naagt-morq

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “محصولات سوخاری”

محصولات سوخاری

اسلاید 1: تهیه کننده : علی توکل ناگت مرغ

اسلاید 2: خط تولید ناگت مرغ

اسلاید 3: آماده سازی مواد اولیهگوشت مرغ یا در قسمت قصابی واحد تولیدی ناگت مرغ تهیه میشود و یا در کارگاه های دیگر آماده سازی شده و سپس به کارخانه تولید ناگت مرغ منتقل میشود. مرغ هم میتواند به صورت تازه دریافت گردد، هم به صورت یخ زده. ترجیحا مرغ تازه مناسبتر است، چون امکان عمل آوری آن آسانتر است. مراحل آماده سازی گوشت مرغ شامل: پوستگيری، قطعه بندی، استخوان گيری، شست وشو، آب چكان شدن و چرخ كردن است. 

اسلاید 4: آماده سازی مواد اولیهشست و شوی مقدماتی: لاشه مرغ را از سردخانه نگهداری به سالن فراوری منتقل كرده و در ظروف مناسب از جنس قابل شست و شو قرار میدهند و به وسیله دوش دستی با آب آشامیدنی خنک، شست و شو مینمایند.پوست گیری: لاشه مرغ را به وسیله دستگاه و یا با دست پوسـتگیـری میکنند.قطعه بندی: لاشه مرغ پوستگیری شده را به وسیله دستگاه و یا به روش دستی قطعه بندی مینمایند.انتخاب نوع قطعه: برای کارخانه تولید ناگت مرغ، قطعه های مناسب مورد استفاده، ران و سینه هستند.استخوان گیری: پس از انتخاب نوع قطعه های گوشت مرغ، آنها را بـه روش دستی با كارد تیـز مناسب و یا با استفاده از دستگاه، استخوان گیری نموده و سپس گوشت جدا شده از اسـتخوان را در وانهای فلـزی مشبک، از جنس استیل، قرار میدهند.

26,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید