کسب و کار برنامه‌ریزی

فنون راهنمایی و مشاوره استاد دکترشفیع آبادی.مبحث خلوص مشاور

fonon-rahnamayi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “فنون راهنمایی و مشاوره استاد دکترشفیع آبادی.مبحث خلوص مشاور”

فنون راهنمایی و مشاوره استاد دکترشفیع آبادی.مبحث خلوص مشاور

اسلاید 1: خلوص عبارت است از خود بودن مشاور در ارتباط با مراجعبدین معنی که مشاور در جریان مشاوره بدان گونه که خودش است عمل می‌کند، در گفته ها و رفتارش ثبات وجود دارد و نقش شخص دیگری را ایفا نمی‌کند، و در موارد ضروری تجربیات خود را آگاهانه و صادقانه با مراجعه مطرح می سازد. برای انجام این کار، مشاور باید بیاموزد چگونه می تواند به دیگران احترام گذارد، به چه طریقی دیگران را به سخن گفتن بیشتر تشویق کند، به چه شیوه ای به جهان درون دیگران وارد شود، با چه شیوه ای از ترس دیگران بکاهد، و چگونه از قضاوت درباره دیگران بپرهیزد.مشاوره مراجع- محوری مراحلی دارد. در مرحله اول که مراجع و مشاور به طور سطحی درباره مسائل متعدد روزمره زندگی به گفتگو می پردازند، مراجع مسائل و مشکلات خود را مطرح نمی سازد، از آنجا که رابطه صمیمی بین مراجع و مشاور هنوز به وجود نیامده است، بحث جلسه بیشتر جنبه عقلانی دارد. مشاور از طریق گوش دادن فعال به مراجع و استفاده از کلماتی نظیر بلی و میفهمم او را به سخن گفتن بیشتر تشویق می کند.در مرحله دوم، پس از ایجاد رابطه دوستانه نسبی بین مراجع و مشاور، مراجع کم و بیش درباره احساسات خود گفتگو می کند، اما مسئولیت رفتار و احساسات خویش را نمی‌پذیرد و عواملی بیرونی و دیگران را موجب پشیمانی و نابسامانی خود می‌داند.در گفته ها و عقاید مراجع می توان مطالب ضد و نقیضی دید و ممکن است موضوعاتی طرح گردد که به مراجع و مشکلات او ارتباط چندانی نداشته باشد. مراجع میکوشد بحث را حتی الامکان عقلانی و ذهنی کند و از جنبه‌های عاطفی بحث طفره رود، در عین حال به طور ضمنی خود را با مشکلی مواجه می‌داند. در این مرحله نیز از طریق انعکاس گفته‌ها و احساسات، مراجع باید به سخن گفتن بیشتر تشویق گردد.

اسلاید 2: در مرحله سوم، پس از ایجاد رابطه عمیق تر بین مراجع و مشاور، بحث درباره احساسات و عواطف مراجع آغاز می گردد و گفت و گو به تدریج جنبه عاطفی به خود می‌گیرد و از جنبه عقلانی آن کاسته می‌شود. هنوز هم مراجع مشکل را گاه گاهی به عوامل بیرونی مربوط می داند و خود را مسئول آن نمی شناسد.مشاور در این مرحله نیز باید به مراجع گوش فرا دهد و با تحکیم و تقویت رابطه، مراجع را به ادامه بحث تشویق کند.در مرحله چهارم، پس از برقراری رابطه صمیمانه تر و عمیق تر بین مراجع و مشاور، مراجع برخی از مشکلات خود را صادقانه با مشاور مطرح می‌سازد و احساس واقعی خود را در ارتباط با مشکلات بروز می دهد و مسئولیت اعمال و رفتارش را می پذیرد. در این مرحله نیز پذیرش و انعکاس احساسات، مراجع را در خودشناسی و قبول مسئولیت، یاری بیشتری می‌دهد.در مرحله پنجم، مراجع با صداقت بیشتری درباره احساسات و رفتار خود با مشاور صحبت می کند و مسئولیت کامل آنها را می پذیرد. مراجع در برخی از افکار و عقاید خود تردید می کند و می پذیرد که خود باید برای تغییر آنها اقدام کند. بر اثر درک توأم با هم فهمی و احترام بی قید و شرط و خلوصی که بر جلسه مشاوره حاکم است، مراجع به تلاش و فعالیت تشویق می شود و گام های مثبتی در جهت تغییر عوامل نامطلوب برمی دارد و به تدریج با تغییر نگرش های خویش، مشکل را پشت سر مینهد و به زندگی شادی می رسد(پاترسون،1974)

3,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید