عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
اسلاید 1: عملکرد واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در سال 1393
اسلاید 2: شرح وظایف واحد نظارت برمواد غذایی و بهداشتی1-کنترل وبهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی وجلوگیری ازعرضه مواد غیر قابل مصرف2- کنترل وبهبود شرایط تولید ظروف ومواد بسته بندی3- بازدید از مراکز عرضه اقلام بهداشتی وآرایشی تحت پوشش شهرستان انزلی4-رسیدگی به درخواستهای متقاضیان واحدهای تولید کننده مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و همچنین متقاضیان دریافت شناسه نظارت کارگاهی جهت دریافت پروانه های بهداشتی لازم و انجام بازدید های مربوطه5-بررسی و کنترل مدارک مربوط به پروانه های بهره برداری و ساخت6-پیگیری نتایج آزمون نمونه های ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی بهداشتی و آرایشی استان7-ارسال اخطاریه بهداشتی به شرکتها و ارسال رونوشت آن به معاونت غذا و دارو و تعیین مهلت زمانی جهت رفع نواقص8-رسیدگی به شکایات واصله از محصولات غذایی ،آرایشی و بهداشتی
اسلاید 3: 9- نظارت بر اجرای ماده 11 قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصولات(درج شماره پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضاء مصرف ،سری ساخت ،جدول ارزش غذایی ،آدرس محل تولید، نام واحد تولیدی)10- برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی.11- رسیدگی به تخلفات مواد غذایی و بهداشتی با معرفی کمیسیون ماده 11 قانون تعزیرات حکومتی.12- همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی.13- هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق باقوانین HACCP.GMP.GHP وiso22000 و همکاری لازم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق.14- ارتقاء توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف . 15- جمع آوری طبقه بندی، تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات ماهیانه به استان.16- همکاری درون سازمانی و برون سازمانی در جهت آموزش و اطلاع رسانی عمومی.
اسلاید 4: 17- شرکت کارشناسان درسمینارها ودوره های آموزشی وکمسیونهای تدوین استاندارد وضوابط فنی.18-اطلاع رسانی اقلام غیر مجاز به صورت ماهیانه به عرضه گنندگان لوازم آرایشی ،بهداشتی از طریق صنف آرایشی و بهداشتی.19- شرکت در جلسات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان بندر انزلی.20- بازدید و نمونه برداری از کالاهای وارداتی از طریق گمرک شهرستان بندرانزلی و ارسال نمونه ها و مدارک مربوطه به استان.21- بازدید و نمونه برداری از کالاهای آرایشی بهداشتی قاچاق مکشوفه توسط نیروی انتظامی و هماهنگی و همکاری با ارگانهای ذیربط جهت معدوم سازی کالاهای فوق.
اسلاید 5: تعداد واحدهای فعال در سال 1393تعداد واحدهای فعال مواد غذایی 24 تعداد واحدهای فعال آرایشی و بهداشتی 4
اسلاید 6:
اسلاید 7:
اسلاید 8: جمع آوری اقلام غیر مجاز و آرایشی و بهداشتی از سطح عرضه تعداد 475 مورد به ارزش 5286000 ریال
اسلاید 9: تعداد اخطاریه های بهداشتی صادره 8 موردبررسی مدارک و تشکیل پرونده جهت صدور پروانه های بهره برداری و ساخت کارخانجات مواد غذایی 67 موردکارخانجات آرایشی و بهداشتی 9 مورد
اسلاید 10: تعداد بازدیدهای صورت گرفته از گمرک جهت نمونه برداری از آذرماه 1393 تا پایان سال 28 مورد
اسلاید 11: تکمیل چک لیست PRPS برای تمام کارخانجات موادغذایی و بهداشتی حوزه نظارت از آذر 93 جهت ارزیابی و امتیازدهی و رده بندی اجرای طرح تشدید نظارت برفرآورده های گوشتی و اجرای طرح نظارت بر غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک
اسلاید 12: عضویت در کمیسیون قاچاق کالا و ارز شهرستانوشرکت در جلسات ماهیانه قاچاق کالا و ارز
اسلاید 13: ارسال بخشنامه های سازمان غذا و دارو و معاونت مربوطه برای کارخانجات و پیگیری در اجرایی شدن آن ارسال بخشنامه و اسامی کالاهای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز به مجمع امورصنفی ( اتحادیه آرایشی و بهداشتی ) اعلام نظر کارشناسی در خصوص پروندهای ارسالی به تعزیرات حکومتی شهرستان حداقل 10 مورد پیگیری شکایات واصله بین دانشگاهی و مردمیبازدید از کالاهای مکشوفه آرایشی و بهداشتی توسط اداره آگاهی شهرستان و اعلام نظر کارشناسی بازدید ازمکان و فضای ساختمانی متقاضیان کارگاههای بهداشتی و کارخانجات
اسلاید 14: برنامه های آینده افزایش تعداد بازدیدهای ادواریاجرای طرح های تشدید نظارت اعلام شده از سوی سازمان غذا و داروافزایش نظارت در سطح عرضه کالاهای آرایشی و بهداشتینظارت بر اجرای دقیق مفاد ماده 11 طرح اتیکت محصولات در کارخانجات (جدول ارزش غذایی و نشانگر تغذیه ای) ارتقا سطح توانمندی کارشناس واحد از طریق شرکت در دوره های آموزشی مطالعه کتب و مقالات تخصصی
اسلاید 15: با تشکر
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.