میدان دل کمپو
اسلاید 1: میدان دل کمپو
اسلاید 2: میدان دل کامپو سیه نا
اسلاید 3: شهر سیه نا
اسلاید 4: میدان دل کامپواز بین همه ی پلازاهای ایتالیا ، پیاتزا دل کمپو غنی ترین و وحدت انگیزترین حس فضایی را به همراه دارد.نکته ی مهم آن است که ساختمان های پیرامون پلازا به جز پابلیکوی گوتیک ، ساختمان های نسبتاً ساده ی آجری و فاقد عناصر کنده کاری شده ی عمیق می باشد که این سبک معمول دوره ی رنسانس در ایتالیا بوده است و احتمالاً نه انتخابی بلکه براساس نیازهای اقتصادی شکل یافته است.
اسلاید 5: خصوصیات میدانانعطاف پذیریگوناگونیخواناییتناسبات بصریرنگ تعلقنفوذ پذیری
اسلاید 6: معیارهای محیط از نظر بنتلی: نفوذ پذیری: طراحی نقشه کلی راه ها و بلوک های ساختمانیگوناگونی:استقرار انواع کاربری ها روی یک موضع طراحیخوانایی:طراحی توده های ساختمان ها و محصوریت های فضای عمومیانعطاف پذیری:طراحی تزیینات فضایی و ساختمانی واحد ابنیه و مکان های بیرونی تناسبات بصری:طراحی سیمای بیرونیغنای حسی:توسعه طراحی به منظور ارتقا تجربیات حسی یا افزایش قدرت انتخاب گزینه ها حسی رنگ تعلق:زمینه سازی طراحانه برای اینکه مردم به زدن نشان خویش به مکان هایی که کار و زندگی میکنند تشویق شوند. مشارکت مردمی(بنتلی 1390)
اسلاید 7: انعطاف پذیری وجودخرده فروشی ها –کافه ها-رستوران ها-نشستن مردم به راحتی در هر جا
اسلاید 8: گوناگونی
اسلاید 9: خوانایی
اسلاید 10: تناسبات بصری وجود وحدت و ریتم یکسان در درب ها و پنجره های ساختمان هارنگ خاکی و یک دست ساختمان ها
اسلاید 11: رنگ تعلق
اسلاید 12: نفوذ پذیری
اسلاید 13: نفوذ پذیری
اسلاید 14: ضعفعدم وجود اسایش اقلیمیعدم وجود فضای سبز و درختان
اسلاید 15: پلان میدان
اسلاید 16: نتیجه گیری و جمع بندیارگانیگقرون وسطیفضای همگراغیر هندسیمحصوریت
اسلاید 17: در نتیجه:میدان دل کمپو یک فضای شهری سرزنده و انعطاف پذیر و نفوذپذیر است.و به خاطر وجود خرده فروشی های عمده دارای گوناگونی نیز میباشد.همچنین به خاطر وجود تناسبات بصری و رنگ خاکی ساختمان ها و رنگ کفپوش وجود وحدت و هماهنگی را در فضا احساس میکنیم.و به خاطر وجود مشارکت مردمی در فضا میتوان گفت فضا دارای رنگ تعلق نیز میباشد و وجود ساختمان بلند مقابل میدان نیز خوانایی را در فضا القا میکند.
اسلاید 18: منابع بنتلي،اي ين(1386)محيط هاي پاسخده،ترجمه دكتر مصطفي بهزادفر،دانشگاه علم و صنعت. گيدئين،زيگفريد،فضا،زمان و معماري،ترجمه منوچهر مزيني،تهران شركت انتشارات علمي و فرهنگي. بيكن،ادموند(1377)طراحي شهرها،ترجمه فرزانه طاهري،تهران مركز مطالعات و تحقيقات شهرسازي و معماري ايران،وزارت مسكن و شهرسازي. توسلي،محمود،طراحي فضاي شهري، هرمن،ريچارد،يازوسكي،آندرو ،مباني طراحي شهري،ترجمه راضيه رضازاده، مصطفي عباس زادگان،انتشارات دانشگاه علم و صنعت ايران. ضيابخش،ندا(1385)روند تحول ميدان در طول تاريخ،مجله معماري و شهرسازي(شهرسازي و طراحي شهري) انتشارات بازرگاني و توزيع شركت اپتوفرم.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.