علوم انسانی و علوم اجتماعی

ناهنجاری‌های اجتماعی

nahanjarihaye_ejtemaee

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

  1. Niloo

    چرااا هر بار ک فررم پرداخت رو پر مکنم خطا میدع ک« لطفا نام تان را وارد کنید» 😐😐😐

    لازممههه پاوررر ،یبارم من مخام بگیرمش سایت افع میاد🥺😕

نظر خود را بنویسید

ناهنجاری‌های اجتماعی

اسلاید 1: ناهنجاری های اجتماعی

اسلاید 2: ناهنجاری اجتماعی هنجارهاي اجتماعي، شيوه هاي رفتاري معيني است كه در جامعه متداول است. هر فردي كه درجامعه زندگي مي كند، آن را مي آموزد، به كار مي بندد و انتظار دارد ديگر افراد جامعه نيز آن را انجام دهند. بنابراين هنجارها و رفتارها، قاعده، معيار و ميزاني است كه با آن رفتار اجتماعي افراد در جامعه سنجيده شود. هر رفتاري كه با آن مطابقت پيدا كند، رفتاري بهنجار است. چنانچه مخالف آن باشد، نابهنجار ناميده مي شود. سازمان یا هر جامعه ای از اعضای خود انتظار دارد که از ارزش ها و هنجارهای خود تبعیت کنند. اما طبیعی است که همواره افرادی در جامعه یافت می شوند که از پاره ای از این هنجارها و ارزش ها تبعیت نمی کنند. افرادی که همساز و هماهنگ با ارزش ها و هنجارهای جامعه و یا سازمانی باشند، «همنوا» و یا «سازگار» و اشخاصی که برخلاف هنجارهای اجتماعی رفتار کنند و بدان ها پای بند نباشند، افرادی «ناهمنوا» و «ناسازگار» می باشند. در واقع، کسانی که رفتار انحرافی و نابهنجاری آنان دائمی باشد و زودگذر و گذرا نباشد، کجرو یا منحرف نامیده می شوند. این گونه رفتارها را انحراف اجتماعی یا و یا کجروی اجتماعی گویند.

اسلاید 3: چند نمونه ناهنجاری طلاق فقر اعتیاد خودکشی

اسلاید 4: طلاق _اگر هنگام اختلافات در زندگی زناشویی تمام راه حلها به شکست منتهی شود و پس از مشورت و چاره جویی، زن و شوهر راهی پیدا نکنند آخرین چاره طلاق می باشد. _ طلاق احساسات و نتایج تلخ و ناباوری را به همراه دارد که درک آن برای بیشتر خانواده ها مشکل است. _ رشد مخرب آمار طلاق، سلامت جامعه را به خطر می اندازد عوامل موثر بر میزان رشد طلاق : _ سن، نژاد، مذهب، طبقه اقتصادی اجتماعی، تعداد ازدواجها _در ازدواج مجدد، میزان استحکام خانواده کمتر است. حدود 75 درصد ازدواجهای مجدد به طلاق می انجامد آمارطلاق درایران: آخرین آمار سازمان ثبت احوال ایران(در 9ماه اول 1395)بیانگر آن است که از هر3/9مورد ازدواج،یک مورد طلاق روی داده است. بیشترین آمار طلاق در بین مردان30-34 سال و در زنان 29-25سال بوده است.

اسلاید 5: علل طلاق الف)عوامل اجتماعی: توسعه شهرنشینی:میزان طلاق درشهرها بیشتراست . صنعتی شدن:افزایش مهاجرت های روستایی وعشایری افزایش خانواده هسته ای:کاهش میزان نفوذ شبکه ای و خویشاوندی برای حل اختلافات زناشویی. اشتغال زنان:میزان طلاق درزنان باتحصیلات بالاتر،بیشتراست استقلال مالی زنان وعدم تحمل رفتارهای مردسالارانه. بیکاری وفقراقتصادی ب)عوامل فردی: ناباروری یکی از زوجین سن ازدواج:هر چه سن ازدواج کمتر، طلاق بیشتر(به دلایل تحصیلات کمتر،ناآگاهی وعدم بلوغ فکری،کم تجربه بودن) اعتیاد روابط نامناسب زوجها بایکدیگر عدم تفاهم عدم توانایی درحل تضاد نداشتن هدف درامر ازدواج اختلال در روابط جنسی

اسلاید 6: پاسخ خانواده به طلاق تطابق هر یک از زوج ها با طلاق بستگی به حمایت و دیدگاه والدین ودوستان آنها به طلاق دارد. عکس العمل روحی و روانی مردان بلافاصله بعد از طلاق بیشتراست و زود بهبود پیدا میکنند اما،زنان برای تطابق با وضعیت جدید نیاز به زمان بیشتری دارند. اثرات طلاق بر کودکان مخرب و طولانی است اثرات طلاق برکودکان دختر بیش ازپسر وبه صورت اعتماد به نفس پایین وافسردگی در سالهای بعد است.

اسلاید 7: فقر فقربه معنای عدم کفایت منابع مالی جهت نیازهای اساسی زندگی مانندغذا،سرپناه،لباس،حمل ونقل ومراقبت پزشکی میباشد. فقریک پدیده‌ی چندبعدی است که باتوجه به شرایط اجتماعی، فرهنگی،اقتصادی وموقعیت زمانی ومکانی هرکشورتعریف میشود وشامل کمبود دست‌یابی به منابع،تحصیلات،مهارت،شغل،سلامتی،تغذیه،پناهگاه وامکانات بهداشتی است که آسیب پذیری اجتماعی،خشونت وکمبود آزادی را درپی دارد. علل فقر: کاهش درآمد افزایش بیکاری وکاهش استخدام افزایش زنان سرپرست خانواده سطح تحصیلات پایین وشغل با درآمدپایین ونامناسب برنامه های نامناسب برای مقابله با فقر فقدان حمایت مالی از خانواده هایی که مشکل دارند.مانندفرزندمعلول اعتیاد

19,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید