پزشکی و سلامت دامپزشکی

پاورپوینت دفاع بررسی اثرات ترکیب‏ های عصاره ‏های گیاهی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر عملکرد بیوشیمیایی، ایمنی و خصوصیات کیفی تخم ‏مرغ در مرغ‏های تخم‏گذار

barresi-asarate-tarkibate-osarehaye-giahi-khosoosiate-keifi-tokhmemorgh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “پاورپوینت دفاع بررسی اثرات ترکیب‏ های عصاره ‏های گیاهی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر عملکرد بیوشیمیایی، ایمنی و خصوصیات کیفی تخم ‏مرغ در مرغ‏های تخم‏گذار”

پاورپوینت دفاع بررسی اثرات ترکیب‏ های عصاره ‏های گیاهی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر عملکرد بیوشیمیایی، ایمنی و خصوصیات کیفی تخم ‏مرغ در مرغ‏های تخم‏گذار

اسلاید 1: بررسی اثرات ترکیب‏های عصاره‏های گیاهی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر عملکرد بیوشیمیایی، ایمنی و خصوصیات کیفی تخم‏مرغ در مرغ‏های تخم‏گذار

اسلاید 2: فهرست مطالبمقدمه و هدفکلیات و مروری بر پژوهشهای انجام شدهمواد و روش هانتایج و بحثنتیجه گیری و پیشنهاداتمقدمه و هدفکلیات و بررسی منابعمواد و روش هانتایج و بحثنتیجه گیری و پیشنهادات

اسلاید 3: مقدمهIntroduction

اسلاید 4: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتصنعت مرغداری به عنوان تهیه کننده مواد غذایی پروتئین‌دار از شرایط و جایگاه ممتازی برخوردار است.تغذیه صحیح چه از لحاظ اقتصادی و چه از نظر سلامتی نقش اساسی را در پرورش طیور ایفاء می‌کند. امروزه به کیفیت تخم‏مرغ بیش از هر زمان دیگری توجه می‏شود.دستکاری‌های تغذیه‌ای، از راه‌های اولیه در تلاش برای تصحیح مشکلات کیفی پوسته تخم‌مرغ می‌باشد.5

اسلاید 5: بررسی اثرات استفاده از گیاهان دارویی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر صفات عملکردی تولید و کیفی تخم‏مرغ در مرغ‏های تخم‏گذاربررسی اثرات استفاده از گیاهان دارویی و محرک افزایش ضخامت پوسته بر برخی فراسنجه‏های ایمنی و بیوشیمیایی مرغ‏های تخم‏گذاراهداف طرح6

اسلاید 6: بررسی منابع

اسلاید 7: ظهورآنتی‏بیوتیک‏های محرک رشداستفاده از آنتی‏بیوتیک‏ها در تغذیه دام و طیور به عنوان محرک رشد و سلامت از اواسط دهه 1950 به بعد با مجوز سازمان غذا و دارو (FDA) در ایالات متحده به کار گرفته شد. 8

اسلاید 8: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش‏ها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتمکانیسم عمل آنتی‏بیوتیک‏های محرک رشدمکانیسم عمل:ممانعت از رشد پاتوژن ها و ایجاد محیط مناسب برای باکتری های مفیدکاهش تعدادی از میکروارگانیسم های رودهکاهش تولید متابولیت های میکروبیاز بین بردن میکروارگانیسم های مضر که باعث تحریک سیستم ایمنی می شود.پیشگیری از بیماری های حاد پاتولوژیکی 9

اسلاید 9: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش‏ها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتمعایب استفاده از آنتی‏بیوتیک‏های محرک رشدباقی ماندن باکتری‏ها در طیور و انتقال آن به انسان، اثرات ایمونوپاتولوژیک، خود ایمنی، سرطان زایی و موتاژنیک، اختلالات تولید مثلی، سمیت زایی برای مغز استخوان و آلرژی10

اسلاید 10: ترکیبات جایگزین آنتی بیوتیک در تغذیه طیور نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش‏ها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتاسیدهای آلیپروبیوتیکپری بیوتیکسین بیوتیکگیاهان دارویی 11

اسلاید 11: اکسیداسیون پایین‏تر اسیدهای آمینهعمل شبیه آنتی‏بیوتیک در برابر میکروارگانیسم‏های روده‏ای با کاهش ضخامت ویلی و در نتیجه کاهش متابولیسم پروتئین سلول رودهافزایش فعالیت آنزیم‏های هضمیافزایش مصرف خوراک به علت خوشخوراکی جیرهنتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش‏ها بررسی منابعمقدمه پیشنهادات اثرات استفاده از گیاهان دارویی در تغذیه طیور 12

اسلاید 12: گیاهان خانواده نعناعیان (Laminaceae)گیاهان خانواده چتریان (Apiaceae) نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش‏ها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتگیاهان دارویی مؤثر در تغذیه طیور Thymus vulgarisآویشن Mentha longifolia (L.) پونه کوهی Foeniculum vulgare رازیانه 13

اسلاید 13: اسیدهای آلی و اثرات استفاده از آن‏ها در تغذیه طیور اسید‏های آلی اسیدهای ضعیفی‏اند که به طور کامل در آب تفکیک نمی‏شوند. به علت قابلیت حل بالا و خاصیت ضد باکتریایی، به عنوان نگهدارنده خوراک به کار می‏روند. موجب بهبود در جذب مواد معدنی می‏گردند.مدت زمان ماندگاری پروتئین‏ها را از طریق کاهش دفع مواد مغذی نیتروژن‏دار، افزایش می‏دهند. با کاهش pH دستگاه گوارش و تغییر در فلور میکروبی آن، موجب مهار رقابت بین میکروارگانیسم‏های بیماری‏زای روده و میزبان، افزایش مواد مغذی قابل دسترس و بهبود عملکرد طیور می‏گردند مهم‏ترین اسیدهای آلی مورد استفاده در صنعت طیور شامل اسید استیک، اسید پروپیونیک، اسید فرمیک، اسید لاکتیک، اسید سیتریک، اسید بنزوئیک، اسید بوتیریک، اسید مالیک، اسید فوماریک و... می‏باشد.نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش‏ها بررسی منابعمقدمه پیشنهادات14

اسلاید 14: نتایج و بحثنتیجه گیری مواد و روش‏ها بررسی منابعمقدمه پیشنهاداتاسید پروپیونیکاسید پروپیونیک با فرمول شیمیایی CH3CH2COOH بطور وسیعی به عنوان افزودنی در خوراک طیور کاربرد دارد. نمک‏های اسید پروپیونیک به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده می‏شوند.15

75,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید