rostaa ye kordan

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “روستای کردان”

روستای کردان

اسلاید 1: تحلیل و بررسی روستای کردان

اسلاید 2: روستای کردان

اسلاید 3: مقدمه روستا عبارت است از محدوده ای از فضای جغرافیایی که واحد اجتماعی کوچکی مرکب از تعدادی خانواده در آن تجمع یافته اند. بیشتر فعالیت هایی که برای تأمین نیازمندی های زندگی خود انجام می دهند از طریق استفاده و بهره گیری از زمین و درون محیط مسکونی شان صورت می گیرد و اکثریت افراد به کشاورزی اشتغال دارند و شغل کشاورزی به عنوان اساس کار روستاییان قرار دارد.

اسلاید 4: از نظر تقسیمات کشوری ده ( روستا یا آبادی) در ایران کوچکترین واحد سکونتگاهی و اجتماعی سیاسی است. مطابق سرشماری هایی که در کشور انجام می شود به نقاطی که کمتر از 5000 نفر جمعیت داشته باشد روستا گفته می شود.

اسلاید 5: اراضی روستای کردان

اسلاید 6: بخش اول موقعیت جغرافیایی: روستای کردان در ارتفاع 1350متر از سطح دریا واقع شده است که از شمال با جاده کوهسار و برغان ،از غرب با اراضی سیف آباد و بانوصحرا ،از جنوب با اتوبان کرج -قزوین و از شرق با شهر کرج مجاور می باشد . با شهرستان ساوجبلاغ حدود 15 و با شهر کرج حدود 22 کیلومتر فاصله دارد.

اسلاید 7: بخش شمالی روستای کردان_جاده برغان

اسلاید 8: اقلیم: دارای آب و هوای معتدل کوهستانی است و یکی از نواحی دلپذیر و خوش آب و هوای منطقه البرز است. شهر نزدیک به آن (کوهسار) نیز دارای همین آب و هوا می باشد. منابع طبیعی و برخی ویژگی ها: کردان روستای کوهپایه ای می باشد که از سمت شمال مشرف به کوهستان و از غرب منتهی به رودخانه کردان و از جنوب منتهی به دشت است و دارای عارضه های طبیعی مانند کوه و رودخانه و جنگل و آب بند طبیعی و مرتع و... می باشد.

اسلاید 9: توپوگرافی روستای کردان

اسلاید 10: توپوگرافی منطقه: روستای کردان بدلیل موقعیت خوبی که دارد قسمت اعظمی از آن در کوهپایه و قسمت های زیادی از این روستا بدلیل برخورداری از زمینهای مسطح بصورت دشت می باشد. در قسمت دشت زمینهای حاصلخیزی وجود دارد که باتوجه با استعداد خوبی که این زمینها دارند این روستا از لحاظ کشاورزی در بخش بیشترین تولید گندم را دارد. بدلیل قرارگرفتن در کوهپایه این روستا دارای باغات متعدد میوه از قبیل سیب، گیلاس، گردو، و دیگر مرکبات برخوردار می باشد. وجود رودخانه کردان به امتداد 20 کیلومتر از مناظر بدیع و چشم نواز این منطقه می باشد.

اسلاید 11: کردان در 360درجه

اسلاید 12: منابع آبی روستا: منابع آب، رودخانه ای است که علاوه بر مشروب نمودن باغات و زراعت این روستا از فصل بهار تا اواخر آبان ماه کشاورزان شهرستان از این نعمت الهی بهره مند می شوند. حدود 75% از آب کشاورزی منطقه از این رودخانه استحصال و بهره برداری می شود. علاوه برآب سطحی این روستا دارای چاههای عمیق و نیمه عمیق جهت شرب انسانی و کشاورزی می باشد. مساحت بخش مسکونی روستا: مجموع مساحت قسمت های مسکونی روستای کردان (طرح هادی) 104هکتار می باشد.

اسلاید 13: پوشش گیاهی و باغات

اسلاید 14: پوشش گیاهی: در قسمت شمال و شمال شرقی و شرق حدود 1000 هکتار از اراضی منابع ملی که قسمتی بصورت زمینهای فنس کشی شده مربوط به مخابرات و قسمتی زیادی بصورت پادگان و قسمتهای اعظم دیگری که کارخانجات متعدد و شرکتهای تولید احداث شده است. قسمتی نیز هم اکنون بصورت بیابان موجود می باشد. پوشش گیاهی این مناطق عبارتنداز شترخار، اسفنج، و درختچه های کوچک در قسمت شمال جنگلی وجود دارد که قسمتی از آن جهت آب بندی و کنترل رودخانه و انتقال آن به کانال مخصوص آب احداث شده است.

اسلاید 15: اراضی ملی

اسلاید 16: ویژگی های کردان در گذشته: زمانی که در منطقه هیچ خط تلفنی نبوده کردان (حدود سال1315) دارای 3 خط تلفن بوده و همچنین با برخورداری از دوازده آسیاب آبی به منزله یک قطب صنعتی بشمار می آمده.

اسلاید 17: بخش دومعوامل فرهنگی و تاریخی روستای کردان

اسلاید 18: تاریخچه و علت نامگذاری روستا به نام کردان: معروف و مشهور است زمانی که نادر قصد عزیمت و لشکرکشی به هند را داشته برای تجهیز و تکمیل سپاه خود به منطقه گردان ان زمان فرود می آمده و به جمع آوری قوا و لشکریان اقدام می کرده. علت این امر اولاً به خاطر این بوده که در این منطقه افراد شجاع، دلیر و نیرومند بسیار بوده اند به همین جهت نادر بسیاری از سربازان خود را از میان مردم این منطقه جمع آوری می کرده است. ثانیاً دلیل دیگری که در تائید این مورد از اهمیت برخوردار است این است نادرشاه بدلیل موقعیت خوب طبیعی، استراتژیکی و سوق الجیشی که گردان داشته در این محل اردو می زده، سند مهمی که در این زمینه وجود دارد تپه بزرگی است که به نام تپه نادری مشهور می باشد این تپه هم اکنون در داخل پادگان انتظامی شهید خداکرم قرار دارد، که قدیم های این روستا به نحو صریح اعلام میدارند که نیاکان آنان سینه به سینه نقل داشته اند که نادر شاه اردوی خود را در اطراف همین تپه متمرکز می کرده است. (سوق الجیشی : به مناطق حساس و استراتژیک مانند تنگه هرمز اطلاق می شود.لغت نامه دهخدا)

اسلاید 19: تاریخچه روستای کردان به گفته باستان شناسان: با در نظر گرفتن پیشینه تاریخی و استناد به مدارکی که به جا مانده به نقل از باستانشناس فرانسوی از کاوش هایی که در منطقه کردان داشته پیشینه کردان را به دوران مادها می رساند. قومیت در روستای کردان : 90% ساکنین کردان افراد بومی محلی تشکیل می دهند. البته در حال حاضر قومیت های مختلف دیگری از قبیل ترک ها، گیلانی، مازندرانی، کردها و اتباع خارجی (افغان_ارمنی)سکونت دارند.

اسلاید 20: پادگان شهید خداکرم روستای کردان

اسلاید 21: زبان و گویش: در مورد زبان و گویش مردم این روستا نظرات متفاوتی وجود دارد. به گونه ای که عده ای این زبان را تاتی می نامند. اصل و ریشه این زبان و گویش مادی است چرا که هنوز لغات به صورت تلفظ مادی ها ادا می شود. برای مثال می توان به کلمه ی برادر اشاره کرد که مردم روستا ان را برار berar تلفظ می کنند.

اسلاید 22: اوقاف و امور خیریه روستای کردان

اسلاید 23: آستان مقدس امامزاده حسین(ع)وبی بی سکینه(س)

اسلاید 24: امامزاده حسین (ع) و بی بی سکینه (س): آرامگاه امامزاده حسین شباهت زیادی به بناهای دوران سلجوقی دارد . بنا به مشهور ، این خواهر و برادر از فرزند زادگان امام زین العابدین (ع) هستند ولی عده ای این دو بزرگوار را فرزند بلا فصل و امامزاده حسین را حسین اصغر ، یعنی دومین فرزند امام چهارم بعد از امام محمد باقر (ع) می دانند . اما در کتاب (( المجدی فی انساب الطالبیین )) آمده است : علی زید بن علی حسین بن زید شهید ، دارای فرزندانی است که از ایشان ، حسین به جانب ری می باشد . این بنا متعلق به دوران سلجوقی می باشد . بنای امازاده شاهزاده حسین با پلانی مدور که دارای 34 کنگره به ارتفاع شش متر بر روی بدنه و گنبد دوپوش از نوع عرقچین با شیوه آجر سنتی به صورت معمولی و رگ چین می باشد و از این نظر جزء بناهای زیبا و استثنائی محسوب می گردد در فهرست آثار ملی ثبت شده است.

اسلاید 25: امامزاده حسین (ع)

اسلاید 26: امامزاده حسین (ع)

اسلاید 27:

اسلاید 28:

اسلاید 29:

اسلاید 30: بخش سومعوامل اقتصادی روستای کردان: کارکرد اقتصادی روستای کردان: روستای کردان دارای اقتصاد ترکیبی است یعنی همه ی نقش های خوابگاهی، توریستی، خدماتی، کشاورزی، صنعتی را دارا است.

