شارو50واحدی

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مجتمع مسکونی”

مجتمع مسکونی

اسلاید 1: پروژه ی:طرح 5(مجتمع مسکونی)استاد :سرکار خانم بابابییدانشجویان: ملیکا گرشاسبی ، فائزه کیاننیمسال دوم 94-93به نام یگانه معمار هستی

اسلاید 2: نمونه داخلی:

اسلاید 3: بیوگرافی:علیرضا تغابنی متولد 1356 تهران است و ورودی 1374 دانشگاه گیلان در رشته معماری بوده ، که پس از اتمام آن در 1381 ، با رتبه اول در آزمون دکتری دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات پذیرفته شد و در سال 1386آنرا به اتمام رساند.در سال 1388- با حفظ امتیاز و مالکیت معنوی طرح های گذشته خود- دفتر معماری دیگر راپایه کذاری او از سال 1381 به تدریس در دانشکده های مختلف معماری از جمله دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز و همچنین داشگاه فردوسی مشهد، مشغول بوده است. و نمایشگاه های انفرادی و جمعی نقاشی برگزار کرده است.

اسلاید 4: مجتمع مسکونی شار

اسلاید 5: استراتژی طراحی در این پروژه، حفظ درختان، به همراه ایجاد تنوع دید و حداکثری کردن آن در واحدهای مسکونی بود، به این شکل که کل ساختمان، حجمی یکپارچه در نظر گرفته شد که در نواحی درختان، از این حجم کسر شده است، گویی درختان باعث خوردگی حجم سفید شده‌اند. نواحی خورده شده که پر از خلل و فرج، تراس‌ها، پنجره‌ها و نورگیرها هستند، از جنس چوب و دیواره‌های صلب بیرونی، بتونی و به رنگ سفید خواهند بود.

اسلاید 6:

اسلاید 7: شکل کسر شدن از حجم اصلی، به گونه‌ای است که عقب‌نشینی‌هایی در دل هر واحد به وجود بیاورد و با این عقب‌نشینی‌، دیدهای متنوع‌تری را در جهت‌های گوناگون، برای هر واحد فراهم کند. اهمیت این مساله، به دلیل دیدهای جذابی که از طبقه ۶ به بالا، در سمت شمال و از طبقه ۴ به بالا، در سمت جنوب وجود دارد، بسیار بیشتر به نظر می‌رسد که در نهایت، به حفظ درختان و فقط جابجایی پنج درخت انجامیده است.

اسلاید 8: ساختمان در هر طبقه از ۴ واحد تشکیل شده و دو دستگاه راه‌پله و آسانسور دارد که به وسیله راهرویی، با هم ارتباط دارند. دو طبقه بالایی نیز به ۳ واحد دوبلکس اختصاص داده شده است. در طبقه یازدهم نیز حیاط جمعی بزرگی، برای استفاده همه واحدها در نظر گرفته شده است. در زیرزمین، تعداد ۲۱۸ پارکینگ، در مجموع تامین شده و فضاهایی مانند سالن سینمای سه‌بعدی، سالن اسکواش و استخر جانمایی شده است. وجود دیواره صلب سازه‌ای در پیرامون زمین، با بهبود عملکرد سازه‌ای، باعث سبک‌تر شدن سازه و کوچک شدن ابعاد ستون‌های داخلی شده است.

اسلاید 9: فضای همکف به شکلی طراحی شده که جریان پیاده، گویی از میان جزیره‌هایی عبور می‌کنند و از خیابان به فضای حیاط اصلی می‌رسند. در حقیقت، فضای همکف پر است از فضاهای نیمه‌باز مسقف یا غیرمسقفی که انبوه درختان در آن وجود دارند و گیاهان آویخته از تراس‌های طبقات بالا، فضایی جذاب و لذت‌بخش، مانند کوچه‌باغ‌های قدیمی را ایجاد می‌کنند. در این فضا، لابی‌ها، نگهبانی‌ها و سالن جلسات، برای استفاده ساکنان تدارک دیده شده است.

اسلاید 10: دوگانگی درون و بیرون و تضاد بین فضای تکه تکه / پوسته پوسته چوبی داخل حجم که پر چین و شکن است و به دلیل ارتباط با درختان، تناسبات عمودی به خود گرفته، با دیوارهای یک‌تکه سفید عمودی، باعث ایجاد شخصیت بصری قوی در این پروژه شده و ساختمان هم در مقیاس شهری (از دید شهروندان و از دور) و هم در مقیاس محله‌ای (ساکنان و هم‌محله‌ای‌ها)، با مخاطبان ارتباط برقرار می‌کند. در قسمت‌های چوبی، از گیاهی آویخته استفاده خواهد شد، گیاهی که جزو پیچک‌ها (Climbers) قرار می‌گیرد و با توجه به میزان نور آفتاب و دوره گلدهی، مناسب این پروژه بوده و به نام “عشقه” معروف است. عشقه Herdera Helix گیاهی همیشه سبز است که در سایه نیز رشد می‌کند.

اسلاید 11:

اسلاید 12:

اسلاید 13:

اسلاید 14:

اسلاید 15:

اسلاید 16:

اسلاید 17:

اسلاید 18:

اسلاید 19:

اسلاید 20:

اسلاید 21:

اسلاید 22:

اسلاید 23: نمونه خارجی:

اسلاید 24: نسرین سراجی در سال 1336 در شهر تهران به دنیا آمد .بانوی معمار ومعماری، پروفسور سراجی فارغ‌التحصیل انجمن معماری لندن است(AA)

اسلاید 25: نام پروژه : مجتمع مسکونی 50 واحدیمعمار : نسرین سراجی  Nasrin Serajiموقعیت بنا : وین اتریش Vienne-Austriaزمان ساخت : 2004

اسلاید 26: بروز تفاوتی آشکار میان طراحی نمای اصلی و نمای پشت پروژه از رنگ تند تنها در نماهای اصلی دیده می شود و نماهای پشت تماماٌ به رنگ سفید است.

اسلاید 27: سایت مجموعه

اسلاید 28: مساحت پروژه 4500 مترمربع و ارتفاع ساختمان ها نیزحداکثر شش طبقه است.

اسلاید 29: بروز تفاوتی آشکار میان طراحی نمای اصلی و نمای پشت پروژه از رنگ تند تنها در نماهای اصلی دیده می شود و نماهای پشت تماماٌ به رنگ سفید است.

اسلاید 30: رنگ های قرمز، سبز و زرد در نماهای ساختمان، ستون ها و دیوارهای داخلی کیفیتی خاص به این مجتمع بخشیده است.

اسلاید 31:

اسلاید 32: نورگیر اتاقپلان بام ، تراس

اسلاید 33: دسترسی سواره به داخل سایت ممکن نیست، پارکینگ های سواره در زیرزمین بلوک ها واقع شده و دسترسی به آن توسط مسیری است که درپشت ساختمان ها و در بدو ورود به مجتمع قرار دارد.

اسلاید 34: نکته حائز اهمیت در طراحی این ساختمان که آنرا از پروژه های مشابه خود متمایز می کند، بروز حجمی تداخل فضاهای داخلی، نظیر ویدها و نیم طبقه ها، در نماهای رو به حیاط مرکزی است .

اسلاید 35: . این امر سبب پیچیدگی و عدم یکنواختی نماها شده و چشم را در جستجوی منطقی برای قرارگیری تراس ها به بازی می گیرد. همچنین گشودگی ها در ابعاد و تناسبات متنوع در نماها ظاهر شده و نرده های فلزی در بعضی طبقات همچون دوخت هایی افقی سعی در پیوند واحد ها به هم دارند.

اسلاید 36: پلان ها

اسلاید 37: مراحل رسیدن به فرم نهایی

اسلاید 38: رابطه پلان نما

اسلاید 39: محمد مجیدی متولد ۱۳۴۶ تهران کارشناس ارشد معماری و شهرسازی از دانشگاه شهید بهشتی مدیر عامل دفتر معماری بن سار از ۱۳۷۵ تا کنون

اسلاید 40: مجتمع مسکونی ویلاشهر از کنار هم قرار گرفتن 4 قطعه زمین با ابعاد 28*14 متر در منطقه میگون نو با چشم اندازی به کوهها و باغ های اطراف شکل گرفته است.هر یک از این بلوک ها دارای ورودی مستقل از قسمت خیابان و ورودی مشترک از پارکینگ زیر زمین است.این پارکینگ نحوی طراحی شده است که متناسب با شیب طبیعی خیابان با ترکیبی از شیب های 5% و 15% بتواند امکان دسترسی به کلیه واحدها را در زیر زمین فراهم نماید،به این معنی که محل توقف اتومبیل ها نیز خود در شیب 5% قرار گرفته است.

اسلاید 41: فاصله گذاری بین بلوکها امکان دسترسی به محوطه ورودی بلوک ها،حفظ تداوم دید به مناظر اطراف و تداوم حفظ جریان هوای دره های اطراف را تامین کرده است.

اسلاید 42:

اسلاید 43: مرد ساختمان های باشكوه معماری مدرن ایران عبدالعزیز فرمان فرماییان

اسلاید 44: برج هاي ونك پارك

اسلاید 45: مجتمع مسکونی ونک پارک در شمال بزرگ‌راه کردستان‌، تقاطع خیابان علیخانی و شیراز واقع است.در این مجموعه دو بلوک ۲۴ طبقه و سه بلوک ۱۷ طبقه قرار دارد که به وسیله عبدالعزيز فرمانفرمائيان طراحی و ساخته شده و در سال‌های ۱۳۶۷ و ۱۳۷۳ و ۱۳۸۰، به ترتیب به بهره برداری رسیده‌اند. امکانات رفاهی که در طبقات هم‌کف ساختمان‌ها موجود است شامل: فروشگاه‌های مواد غذایی‌، مهدکودک‌، دفاتر کار و زمین بازی برای کودکان است‌.

اسلاید 46: مجتمع مسکونی زیتون تعداد کل واحدهای  فاز 1 تا4                                  491  واحد مسکونی  + 6  واحد تجاری

اسلاید 47: منابع:www.iranian arcitect.irwww.memar news.comwww.Artur arch.com

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید