یا اشخاص مقیم ایران از منابع ایرانی عاید شخص می شود دارای مالیات حقوق می باشد.

اسلاید 33: ماده 83:درامد مشمول مالیات حقوق :حقوق اصلی و مزایای مربوط به شغل اعم از مستمر یا غیر مستمر قبل از وضع کسر و پس از وضع کسر معافیت های این قانوندرامد غیر نقدی به شرح زیر دارای مالیات است:مسکن با اثاث 25%مالیات بدون اثاث 20% مالیاتاتومبیل اختصاصی با راننده 10%بدون راننده 5%ماده 84:تا میزان 150 برابر حداقل حقوق مبنای جدول حقوق موضوع ماده 1 قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت درامد سالانه مشمول مالیات حقوق از پرداخت مالیات معاف است.

اسلاید 34: ماده 85:نرخ مالیات بر درامد حقوق در مورد کارکنان مشمول نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب 1370 پس از کسر معافیت های مقرر در این قانون به نرخ 10% است. سایر حقوق بگیران نیز پس از کسر معافیت های مقرر در این قانون تا مبلغ50016000ریال به نرخ 10% و نسبت به مازاد ان به نرخ های مقرر در ماده 131 این قانون است.ماده 86:پرداخت کنندگان حقوق هنگام هر پرداخت یا تخصیص ان مکلف اند مالیات مربوط به ماده 85 این قانون کسر و ظرف 30 روز به اداره امور مالیاتی تحویل دهند.ماده 87:اضافه پرداختی بابت مالیات بر درامد حقوق طبق مقررات مسترد می شود .مشروط بر اینکه بعد از انقضای تیر بعد تا اخر ان سال با درخواست حقوق بگیر مطالبه شود.

اسلاید 35: ماده 90:در مواردی که پرداخت کنندگان حقوق مالیات را در موقع مقرر نپردازند یا کمتر بپردازند اداره مالیاتی موظف است مالیات متعلق را با جرائم موضوع محاسبه و مطالبه کنند.ماده 91:معافیت های درامد های حقوقی :1.روسا و اعضای ماموریت های سیاسی خارجی نمایندگان سازمان ملل متحد 2. روسای ماموریت های کنسولی خارج در ایران3.کارمندان محلی سفارتخانه و کنسول گریهای ایران درخارج4.حقوق باز نشستگی و مستمری و پایان خدمت و خسارت اخراج 5. هزینه سفر مربوط به شغل6.مسکن واگذاری به کارگران در محل کارگاه7.وجوه حاصل از بیمه بابت جبران خسارت بدنی

اسلاید 36: 8.عیدی سالانه یا پاداش اخر سال معادل یک دوازدهم9. خانه های سازمانی که با اجازه قانون که در اختیار ماموران کشوری گذارده می شوند.10.وجوهی که کارفرما بابت هزینه معالجه کارکنان خود می پردازد11.مزایای غیر نقدی به کارکنان معادل دو دوازدهمماده 92:50% مالیا ت حقوق کارکنان شاغل در مناطق کمتر توسعه یافته طبق فهرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور وکل درامد حقوق پرسنل نیروهای مسلح اعم از نظامی و انتظامی و ازادگان

اسلاید 37: مثال1:حقوق اقای دلتا به شرح زیر است:حقوق اصلی 1900000فوق العاده شغل 1200000حق جذب 2200000فوق العاده محیط کار 900000بدی اب و هوا 1300000محاسه مالیات هماهنگ پرداخت؟

اسلاید 38: حقوق ماهیانه 1900000+1200000+2100000+900000+1300000=7500000حقوق سالیانه7500000×12=90000000مشمول مالیات17400000-90000000=72600000مالیات حقوق سالیانه72600000×10%=7260000مالیات حقوق ماهیانه7260000/12=605000

اسلاید 39: ب)اقای دلتا مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت نباشد.42000000×10%=420000072600000-42000000=3060000030600000×20%=6120004200000+6120000= مالیات بر در امد حقوق ماهیانه1032000010320000/12=860000

اسلاید 40: ماليات بر درآمد حق الزحمه و درآمد عمليات پيمانكاري

اسلاید 41: ما لیات بردرآمداتفاقی

اسلاید 42: ماده 119درآمد نقدی یا غیر نقدی که شخص حقیقی یا حقوقی به صورت بلاعوض یا معاملات محاسباتی یا به عنوان جایره تحصیل نماید مشمول مالیت اتفاقی خواهد بود

اسلاید 43: ماده 120درآمد مشمول مالیات این فصل عبارت است از100%درآمد حاصل ودرصورتی که غیرنقدی باشد به بهای روزتحقق درآمدطبق مقررات این قانون تقویم می شود

اسلاید 44: ماده 123زمانی که منافع مالی به طوردائم یا موقت بلاعوض به کسی واگذار شود انتقال گیرنده مکلف است مالیات منافع هر سال رادرسال بعدپرداخت نماید

اسلاید 45: ماده127 موارد زیر مشمول مالیات اتفاقی نخواهد بودالف:کمکهای نقدی و غیر نقدی بلاعوض سازمانهای خیریه یا عام المنفعه موسسات دولتی شرکتهای دولتی شهرداریهانهادهای انقلاب اسلامی به اشخاص حقیقیب: کمکهای مالی اهدایی به خسارت دیدگان جنگ زلزله سیل آتش سوزی ویا حوادث غیر مترقبهج: جوایزی که دولت برای تشویق صادارات وتولید و خرید محصولات کشاورزی پرداخت می نماید

اسلاید 46: معا فیت ها

اسلاید 47: درآمد مشمول مالیات ابرازی ناشی از فعالیتهای تولیدی و معدنی در بخشهای تعاونی و خصوصی که ابتدای سال 81 برای آنها پروانه بهره برداری و فروش منعقد می شود از تاریخ شروع بهره برداری به میزان 80%به مدت چهار سال ودر مناطق کمتر توسعه یافته به میزان 100%به مدت ده سال از مالیات معاف هستندتأسیسات ایرانگردی دارای پروانه بهره برداری ازوزارت فرهنگ ارشاد اسلامی هرسال ازپرداخت 50%مالیات متعلق معاف هستند سود شرکتهای تعاونی و خصوصی که برای توسعه وبازسازی ونوسازی یا تکمیل واحد های صنعتی ومعدنی مصرف گردد 50%مالیات متعلق معاف خواهد بود 100% درآمد حاصل از صادرات محصولات تمام شده یکالاهای صنعتی ومحصولات بخش کشاورزی وصنایع تکمیلی وتدبیلی ازمالیات معاف می باشد 100% درآمد شرکتهای تعاونی روستایی،عشایری کشاورزی صیادان کارگری کارمندان دانشجویان ،دانش آموزان واتحادیه های آنهاازمالیات معاف است

اسلاید 48: 50%درآمدحاصل ازصادرات کالاهایی که به منظوردست یافتن به صادرات کالاهای غیرنفتی به خارج ازکشورازمالیات معاف هستند

اسلاید 49: 100%درآمدحاصل ازصادرات کالای مختلف که به صورت ترانزیت به ایران واردشده یامی شوندازمالیات معاف است

اسلاید 50: شرکتهایی که سهام آنهادربورس پذیرفته می شودازسال پذیرش درصورتی که نقل وانتقالات سهام ازطریق کارگزاران بورس انجام شود10% مالیات معاف است

اسلاید 51: هرنقل وانتقال سهام وحق تقدم سهام شرکتهادربورس وسایراوراق بهادارکه معامله می شوندبه میزان نیم درصد ارزش فروش سها م مالیات وصول می شود

اسلاید 52:

اسلاید 53: هزینه های قابل قبول هزینه هایی هستند که متکی به مدارک بوده و مربوط به تحصیل درآمد در دوره مالی ورعایت حد نصابهای مقرر در قانون و طبق آن پرداخت می شود

اسلاید 54: هزینه های قابل قبول شامل 1-قیمت خرید کالا 2-هزینه استخدامی 3- کرایه محل مؤسسه 4-اجاره بهای ماشین آلات وادوات 5-مخارج سوخت 6-وجوه پرداختن بیمه وسایر هزینه ها

اسلاید 55: هزینه های استخدامی شامل الف:حقوق اصلی ب:مزایای غیر مستمر نقدی و غیر نقدی ج:هزینه بابت بیمه های بهداشتی ودرمانی د:حقوق بازنشستگی ه: وجوه پرداختی به سازمان تامین اجتمایی

اسلاید 56: در تشخیص درآمدمشمول مالیات محاسبه استهلاکات دارایی وهزینه های تاسیس وسرمایه ای بارعایت اصول زیرانجام می شود:1-آن قسمت از دارایی ثابت که بدون توجه به تغییر قیمت از ارزش آن کاسته می شودقابل استهلاک است 2-ماخذ استهلاک قیمت تمام شده دارایی می باشد 3-محاسبه استهلاک از تاریخی که دارایی آماده برای بهره برداری در اختیارموسسه قرارمی گیرد4-محاسبه استهلاک هزینه های تاسیس مانندمخارج ثبت از تاریخ بهره برداری تا ده سال

اسلاید 57: طرزمحاسبه استهلاک:الف-برای استهلاک نرخ ثابت تعیین شود ب: درهر سال به طور مساوی از قیمت تمام شده دارایی به نسبت مدت عمر مفید استهلاک منظور می شود

اسلاید 58: موسسات می توانند آن مقدار از داراییهای ثابت را که برای بازسازی، جایگزینی خطوط تولید ،توسعه و تکمیل خریداری گردیده با دو برابر نرخ یا نصف مدت استهلاک پیش بینی شده مستهلک کند

اسلاید 59: هنگامی که داراییهای قابل استهلاک آماده برای بهره برداری به علت تعطیلی کار موسسه یا علل دیگر برای مدتی مورد استفاده قرار نگیرد میزان استهلاک آن معادل 30% نرخ استهلاکی که برای تعیین شده خواهد بود

اسلاید 60: در صورتی که محاسبه استهلاک برحسب مدت باشد 70% باقیمانده مدتی که دارایی در آن مدت مورد استفاده قرار نگرفته است به مدت تعین شده برای استهلاک دارایی اضافه می شود

اسلاید 61: دفاتر قانونی عبارتست : کلیه دفاتر روزنامه وکل که به فارسی تحریر و قبل از ثبت هر گونه معامله مطابق قانون امضا و پلمپ شده باشد

اسلاید 62: پایان

39,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید