راه اندازی تولیدی لباس
اسلاید 1: راه اندازی تولیدی لباس های راحتی
اسلاید 2: پوشاک پردرآمدترین صنعت موجود در کشور ماست. امروزه افراد زیادی که در کشور ما در صنعت پوشاک یعنی در زمینه ی طراحی، دوخت و تولیدی لباس فعالیت می کنند. همچنین با وجود شبکه های اجتماعی و رشد روز افزون این شبکه ها و نفوذ آن در میان مردم طی ۵۰ سال گذشته تعداد مزون ها و زیرزمین هایی که در زمینه پوشاک فعالیت میکند به طرز چشمگیری افزایش یافته است و این یک واقعیت در جامعه ۸۰ میلیونی امروز ایران است.صنعت پوشاک
اسلاید 3: ♦ ایجاد تولیدی لباس کوچکابتدا روش آسانی را در رابطه با ایجاد تولیدی لباس کوچک، مورد بررسی قرار میدهیم. این روش برای کارگاه خیاطی با تولیداتی که نیازمند دستگاههای مخصوص نیستند، مناسب است و میتوان با این روش، دوزندگی کوچکی را راهاندازی کرد.این موارد نمونهای از سیر تولید، دوخت یک تیشرت ساده است: برش کار، درست کردن قابک، چسباندن قابک به پیش، وصل سرشانهها، وصل یقه، وصل آستین به صورت باز، دوخت بغل و زیر آستین، دوخت پایین کار، دکمه و مادگی و در آخر نخکشی، بخار و بستهبندی.
اسلاید 4: مکان مناسباولین کاری که برای راهاندازی کارگاهی کوچک باید انجام دهید، تهیهی جایی مناسب برای تولید است. نقطه ضعف راهاندازی این نوع کارگاه دوخت این است که مکان تولید جهت تکمیل فرآیند تولید و دوخت باید به اماکن خدماتی تولید پوشاک دسترسی داشته باشد. این نوع تولیدی لباس به مکان بسیار وسیعی نیاز ندارد و اندازهی آن در حدی باشد که در آن ۴ چرخ خیاطی، یک میز برش و جایی برای دپو و وسط کاری قرار گیرد.
اسلاید 5: موارد و لوازم مورد نیاز کارگاه کوچکبرای یک تولیدی کوچک به ۳ الی ۴ چرخ خیاطی احتیاج دارید که شامل انواع زیر میشود: میز برش، راستهدوز، میاندوز، زیگزال. برای تکمیل فرایند تولید کارگاههای خیاطی کوچک، اماکن خدمات تولید زیادی وجود دارد که میتوانند عملیاتی همچون دکمه مادگی، گلدوزی، بخار، بستهبندی و غیره را انجام دهند.
اسلاید 6: قبل از اینکه اقدام عملی برای راه اندازی تولیدی لباس انجام شود، باید به صورت تئوری مورد بررسی قرار گیرد. از جمله مواردی که مورد بررسی قرار میگیرد:۱- تعیین اهداف: آیا می خواهید این تولیدی پوشاک به چه صورت فعالیت داشته باشد؟ سفارش دوخت بگیرید یا با برندی خاص تولید کرده و عرضه کنید؟ یا اینکه هر دو۲-تعیین نوع لباس تولید: قصد تولید چه نوع یا انواعی از لباس را دارید. آن را روی یک برگه یادداشت کنید۳-مقدار بودجه، شرایط فردی، مهارت ها و مشخصه های دیگر را نیز بنویسید.۴- طبق نوشته های خود یک پلن برای تولیدی پوشاکتان مرسم کرده و مشکلات آینده را پیش بینی کنید.۵-یک نام یا برند، لوگو و موارد مربوط به برند را برای فعالیت خود انتخاب کنید. سعی کنید بر طبق اصول روانشناسی و با کمک یک متخصص باشد.۶ – در مورد لباسی که قصد تولید آن را دارید تحقیق کنید. بازار و شرایط آن را بشناسید. برای این کار می توانید از تولیدی ها پرسجو کرده یا در اینترنت جست جو کنید.۷- در صورتی که مهارت خاصی در خیاطی یا تولید مورد نظرتان ندارید پیشنهاد می شود کمی بیشتر به یادگیری بپردازید.۸- اگر دارای مهارت نسبی هستید به آن اکتفا نکرده و به یادگیری ادامه دهید.اولین مرحله برای راه اندازی: برنامه ریزی و تحقیق برای تولیدی لباس
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.