اسلاید 31: صنعتی، کشاورزی، باغداری: نظر به اینکه این روستا بعنوان یکی از قطب های بزرگ صنعتی شهرستان ساوجبلاغ با وجود استقرار و تمرکز دهها شرکت و کارخانجات تولید همچون سوپا، نیرپارس، هلال احمر، تریلیران،شرکت صنعتی ماموت ، کارخانجات متعدد آرد، شرکتهای مختلف مواد غذایی از قبیل شیلتون، فرمند، تک ماکارون، کشتارگاه مرغ کردان، کشتارگاه صنعتی گاو سلیمانی، سیلوی300هزارتنی ذخیره گندم ، قارچ خوراکی، رب سازی، سوسیس و کالباس و دهها کارخانه دیگر چه در پائین اتوبان و چه در بالای اتوبان که تماماً در اراضی پلاک ثبتی 137 این روستا احداث شده اند می باشد ولی هنوز هم در زمینه کشاورزی خصوصاً تولید گندم رتبه اول را دارد. این موضوع نیز خود حاکی از تلاش و کوشش مردم این روستا دارد.

اسلاید 32: خیابان منتحی به آستان مقدس

اسلاید 33: اما درآمد دیگری که می توان لحاظ کرد و از اهمیت زیادی نیز برخوردار می باشد وجود رودخانه بزرگ کردان است. در حاشیه های رودخانه می شود مکانهای تفریحی و استراحتی جهت کسب درآمد احداث نمود. از دیگر منابع درآمد احداث بازارهای هفتگی است که می شود در این روستا خصوصاً در پایان هفته که سیل عظیمی از ساکنین شهرهای بزرگ همچون تهران، کرج و غیره جهت استراحت و هواخوری کنار رودخانه می آیند برپا و کسب درآمدی حاصل کرد. باز این موضوع باعث می شود تولیدات کشاورزی و باغی بدون واسطه توسط اهالی بفروش برسد. میزان مبادلات بستگی به تولید و شرایط مالی موجود دارد. مقدار مبادلات از این روستا به شهرها نسبت به روستاها و خصوصاً به شهر کرج از لحاظ فروش انواع مرکبات و سیفی جات حدود 2000 تن می باشد.

اسلاید 34:

اسلاید 35: خدمات رفاهی: دفتر مخابراتی، درمانگاه امام رضا(ع) کردان، بانک صادارت، تمرکز بیشترین مغازه های سوپرمارکت های لوکس و غیره که به جرأت می توان گفت حتی در بعضی شهرها چنین مغازه هایی یافت نمی شود. این خود حاکی از تجاری بودن منطقه ای خوب این روستا می باشد. وجود دهها آژانس مسافری، املاک، وجود چندین رستوران غذاخوری، وجود چندین فروشگاه ابزارآلات صنعتی، استقرار دفتر خدماتی برق مربوط به کل بخش و موارد دیگر.

اسلاید 36:

اسلاید 37: بخش چهارمعوامل اجتماعی روستای کردان:

اسلاید 38: جمعیت: حدود 7000 نفر تعداد خانوار: حدود 2350(به محاسبه خودم) نظر به مطالبی که در قسمت وضعیت اقتصادی این روستا بیان شد با توجه به کثرت انواع کارخانجات و شرکتهای تولیدی که در داخل و اطراف این روستای بزرگ احداث و به فعالیت مشغول می باشند اولاً باعث شده سیل عظیمی از افراد جویای کار در آن رفت و آمد و سکونت پیدا کنند. این موضوع در چند سال اخیر باعث شده جمعیت روستا به صورت تصاعدی بالا برود. ثانیاً با توجه به وضعیت آب و هوایی که این روستا بدلیل وجود رودخانه و کوه های شمال و شمال شرقی دارد باعث شده ویلاهای تفریحی بسیاری در کنار رودخانه و باغات احداث شود. این موضوع خود به نوعی جمعیت روستا را بالا خواهد برد. دیگر اینکه فرصتهای شغلی را برای افراد بوجود می آورد.

اسلاید 39: یکی دیگر از مسایلی که باعث شده جمعیت این روستا نسبت به سالهای گذشته رشد افزاینده ای داشته باشد وجود باشگاه های متعدد پرورش اسب است. با توجه به بافت سنتی بیشترین جمعیت روستا در مرکز قرار دارد. در چند سال اخیر نیز در مجاورت جاده با احداث ساختمانهای تجاری و مسکونی در این قسمت تراکم بشدت بالارفته است.

اسلاید 40: روستای کردان از لحاظ آموزشی: زمانی مدرسه این روستا بنام ابوعلی سینا بعنوان پانزدهمین مدرسه در ایران شناخته شده بود. این خود حاکی از آن دارد که روستا در زمینه کسب علم و دانش و ترویج آن شهرت بسزائی داشته با توجه به بررسی هایی که بعمل آمده افراد از روستاهای همجوار جهت یادگیری علم به این روستا می آمده اند. هم اکنون این روستا دارای دبیرستان دخترانه کارودانش، مدارس راهنمایی دخترانه و پسرانه، ابتدائی و همچنین شبانه روزی راهنمایی می باشد. البته این روستا از مهدکودک و مدرسه راهنمایی و ابتدایی غیرانتفاعی نیز برخوردار می باشد.

اسلاید 41: روستای کردان از لحاظ سیاسی: از جنبه سیاسی الحمدالله گرایش های خشک و متعصّب چه در زمینه دین و حکومت در بین مردم مشاهده نمی شود. این موضوع خود نیز حاکی از درایت و آگاهی افراد دارد. از لحاظ استقرار و وجود اماکن سیاسی، عبادی ساخت مسجد بزرگ کردان می باشد که باز می توان به جرأت گفت از اماکن مذهبی است که نه تنها در بعضی شهرستانهای بزرگ موجود نیست بلکه با بعضی از مساجد بزرگ در سطح تهران نیز برابری و همخوانی دارد. این موضوع به طور صریح دلالت بر مسایل عبادی برای افراد در این روستا دارد. زیرا میدانیم بهترین مکانی که مردم می توانند در ان مسایل عبادت(رازونیاز) با معبود داشته باشند همین باصطلاح مساجد یا خانه های خدا می باشند.

اسلاید 42: بافت نیمه روستای

اسلاید 43: کوچه با عرض کم

اسلاید 44:

اسلاید 45: میدان نزدیک به مسجد جامع کردان

اسلاید 46: بخش پنجم شناخت کالبدی روستای کردان: وضعیت معابر: این روستا در میان روستاهای بخش اولین مکانی بود که آسفالت معابر آن صورت گرفت. به همین جهت از طرف بهداشت منطقه به عنوان روستای نمونه و پاکیزه نام برده شد. در حال حاضر بیشتر کوچه های این روستا آسفالت می باشد. بنای مسکونی در روستا: با توجه به ساخت و سازهایی که در چند سال اخیر به صورت مهندسی در این روستا صورت پذیرفته اکثریت ساختمانهای جدید الاحداث اسکلت فلزی و بتونی می باشد.

اسلاید 47: نمونه ی ساخت و ساز در زوستای کردان

اسلاید 48:

اسلاید 49:

اسلاید 50:

اسلاید 51: بنیاد مسکن: میزان انجام طرح هادی و بهسازی روستایی: نظر به اینکه این روستا شاهراه ارتباطی کل روستاهای بخش می باشد و تمامی ترددها از آن صورت می گیرد و به لحاظ جلوگیری از ازدحام و ترافیک طرح احداث بلوار و بانده به طول حدوداً 1400 متر بعرض 35 متر از اواخر سال 82 آغاز شده با توجه به عدم بودجه کافی با پیگیری های مداوم اعضاء شورا کار زیرسازی و جدول گذاری به پایان رسیده است البته در زمینه تامین آسفالت مورد نیازمساعدت لازم از طریق بخشداری محترم و شورای بخش صورت گرفته است در مورد تعریض بعضی کوچه ها و معابر همکاری قابل توجه ای بدون مطالبه پولی عقب نشینی از طرف مالکین اعمال شده است.

اسلاید 52: جهت و وضعیت شرایط توسعه آتی شهر: نظر به اینکه روستای کردان از لحاظ وضعیت دارای زمینهای متعددی می باشد حتی الامکان سعی می شود از تخریب و تفکیک زمینهای کشاورزی به طور جدی جلوگیری گردد در قسمت شمال شرق کردان زمینهای غیرقابل کشت بسیاری هستند که می شود جمعیتی بالغ بر 15 تا 20 هزار نفر را در آن سکنی داد. بعد از عبور از پل اتوبان به طرف روستا زمینهایی وجود دارند که شنی می باشند. این قسمتها نیز جهت سکونت و تجارت مهّم می باشند. در این قسمتها جمعیتی بالغ بر 30 هزار را می توان براحتی اسکان داد.

اسلاید 53: یکی دیگر از شرایط آتی شهر آموزش افراد به زندگی شهرنشینی و رعایت حق و حقوق یکدیگر نسبت به هم می باشد که باید مدنظر قراربگیرد. از دیگر شرایط توسعه، جلوگیری از ساخت و سازهای بی رویه در حاشیه روستا و تشویق و ترغیب ساکنین به ساخت و سازهای قانونی براساس ضوابط و مقررات مربوط به شهرداری و شهرسازی.

اسلاید 54:

اسلاید 55: بانک صادرات شعبه کردان

اسلاید 56: خیابان اصلی روستای کردان_به سمت اتوبان وعلیخان سلطنی

اسلاید 57: خیابان اصلی روستای کردان_به سمت برغان و چندار

اسلاید 58: خیابان اصلی روستای کردان_به سمت اتوبان و علیخان سلطانی

اسلاید 59: The end

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید