صفحه 1:
صفحه 2:
هوالعلیم
eel eee eee]
Ob ل arj9i 1 gis?
صفحه 3:
reer
5 انگیزه : هدف »
wiles wlortes یت
ee
- روش تحقیق
ا ا ۳
بزرسي oll 2520002007
ria ل ۳
كه راهبردهاي ت
بررسي روایات - روایات ] راهبردهاي ت
١ نكرشي راهبردهاي ی
- زوایات:
راهبردي
صفحه 4:
vlads pubic tate EB
ol ad525 9 Jolei prs Yog: gle vl * ۱
0 ۱ ۱۳
صفحه 5:
fe eran a RCS ل ا ات ا OC
rowel eon err
Basel) 2
1 RYT SS
( کلام خدا ء کلام وعملکد پیامبمخدا واوصیاء او» عقل فطری )
صفحه 6:
: قلمرو دین 3
درچهار محور:
۱ Lb bbs sls 39> Lb oluil bls ,l
sly L blayl «dane Lb
: به 0
| ا eS
كاركرد ذين : ايجاد . تكميل واصلاح نكرشها . 4
خم
POP Pee er OePC oe] me) Op) eee
برتمام نفوس درتمام شرایط مكاني وزماني را
2
صفحه 7:
الف - دين براى تنظيم وضعيت تخذيه انسان » طح وبرنامه دارد .
epee ee Cen Or aL Sram)
وفرهنگ مطلوب می باشد ۰ )
area Pee Tom ele Sea ee Ser To taney
Fyeres pCa Coen IE SY SLOPE NE POC WIE ES!
. مقيد به موقعيت خاصى بوده اند
صفحه 8:
( روش تجکیی
تهيه فهرست كليد واه ها
000 srelny
طبقه بندی گزاره ها
مدل سازم
مذ مذ ا مذ مد ماه
صفحه 9:
بخش اول
صفحه 10:
tel ele Creel]
رزق؛ طعام» زرع » ثم عیش» اکل ومشتقات
0
Severe reise Ere ne
صفحه 11:
Pees re er eeart era]
بسم الله الرحمن الرحیم
زارت الر
eT) |
انسان باید نسبت به غذاي خود , خوب دقت
ومحاسبه گري داشته باشد .
۱ a
صفحه 12:
1 ac ype gills
ys J 4) I eee
rs ©")
ay
ازروزی حدا استفاده 0
را كسا مزر اس
ضرورت حركت بر اساس سياستكذاري وخط
ey ا ا CT Seer) Peres)
١ Lt roe Fas) oe) Ped
7755555555"
صفحه 13:
بحش دوع
صفحه 14:
شَْقا و ربا قلا تجدان علماً صحیحاً
etl با
torte gS it
صفحه 15:
صفحه 16:
صفحه 17:
مدل سازي
با احترام نسبت به نان رفتارکنند
چرا که خداوند اهمیت واحترام فراوان برای
بان قافل كتدم ]ست و
تمام فعاليت آسمانها وزمين را براي توليد
آن هماهنگ كرده است .
صفحه 18:
مدل سازي
خداوندا !
نان را درزندگي ما چنان قراریده که با کمترین
مقدار ازآن , بیشترین بهره ونیرو به ما برسد +
دست يابي به نان را براي ما مشکل مگردان چراکه
اكر نان نباشد نمي توانیم روزه بگیریم » نمي
مواننم کار سوام باه نع وا به وی
ازوظایف الهي خود را انجام دهیم .
صفحه 19:
است .
5575 با اهمیت ترین مساله در زندگي مادي انسان , نان وآب
1
7 دفت.کن ویتی که رخداوند بع که ترتيني آن دو را
۱ دراختیار انسان قرارداده است -
صفحه 20:
صفحه 21:
صفحه 22:
وی شطع گید
وطعم نان , طعم
نيرومندي وتوانايي .
صفحه 23:
صفحه 24:
صفحه 25:
كريس انام بد باه
3 9
مصرف نا I
ل م 5-2 ۳
سبترین ا
لكو برا
اي
ola
153
. يست اوست
صفحه 26:
جلوه عملي وكاربردي
CUle DCS 00
نان
یک محصولاستراترنگ است
۳ Serre)
ی
تغییم او لویت مصرف نان به مصررف مواد غذایی دی
وباید اصلاح شود .
انتقال نقطه ثقل سرمایه ها وفعالیت های غذایی به
1
صفحه 27:
| ee eeeel
Ope le
5 کم شدن اهميت نان در نظ مردم
( عادى شدن نان درملاحظه وتوجه مردم ومسئولين )
::تفييس اولويت مصرت ان نان به مواد Fe SIs OO
سس رازيس شدن سرمايه به بخش هاى ديك
دي
روايات راهبردى
صفحه 28:
روایات راهبردي
صفحه 29:
در ينج محور :
1.امنيت غذايي
شاخص پایه
3.راهبردهاي
توليدي
4.راهبردهاي
توزيعي
1 5 1ه
صفحه 30:
صفحه 31:
صفحه 32:
صفحه 33:
رت الطعام الخبز وا
واقله الخبز والعلح
صفحه 34:
ابات امنیت غذابي + شا
ea ARSe
صفحه 35:
صفحه 36:
صفحه 37:
بت 2
aS as
صفحه 38:
تحلیل روایات زمینه ساز براي تولید نان
۱
وبرنامد وسرمايد كذاري
ترويج اج[
200
لو
رت
به بخشكشاورزي
50
نبديلكشاورزكو رشته هاي)
ولبسته به اولويتاولبراي
) 3
is y9 ps ا
صفحه 39:
صفحه 40:
. اولویت کشت جو
توسعه فرهنگ استفاده
ازنان جو
. توسعه صنایع تبديلي به
صفحه 41:
صفحه 42:
صفحه 43:
صفحه 44:
صفحه 45:
تحلیل روایات راهبردي
راهبردهاي تولید
8 تاد
0
000
سبوس ونان
۱
براي
حداقل اندازه مه ۳
صفحه 46:
صفحه 47:
قال الصادق عليه السلام
اذ رد
بت زر زر مد زر(
خود را فراهم کرده است .
ند آرد موحت ارين رفتن تتمى ارئوات مالى
Stee
همینا 59000000000 عجووو
صفحه 48:
تحلیل روایت راهبردي نوزی نان
صفحه 49:
صفحه 50:
تال رسرل الا le الل
1
Sy ale
she داغ
نخورید صبر
كنيد نا درد
شود ؛ اثر
بخشي وبهره
وري غذا وقتي
2 الا است که غذا
البركه في البارد .غلك یبا شزمینه
صفحه 51:
حضرت سجاد علیه
السلام وقتي تکه
ناني را روي زمين
انه مي ديدند
كرجه به اندازه
دهان مورچه » به
همان مقدار از
خرجي اهل خانه
. كم مي کردند
صفحه 52:
صفحه 53:
stale ob ارائد سذل, سطلروب درچرکته تلید تا بسرت
الگوي كلك خظ عشي
أفاوث وضعيت مو<
وضعيت مورد 1
صفحه 54:
cums L yl
صفحه 55:
صفحه 56:
لرائد سدل سطلیوب درچرگد تررلید تا
مدل سازي
ب - تعیین متغیرها وجریان ها دروضعیت مطلوب
:ما قابليت هاي زیر
دانه را آرد کند - الك هاي متفاوت داشته باشد - اندازه هاي مختلف نان را بتواند
توليد كند - میزان خشك بودن نآن قابل تنظيم باشد - ميزان سرد يا كرم بودن نان
توليدي قابل تنظيم باشد - براي انواع دانه ها مانند گندم با جو پا .... قابل استفاده
صفحه 57:
Ce eee rey و
براي حل مشکلات نان
صفحه 58:
راهكارهاي انتقالي وکوتاه مدت
برگزاري مستمرکارگاه هاي آموزشي پخت
نان براي نانوايي ها
# تهیه دستگاه تولید خمیر مناسب براي
نانوايي ها
صفحه 59:
والجمد لله: زب
العالمين