صفحه 1:

صفحه 2:
هوالعلیم eel eee eee] Ob ‏ل‎ arj9i 1 gis?

صفحه 3:
reer 5 انگیزه : هدف » ‎wiles wlortes‏ یت ee - روش تحقیق ا ا ۳ بزرسي ‎oll‏ 2520002007 ‎ria‏ ل ۳ كه راهبردهاي ت بررسي روایات - روایات ] راهبردهاي ت ‎١‏ نكرشي راهبردهاي ی - زوایات: راهبردي ‏

صفحه 4:
vlads pubic tate EB ol ad525 9 Jolei prs Yog: gle vl * ۱ 0 ۱ ۱۳

صفحه 5:
fe eran a RCS ‏ل ا ات ا‎ OC rowel eon err Basel) 2 1 RYT SS ( کلام خدا ء کلام وعملکد پیامبم‌خدا واوصیاء او» عقل فطری )

صفحه 6:
: ‏قلمرو دین‎ 3 ‏درچهار محور:‎ ۱ Lb bbs sls 39> Lb oluil bls ,l sly L blayl «dane Lb : ‏به‎ 0 | ‏ا‎ eS ‏كاركرد ذين : ايجاد . تكميل واصلاح نكرشها‎ . 4 خم POP Pee er OePC oe] me) Op) eee ‏برتمام نفوس درتمام شرایط مكاني وزماني را‎ 2

صفحه 7:
الف - دين براى تنظيم وضعيت تخذيه انسان » طح وبرنامه دارد . ‎epee ee Cen Or aL Sram)‏ وفر‌هنگ مطلوب می باشد ۰ ) area Pee Tom ele Sea ee Ser To taney Fyeres pCa Coen IE SY SLOPE NE POC WIE ES! . ‏مقيد به موقعيت خاصى بوده اند‎

صفحه 8:
( روش تجکیی تهيه فهرست كليد واه ها 000 srelny ‏طبقه بندی گزاره ها‎ مدل سازم مذ مذ ا مذ مد ماه

صفحه 9:
بخش اول

صفحه 10:
tel ele Creel] رزق؛ طعام» زرع » ثم عیش» اکل ومشتقات 0 Severe reise Ere ne

صفحه 11:
Pees re er eeart era] بسم الله الرحمن الرحیم زارت الر ‎eT)‏ | انسان باید نسبت به غذاي خود , خوب دقت ومحاسبه گري داشته باشد . ۱ a

صفحه 12:
1 ac ype gills ys J 4) I eee rs ©") ay ازروزی حدا استفاده 0 را كسا مزر اس ضرورت حركت بر اساس سياستكذاري وخط ‎ey‏ ا ا ‎CT Seer) Peres)‏ ‎١ Lt roe Fas) oe) Ped‏ 7755555555"

صفحه 13:
بحش دوع

صفحه 14:
شَْقا و ربا قلا تجدان علماً صحیحاً ‎etl‏ با torte gS it

صفحه 15:

صفحه 16:

صفحه 17:
مدل سازي با احترام نسبت به نان رفتارکنند چرا که خداوند اهمیت واحترام فراوان برای بان قافل كتدم ]ست و تمام فعاليت آسمانها وزمين را براي توليد آن هماهنگ كرده است .

صفحه 18:
مدل سازي خداوندا ! نان را درزندگي ما چنان قراریده که با کمترین مقدار ازآن , بیشترین بهره ونیرو به ما برسد + دست يابي به نان را براي ما مشکل مگردان چراکه اكر نان نباشد نمي توانیم روزه بگیریم » نمي مواننم کار سوام باه نع وا به وی ازوظایف الهي خود را انجام دهیم .

صفحه 19:
است . 5575 با اهمیت ترین مساله در زندگي مادي انسان , نان وآب 1 7 دفت.کن ویتی که رخداوند بع که ترتيني آن دو را ۱ دراختیار انسان قرارداده است -

صفحه 20:

صفحه 21:

صفحه 22:
وی شطع گید وطعم نان , طعم نيرومندي وتوانايي .

صفحه 23:

صفحه 24:

صفحه 25:
كريس انام بد باه 3 9 مصرف نا ‎I‏ ‏ل م 5-2 ۳ سبترین ا لكو برا اي ola 153 . ‏يست اوست‎

صفحه 26:
جلوه عملي وكاربردي ‎ CUle DCS‏ 00 نان یک محصولاستراترنگ است ۳ Serre) ‏ی‎ تغییم او لویت مصرف نان به مصررف مواد غذایی دی وباید اصلاح شود . انتقال نقطه ثقل سر‌مایه ها وفعالیت های غذایی به 1

صفحه 27:
| ee eeeel Ope le 5 کم شدن اهميت نان در نظ مردم ( عادى شدن نان درملاحظه وتوجه مردم ومسئولين ) ::تفييس اولويت مصرت ان نان به مواد ‎Fe SIs OO‏ سس رازيس شدن سرمايه به بخش هاى ديك دي روايات راهبردى

صفحه 28:
روایات راهبردي

صفحه 29:
در ينج محور : 1.امنيت غذايي شاخص پایه 3.راهبردهاي توليدي 4.راهبردهاي توزيعي 1 5 1ه

صفحه 30:

صفحه 31:

صفحه 32:

صفحه 33:
رت الطعام الخبز وا واقله الخبز والعلح

صفحه 34:
ابات امنیت غذابي + شا ea ARSe

صفحه 35:

صفحه 36:

صفحه 37:
بت 2 aS as

صفحه 38:
تحلیل روایات زمینه ساز براي تولید نان ۱ وبرنامد وسرمايد كذاري ترويج اج[ 200 لو رت به بخشكشاورزي 50 نبديلكشاورزكو رشته هاي) ولبسته به اولويتاولبراي ) 3 ‎is y9 ps‏ ا ‎

صفحه 39:

صفحه 40:
. اولویت کشت جو توسعه فرهنگ استفاده ازنان جو . توسعه صنایع تبديلي به

صفحه 41:

صفحه 42:

صفحه 43:

صفحه 44:

صفحه 45:
تحلیل روایات راهبردي راهبردهاي تولید 8 تاد 0 000 سبوس ونان ۱ براي حداقل اندازه مه ۳

صفحه 46:

صفحه 47:
قال الصادق عليه السلام اذ رد بت زر زر مد زر( خود را فراهم کرده است . ند آرد موحت ارين رفتن تتمى ارئوات مالى Stee همینا 59000000000 عجووو

صفحه 48:
تحلیل روایت راهبردي نوزی نان

صفحه 49:

صفحه 50:
تال رسرل الا ‎le‏ الل 1 Sy ale ‎she‏ داغ نخورید صبر كنيد نا درد شود ؛ اثر بخشي وبهره وري غذا وقتي 2 الا است که غذا البركه في البارد .غلك یبا شزمینه ‎ ‎

صفحه 51:
حضرت سجاد علیه السلام وقتي تکه ناني را روي زمين انه مي ديدند كرجه به اندازه دهان مورچه » به همان مقدار از خرجي اهل خانه . كم مي کردند

صفحه 52:

صفحه 53:
‎stale ob‏ ارائد سذل, سطلروب درچرکته تلید تا بسرت ‏الگوي كلك خظ عشي ‏أفاوث وضعيت مو< وضعيت مورد 1

صفحه 54:
cums L yl

صفحه 55:

صفحه 56:
لرائد سدل سطلیوب درچرگد تررلید تا مدل سازي ب - تعیین متغیرها وجریان ها دروضعیت مطلوب :ما قابليت هاي زیر دانه را آرد کند - الك هاي متفاوت داشته باشد - اندازه هاي مختلف نان را بتواند توليد كند - میزان خشك بودن نآن قابل تنظيم باشد - ميزان سرد يا كرم بودن نان توليدي قابل تنظيم باشد - براي انواع دانه ها مانند گندم با جو پا .... قابل استفاده

صفحه 57:
‎Ce eee rey‏ و براي حل مشکلات نان ‎

صفحه 58:
راهكارهاي انتقالي وکوتاه مدت برگزاري مستمرکارگاه هاي آموزشي پخت نان براي نانوايي ها # تهیه دستگاه تولید خمیر مناسب براي نانوايي ها

صفحه 59:
والجمد لله: زب العالمين

51,000 تومان