oloom_2_sargozashte_zamin

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “سرگذشت زمین”

سرگذشت زمین

اسلاید 1: علوم سوم راهنماييبسم الله الرحمن الرحیممدرسه نمونه ملاصدرا تفت

اسلاید 2: تهيه وتنظيم:دهشيريسرگذشت زمينتابستان 89

اسلاید 3:

اسلاید 4:

اسلاید 5: )در روش طبیعی (تقویمی) با نداشتن نزدیکی در احتمالی تخمک گذاری (آزاد شدن تخمک از تخمدان در طی دورة ماهانه قاعدگی) سعی می‌شود تا از حاملگی جلوگیری شود. از طرف دیگر زوج‌هایی که تمایل به بارداری دارند نیز می‌تواند با برقراری رابطة جنسی در زمان احتمالی تخمک گذاری شانس بارداری را افزایش دهند.

اسلاید 6:

اسلاید 7: هشدار: روش طبیعی (تقویمی) با وجودیکه بصورت تاریخی در میان عوام به عنوان روش پیشگیری از بارداری ناخواسته شناخته می شود و بکار می رود، اما از نظر علمی به دلیل کارآیی پایین و غیرقابل پیش بینی بودن، به هیچ زوجی پیشنهاد نمی گردد.

اسلاید 8: (ويژگي هاي جانداران فسيل شده)جانداراني كه داراي اعضاي نرم و فاقد اسكلت سخت داخلي يا خارجي بوده اند در برابر عوامل محيطي مقاومت نداشته و پس از مرگ در مجاورت هوا يا زير آب تجزيه گرديده و از بين رفته اند.در ضمن جانداراني كه داراي اعضاي سخت مانند مانند استخوان ،دندان،كيتين يا مالت چوبي بوده اند امكان فسيل شدنشان بيش تر است.

اسلاید 9:

اسلاید 10:

اسلاید 11:

اسلاید 12:

اسلاید 13: علاوه بر رسوبات دریایی غار یخچال طوفان های شن وماسه شیره های گیاهی مواد نفتی وخاکسترهای آتشفشانی ونمکها و..... می تواند محلی برای فسیل شدن باشدبراساس نوع فسیل یافت شده می توان در باره ی ویژگی های گذشته مناطق اطلاعاتی بدست آورد مثلا کشف زغال سنگ در یک منطقه دلیل وجود جنگل های انبوه وهوای گرم وپر باران در ان منطقه است

اسلاید 14: (خشكي)در خشكي نيز گاهي فسيل نيز به وجود مي آيد ولي تعداد آن ها نسبت به دريا كمتر است .يخچال ها،غار،طوفان هاي شن و ماسه،شيره هاي گياهي ،مواد نفتي و خاكسترهاي آتشفشاني شرايطي را به وجود مي آورند كه جانوران و گياهان قبل از فساد همه يا قسمتي از جسد آن ها باقي بماند.

اسلاید 15: استفاده از فسیل سوخت فسیلی چگونگی تغییر و تحول جاندارانتعیین محل برخی از مواد معدنیتشخیص آب وهوای گذشتهچگونگی تغییرشکل ظاهر ساختمان جانداران تهیه جدول زمانی حیات

اسلاید 16: نتایج حاصل از مطالعه فسیل ها:1-تحول در حیات:مقایسه لایه های قدیمی با فسیل لایه های بالایی نشان می دهد که الف جاندران قدیمی ساختمان بدنی ساده تری داشته اند ب)جاندران قدیمی تنوع کمتری داشته اند 2-تعیین قدمت لایه های رسوبی مجهول-3-ترتیب پیدایش جاندرانالف)جانوران:بی مهره ها—مهره داران ساده وخونسرد-----مهره داران خونگرمب)گیاهان:جلبک های دریایی----انواع سرخس ها---گیاهان بی گل وهاگدار---گیاهان گلدار

اسلاید 17: (دوران های حیات) پرکامبرین پالئوزوئیک مزوزوئیک سنوزوئیک

اسلاید 18: (پركامبرين)3ميليارد سال پيشپيدايش آغازيان و بي مهره هاي سادهویِِژگی ها:

اسلاید 19: (حیات قدیمی)(پالئوزوئيك)570ميليون سال پيشاوايل اين دوره فراواني بي مهره هااواخر اين دوره پيدايش گياهان بي گل و نخستين مهره دارانویژگی ها:

اسلاید 20: (حیات میانی)(مزوزوئيك)250ميليون سال پيشفراواني خزندگان و پيدايش اولين گياهان گلدارویژگی ها:

اسلاید 21: سنوزوئيك (حیات جدید)65ميليون سال پيشفراواني پستانداران و گياهان گلدارویژگی ها:

اسلاید 22: تغییر شکل ظاهرو ساختمان جانداران نظریه لامارکنظریه دووریسنظریه داروین

اسلاید 23: (نظريه لامارك)استفاده يا استفاده نكردن از اندام ها*اين بدين معني است كه هرچه اندامي زياد بكار برده شود قوي تر خواهد شد بر عكس اندامي كه كار نكند رشد چنداني نخواهد داشت.* به عقيده ي لامارك صفاتي كه به اين ترتيب كسب مي شوند قابل به ارث رسيدن خواهند بود.

اسلاید 24: بنابر نظریه ی لامارک هرچه از اندامی زیاد استفاده شود قوی تر خواهد بود، ٰبرای مثال در موجودی به نام زرافه این طور صدق می کند که دلیل اینکه گردن زرافه ها بزرگ است این است که چون زرافه از گردن خود در مقابل اعضای دیگر بدنش بیش تر استفاده می کند بنابر این گردنش نسبت به دیگر اعضای بدنش بزرگتر است چون برای خوردن علف درختان باید گردن خودش را بکشد.

اسلاید 25: (نظريه داروين)انتخاب طبيعيبدين معني است كه طبيعت درهرمحيط افراد سازگارتر راانتخاب مي كند وآن هايي كه براي زيستن مناسب نيستند از ميان مي برد و افرادي كه سازش بيشتري با محيط دارند از شانس بيش تري براي زنده ماندن برخوردارند.

اسلاید 26: بر طبق نظریه انتخاب طبیعی همان طور که گفته شد ، افرادی که با محیط سازگاری بیشتری دارند از شانس بیش تری برای زنده ماندن برخوردارند مثلا درمثال دو خرگوش قطبی و خرگوش صحرایی این طور است که به این دلیل که خرگوش قطبی سفید است می تواند با استتار خود از شر شکارچیان نجات پیدا کند ٰ،به همین نسبت خرگوش صحرایی شانس زندگی در خشکی و صحرا رادارد.البته این خرگوش ها دارای ویژگی های مناسبی برای زنده ماندن در محل زندگی خود هستند.اما اگر همین خرگوش قطبی در منطقه جنگلی قرار بگیرد نمی تواند به راحتی زندگی کند و به همیننسبت خرگوش صحرایی در قطب نمی تواند راحت زندگی کند.

اسلاید 27: (نظريه دووريس)جهش*جهش صفاتي است كه به طور ناگهاني در يك فرد ظاهر مي شود جانداراني كه در آن ها صفات جديد به وجود مي آيد در اصطلاح جهش يافته مي گويند.*صفا ت جديدي كه در يك جهش به وجود مي آيد اغلب مضراند و سبب نابودي جانور مي شوند.

اسلاید 28: مي دانيد كه صفات ارثي از طريق كروموزوم هاي داخل هسته به ارث مي رسند .ماده ي اصلي كروموزوم مولكولهايي به نام DNAهستند كه در سلولهاي همه ي جانداران وجود دارد، پس اگر قرار باشد تغييري در صفات جانداران پديد آيد اين تغيير جهش بايد در ساختمان DNAصورت گيرد.چگونگي بروز جهش

اسلاید 29: مواد راديو اكتيومواد شيمياييمواد داروييعوامل تغيير ساختمان DNAو كروموزوم

اسلاید 30: (شواهد تغيير) وجود شباهت هاي فراوان در ميان جانداران حاكي از وابسته بودن آن ها به همديگر است ،البته شباهت ميان جانداران يك گروه زيادتر از شباهت ميان جانداران گروه هاي ديگر است .مثلا تقريبا همه پستانداران در سطح بدن خود مو دارند و به بچه هاي خود شير مي دهند و بديهي است كه ساختمان اندام هاي داخلي مانند دستگاه تنفس،گوارش،گردش خون و...بسيار شبيه به هم است.

اسلاید 31: جانداران از اجداد قديمي و مشتركي به وجود آمده اند .تغييرات در جمعيت هاي جانداران به وجود مي آيد نه در افرادزيرا يك فرد پس از مدت كم و بيش كوتاهي مي ميرد اما نسل و جمعيت باقي مي ماند.زندگي از حالت ساده و ابتدايي به صورت پيچيده تحول يافته است.در مجموع مشاهدات انجام شده حاكي از آن است كه:

اسلاید 32: جنین فیلجنین انسانجنین دلفین

اسلاید 33: نتیجه گیریبدلیل موازی بودن لایه های رسوبی و انباشته شدن آن ها بر روی هم امکان تجزیه و نابودی جانداران در میان آن ها در مقایسه با دیگر سنگ ها کمتر می شود و باعث حفظ جسد جانداریا قسمتی از جاندار می شود و این امکان را برای تشکیل فسیل بیش تر می کند.بدلیل لایه لایه بودن رسوبات و قدیمی تر بودن لا یه های زیرین نسبت به لایه های رویی سن فسیل مربوطه مشخص می شود پس با این کار می توانیم محدوده زمانی برای فسیل ها مشخص کنیم.

32,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید