سس ها و تزئین کننده های سالاد
اسلاید 1: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressings ابان ماه 1390
اسلاید 2: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressingsتعاريف:A condiment or relish for foodFluid toppingAdds zest Adds piquancyنوعي ادويه يا عامل ايجاد مزه در غذافراورده مايع براي سطح غذاتشديد کننده ميل و رغبت به غذاموجد تندي و تيزي
اسلاید 3: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressingsانواع سيستمبر پايه روغن- سيستم امولسيونيبر پايه آب- سيستم هاي حاوي صمغ هاانواع بافتکاملا هموژنحاوي قطعات درشت و ريزانواع طعمهر پنج نوع طعم شاملشور، شيرين، تند، تلخ و اوماميسياليتغليظرقيق و سيالشفاف و غير شفافتحمل دمامقاوم به سرما و انجمادمقاوم به دماي بالا و ذوب
اسلاید 4: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressingsمواد تشکيل دهنده سس هاي امولسيونيروغنزمستانه شدهروغن زيتون بهترين انتخابسرکهعامل ايجاد طعم و پايداري ميکروبيامولسيفايرمنو و دي گليسريد، لسيتين، سوربيتان منو استئارات و ...پايدار کننده و قوام دهندهزانتان، صمغ عربي، آلژينات، نشاسته تعديل شده، تراگاکانت، و ...ادويه هاخردل، انواع فلفل، سير، آويشن، رازيانه، مرزنجوش، ترخون و ...
اسلاید 5: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressingsنمک طعامرنگ هاآنتي اکسيدان هاتوکوفرول، اسيد اسکوربيک، و انواع سنتزيشلاتور هاکلسيم متا فسفات، سيترات سديم و ...ضد تبلور هااکسي استئاريننگهدارنده هابنزوات ها و سوربات ها
اسلاید 6: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressingsمواد تشکيل دهنده سس هاي بر پايه آبرب و پودر گوجه فرنگيدر مورد سلسا تکه هاي کوجه فرنگيآبقوام دهنده هاادويه ها بويژه انواع فلفلسرکهنمکنشاستهپودينگ هادي سديم فسفات
اسلاید 7: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressingsشکر يا شربت گلوکزادويه جاتسبزيجات غير برگيقارچ، خيار، سير،سبزيجات برگينعناع، گشنيز، ريحان و ...ميوه هاپرتقال، نارنج، ليمو ترشگوشت قرمزماهيدر دسته امولسيوني ها؟
اسلاید 8: سس ها و تزئين کننده هاي سالاد Sauces, and Salad Dressingsسس هاي رژيميعوامل موثر در فرموله کردنتعيين جايگزين مناسب چربياثر بر طعم، رنگ، احساس دهاني و ...ميزان پايداريفيزيکي، شيميايي، ميکروبيامکان توليدروش تهيهاستفاده از کربوهيدراتها، هيدرو کلوئيد ها، پروتئين ها و صمغ ها بجاي روغنعدم قابليت جايگزيني بصورت يک به يک کاربرددر محصولات نانوايي، قنادي، بستني، مارگارين و البته به عنوان سس سالادداراي طعم کمترعدم حمل طعم دهنده هاي محلول در چربيسيمپلس نمونه مشهور آن
اسلاید 9: با سپاس از توجه شما
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.