کسب و کار مدیریت و رهبری

مهندسی مجدد فرایند های سازمان، مهندسی اولیه ادام اسمیت ،انواع متدولوژی ها در مهندسی مجدد، مزایا ومعایب ، تعاریف ، اهداف در مهندسی مجدد،مهندسی معکوس و…..

mohndesi-mojdad

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مهندسی مجدد فرایند های سازمان، مهندسی اولیه ادام اسمیت ،انواع متدولوژی ها در مهندسی مجدد، مزایا ومعایب ، تعاریف ، اهداف در مهندسی مجدد،مهندسی معکوس و…..”

مهندسی مجدد فرایند های سازمان، مهندسی اولیه ادام اسمیت ،انواع متدولوژی ها در مهندسی مجدد، مزایا ومعایب ، تعاریف ، اهداف در مهندسی مجدد،مهندسی معکوس و…..

اسلاید 1: مهندسی مجدد فرایند های سازمان، مهندسی اولیه ادام اسمیت ،انواع متدولوژی ها در مهندسی مجدد، مزایا ومعایب ، تعاریف ، اهداف در مهندسی مجدد،مهندسی معکوس و.....

اسلاید 2: در سال 1991 مایکل همر نخستین نظریه‌پردازی است که مفهوم مهندسی مجدد را مطرح کرد  او با مقاله اتوماسیون کارساز نیست، فعالیت‌های زاید را حذف کنید، در مجله Harvard Business Review  مهندسی مجدد را به جهان دانش مدیریت معرفی کردمهندسی مجدد مشهور ترین و جنجال برانگیز ترین نظریه مدیریتی در طول سال های اخیر بوده است .مهندسی مجدد اصل مشهور وچند صد ساله تقسیم کار ادام اسمیت را به اسانی نقض کرد مباحث بسیاری پیش از سال 1991 در خصوص بازسازی سازمان و مدیریت مطرح بود مثل بهبود سازمان و مدیریت،مدیریت تغییر،کایزن،مدیریت کیفیت فراگیر و..... که مدیران ونظریه پردازان مدیریت را به خود مشغول کرده بود ، اما انچه که مهندسی مجدد را از سایر متدهای مدیریتی پیش از خود متمایز ساخت و انرا به عنوان یک تئو ری انقلابی در سازمان ها ومباحث مدیریتی مطرح کرد شیوه بدیع بودن مهندسی مجدد بود که براساس بررسی و اصلاح فرایند طرح ریزی می شد تاریخچه مهندسی مجدد

اسلاید 3: مهندسي مجدد، بازانديشي، طراحي مجدد و زير سوال بردن مهندسي اوليه است. مهندسي اوليه را كه در زمان خود انقلابي در كسب و كار يا نوعي مهندسي مجدد به شمار مي رفت، به آدام اسميت اقتصاددان معروف اسكاتلندي نسبت مي دهند كه مفهوم تقسيم كار را در فرايند توليد تشريح كرد و كساني چون فردريك تيلور، ماكس وبر، هنري فايول و ديگران كار او را تكميل كردند. اين شيوه كار متناسب با عصر صنعت و توليد انبوه بوده و در عصر فراصنعتي كارآيي خود را از دست داده است. مهندسي مجدد اصل تقسيم كار آدام اسميت و اصول متعاقب آن را نفي كرده و در پي آن است كه پيشه ها و شغلها را معني دار و سازمان را از شكل هرمي خارج كرده و تبديل به سازمان افقي و فرايندي كند.مهندسی اولیهآدام اسميت در سال 1776 كتابي منتشر و مفهوم تقسيم كار در يك فرايند توليدي را با شرح چگونگي ساختن يك سنجاق ساده بيان كرد : «يك نفر ميله گداخته را از كوره بيرون مي كشد، نفر دوم آن را مي كوبد و صاف مي كند، نفر سوم انتهاي آن را به اندازه ميبرد، نفر چهارم يك انتهاي ميله را تيز ميكند و نفر پنجم انتهاي ديگر ميله را براي اتصال سر سوزن سنگ مي زند و آماده مي سازد. براي ساختن سر سوزن دو يا سه حركت مجزاي ديگر لازم است. نصب سوزن به روي ميله، كاري ويژه و كاملاً تخصصي است؛ همين طور، سفيدگري و روكشي آن و بالاخره بسته بندي سوزن كه خود به تنهايي حرفه اي جداگانه به شمار مي آيد. بدين ترتيب ساختن يك سنجاق ساده به هيجده مرحله تخصصي تقسيم ميشود و وظيفه هريك از افراد انجام همان يك كار تخصصي است ». اسميت گزارش داد با داشتن ده نفر كارگر خبره كه هركدام يك و يا دو وظيفه از 18 مرحله ساخت سنجاق را عهده دار بودهاند، روزانه 48 هزار سنجاق توليد شد، در حالي كه اگر به روش سنتي عمل مي كردند، بازده ايشان روزانه به دويست سنجاق هم نمي رسيد. تقسيم كار، بهره وري كارگران سنجاقساز را صدها برابر كرد.

اسلاید 4: آنچه توجه آدام اسميت را به خود جلب كرد، فناوري ساخت سنجاق نبود، بلكه افزايش بيش از حد محصول در نتيجه تجزيه وظيفه كلي به مشاغل كوچكترتخصصي بود. بعد از آدام اسميت ، تيلور و ساير دانشمندان مديريت در آغاز قرن بيستم در جهت كسب كارآيي بيشتر تقسيم كار را براساس تخصص مبناي طراحي مشاغل قرار دادند و معتقد بودند شغل بايد به وظايف و مسئوليتهايي محدود شود كه بتوان به بهترين وجه از عهده آنها برآمد به طور كلي در دهه هاي 1950 و 1960 بيشترين توجه مديران به كميت توليد بود تا بتوانند به تقاضاهاي روزافزون پاسخ دهند.ساختار هرمي شكل و استاندارد شركتها كه از هر سوي قابل گسترش بود، براي وضعيت رو به رشد شتابان آن زمان كاملاً مناسب بود. چنين ساختاري از نقطه نظر كنترل و برنامهريزي مطلوب بود. سرپرستان با تقسيم كار مي توانستند از عملكرد دقيق زيردستان خود مطمئن شوند. تنظيم و تصويب بودجه، اداره به اداره انجام مي گرفت و برنامه ريزي هم بر اين پايه بودويژگيهاي مهندسي اوليه را مي توان به شرح زير ليست كرد:1-وظيفه گرايي؛ 2 -پاره پاره شدن كارها؛ 3 -ساختار عمودي ، سلسله مراتب و هرم فرماندهي دقيق؛ 4 -مشاغل ساده؛ 5 -بخش بندي اداره و ايجاد واحدهاي تخصصي؛ 6-استانداردسازي.

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید