nazariate_froud

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [4 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “نظریات فروید”

نظریات فروید

اسلاید 1: نظریات فرویداز رؤیا تا واقعیت ...رشد روانی- جنسیپیوسته میان انسان و محیط تعارض وجود دارددکتر رضا شجیعwww.shajie.ir

اسلاید 2: اهداف فروید، نظریات و رویدادهای زندگی (از آغاز تا پایان) شخصیت از دیدگاه فروید مراحل روانی جنسی روان و سطح هوشیاری از نظر فروید تست روانشناسی اولویت فروید مکانیسم دفاعی از نظر فروید

اسلاید 3: فروید، نظریات و رویدادهای زندگی 1856-1882تولد فرویدنقل مکان به وینآغاز و پایان تحصیلات در رشته داروسازی با سه سال تأخیردارای علاقه بسیار زیاد به بافت شناسی، عصب شناسی و مطالعه سیستم عصبیخروج فروید از لابراتور عصب شناسی بروکه (1882) بنا به دلایلی خاصفروید عاشق می شود (1861)

اسلاید 4: فروید، نظریات و رویدادهای زندگی 1882-1886دستیار استاد نوتناگل؛ پرفسور داروسازی در بیمارستان عمومی وین عدم علاقه به جراحی حضور در کلینیک روانشناسی؛ زیر نظر می نرت (1883) به مدت 5 ماهکوکائین و دوست فروید: ارنست فون فلایشل (فیزیولوژیست)اعطای بورس مطالعاتی در سال 1885 و کار کردن با شارکوت؛ بیماری هیستری و عقاید شارکوت (عدم تغییر در بافت ها)تشابهات هیستری و هیپنوتیزممنشأ هیستری و عقاید فروید

اسلاید 5: فروید، نظریات و رویدادهای زندگی 1886-1889آغاز فعالیت به عنوان یک عصب شناس مستقلارائه رساله درباره هیستری مردانه در مقابل جامعه پزشکی وین صحبت های دوست فروید؛ جوزف بروئر در مورد درمان دختری به نام آنا:دختری باهوش و 21 سالهدارای تربیتی خشک و سخت (از نظر جنسی نارس)دارای علائم هیستریترس از آبروش درمان بروئر

اسلاید 6: فروید، نظریات و رویدادهای زندگی 1892-1896به نظر روش روان پاکسازی بروئر کارساز بود.فروید هنوز تردید داشت: بیماری هیستری، دفاعی بر علیه ایده ای ناگوار استنشانه های بیماری نمادهایی هستند از آنچه در ضمیر ناخودآگاه باقی مانده است بیان تئوری علل تمایلات جنسی و ایجاد اختلاف بین فروید و بروئر رهاسازی هیپنوتیزم توسط فرویدابداع تکنیک فشار بیان تئوری اغوا (خاطره فراموش شده)

اسلاید 7: فروید، نظریات و رویدادهای زندگی ابداع روانکاوی در سال 1896

اسلاید 8: فروید، نظریات و رویدادهای زندگی 1896-1905مرگ پدرنوشتن تعبیرات مربوط به خواب و رؤیافروید خواب های خود را بر اساس خاطرات دوران کودکی اش تعبیر می کند.چرا از نظر فروید تحلیل خواب مهم است:تمامی خواب ها معمولاً بیانگر ارضای یک میل است.خواب پاسخ ضمیر ناخودآگاه است.امیال ظاهر شده در خواب معمولاً جنسی هستند.علائم جنسی خود را به صورت اشیاء نشان می دهند (اصل تغییر):هفت تیر، چتر، مار (علائم تناسلی مردانه)جعبه، کیف کوچک، غار و گودال و ... (علائم تناسلی زنانه)هنوز تحلیل مسئله ساده نیست.

اسلاید 9: تقسيم بندي روان و سطح هشياري انسان 1- خودآگاه يا هشيار :(CONSCIOUS)محتواي آن در برگيرنده تمام احساسات، افكار، ادراكات و آرزوهايي كه ما (در زمان حال) از آنها آگاهي داريم (آگاهي در افكار جاري). (10 درصد روان)2- نيمه خودآگاه يا نيمه هشيار:(SUBCONSCIOUS) در برگيرنده اطلاعات اندوخته شده و يا همان حافظه سهل الوصول و خاطرات است كه با كمي تلاش ميتوانيم به محتويات آن دسترسي پيدا كنيم. (10 تا 15 درصد روان)3- ناخودآگاه يا ناهشيار:(UNCONSCIOUS) به منزله انباريست براي احساسات، عقايد، خواسته ها، اميال، خاطرات، آرزوها، روياها، خيال پردازيها و ترسهايي كه به واسطه دردناك بودن، آزار دهنده بودن، اضطراب آور بودن، آسيب زا بودن، تعارض آميز بودن، ناپسند بودن و يا شرم آور بودن سركوب و واپس زده شده اند. مثل آرزوهاي نامعقول، انگيزه هاي خشونت بار، اميال غير اخلاقي، نيازهاي خودخواهانه، اميال جنسي ناپسند، تجارب شرم آور وغيره. (75 تا 80 درصد روان)

اسلاید 10: چند نکته ...دسترسي مستقيم به محتويات ضمير ناخودآگاه امكان پذير نيست.ناخودآگاه هيچگاه محو نميگردد و همواره در تعامل با خودآگاه بسر برده و تاثير و نفوذ خود را بطور مستمر بروي اعمال و رفتار اعمال مي كند. به باور فرويد بهترين راه دستيابي به ناخوداگاه تحليل روياهاي فرد است. ناخودآگاه مسئول اغلب رفتارهاي افراد است.

اسلاید 11: شخصیت از دیدگاه فروید نهاد یا او خود یا من فراخود یا فرامن

اسلاید 12: « نهاد يا او » در برگيرنده تمام اجزاء شخصيتي موروثي از جمله غرايز و تكانه هاي ابتدايي ميباشد. كاركرد نهاد مبتني بر اصل لذت بوده و كامرواسازي و ارضاي فوري را مي طلبد. نهاد خواهان تامين آني نيازها و سائق هاي زيستي چون ميل جنسي و رفع گرسنگي مي باشد. اين بخش از شخصيت خودخواه، غير منطقي، احساساتي و لذت جو بوده و نسبت به نيازها و خواسته هاي ديگران و همچنين واقعيات بي اعتناست. دوري از درد و تنش و به حداكثر رساندن لذت و كامروايي از خصوصيات نهاد است. نهاد تابع هيچ ضابطه اي نيست. نهاد را ميتوان نفس اماره خواند.

اسلاید 13: « خود یا من »خود، وظيفه محدود سازي و كنترل نهاد را بعهده دارد. خود برخلاف نهاد، به واقعيت واقف بوده و از اصل واقعيت پيروي ميكند. خود ارضاي آني غرايز را تا زماني كه شرايط مساعد در جهان بيرون و واقعي فراهم آيد، به تاخير مي اندازد. نهاد به مثابه يك اسب و خود راكب آن است. اين بخش از شخصيت منطقي و واقع گرا است. وظيفه ديگر خود تعادل برقرار كردن ميان نهاد و فراخود است. از آنجايي كه نهاد و فرا خود پيوسته در تعارض و كشمكش بسر مي برند، خود ميكوشد با لحاظ شرايط و محدوديتهاي محيط و واقعيات ميان اين دو ميانجيگري كرده و مصالحه ايجاد كند.

اسلاید 14: « فراخود يا فرامن »فراخود معرف تمام ارزشها، اخلاقيات، قوانين و هنجارهاي تعيين شده از سوي جامعه و يا والدين است.اين همان وجدان فرد است كه وظيفه داوري ميان رفتار و كردار شايسته و ناشايست،خوب وبد، و ارزشگذاري و ارزيابي آنها را عهده دار است. فراخود بر مبناي اصل اخلاقي و اصل پاداش و تنبيه شكل مي گيرد. فراخود در تقابل نهاد قرار داشته و اصولا وظيفه فراخود كنترل تكانه هاي شهواني، خودخواهانه و لجام گسيخته نهاد، بويژه آنهايي كه از سوي جامعه منع شده اند، ميباشد. مثل روابط جنسي و خشونت. كاركرد ديگر فراخود ترغيب خود به روي آوري به اهداف اخلاقي و متعالي، عوض اهداف واقع گرايانه، و همچنين كامل شدن و به كمال رسيدن فرد، ميباشد.

اسلاید 15: نيروي نهاد به مراتب بيشتر از خود و فراخود است و خود و فراخود در حقيقت انرژي خود را از آن تامين ميكنند. فراخود به جاي ارضاي نيازهاي نهاد سعي ميكند آنها را صرفاً سركوب كرده و به ناخودآگاه انتقال دهد. به باور فرويد نهاد از دو غريزه عمده بنام اروس (غريزه زندگي) كه شور و سائق زندگي است و تاناتوس (غريزه مرگ) كه شور و سائق مرگ است تشكيل يافته است. ميل جنسي مهمترين جزء اروس و خشونت مهمترين جزء تاناتوس است.چند نکته ...

اسلاید 16: تست روانشناسی اولویت فروید1- تلفن زنگ مي زند. 2- بچه تان گريه مي كند. 3- يكي درب خانه را مي زند و صدايتان مي كند. 4- لباس ها را بيرون روي طناب پهن كرده ايد و باران مي گيرد.5- شير آب را در آشپز خانه باز گذاشته ايد و آب دارد سر ريز مي شود.اولويت هاي خود را تعيين كنيد ...

اسلاید 17: پاسخ تست1- زنگ تلفن،  نشانه شغل و كار شماست.2- گريه بچه،  نشان دهنده خانواده است. 3- زنگ در خانه ، نشان دهنده دوستان شماست. 4- لباس ها، نشان دهنده پول است.5- سر رفتن آب، نشان دهنده ميل جنسي است.

اسلاید 18: مراحل رشد روانی- جنسی فروید بر طبق نظریه فروید، شخصیت انسان‌ها غالباً تا سن 5 سالگی شکل می‌گیرد. تجربیات اولیه، نقش مهمی در رشد شخصیت ایفاء می‌کند و تأثیرات آن‌ها در رفتارهای بعدی انسان در زندگی تداوم می‌یابد.نظریه رشد شخصیت فروید، یکی از معروف‌ترین و در عین ‌حال بحث برانگیزترین نظریه‌هاست. فروید اعتقاد داشت که شخصیت انسان‌ها طی یک سری مراحل دوران کودکی شکل می‌گیرد که در خلال آن‌ها، انرژی‌های لذت‌جوی «خود» بر ناحیه‌‌های تحریک‌پذیر خاصی متمرکز می‌شود. این انرژی روانی-جنسی یا «زیست مایه» به عنوان نیروی محرکی که در پشت رفتارها قرار دارد، در نظر گرفته شده است.

اسلاید 19: مرحله دهانی (از تولد تا دو سالگی) در خلال این مرحله، تنها راه تعامل نوزاد با جهان خارج از طریق دهان است و در نتیجه واکنش مکیدن اهمیت خاصی دارد. دهان برای خوردن، ضرورت دارد و نوزاد از تحریک دهانی از طریق فعالیت‌های ارضاءکننده‌ای نظیر مکیدن و مزه کردن، لذت می‌برد. به دلیل آن که نوزاد به طور کامل به پرستارش وابسته است (کسی که به او غذا می‌دهد)، نوعی حس اعتماد و آسایش از طریق این تحریک دهانی در او رشد می‌یابد.تعارض اصلی در این مرحله، فرایند از شیر گرفتن است. بچه باید وابستگی کمتری به پرستارش پیدا کند. اگر تثبیت در این مرحله اتفاق افتد، فروید معتقد است که فرد در آینده با مشکلاتی از قبیل وابستگی یا پرخاشگری روبرو خواهد شد. تثبیت دهانی می‌تواند به مسائلی در خوردن، آشامیدن، سیگار کشیدن یا ناخن جویدن منجر شود.

اسلاید 20: تمرکز اصلی «زیست مایه» بر کنترل حرکت‌های ادرار و دفع است. تعارض اصلی در این مرحله، آموزش آداب دستشویی رفتن است. بچه باید یاد بگیرد که نیازهای بدنی خود را کنترل کند. رشد این کنترل به حس استقلال و پیشرفت می‌انجامد.بنا بر گفته فروید، موفقیت در این مرحله به رویکرد پدر و مادر در آموزش آداب دستشویی رفتن دارد. نخستین رویکرد، مستلزم پاداش و تشویق به خاطر استفاده از دستشویی در زمان مناسب است. و دومین رویکرد، تنبیه، تمسخر یا شرمنده کردن بچه به خاطر عدم استفاده از دستشویی است.اگر پدر و مادر رویکرد ملایمی را برگزینند، «شخصیت مقعدی-دفعی» رشد خواهد کرد که شخصیتی مخرّب، نامرتب و ولخرج خواهد بود. و چنانچه پدر و مادر خیلی سختگیر باشند و یا آموزش آداب دستشویی رفتن را از خیلی زود شروع کنند، «شخصیت مقعدی-ضبطی» رشد خواهد کرد که شخصیتی محکم، منظم، جدّی و وسواسی خواهد بود.مرحله مقعدی (از دو تا سه سالگی)

اسلاید 21: در این مرحله، تمرکز اصلی «زیست مایه» بر دستگاه تناسلی است. بچه‌ها تفاوت بین زن و مرد را کشف می‌کنند. فروید عقیده داشت که پسرها شروع به در نظر گرفتن پدر به عنوان رقیبی برای عاطفه مادر می‌کنند. «عقده اُدیپ» به تشریح این احساس یعنی در اختیار داشتن مادر و تمایل به جایگزینی پدر می‌پردازد. از طرف دیگر، بچه می‌ترسد که به خاطر این احساس مورد تنبیه پدر قرار گیرد. و احساس مشابه در دختران ...بچه با پدر یا مادر همجنس خود (پسر با پدر، دختر با مادر) به شناخت جنسی بیشتری دست می‌یابد. مرحله آلتی (از چهار تا پنج سالگی)

اسلاید 22: نقد نظریه رشد روانی- جنسی فروید این نظریه تقریباً به طور کامل بر روی رشد مردان متمرکز است و توجه کمی به رشد روانی-جنسی زنان دارد.آزمایش علمی نظریه فروید دشوار است. مفاهیمی چون «زیست مایه» قابل سنجش و اندازه‌گیری نیستند و در نتیجه نمی‌توان آن‌ها را آزمود.پیش‌بینی‌های آینده خیلی مبهم هستند. چگونه می‌توان دانست که یک رفتار فعلی مشخصاً به دلیل یک تجربه در دوران کودکی می‌باشد؟ فاصله زمانی بین علّت و اثر آنقدر زیاد است که به سختی می‌توان رابطه‌ای را بین دو متغیر در نظر گرفت.نظریه فروید بر پایه مطالعات موردی و نه پژوهش‌های تجربی است. همچنین، فروید نظریه خود را بر پایه جمعی از بیماران بالغ خود بنا نهاده است، نه بر روی مشاهده واقعی و مطالعه کودکان.

اسلاید 23: مكانيسم هاي دفاعي خود براي رهايي از اضطراب ناشي از عدم تامين نيازهاي نهاد، كه برآورده سازي آنها مجازات و تنبيه از سوي جامعه و وجدان را بدنبال دارد، به يك سري مكانيسمهاي دفاعي متوسل ميگردد. خصوصيات مشترك تمام اين مكانيسمهاي دفاعي شامل: اغلب اوقات بطور ناخوداگاه اعمال ميگردند. معمولا با تحريف، انكار و تبديل واقعيت توام بوده و موجب خود فريبي ميگردند. محافظت از خود و ذهن خودآگاه و همچنين كاهش اضطراب، رنجش، درد، خشم، اندوه، سرخوردگي واسترس ميباشد. آنها كمك به سازگاري و تطابق بهتر با شرايط و محيط پيرامون است. كنار آمدن با واقعيت. دور نگهداشتن سائق هاي نهاد از هوشياري و حفظ آنها در ناخودآگاه. محافظت خود انگاره از خجالتزدگي و احساس گناه نزد ديگران و حفظ آبرو

اسلاید 24: فروید (اواخر زندگی)

اسلاید 25: فروید (اواخر زندگی)

اسلاید 26: رؤیاها و اندیشه ها می توانند به واقعیت و تجربه تبدیل شوند مبانی متافیزیک، ولف و توبن (2006)از توجه شما تشکر می کنم ...هر ثانیه، فرصتی است دوباره برای تغییر کردن، یادت باشه.

اسلاید 27: منابعگوشه هایی از فلسفه زیگموند فروید http://philsof.blogfa.com/نظریه‌های رشد کودک http://www.ravanyar.com/childpsychologyتست روانشناسي اولويت زيگموند فرويد http://www.iranianuk.com/articleخلاصه اي از نظريه زيگموند فرويد http://mohsenazizi.blogfa.comنظریه روان کاوی کلاسیک http://mohsenazizi.blogfa.comنظريه پرداز تجزيه و تحليل رواني (مكتب آناليزرواني) http://future2010.mihanblog.comنظریه روانکاوی شخصیت Http://profiles.roshd.irفروید به زبان ساده، نوشته ریچارد آپی نینا نری، ترجمه: پریسا، انتشارات بطلیموس

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید