روش انداختن زالو و نکات مهم در زمان زالواندازی
اسلاید 1: www.tabaye.ir
اسلاید 2: روش انداختن زالو و نکات مهمّ در زمان زالواندازی
اسلاید 3: نکات مهمّ در زمان زالواندازی:1- بـسیار پسندیده است که زالواندازی نیز با تـوجّـه بـه « خـداوند متعال» به عـنوان شـفادهنده بـیماری ها؛ وضو داشتن، صدقه دادن و قرایت آیه الکرسی انـجام شود.
اسلاید 4: 2- در مورد زمان های مناسب برای زالواندازی، شاید بهتر باشد که مطابق با زمان های توصیه شده برای حجامت که در احادیث شریف حضرات معصومین(علیهم السّلام) وارد شده است، عمل شود.
اسلاید 5: 3- درشتی و ریزی و تعداد زالوی مورد استفاده در هر بیمار، باید از سوی پزشک و با توجّه به عواملی ازجمله نوع بیماری، مزاج، بنیه بدنی، سن، جنس و نوع تغذیه شخص، برآورد شود.هرگز پزشک را برای افزایش تعداد زالوها یا استفاده از زالوهای درشت تر یا ریزتر، تحت فشار نگذارید.
اسلاید 6: 4- فواصل زالواندازی نیز باید از سوی پزشک و با توجّه به عوامل فوق الذّکر مشخّص شود.همچنین بین زالواندازی و اقداماتی مانند فصد یا حجامت هم باید فاصله مناسبی لحاظ شود در غیر این صورت ممکن است بیمار دچار عوارض شدیدی شود.
اسلاید 7: 5- محل چسبیدن زالو روی پوست، به شکل Y است.ماده بیحسی تزریق شده توسط زالو، سبب کاهش درد، حین نیش زدن و مکیدن خون میشود.هر زالو در زمانی بین 60 - 15 دقیقه، به طور متوسّط، 15- 5 میلی لیتر (یعنی حدود ده برابر حجم بدن خودش)خون می مکد.
اسلاید 8: روش انداختن زالو :اگر به توصیه پزشک یا دلایل شخصی، تمایل دارید خودتان زالو اندازی کنید به این نکات توجّه کنید:1- سـعی کنید زالو را در محیطی تاریک و نسبتاً خنک (البته نه در یخچال) نگهداری کنید و روزی یک بار آب آن را عوض کنید.2- بـرای چـسباندن زالـو، آن را روی یک عدد گاز گذاشته روی موضع می گذاریم و منتظر می مانیم تا زالو به محل چسبیده، خونخواری را شروع کند.3- احساس سوزش در محل، نشانه گزش زالوست. حالا زالو را به حال خود رها کنید تا پس از سیر شدن، خودش از محل جدا شود؛ حالا کمی نمک روی آن پاشیده آن را دور بیندازید.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.