Hazelnut-fruit-

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “میوه فندق”

میوه فندق

اسلاید 1: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 

اسلاید 2: نام دانشجو:نام استاد:موضوع سمينار:ميوه فندق

اسلاید 3: گياهشناسي فندق1فندق از خانواده  Betulaceaeو از جنس Corylus می باشد. نام علمی آن Corylus avellana و شامل 25 گونه، كه تنها 9 گونه آن از نظر اقتصادی و بهنژادی اهميت دارد. اكثراً بصورت درختچه بوده و بندرت بصورت درختان خزان پذير، يك پايه، و دارای گلهای تك جنسی ( گل نر و ماده جدا از هم بر روی يك شاخه ديده می شوند) می باشد. گلهای نر بصورت شاتون و برهنه و گلهای ماده بصورت خوشه ای و دارای پوشش می باشند.تاريخچه كشت آن چنانكه در دست نوشته های قديمی چينی استنتاج می شود به 8000-5000 سال قبل از ميلاد بر می گردد. در اروپا فندق از پوشش های گياهی غالب بوده ولی منشاء دقيق آن روشن نيست اما احتمال می رود كه منشأ اوليه آن شهر آولينو بوده و نام آولنا از همين نام گرفته شده است.از نظر جغرافيايی دامنه پراكنش آن بسيار وسيع بوده و از سواحل پرتقال، ايرلند، جزاير آركنيتا قسمت غربي كوه های اورال و گسترش شمالی آن از نروژ تا روسيه می باشد ولی عمده مناطق كشت فندق در نزديكی حوزه های بزرگ آبی كه دارای زمستان های ملايم و تابستان هايی خنك می باشند قرار دارد.امروزه چهار منطقه عمده كشت فندق عبارتند از: تركيه كه تحت تأثير دريای سياه، كشورهای ايتاليا و اسپانيا تحت تأثير دريای مديترانه و آمريكا تحت تأثير اقيانوس آرام قرار گرفته اند.

اسلاید 4: گياهشناسي فندق2فندق درختچه ای به ارتفاع 5/1 متر که در اماکن مساعد به ارتفاع6 تا 7 متر (گاهی بیشتر) درمی می آید و به سهولت جنگلی انبوه بوجود می آورد. درخت فندق دارای برگهائی پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه، به رنگ سبز و گلهائی بر دو نوع نر وماده دارد. نوع نر این گلها دارای 3 تا 8 پرچم است و مجموعه آن به صورت سنبله های آویخته در پائیز ظاهر می شود. میوه آن که فندق نامیده می شود، در حالت تازه از پوشش سبز رنگی پوشیده شده است.ولی تدریجاً پس از خشک شدن از آن جدا می شود.واژه فندق می تواند معرب واژه یونانی ποντικόν (κάριον) و یا از واژه پارسی بن توک (درون خالی) گرفته شده باشد.گونه C.avellana به عنوان فندق اروپائی شناخته شده و بصورت تجاری کاشته می شود. در اثر دو رگه گیری این گونه با سایر گونه های موجود در این جنس تنوع زیادی در ارقام فندق ایجاد شده است.

اسلاید 5: نام های علمی درخت فندق3تیره: Corylaceae نام لاتین:  Corylusavellanaخانواده: BETULACEAEنام انگلیسی: Common filbert, European Filbert, Harry Lauders Walking Stick, Corkscrew Hazel, Hazelnutنام فارسی:  فندق – گلوز – گلاغوزهنام عربی:  بندق – جلوز – مچجرالبندقبومي منطقه: اروپا و غرب آسيا

اسلاید 6: خواص میوه فندق 4فندق جزء میوه جات خشك مثل گردو ، بادام و پسته قرار دارد . مغز فندق دارای 60 درصد روغن ، 17.5 درصد كربوهیدرات ، 13 درصد پروتئین و 0.35 درصد فسفر و همچنین ویتامین ها شامل ,E,C2,B1,B میباشد. روغن فندق مقوی و اشتها آور بوده و برای تسكین سرفه بكار میرود .

اسلاید 7:  ارقام فندق : 5رقم بارسلونا، رقم باتلر، رقم انیس رقم ایستاریکی ، رقم نور تامتون ، رقم آنا، رقم سلف ها سگر (پوست آزاد)، رقم اسکینر، رقم توندا جنیتل.

اسلاید 8: مراکز تولید:6مهمترین مناطق تولید فندق در ایران ناحیه اشکور(سفلی و علیا)، بویژه روستاهای کاکرود،ارکم، شاهراج، کیارمش، زیازو… است.این منطقه بیش از ۶۰ درصد تولید فندق ایران را تحت پوشش دارد و در مجموع نیز هشتاد و پنج درصد فندق تولیدی ایران در استان گیلان صورت می گیرد همچنین ایران در رتبه ششم جهان در تولید فندق قرار دارد.برخی دیگر از مناطق تولید فندق ایران می توان به استان قزوین اشاره کرد.

اسلاید 9: نیاز اکولوژیکی و محیطی فندق: 7درختان فندق به زمستان نسبتاً سرد و تابستان خنک نیاز دارند برای رشد و تکامل میوه تابستان خنک و طولانی از تابستان گرم و طولانی مناسبتر است. درختان فندق برای رفع نیاز سرمایی بایدمدت نسبتاً طولانی در معرض سرمای متوسط قرار گیرند. در مناطق مرطوب درختها نسبت به عوامل بیماریزا حساس هستند. درختان فندق مقاوم به سرما هستند. شاتونها و گلهای ماده فندق در مقایسه با گلهای باز شده مقاومت بیشتری نسبت به سرما دارند. در صورتیکه گلهای ماده باز شده باشند دمای 5/9- درجه سانتی گراد به آنها صدمه می زند بین حداقل و حداکثر دمای هوا با تاریخ های گل دهی گل آذین نر و ماده رابطه مستقیمی وجود دارد افزایش مجموع درجه حرارتهای موثر ظهور کلاله را در ارقام زودرس به تاخیر می اندازد.مقاومت بافتها نسبت به سرما تعیین شده است که از حساس تا مقاوم عبارتند از : استوانه مرکزی، آوندهای چوب، کامبیوم و پوست. در اواسط زمستان مقاومت جوانه های رویشی نسبت به سرما بیشتر از گلهای ماده است. همچنین مقاومت اکثر گلهای ماده در دی ماه بیشتر از گلهای نر است از کاشت فندق در مناطق پست که هوای سرد در آنجا باقی می ماند باید خودداری کرد و همینطور بادهای خشک نیز نباید در آن منطقه وجود داشته باشد مناطقی که دارای بارندگی متوسطی بوده و توزیع بارندگی نیز در طول فصل مناسب است برای کاشت موفقیت آمیز فندق خیلی مناسب هستند. خاکهای خنثی تا کمی اسیدی با 6= pH برای کاشت فندق مناسب است.

اسلاید 10: رطوبت و بارندگی مورد نیاز فندق : 8وجود رطوبت کافی یکی از عواملی است که برای کشت فندق ضروری است. میزان رطوبت بین 70 تا 80% برای کشت و پرورش فندق مناسب می باشد. در صورتی که میزان بارندگی حداقل 800 میلی متر با پراکنش مناسب در فصول گرم باشد می توان به کشت دیم فندق اقدام نمود. در غیر اینصورت برای تولید تجاری ، آبیاری تکمیلی درختان در ماههای خرداد، تیر و مرداد الزامی می باشد. درختان جوان به دلیل ضعیف بودن سیستم ریشه ای، در تمام طول فصل رشد به آبیاری نیاز دارند.میزان نیاز آبی درخت فندق در هر هکتار حدود 10000 متر مکعب است که از طریق نزولات جوی و آبیاری تکمیلی تامین می گردد.

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید