معماری و عمران

توضیحات هنرستان موسیقی

honarestan_moosighi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “توضیحات هنرستان موسیقی”

توضیحات هنرستان موسیقی

اسلاید 1: هنرستان موسیقی:نام درس:نام استاد:دانشجویان:

اسلاید 2: تاریخچه:اولین مدرسه موسیقی ایران در سال 1293 هجری شمسی برای تدریس موزیک نظام و تحت نظارت معارف وقت گشایش یافت. در سال 1307 با انتصاب علینقی وزیری به سمت رئیس مدرسه ضمن تدوین برنامه ی جدید، تحولی در سبک و سیاق تدریس موسیقی در قالب دوره پنج ساله پدید آمد. با سعی و تلاش ایشان در سال 1310 دوره ی عالی به این مدرسه اضافه شد و در سال 1312 به هنرستان موسیقی تغییر نام داد.

اسلاید 3: شرایط ورود به هنرستان دانش آموزان پایه ششم ابتدایی (ورودی متوسطه یک) با معدل 18 به بالا پس از قبولی در آزمون ورودی هنرستان می توانند در مجتمع به آموزش موسیقی بپردازند. به همین منظور هنرستان جهت آمادگی و شرکت داوطلبان برای آزمون ورودی، دوره ایی به نام دوره پیش هنرستانی برگزار می نماید که داوطلبان از فروردین هر سال می توانند با تماس تلفنی نام خود را در فهرست ثبت نموده و در آزمون شرکت نمایند.لازم به ذکر است پذیرش هنرجویان پس از قبولی در آزمون ورودی مستلزم قبولی در مصاحبه با حضور والدین ( پدر و مادر ) داوطلب می باشد.ثبت نام میان پایهچنانچه علاقمندان ورود به هنرستان به هر دلیل در سال اول موفق به شرکت در آزمون نشده باشند تا پایان سوم راهنمایی فرصت دارند در صورتی که در حد سه سال راهنمایی ساز تخصصی، تئوری موسیقی و سلفژ، تعلیم دیده باشند به شرط داشتن معدل 18 به بالا در آزمون میان پایه و مصاحبه حضوری شرکت و در صورت قبولی به هنرستان راه پیدا کند.معرفی دروس دوره راهنماییدر این دوره علاوه بر دروس عمومی منطبق با سایر مدارس راهنمایی، تدریس دروس تخصصی موسیقی مانند (ساز تخصصی، تئوری موسیقی، سلفژ و ....) منطبق بر آیین نامه هنرستان صورت می پذیرد.

اسلاید 4: معرفی گرایش های موسیقی در هنرستاندرحال حاضر هنرستان های کشور در سه رشته نوازندگی ساز ایرانی، نوازندگی ساز جهانی و آهنگ سازی به آموزش هنرجویان می پردازند.معرفی دروس دوره متوسطهدر مقطع متوسطه علاوه بر دروس عمومی، دروس تخصصی از قبیل : ساز تخصصی، هارمونی، ساختار موسیقی جهانی، تاریخ موسیقی جهانی و ایرانی، ساز شناسی ایرانی و جهانی، فیزیک صوت، پیانو الزامی، ساز دوم، سرایش، ارکستر ایرانی و جهانی، آواز گروهی، جواب آواز تدریس می گردد.سازهای کلاسیک ایران که در حال حاضر تدریس می شوند عبارتند از:ساز تخصصی: 1-سنتور 2- قانون 3- تار 4- عود 5- کمانچه 6- نیساز دوم: 1- تنبور 2- رباب 3- قیچک 4- سه تار 5- دف و تنبک 6- آواز ایرانیساز های کلاسیک غرب که در حال حاضر تدریس می شوند عبارتند از:ساز تخصصی : 1- پیانو 2- ویلن 3- ویولا 4- ویلنسل 5- کنترباس 6- فلوت 7- ابوا 8- کلارینت 9- ترومپت 10- هورنساز دوم: 1- آواز کلاسیک 2- ساز های ضربی 3- فاگوتانتخاب ساز برای هنرجویان بر اسا نیازهای موسیقی کشور صورت خواهد گرفت.

اسلاید 5: امکانات آموزشی:-بیش از 4000 متر فضای آموزشی شامل 31 کلاس و کلاسهای آکوستیک، سالن آمفی تئاتر، سالن تمرین ارکستر، سالن ورزش.- کتابخانه و آرشیو تخصصی با بیش از 5000 جلد کتاب و آرشیو سی دی، نوار کاست و نت.- استفاده از اساتید طراز اول و نخبه موسیقی کشور.- گزارش منظم نحوه ی عملکرد هنرجویان به اولیلی آنان.- برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف.- امکان شرکت هنرجویان در جشنواره ی هنرجویان موسیقی هنرستان های هنرهای زیبای کشور.- مشاوره فردی و گروهی به هنرجویان و اولیاء.- امکان استفاده هنرجویان از انواع مختلف سازهای ایرانی و جهانی هنرستان.- برگزاری کنسرتهای ماهانه و پایان ترم.

اسلاید 6: لیست معروفترین هنرستان های کشورهنرستان موسيقي پسران منطقه 11 تهرانهنرستان موسيقي دختران تهران مجتمع آموزشی فرهنگ و هنر اصفهانهنرستان هنر های زیبای پسران استان اصفهان هنرستان هنرهای زیبای اقبال­آذر تبریزهنرستان هنرهای زیبای پسران ارومیه    

17,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید