علوم مهندسی برق و الکترونیک

موتور رلوکتانسی

motor-55

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “موتور رلوکتانسی”

موتور رلوکتانسی

اسلاید 1: بسمه تعالیماشین مخصوصپروژه موتور رلوکتانسیدانشجو ابوالفضل شرفیاستاد: مهندس رستمیفرودین ماه97

اسلاید 2: موتورهاي رلوکتانسی نوعی از موتورها هستند که مواد مغناطیس دائم در آنها به کار نرفته است و گشتاور ایجاد شده در آنها نا شی از تمایل به کاهش رلوکتانس می باشد. در یک موتور رلوکتانسی معمولا روتور فاقد سیم پیچ و مواد مغناطیس دائم است بنابراین این ماشین ها داراي ساختاري بسیار ساده مقاوم و ارزان هستند. این ویژگیها موجب گشته تا این نوع از موتورها در سالهاي اخیر بیشتر مورد توجه قرار گیرند. این موتورها داراي ساختارهاي متنوعی می باشند که می توان آنها را در سه دسته کلی تقسیم نمود. موتور های رلوکتانسی

اسلاید 3: تقسیم بندی از نظر نوعموتورهاي رلوکتانسی سنکرون موتورهاي سوئیچ رلوکتانس موتورهاي پله اي رلوکتانس متغیر

اسلاید 4: موتورهاي رلوکتانسی سنکرون داراي استاتوري مشابه موتورهاي القایی بوده وروتوري با ساختاري خاص می باشند که رلوکتانس آن ناهمگون و غیر یکنواخت می باشد و این ناهمگونی در رلوکتانس موجب تولید گشتاور می گردد. دو ساختار دیگر که در بالا معرفی شده اند (موتورهاي سوئیچ رلوکتانس و موتورهاي پله اي رلوکتانس متغیر ) در واقع به لحاظ ساختار یکسان می باشند و تنها به دلیل مسائل مربوط به روش کنترل و کاربردشان در برخی منابع به صورت جداگانهدسته بندي شده اند . در حال حاضر موتورهاي سوئیچ رلوکتانس به دلیل سادگی ساختار و قیمت مناسب و نیز عملکرد مناسب، به عنوان گزینه اي مناسب براي کاربرد در برخی صنایع از جمله خودروهاي برقی، در نظر گرفته می شوند.

اسلاید 5: موتورهاي رلوکتانسی سنکرون موتورهاي رلوکتانسی سنکرون مزایاي موتورهاي القایی و مغناطیس دائم بدون جاروبک را با هم دارا میباشند.این موتورها از لحاظ استحکام مانند موتورهاي القایی میباشند و در عین حال در سرعت سنکرون عمل میکنند و از لحاظ حجم و بازده در حد موتورهاي مغناطیس دائم می باشند . استاتور این موتورها شبیه موتورهاي القایی یا موتورهاي مغناطیس دائم با سیم پیچ توزیع شده می باشد . روتور این موتورها داراي نوعی ساختار است که در یک جهت داراي کمترین رلوکتانس بوده و درجهت محور عمود داراي بیشترین رلوکتانس می باشد .استراتژي کنترلی مربوط به این موتورها بیشتر شبیه موتورهاي مغناطیس دائم بدون جاروبک می باشد و با اس تراتژي کنترلی مربوط موتورهاي سوئیچ رلوکتانس کاملا متفاوت می باشد . به دلیل برخی از مسائل نظیر دشواري تولید و قابلیت کنترل و نیزضریب توان پایین تر موجب گشته تا استفاده از موتورهاي رلوکتانسی سنکرون چندان مناسب براي برخی صنایع خاص نظیر خودروهاي برقی نباشند.

35,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید