سایر ورزشی

روش تحقیق در علوم ورزشی ( فصل ۸ و ۹ )

olum-verzshi1

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “روش تحقیق در علوم ورزشی ( فصل ۸ و ۹ )”

روش تحقیق در علوم ورزشی ( فصل ۸ و ۹ )

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیمدرس : روش تحقیق در علوم ورزشیموضوع : فصل 8 (روش های نمایش داده ها) و فصل 9 (ویژگی های یک ابزار یا آزمون مناسب)استاد محترم : آقای دکتر محسن شهیدیگرد آورندگان : کوثر نعیم دوست ( 980139535 ) ، لیلا افشار ( 950226182 )

اسلاید 2: فصل هشتم{ روش های نمایش داده ها }  پژوهشگر پس از انجام تحقیق باید تلاش کند که یافته ها را به زیبا ترین و قابل فهم ترین شکل ممکن به خواننده ارائه کند . یکی از ابزارهای تحقیق این هدف استفاده از نمودار است . برای انتخاب یک نمودار مناسب محقق باید بداند داده ها چه چیز را می خواهند نشان دهند و نوع داده ها را بشناسد.نمایش اطلاعات چیزی بر اطلاعات قبلی اضافه نمی ‌کند و تنها برای ایجاد سهولت و سرعت در مشاهده داده هاست . 

اسلاید 3: نمودارها به اشکال زیر وجود دارند : ۱)  نمودار میله ای ( bar chart ) : این نمودار هنگامی مفید است که داده ها مربوط به متغیر گسسته مانند ( قبول یا رد شدن یا جنسیت ، زن و مرد ) باشند و با مقیاس اسمی اندازه گیری شوند.مثال : رابطه بین سطح تحصیلات و حقوق مربیان بسکتبال در نمودار زیر نشان داده شده است.  

اسلاید 4: ۲) نمودار ستونی یا هیستوگرام (histogram ):  این نمودار شبیه نمودار میله ای است با این تفاوت که ستون ها به هم چسبیده اند. نمودار هیستوگرام برای نمایش داده های حاصل از متغیر های پیوسته و متغیر هایی که با استفاده از مقیاس فاصله‌ای و نسبی مورد اندازه گیری قرار گرفته مناسب است.

اسلاید 5: ۳)  نمودار چند ضلعی (polygon):  این نمودار همان اطلاعات نمودار ستونی را نشان می‌دهد. نمودار چند ضلعی دو مزیت دارد :۱) شکل توزیع نمره ها از نمودار ستونی راحت‌تر مشاهده می شود.۲) می توانیم چندین گروه از داده ها را در یک نمودار مجزا مقایسه کنیم. برای ترسیم این نمودار از نقطه میانی هر طبقه استفاده میشود.

اسلاید 6: ۴)  نمودار دایره ای ( pie chart ) : از این نمودار برای متغیرهای گسسته استفاده می‌شود. مجموعه درجات محیط دایره (۳۶۰) درجه را بر کل فراوانی ها تقسیم و حاصل را در فراوانی مورد نظر ضرب می کنیم .  

30,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید